Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40176 Andrei Chiliman a fost reținut de DNA

2015-06-18 18:17

Andrei Chiliman a fost reținut de DNA

 

Procu_rorii DNA au luat decizia să îl rețină pe Andrei Chiliman. Aceștia au considerat că au suficiente probe pentru acest lucru.

Actualizare 20.35. S-a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele lui Andrei Chiliman. El este acuzat de abuz în serviciu. Mâine se va propune arestul preventiv pentru edilul Sectorului 1. 

Actualizare 19.45. Omul de afaceri Gheorghe Boeru a fost de acord să colaboreze cu anchetatorii. Acesta le-a spus procu_rorilor DNA că la primarul sectorului 1 ar fi ajuns aproximativ două milioane de euro.

Actualizare 15.55. Andrei Chiliman a ajuns la DNA Ploiești, unde urmează să fie audiat de procu_rori. El a refuzat să dea declarații presei. Întrebat dacă se teme că va fi reținut, edilul a răspuns scu_rt: „Nu”.

Actualizare 15.41. Andrei Chiliman a participat la Bruxelles la ceremonia de acordare a premiului Roger Léron 2015, pentru contribuția adusă la dezvoltarea surselor de energie durabilă în UE.

Primarul Sectorului 1 a fost unul dintre cei patru nominalizați la câștigarea premiului, alături de reprezentanți ai Austriei, Suediei și Irlandei. Câștigătorul premiului a fost desemnat reprezentantul Austriei, în cadrul unei ceremonii organizate marți, 16 iunie, a.c., la Palatul Academiilor, din Bruxelles, și la care a participat și primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman”, se arată într-un comunixat al primăriei de sector.

EU

#40177

2015-06-18 18:45

Chestia cu asocierea e buna......si mai ales pt plangeri adresate DNA, DIICOT  si pt cu_ratarea OLT.

VA UREZ BAFTA

ROCKY

#40178 C.V.

2015-06-18 18:48

Cine este acest RADUCAN PUIU?

A lucrat in OLTCHIM si daca DA unde , in ce sectie sau serviciu ca noi prostimea nu stim.

Sau poate a fost mancator de "rahat"

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40179 Re:

2015-06-18 18:56

#40177: EU -  <= INITIATORII SUNT ACEIASI CARE AU ADUS EI AVOCATI CARE AU PUS COMISION ENORM PENTRU JAF IMPARTIT INTRE EI  SI AU JUPUIT PE MULTI DINTRE NOI DE BANI, JUMULINDU-I PE GRESEALA SI DISPERAREA LOR PE NAIVI SI LASANDU-I IN DISPERARE I-AM TOT AVERTIZAT CA O SA AIBE PE ACESTIA PE CONSTIINTA PE SALARIATI DISPONIBILIZATI DISPERATI SI CU ... UFFF ,  SI AU REUSIT .., PIERZANDU-LE PROCESE IREVOCABIL INCHISE , UMILINDU-I, .....EHE..., EHEEE..., MAMA LOR DE HOTI.

 ASOCIEREA PENTRU DEMERSURI COMUNE CATRE INSTINTA SI  AUTORITATI S-AU MAI FACUT, SUSTIN ASOCIERILE PENTRU DEMERSURI CLARE SI NU PERIPETII CUM AM  MAI AVUT CU DIICOT, CARE  ASA DE BINE SI-AU FACUT ACTIVITATEA CA NICI EI NU STIU CE ALAMBLICAR SI TAMPIT NI S-A RASPUNS PE LIMBA CELUI CARE SE CREDE SUPER EROU SI REVOLUTIONAR SI ...ATOTFAPTUITOR IN DEMERSURI  CU RATEU CONTINUU ...SI ...ETC, DE TE APUCA.... !!! ALTCEVA S-A DISCUTAT, SE DORESTE INFINTAREA  UNEI ASOCIATII CU STATUT JURIDIC, PARCA AM FI ASOCIATIE DE PESCARI, SAU ASOCIATIE CANINA, ORI ASOCIATII CU ABONAMENT SI COTIZATII DOMNE ...,  CA ASA LE-A SPUS DE CATRE CERNEVISTI, CA STIU EI ,  CA ASA SUNT SINDICATELE  INREGIMENTATE IN STATUT SI NU POT SA SE FACA DECAT ASOCIATII CU ALTI BANI SI ALTE HOTII  , CA FIIND DISPONIBILIZATI NU AU DREPT DE REPREZENTARE SPUN EI , CEEA CE ESTE TOTAL FALS SE REPREZINTA SINGURI SAU CU AVOCATI TOT SINGURI ,  IMOO AI RAMAS IN SIONDICAT SI ACUM DUPA  DISPONIBILIZARE SUNT SVO SI EI SUNT REVOLTATII, NERVOSII ... , EI DORESC ASOCIATIE PE  BANI SA STRANGA BANI IN DEMERSURI CHIPURILE... , EVENTUAL ASOCIATIE DE  SCARA DE BLOC DE CARTIER, DE RAME, DE LIPITORI ...

