Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

BREAKING NEWS ALERT DNA:

#41201 JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,...JAF,JAF,JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2015:UNDE SUNT BANII???

2015-07-08 07:37

 "Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

 Premierul Victor Ponta a fost audiat, vineri dimineaţă, la DNA, însoţit de un avocat, declarând că este suspect în dosarul lui Dan Şova. Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat, anunţă DNA.

Premierul Victor Ponta a anunţat că este considerat suspect de către DNA în dosarul Şova, pentru activitatea de avocat din 2007-2008 şi pentru faptul că este în conflict de interese deoarece l-a propus ministru pe acesta.

"Sunt suspect în dosarul lui Şova, pentru activitatea de avocat în 2007-2008 şi, de asemenea, sunt în conflict de interese că l-am propus pe Şova ministru. Am venit la DNA ca orice om normal, nu a dat nicio declaraţie, o se ne cheme pentru declaraţii", a spus Ponta.

Întrebat de presă dacă va demisiona, Ponta a răspuns că politica se face în Parlament, nu la DNA, şi nu a mai dorit să mai declare altceva.

COMUNICATUL INTEGRAL AL DNA 

DNA: Ponta este suspectat de fals în înscrisuri, spălare de bani şi complicitate la evaziune

Conform sursei citate, una dintre acuzaţii se referă la faptul că Victor Ponta ar fi emis mai multe facturi, fără a avea o bază legală, în baza unui contract încheiat între firma sa de avocatură şi cea a lui Dan Şova. Anchetatorii susţin că, în realitate, premierul nu a efectuat niciun fel de activitate profesională în temeiul convenţiei de conlucrare cu Şova.

Mai mult, în perioada efectuării unor controale fiscale, Ponta s-a înţeles cu Şova ca acesta să întocmească în cadrul societăţii de avocaţi rapoarte de activitate juridică, "pretins a fi prestată de Ponta Victor-Viorel, corespunzătoare celor 16 luni cât a durat convenţia", mai spun procu_rorii anticorupţie.

Procruorii DNA susţin că, în realitate, Ponta nu a efectuat niciuna dintre activităţile înregistrate în contabilitate, folosind o parte din sumele obţinute de la SCA "Şova şi Asociaţii" pentru cumpărarea a două apartamente de lux într-un complex rezidenţial situat în Bucu_reşti.

Conform sursei citate, firma lui Dan Şova i-ar fi cumpărat premierului un autoturism Mitsubishi Lancer Evo 10, "la solicitarea expresă" a acestuia.

Potrivit ordonanţei procu_rorilor, există date şi probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă că o parte însemnată din sumele obţinute de către SCA "Şova şi Asociaţii" de la cele două complexe energetice (Turceni şi Rovinari) a fost destinată exclusiv interesului personal al lui Şova Dan-Coman şi a persoanelor din sfera sa relaţională.

"La data 6 mai 2015, în contextul documentării, de către procu_rori, a aspectelor privind relaţiile contractuale ale societăţii de avocatură SCA 'Şova şi Asociaţii', s-a dispus predarea, de către autoritatea fiscală competentă, a tuturor înscrisurilor existente privind actele de inspecţie fiscală efectuate la Cabinetul de Avocat 'Ponta Victor Viorel' ", conform DNA.

Conform sursei citate, în 30 august 2007, între SCA "Şova şi Asociaţii" reprezentată de Şova Dan-Coman şi Cabinetul Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel", reprezentat de Victor Ponta s-a încheiat o convenţie de conlucrare profesională, având ca obiect "conlucrarea celor două părţi în dosarele de natură penală, de drept penal al afacerilor, precum şi în alte cauze în care se va ivi necesitatea".

"Convenţia s-a încheiat pe o perioadă nedeterminată. În convenţie s-a prevăzut că pentru lucrările profesionale efectuate în conlucrare, onorariile să fie încasate de societatea de avocaţi, iar avocatul Ponta Victor-Viorel să primească o sumă fixă de 2.000 euro, pentru care va emite o factură lunară", precizează procu_rorii în ordonanţă.

Printr-un act adiţional, începând cu luna aprilie 2008, s-a majorat la suma de 3.000 euro/lună onorariul lui Victor Ponta, care la acel moment era avocat.

Convenţia de conlucrare s-a încheiat în luna decembrie 2008, moment în care Ponta a devenit ministru, precizează procu_rorii anticorupţie

"Pentru presupusele activităţi efectuate în conlucrare, avocatul Ponta Victor-Viorel a emis în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008 un număr de 17 facturi fiscale în valoare de 181.439,98 lei. Facturile fiscale au fost transmise spre decontare societăţii de avocaţi SCA 'Şova şi Asociaţii' care a efectuat plata contravalorii lor după care le-a înregistrat în contabilitate. Sumele aferente celor 17 facturi reprezintă cheltuieli ce nu au la bază operaţiuni reale, având în vedere că, în realitate, Ponta Victor-Viorel nu a efectuat nici un fel de activitate profesională în temeiul convenţiei de conlucrare. Şova Dan-Coman a fost singura persoană cu drept de dispoziţie în privinţa oricăror acţiuni de orice natură care implicau societatea de avocaţi", subliniază DNA.