 P.S SCUZE PENTRU REPETARE " CA, CA, ... ". EI ASA VORBESC.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40180 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-18 18:59

#40178: ROCKY - C.V.  <= ITI DAU EU CV IN  CUTIA AIA CRANIANA SA ITI INVETI TOT CE N-AI INVATAT IN ANII DE VIATA. TE CREZI CE..., TU NU PRICEPI CA FABULEAZA SI SCOT CRETINISME PENTRU CRETINI CA TINE, SE LEAGA DE LUME AIUREA SI NEVINOVATA, IAR TU HOP AI MUSCAT-O, PAPA TOT...

 MA BRANZA SI SAVARINA, LASA TU SA TE DAI ULISE " ROCKY" PE AICI , CA PLECI INSIRAT DE CUM TE LASI TU SEMNAT, NUMAI CA RUNDA DE VICTORIENE LA TINE, E PIERDUTA CU INCHIS IREVOCABIL. DACA-TI SUFLA UNU IN GURA CA E NU STIU CINE, TU PUI SI BOTUL SI TE MIRI TU DE UNDE VINE PLOIA ,  CA MINTE CIU-CIU PENTRU COAMA TA SI ASA RAMAI. NU PRICEPI CA SE FAC FILME SF SI SE DORESTE SA SE ASMUTA UNII IMPOTRIVA ALTORA AIUREA. AI CHEF DE RAZBOI, MERGI LA GUVERN SI LA  CONDUCEREA PENALA OLTCHIM, ACOLO POTI TU SA TE RAFUIESTI INCLUSIV CU PAZNICII SAU CINE MAI TINE ACOLO ORDINEA , JANDARMERIA ROMANA.

ROCKY

#40181 RE:40180

2015-06-18 19:28

ba " CLANTZE SALARIALE " te crezi un ZEU al acestei petitii ,dar dupa cat fabulezi pe aceasta petitie sigur esti cel mai mare prostovan al RAMNICULUI.

Si pot sa-ti spun sigur ca inainte sa te culci , te uiti in chiloti ca sa vezi cat ca_cat ai debarasat !

Sigur esti unul d'ala cu burdihan mare care ai trait dupa' spinarea altora!!!!!!

ESTI O LIPITOARE!!!!!!!!!!!

HAI SICTIR, DU-TE-N MATA DE JIGODIE!!!!!!!!!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40182 Re: RE:40180

2015-06-18 19:34

#40181: ROCKY - RE:40180 <= CASTRATI DE VIATA CA TINE, BAAA DU-TEE BAAA.., LASA-NE, PLIMBA-TE , FUGA MARSS ROSTOGOLIT.

 TU DEJA AI FIZIOLOGIC PE TINE TOT. CIUMPALACI DIN ASTIA ...,  POTI SA AI SI PATRATELE,  SA FI SI TATUAT, EU TE TRIMIT LA SOMN, NUMAI PE CE  ESTI, DAR AI CULCUSI UNDE TI-L PREGATESTI...  COCOS LA COTET , MERGI LA COTET  ... DU-TE... INAINTE, TOT INAINTE  " TOVARASESTE SI COMUNISTII " STI CE AU PATIT, ISTORIA LOR.

Numai un bou si idiot ca tine poate lasa asa ceva in dreptul sau scris  " ROCKY ", marele ca_cat din tine rasuflat de viata pe care o detine, baaa, du-te la somn ca, deja sforai si-ti iau carnetul.