CONTINUARE CITITI IN LINK http://www.mediafax.ro/politic/premierul

BREAKING NEWS ALERT DNA:

#41202 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 07:45

 RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

JOS CENZURA OLTCHIM!!!  JOS CENZURA ROMANIA!!! 

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 Crean_tele sa_lariale in cazul insolventei angajatorului

Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea crean_telor ,,sa_lariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2013 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

LEGE Nr. 31 din 16 noiembrie 1990 *** Republicată privind societăţile comerciale

CODUL PENAL

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicare

SUNTEM PRADUITI!!!!!!    

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM UNDE SUNT BANII????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41203 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 07:49

 Un calau neindemanatic: Victor Ponta

 A început devreme, în septembrie 2012, cu Oltchimul. S-a hârjonit cu Dan Diaconescu într-o panaramă de privatizare ratată, după care a lăsat lucrurile să se rezolve de la sine. Nu s-au rezolvat nici până în ziua de azi. Combinatul încă se zvârcoleşte pe eşafod şi mii de oameni din industria orizontală umblă bezmetici cu căpăţânile atârnânde: nici să moară nu pot, nici să trăiască n-au cum.

Dar atâţia şi atâţia oameni cu ce i-or fi greşit lui Victor Ponta?

Citeste mai mult: adev.ro/ngqr2l

S-A SCU_RS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SA_LARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAUVOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

UNDE SUNT BANII????

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc. 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE  (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  www. oltchim.ro

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

OLTCHIM si ARPECHIM! INCHIS.
SARBATORI DISTRACTII FERICITE TUTUROR!!!!!

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidat ABROGATA

portal.just.ro

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar   

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 07.07.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

Şedinţe

23.09.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scu_rt:
Document:    

17.06.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt: Disjunge contestaţia formulată de ELECTRICA FURNIZARE SA la raportul de evaluare. T.fond.23.09.2015
Document: Încheiere de şedinţă    17.06.2015    

 

 

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM UNDE SUNT BANII????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.:

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41204 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 08:07

 RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT, DISPONIBILIZATII 2013!!!

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:

 NICI AZI 08.07.2015, PLANUL DE REORGANIZARE OLTCHIM NU ESTE APROBAT DECAT PARTIAL PE FILE SI PAGINI . HOTARAREA JUSTITIE A FOST PUBLICAT IN BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENT SI PE BVB DIN CARE REZULTA  FURTUL CREAT CREAN_TELOR SA_LARIALE CU_RENTE DE ACHITAT  SI TUTUROR CREAN_TELOR SA_LARIALE CU_RENTE OLTCHIM INSOLVENTA 2013, DOVEDITE CA SUNT FURATE PRIN CONVENTII PROTOCOLARE ILEGALE SI ILICITE ( CONDAMNARE PENALA )  LA CARE CREDITORUL SA_LARIAT NU A DAT SEMNATURA PENTRU DETURNAREA SUMELOR SI ROSTOGOLIREA LOR LA INFINIT!!!!!

Cu_rrent report - insolvency procedure, Court decision no. 892 as of April 22, 2015 - Dossier 887/90/2013 - confirmation of reorganization plan 5/27/2015 8:43:00 AM  http://www.bvb.ro/infocont/infocont15/_ro.pdf

http://www.zf.ro/burse

Nr. unic (nr. format vechi) :                                    887/90/2013
 
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 29.04.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond
22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recu_rs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre   892/2015  22.04.2015

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

Page 77 of 315 http://i.imgur.com/3ihtsDr.jpg

Page 78 of 315 http://i.imgur.com/KQfAgs0.jpg 

Page 79 of 315 http://i.imgur.com/whbEd4M.jpg 

Page 83 of 315 http://i.imgur.com/y6wbcxh.jpg

Page 84 of 315 http://i.imgur.com/u8JgnaE.jpg

Page 85 of 315 http://i.imgur.com/8bSD9SN.jpg

Page 86 of 315 http://i.imgur.com/PObv2O0.jpg 

Page 87 of 315 http://i.imgur.com/6GjIHua.jpg

Page 88 of 315 http://i.imgur.com/IEcN8np.jpg

Page 89 of 315 http://i.imgur.com/rp3jQtf.jpg 

Page 90 of 315 http://i.imgur.com/jAWGgDO.jpg

NU SUNTEM PE CAZ SOCIAL DISPONIBILIZATI, ASA CUM AU INCHEIAT EI DUPA DISPONIBILIZARE PE HOTIE COMPLETARE IN FURT SI CREAND CONFUZII SI ALTE ILEGALITATI... DISPONIBILIZATII 2013 AVEM DREPTURI SA_LARIALE DIN RAPORTUL DE MUNCA PE LEGE CCM OLTCHIM SALARII si Legea 85/2006 cu  TOATE LEGILE IN SUSTINERE

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREAN_TE CU_RENTE SALARII, FURATE!!!

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2013 ABROGATA , OLTCHIM ACHITA TOT, LEGE.

1.5. Modificarea Planului de reorganizare
Pe toata perioada de aplicare a Planului de reorganizare, acesta poate sa fie modificat, conform art. 101, alin. 5 din Legea nr. 85/2006, in ipoteza in care premizele care au stat la baza intocmirii acestuia nu mai corespund cu situatia cu_renta a debitorului sau au fost identificate noi mecanisme de acoperire a masei credale.
In acest caz, modificarile aduse Planului de reorganizare se vor vota de catre creditori in conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006.

Art. 101.(5) Modificarea planului de reorganizare se poate face oricând pe parcu_rsul procedurii, cu respectarea condițiilor de vot și de confirmare, prevăzute de prezenta lege. Dacă modificarea planului este propusă de debitor ea va trebui să fie aprobată de adunarea generală a acționarilor/asociaților

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SA_LARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREAN_TELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013  SI TOATE DREPTURILE CREA_NTE CU_RENTE OLTCHIM, TOATE.

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41205 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 08:18

OLTCHIM

 CREAN_TELE OLTCHIM.

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014


La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

Bugetul de stat 7,334

Bugetul local 1,542

TOTAL DATORII 50,340

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare

pag 81 din 315 din Plan_Reorganizare_Oltchim

Art. 3.10. crean_tele sa_lariale sunt crean_tele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste crean_te sunt înregistrate din oficiu în tabelul de crean_te de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 102 (4) Remuneratiile persoanelor angajate în temeiul art. 10, art. 19 alin. (2), art. 23, 24 si al art. 98 alin. (3) si alte cheltuieli administrative vor fi achitate la momentul prevazut, dupa caz, de lege, cu exceptia cazurilor în care partile interesate ar accepta, în scris, alte termene de plata. Planul trebuie sa precizeze în programul de plati cum va fi asigurata aceasta plata.
(5) Plata va putea fi facuta trimestrial, pe baza de acte legale.

"1. Creditorii garantaţi primesc între 68-75% din valoarea crean_ţelor acestora (...).

2. Creditorii sa_lariaţi primesc 100% din valoarea crean_ţelor acestora.

3.Creditorii bugetari primesc între 16-18% din valoarea crean_ţelor acestora (…).

4.Creanţe_le chirografare, conform art. 96 din Legea 85/2006, primesc 30%.

5.Celelalte crean_ţe chirografare primesc 0%”, se arată în planul Rominsolv – BDO.

1.5. Modificarea Planului de reorganizare
Pe toata perioada de aplicare a Planului de reorganizare, acesta poate sa fie modificat, conform art. 101, alin. 5 din Legea nr. 85/2006, in ipoteza in care premizele care au stat la baza intocmirii acestuia nu mai corespund cu situatia cu_renta a debitorului sau au fost identificate noi mecanisme de acoperire a masei credale.
In acest caz, modificarile aduse Planului de reorganizare se vor vota de catre creditori in conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006.

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2013 ABROGATA

Art. 101.(5) Modificarea planului de reorganizare se poate face oricând pe parcu_rsul procedurii, cu respectarea  condițiilor de vot și de confirmare, prevăzute de prezenta lege. Dacă modificarea planului este propusă de debitor ea va trebui să fie aprobată de adunarea generală a acționarilor/asociaților

 Plan Reorganizare Oltchim

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 Plan Reorganizare Oltchim

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

VALOAREA INTREAGA SI CONFORAM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, ACHITATI CREAN_TELE SA_LARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.


Musafir

#41206 Restructurare "a la Ghita" - prin disponibilizare!

2015-07-08 08:51

 CLICK si admira-l pe Ghita la patrat: http://i.imgur.com/OCosl6g.png?1

 


Musafir

#41207 Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 10:13

#41196: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 Tu ai probleme grave la capatana!

Sper sa iti dea astia banii, sa te duci dracului, ca asemenea specimen ca tine!! Mai rar!

Poate vei intelege IDIOTULE ca nu e nici un ghioca sau dracu stie ce sindicalist jegos, mie mi-e scarba de tine!


Musafir

#41208 pe de alta parte

2015-07-08 10:15

Pe de alta parte, daca toti va luptati sa va castigati compensatoriile, exact cum face clantoi, repostand toate idioteniile, aunci meritati sa nu luati NIMIC! Nici dracu nu va baga in seama.

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41209 Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 10:19

#41207: <= DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 PROSTOVANE NU TE-AI INTREBAT CAT DE SCARBA NE ESTE DE TINE SI GURALIVII TAI STRICATI SI SCOSI DIN CONTEXT ( va bagati in ceva ce nu va fierbe oala si nu aveti nimic comun cu Oltchim, marsssss fugaaa marsss, roiuuuu... apartort, fuuugaaaa marsss si dispareti defginitiv, atat va recomand ) SI SPURCACIUNILE PE CARE LE LASI SI MULTE ALTELE cu babuinii tai fara neuroni lipsa aer si sufocatii indoctrinati de cretinisme....,LIPSA CREIER DE ESTI UN VID CONTINUU SPALAT BINE IN BOSTAN CU PACLA NEAGRA NEAGRA SI ARSA AFUMATURA TOXICA IDIOATA MONSTRU VIETII DE ESTI CU AI TAI MONSTRII TROLLI ..SINAPSE ARSE SI BOLOVANUL DE SERVICI TERORISTUL PETITIEI SI VIETII PERICOL PUBLIC CE ESTI DEMONSTRAT SAU DEMONSTRATA..., BAAA DA ESTI CHIAR PROST/A CA AI CLANTA DE PROSTUTA TANARA SI MITOMANA, AM SCRIS EU CA E GHIOCA SAU DRACU STIE..., ESTI COPIA FIDELA A LUI GHIOCA FAZA PE NATIUNI MONDIALE SI  COSMICE COPY-PASTE ALA DE NE TOCAI TU PE AICI TU ESTI EL SI EL ESTI TU, TE PUN LANGA ALA SI ZICI CA VA CREAT GEMENI LA COMUN, BICHONI CU BRUSTURI PE EI SI PISTOL CU APA IN MANA, AI IDENTIFICARE SI CORELARE COMUNA CU EL ORICE AI VREA TU SA NE ARATI CA NU ESTI, BA ESTI... ESTI SI ASA RAMAI SCOS DIN CONTEXT SI CLANTA SPURCATA IN TROACA TA PORCIFICATA MAIMUTARIT  SI OTRAVA VIETII SI AERUL E POLUAT DE VOI. NA CLANTOI DEFECT SI STRICAT SPURCACIUNE DEFECTA SI OTRAVITA CE ESTI, TROLL DE MANANCI CA_CAT RAHATIZAT SI E COLIVA TA PE CARE O PAPI NEMERNICULE BAGI IN TINE CONTINUUU... ACADELE SI ALTELE..., PAPA TOT SI NU MAI DA TU FIRMITURI PE JOS IMPUTICIUNE DEJECTA SI OTRAVITA, LASI SCRIS CA UN RETARD SCHIZOFRENIC BOLNAVIOR BUBICO SI SCOS DIN CONTEXT. PAPA TOT SI NU MAI DA MAAA FIRMITURI PE JOS.

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!!!!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41210 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 10:21

#41208: - pe de alta parte <=  Esti pe o lume total paralela scos din context  cu Oltchim si ce inseamna Oltchim <= DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 MA, BICHONULE BUBICO CLANTA CLANTOI DE SERVICI TRUBADURULE VUVUZEA TROLLIZAT CRA CRA CRA SI BLA BLA BLA  MACANITOARE CLANTA SUGATIVIZATA SI SCU_RSURA VIETII DE NICI NU STI DE CE O AI..., ITI MERITI  SOARTA OTRAVITULE, VA MERITATI SOARTA PE BANII ALTORA SA NU VA ATINGETI NICIODATA CA DISPARETI DEFINITIV DIN PEISAJ VINE PLOIAIA ACIDA, FULGERA CU TOATE FULGERE PE CARE NU LE STI TU SI NICI VOI .., TUNETE, CUTREMURE, ZGUDUITURI, VAJAITURI,... ALTELE...MULTE ALTTELE IN BOTUL VOSTRU SI COMPORTAMENTELE HIDOASE DE LE AVETI VA INSIRAM PE TOTI SI VA FACEM PREZENTA.... SI TOT VA DEZINFECTAM DACA ATINCETI VOI ATINGERE SI VA GASITI BAGATI IN SEAMA PE BANII NOSTRI DE SPUI CA SUNT "INEPTII SI IDIOTENII " POSTATE REPETITIV SI SUNT PENTRU CA SUNT NEACHITATE SI MULTE ALTE PROBLEME CREATE INCLUSIV DE VOI...TE HALIM CUTU-CUTU BICHONULE BUBICO, TE HALIM... STI CAND SPUN EU TE HALIM...., DACA NU INTELEGI TU NIMIC CA ESTI LIPSA CREIER DOVEDIT CE AI TU LA BOSTANUL PE CARE-L DETII SI CA NU STI CE CAUTA EL PE UMERII TAI ACOLO...., ALEA DE LE POSTAM NOI SI TU ESTI CA_CA MACA IN PLOAIE SI OTRAVIT PE NARI LIPSA CREIER BAGATOR IN SEAMA SI LIPSA CREIER ITI IESE CA AI GURA PLINA DE ACADELE PE TOATE MITOMANIILE DE ARUNCI IN AER TOT SI PE  CARE LE SPURCI  CONTINUUU ..., ITI DAU EU VERDICTUL SI TE VEI SPALA CU SODA CAUSTICA LESIOASA SI TE BAGAM INTR-O PURJE DE CLOR ASA SA FIM FINUTI CU TINE ( SIGUR NU STI CE AM SPUS EU ACUM, SA INTREBI PE UNII AVIZATI SA TE LAMUREASCA CE AM SPUS CA ITI APLICA  DACA NU VA POTOLITI...STATI DRACU  DEPARTE CAT MAI DEPARTE DE OLTCHIM ....CAT MAI DEPARTE DE OLTCHIM SI NU MAI ATACATI DREPTURILE LEGALE SALARII SI ALTE DREPTURI CREA_NTE OLTCHIM SI SOCIETATEA OLTCHIM SA RAMNICU VALCEA, ROMANIA ), PAPA TOT SI NU MAI DA FIRMITURI CA TE DEZINFECTAM URGENT LO_RILE DE MUNAC NU SUNT CA LA BUGETARI SAU CA  LA VOI IN FATA COMPUTERULUI LEPTOP SAU NICI NU CONTEAZA DACA ESTI ACOLO... SI NOI CHIAR AVEM ANTIDOTUL LA PROPRIU DE VA CU_RATAM SI  RAMANETI  CLEEANER  PLECATI ACOLO UNDE CERETI SI PE ALA DE-L INVOCATI VOI DES PE TACT-TU S-O DESCOPERITI SI PE MUMA VOASTRA   EEEE  ... PLECATI DE  PE SUBIECTUL OLTCHIM URGENT ATAT VA RECOMAND, NU AVETI CE CAUTA LA SUBIECTUL OLTCHIM SI ASA V-ATI CAM BAGAT AIUREA FARA SA STITI NIMIC ...PASI RAPIZI PLECATI, NU VA MAI ATINGETI DE SUBIECTUL OLTCHIM, HAHAHA SAU CINE STIE DACA MAI RAMAI LA CAT DE INFECTAT ESTI SI CE ITI DAM ... ASTA CA SA NU FIE SA_LARIATII OLTCHIM SUPARATI ATAT ITI SPUN SI NU CA SUNT SUPARATI DA NICI NU SUNTEM SUPARATI, NUUUUUUU... ANII ASTIA.... OFFFF DOAMNE CE NE-ATI FACUT VOI NOUA...., LAS-O ASA... CA ATINGI CORZI SENSIBILE RAU DAR PREA RAU IN ANII ASTIA ATI ATINS CE ATI ROS CONTINUU IN ILEGALITATE SI PENAL.., PARASITI SUBIECTUL OLTCHIM SI INDEPARTATI-VA DEFINITIV PENTRU CA NU AVETI VOI LEGATURA CU OLTCHIM ..., SA NU SPUI CA NU TE-AM AVERTIZAT... PARASESTE URGENT PETITIA SI SUBIECTUL OLTCHIM, PAPA TOT SI NU MAI LASA MIZERIE PE JOS CA TE DESPUTIM NOI SA_LARIATII DISPONIBILIZATII 2013, SA_LARIATII DISPONIBILIZATI 2015 SI TOTI SA_LARIATII ANGAJATI  OLTCHIM RAMNICU VALCEA, ROMANIA VIN SI CREDITORII OLTCHIM IN SUSTINERE SI AU SI EI CHIAR AU ESTE O INVAZIE GENERALA DE DOSARE...ETC., ETC., ETC.

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!!!!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.


Musafir

#41211 Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 12:35

#41210: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 Bai dobitocule, tu citesti ce imbecilitati scrii????

Bai bolnavule, tu esti un caz rar de dobitocenie umana!

Baaaaaa, trateaza-ti fruustrarile, ca maine poimaine ne omori pe strada, dobitoc ordinar ce esti!

NENOROCITULE, tu vorbesti bai PORCULE de copy/paste???? Tu vorbesti ba JEGOSULE ????

Uita-te ba NEBUNULE pe toate postarile, du-te dracului de nebun! Vezi cine staruie in repetitii cretinoide cu maimutareli, cruci si altele!!!!

Esti NEBUN, ZURLIU, FUGIT DIN OSPICIU! 

UN PERICOL SOCIAL! 

Tu esti in stare sa trimiti o instalatie in aer.

Si COA_IE, stai linistit, ca neam de neamul tau nu stie cat stiu eu activitate tehnologica in oltchim.

SUNT CLANTOI CĂCATUL

#41212 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 12:42

#41209: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 NINO NINO !

SUNT CLANTOI,

IAR AM FACUT CRIZE SI SPUME LA BOT, MI SE BULBUCA OCHII, VAD NUMAI TARUSI, BICHONI E NOUL MEU CUVANT PREFERAT

SA VINA SALVAREA, POMPIERII, SMURDUL SA MS IA SI SA IMI DEA PASTILA, CA NU MAI POOOOOOOT!

PACAT CA NU MAI SUNT IN OLTCHIM, CA VA REZOLVAM EU.

STATI UN PIC SA BAG POZA CU CRUCEA, CA ACUSI IMI REVIN

NOROC CA AM BEREA SUB PAPUCI, SA IMI ALINE DUREREA.

DOCTORUL A ZIS: CLANTOOOI, NU MAI BEA CA FACI URAT, TE PISI PE TINE, BAGI DEȘTUL IN C_UR SI DAI PE MA_TA, DAR EU NU IL ASCULT. 

BAG ACUM LEGEA 85.

ATENTIEEEEEE VINEEEEE!

STATI, CA MA CA_CAI PE MINE.

REVIN IN FORTA.

MAI CĂCAT DECAT SUNT.

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41213 Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 12:44

#41211: - <=  Esti pe o lume total paralela scos din context  cu Oltchim si ce inseamna Oltchim <= DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 BISONULE BUFON SI TINUT IN LESA ASMUTIT DEGEABA STI BOLOVANULE... STI NIMIC , PENTRU CA ESTI UN NIMIC SCOS DIN CONTEXT ARS.,  DACA AI TIMP DE TREI ORE SA RASPUNZI PENTRU CA-TI SOPTESTE IN URECHE LA TELEFON CERNEV, CARE NU-TI SPUNE CATE INCIDENTE TEHNOLOGICE ARE SI ISTORIA LUI DE  REPETENT CARE A FOST TRIMIS ACASA CU LITERA I DE LA INDISCIPLINA TRIMIS IN PI-JA-MA-LE SA ITI INTRE BINE IN BOSTANAS, ASA A FOST TRIMIS TEHNOLOGIC ARTISTUL DE-TI SOPTESTE ABERATII CA E SPECIALIST MORT DE SOMN SI GROHAIA DE LA AUZIT LUMEA TREIA IN OLTCHIM SI TE ASMUTE CONTINUU...ORI VOI TROLII MACANIOTORI CRA CRA CRA SI LIPSA AER, MURITI NEFECUNDATI EMBRIONI NEDEZVOLTATI SI SPALATI PE CREIER DE GRIOAIALA LUI CORNELIU CERNEV SI ALTIII CA EL CARE AU PIERDUT DEFINITIV SI IREVOCABIL TOT CU LITERA I SI SUNT LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI NEGRE OLTCHIM. VRETI SA SPUNETI CA SUNTETI BOMBE SI ATI DOVEDIT CA ASTA SUNTETI NEBUNII DOVEDITI SA-L PUI PE CERNEV SA-SI  IMPROSPATEZE MEMORIA CA E JALE CE ARE IN URMA LUI. LASA TU PE ALTII CA NOI N-AM COMIS NIMIC, TI-AM EXPLICAT CA AI GRIJE SI NU TE MAI JUCA CU CORZI SENSIBILE, ATAT TI-AM EXPLICAT SI PARASESTE PETITA CU TROLII TAI  CA EXPLODATI PRECUM SUNTETI DE SCOSI DIN CONTEXT SI-TI TREBUIE ORE SI ZILE SA DATI SI VOI UN RASPUNS SI ALA E SCOS DIN CONTEXT ASA CUM SUNTETI DOVEDITI CA NU STITI NIMIC SI SUNTETI TROLLII LUI CERNEV CARE CAUTA EL SA INTOXICE SI SA CREEZE TOT CE DOVEDITI CA ESTE IMPOTRIVA LA ORICE IMPOTRIVA LA ORICE.

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!!!!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41214 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 12:49

#41212: <=  Esti pe o lume total paralela scos din context  cu Oltchim si ce inseamna Oltchim <= DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 CLANTA VOASTRA SPURCATA SI SUGATIVA CRA CRA CRA DE SERVICI SI MOACELE VOASTRE SUNT LA TOTI SECTORISTII DOBITOACELOR MAIMUTARITE, PORCAITE, TOATA GRADINA ZOOO , SUNTETI PESTE TOT LUATI IN EVIDENTE. EU VA RECOMAND DIN NOU SPUNETII LUI CERNEV CA DACA NU INCETEAZA CHIAR NU MAI ARE NICIO  LEGATURA CU OLTCHIM SI VOI TROLLILOR PARASITI SUBIECTUL OLTCHIM CA VA TREBUIE ORE SI ZILE SA LASATI SCRIS CEVA SI ALA LASAT SCOS DIN CONTEXT PENTRU CA AUZI UNA SI INTELEGI ALTA SI SCRIETI ALTCEVA SI  DOVEDITI CLAR NU STITI NIMIC SAU PRIMITI TEME SCRISE SI LA FEL DE SCOASE DIN CONTEXT PENTRU CA NU STITI NIMIC MURITI INFITI IN TARUSII VOSTRI INFIPTI SI PE LIMBUTELE VOASTRE SUNTETI TRASI IN TEPE SI OTRAVITI ...UEHHH, PTIU..UEHHH..JEGOSILOR.

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!!!!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.


Musafir

#41215 Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 12:59

#41194: - Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 o sa ti fu...t pe mata n gura,pe nevastata tot in gura,iar pe tne te pun capra ,te n gura pe mata de las,alup igus lui FOTA?


Musafir

#41216 Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 13:03

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41217 UPDATE De vineri, niciun sa_lariat nu mai poate fi verificat daca sta acasa cat este in concediu

2015-07-08 13:05

UPDATE De vineri, niciun sa_lariat nu mai poate fi verificat daca sta acasa cat este in concediu medical. "Politia" concediilor medicale, eliminata

De vineri, sa_lariatii nu vor mai fi verificati la domiciliu atunci cand se afla in concediu medical, potrivit unui act normativ publicat marti in Monitorul Oficial. In prezent, aceste controale sunt facute in cazurile in care exista suspiciuni cu privire la acordarea concediilor de incapacitate temporara de munca.

Legea nr. 183/2015, prin intermediul careia se elimina posibilitatea verificarilor la domiciliul sa_lariatilor aflati in concediu medical, a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 496 din 7 iulie si va intra in vigoare vineri.

CINE PLEACA ACASA MAI BIOER MOFLEA,CINE?

#41218 Re: GAOAZAAA,BA BOIER MOFLEA,CIT DE CU..RIND TI O BAGI IN.MATAAA SI PAAAA

2015-07-08 13:10

#41188: -  

 CA SA VEZI CIT ESTI DE HANDICAPAT SI RETARDAT CU TACTO TAMBALAGIUL[CRA CRA]AUTORUL PETITIEI CUM SCRIE CEVA DE VOSGSANIAN [MU..ISTUL ALA LA CARE I ATI LINSOOO] ]HOP SI VOI CU JIGNIRI LA ADRESA LUI CLANTOI[CUM AI ZICETI VOI]TRADATORILOR DE OLTCHIM,  SINTETI PROSTI DE BUBUITIII.....CE ZICETI I O PUPATI LA FOTA FARA PERDEA?


Musafir

#41219 Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 13:13

#41216: - Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 TE ASTEPT SA TI O SU...GA MATA INCA O DATA SI SA VEZI CUM MI O SU..GI TU CU TALPASANU SI AVRAM,PE CE FACEM PARIU?.....TIC TAAAC.....

TIC TAC SE APROPIEEEE.

#41220 Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 13:16

#41216: - Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 AM UITAT SA TI SPUN CA LUMEA STIE CINE IA SUPT PIXUL[PU..LICICA CUM ZICI TU] DE 3 ANI LUI FOTA,VA STITI CERNEVISTILOR,VA STITIIII.

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41221 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 13:19

  Hamlet şi Ofelia :

 

          Varujan Vosganian               Călin Popescu Tăriceanu  

Vosganian dă asigurări că la Oltchim vor fi plătite salariile restante şi plăţi compensatorii

Mediafax.ro ; romanialibera.ro

 Nesimţire şi aroganţă

10 aprilie 2013

Ministrul Varujan Vosganian a venit vineri al Vâlcea să arate că e citit, că ştie despre Shakespeare, despre personajele acestuia, Hamlet şi Ofelia, dar nimic despre situaţia de la Oltchim. Nesimţirea şi aroganţa au fost pastilele sale de a scăpa de sindicaliştii care au ridicat probleme pertinente. I-a luat de sus, i-a luat la mişto, ca în final să-i ia şi în batjocu_ră şi să râdă cu gura până la urechi. Are ministrul ce are cu liderul de sindicat Mihai Diculoiu, pentru că ştie prea multe din ce se întâmplă în Oltchim la momentul actual. Dar are şi cu alţi lideri de sindicat din Oltchim, numai cu Cernev şi cu sindicatul lui n-are nimic, pentru că aceştia se supun orbeşte ordinelor sale şi ale administratorilor judiciari. Adică sunt, de fapt, nişte pioni în jocul Guvernului de-a insolvenţa la Oltchim.


De ce o fi venit Vosganian la Vâlcea rămâne încă un mister, pentru că n-a dialogat deloc cu sindicaliştii care aveau ceva de spus despre proasta gestionare a situaţiei de la Oltchim, care ştiau clar că angajaţii nu şi-au luat salariile restante în totalitate, aşa cum afirmă Guvernul şi administratorii judiciari şi care aşteptau o strategie de viitor clară pentru Oltchim şi pentru judeţul nostru. Ministrul a pretins că a venit la invitaţia sindicatelor, să stea de vorbă cu oamenii. Dar, dacă nu i-a convenit ce spun sindicatele, a dat-o pe Hamlet şi Ofelia, a râs cu gura până la urechi şi i-a batjocorit pe toţi. Ne-a luat de proşti pe toţi cei din sală, iar pe unii chiar a reuşit să-i prostească. A vorbit frumos despre ce roză e situaţia la Oltchim acum şi ce roză va deveni peste câteva luni. A scos din buzunar hârtii cu cifre care nu se potriveau deloc cu realitatea şi a crezut că aşa se face o analiză a ceea ce fac administratorii judiciari la Vâlcea. A demonstrat că este dezinformat de către aceştia, de către conducerea Oltchim şi de cei care au un interes, dar n-a vrut în ruptul capului să recunoască faptul că are informaţii trunchiate a ceea ce se numeşte activitate şi gestionare a combinatului vâlcean.

Sub pretextul că a trecut vremea vizitelor tovărăşeşti, n-a vrut să meargă pe Platforma Chimică să dea ochii cu mulţimea. A făcut bine, într-un fel, că cine ştie ce mai ieşea. Să dea Dumnezeu ca poveştile în roz şi roz ale ministrului Vosganian să se şi adeverească şi atunci ne vom face mea culpa. Însă întâlnirea de vineri, de la Prefectură, ne-a lăsat un gust amar. Gustul că Guvernul USL ne crede nişte proşti pe noi, românii, pentru că a reuşit să păcălească o parte din pop_ulaţia acestei ţări cu minciunile sale electorale şi postelectorale.

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!!!!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41222 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 13:24

  REALIZAREA LOR, REUSITA LOR, CELOR CARE AU DISTRUS SI DEVALIZAT PRIN CAPUSARE:

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.
1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu
2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev
3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru
4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica
5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel
....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE, IMPREUNA CU SCCESORII CEI CARE TOT APAR PANA LA INCHIDEREA FINALA OLTCHIM.

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

etc.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

ziaruldevalcea.ro

 Management:
Mihai Bălan - Director General, E-mail: oltchim@oltchim.ro
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, E-mail: felicia.spiru@oltchim.com
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional, E-mail: mihail.talpasanu@oltchim.com
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing, E-mail: armand.spiru@oltchim.com
Ion Coclet - Director Resurse Umane, E-mail: ion.coclet@oltchim.com
La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

Consortiul alcatuit din

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane

Pirvu Marius*  Director Directia Petrochimica Bradu

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

si toti care  contribuiti la DEMOLARE.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!!!!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.


Musafir

#41223 POATE VA INTERESEAZA. BREAKING NEWS: Liviu Dragnea vine la Vâlcea! Cine-l primeste?

2015-07-08 13:25

 

BREAKING NEWS: Liviu Dragnea vine la Vâlcea!
IUL 08, 2015 SCRIS DE  MAGDA POPESCU

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, se va afla joi, 9 iulie a.c. în judeţul Vâlcea. Fostul preşedinte executiv al PSD va participa, la Casa Sindicatelor din municipiul Râmnicu Vâlcea, la o întâlnire cu activul de partid, cu preşedinţii de organizaţii, primari şi consilieri judeţeni, după care la orele 13.30 va face declaraţii de presă.

Programul lui Liviu Dragnea este unul extrem de condensat, întrucât, după cum se ştie, coordonatorul politic al PSD este în turneu prin toată ţara. Acesta vine de la Sibiu, trece pe la Vâlcea, iar următoarea sa oprire va fi judeţul Argeş.

PENTRU TINE - CLANTOI TAMPIT

#41224 Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-08 13:52

#41213: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 PROSTAN BATRAN, DACA TOT ZICI CA ESTI PENSIONAR, HAI SA TE LAMURESC BOLOVANE CARE E TREABA CU CERNEV.

NU AM VORBIT NICIODATA CU ACEST INDIVID, EVIDENT CA STIU CINE ESTE SI DE CUM A FOST DAT AFARA. DACA A FOST TAMPIT, ISI MERITA SOARTA. BOUL SE VEDEA DIRECTOR SI IATA CA L-AU DAT AFARA. MA DOARE IN C__UR DE EL.

ACELASI LUCRU SI DESPRE GHIOCA, ALT IDIOT CARUIA I S-A DAT NAS, DE AIA FACE PE SMECHERUL PRIN COMBINAT, PT CA I SE PERMITE.

ASTA E MAI DOBITOC DECAT CERNEV. ASTA SA ZICI CA MAI AVEA CEVA SCOALA.

SA VORBIM SI DESPRE DICULOIU- ALT RAHAT CU OCHI, INCONJURAT DE PRISACAI, MARCUOI ETC..... ACUM FOTA A BELIT OCHII, CA VORBESC DESPRE GURU DICULOIU, ALA DE AMENINTA PE TIMPUL LU ROIBU CA DA OAMENII AFARA

SA ZIC SI DESPRE BICA, "MARELE" LIDER, ABURITORUL TRANSPORTURILOR? UN CĂCĂCIOS SI ASTA. V-A PAPAT BANII.

MAI SUNT VREO CATIVA, UN RAHAT NUMIT GEORNOIU, UNUL MORCOASE, UNA MARCELA - TOTI NISTE OPORTUNISTI, CARE UITE CA TIN FRAIELE IN MANA SI VA DAU PE VOI AFARA.

IN CONCLUZIE, MA PIȘ PE TOTI DE MAI SUS, DAR MA PIȘ SI PE TINE, CA TOATA ZIUA FUȚI TIMPUL CU CĂCATURILE TALE SI IL F_UT IN OCHI SI PE FOTA, CA ALA SARACUL E DIN ALT FILM, SE TREZESTE VORBIND, CAND SE SC_URGE ALCOOLUL DIN EL.

TE-AI LAMURIT DERBEDEU BATRAN?

MA PIȘ PE VOI TOTI, ASTIA DE MAI SUS, FARA DISCRIMINARI.

IAR TIE TI-O VOI TRAGE PERIODIC, IAR DACA MI SE VA OFERI OPORTUNITATEA, VOI FACE TOT POSIBILUL SA MAI STAI O TURA CU BANII CE II CERSESTI CA ULTIMUL JEG DE MILOG.

CA ASA VREAU EU, FRAIERE!


Musafir

#41225 Re: Re: GAOAZAAA,BA BOIER MOFLEA,CIT DE CU..RIND TI O BAGI IN.MATAAA SI PAAAA

2015-07-08 13:53