EU

#40183

2015-06-18 19:34

Nu stiu cine este dar ideea pare buna ,dar asa cum se intampla la romani....

vezi cazul celor de la OMV... acum dau bani inapoi dar de inbogatit s-au inbogatit avocatii

Voi din OLT. trebuiw sa gasiti solutia ca pe voi va doare

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40184 Re:

2015-06-18 19:36

#40183: EU -  

 LA CARE IDEE FACI TU REFERIRE? AI DOUA IDEI SEPARATE A AVEA UN DEMERS COMUN CEEA CE ESTE ALTCEVA SI A FACE O INSTITUTIE ASOCIATIVA JURIDIC, CARE ESTE CU TOTUL ALTCEVA..., IN FINE ,  TU CAM LE INTERPRETEZI CUM CREZI, NUMAI CA SUNT TOTAL ALTCEVA  SI REPET , ASOCIATIA SUNT PE BANI COTIZATII, SA SI LE FACA EI SI SA ISI ALEAGA SI PRESEDINTE, SECRETAR... ETC , SA FACA ALEGERI PE BANI, O FI VRE-UN PRL EXACT CA  A LUI TARICEANU, PARTID  ASOCIATIV, CARE NU ARE STATUT DE PARTID , DA ESTE PE BANI , PAI VA UREZ SUCCES SI UMPLETI CONTURILE  CERNEVUVUZELELOR PE COTIZATI LA ASOCIATIA TREI SCAIETI SUGACE SI SUGATIVIZATE SI DOUA LIPITORI ...EU, AM REPREEZENTARE PRIN AVOCAT, NU IMI TREBUIE TRAMBITA STRICATA A  LOR.

EU

#40185

2015-06-18 19:46

Eu am spus ca solutia finala o alegeti voi ca voi sunteti cei implicati si stiti mai bine ce e bine pt voi

faceam referire ca trebuiesc facute plangeri credibile la institutiile statului....

cu respect

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40186 Re:

2015-06-18 19:51

#40185: EU -   <= SOLUTII CU BANI MULTI SI JEFUITORI PE TOATE CARARILE, ASTIA SUNT, ASTA VOR CIUMPALACII SA PRADUIASCA  EI SI PE ALTII ... ASA CUM AU MAI PROCEDAT CU ALTI NAIVI ...., ETE NA, LE-A MERS CU UNII PE CARE I-A LASAT ... IN AGONIE SI MOARTE , ACUM VOR SA EXTINDA JAFUL LA MAI MULTI, CAUTA SI EI , CA DOAR NA SUNT PENALI, CONTINUA SCOPUL ACTIVITATILOR PENALE...

 Da, omule, de trei ani numai solutii bomba sunt, numai solutii, noi cu solutii  am lucrat in combinat, ai dreptate , da aici e cu totul alta discutie . Ce nu se intelege de catre disponibilizatii 2013, ca suma datoriilor creante salariale creante cu_rente de la Oltchim este comuna aproape ~ 9 milioane. E, fiecare are drepturi separate pe acte si decizii de plecare, sume diferite, de aici incepe o alta discutie...Si iti urez noapte buna ca esti obosit deja, Pa.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

 A INVATAT CERNEV PE UNII CA EI AVAND BANI MAI PUTINI SA FURE PE CEI CU BANI PE VECHIMEA IN MUNCA COTIZATI  SI DREPTURI NORMAL ADECVATE CCM CONFORME CU ACTELE  , INTELEGI , FAC CE I-A INVATAT CERNEV , CAUTA LA BANII MEI SA DEA ATACUL , DE AICI SI COTIZATII SI INSIRUIREA LOR DE FIRMITURI SI  PROTOCOALE ILEGALE ..ETC. , BANI -BANI, VOR BANI PENTRU ASOCIATII FANTOMA " " , CERSETORII CA,  DATI SI MIE ...ETC., CA VA REPREZINT " EU " , " EI " , ASA  AU FACUT SI CU AVOCATII SMENARI SI HOTI, CA , DAU  " EU "  CU PUMNUL, CA DA ALA CU CAPUL..ETC. ALT JAF , CREAT DE BABUINIZATI SUFOCATI DE PROSTIE SI RAMASI FARA AER PENTRU CA SUNT  PENALI.

 

rocky

#40187 re:40182

2015-06-18 19:57

'te-n somn pe mata!!!!!!!

Acea "MATA" care cand te-a fatat a strigat in gura mare in cotet:

GHINION!!!!!!!!!! AM FATAT O IMITATIE DE BOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te-ai intrebat vreodata de ce esti asa de IMPUTIT ?

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40188

2015-06-18 20:01

SCONCSULE , PRAPADITUL VIETII DE O DETII, NUMAI UN HANDICAPAT CA TINE POATE LASA PUBLIC " rocky ", BA, LIMBRICULE, MARSS, FUGA MARS SI  LASA  SOMNABULISMUL DE CARE SUFERI CA RAMAI FARA CARNETUL VIETII PE CARE INCERCI SI TU SA RESPIRI, N-AI AER, TE-AI SUFOCAT, PAI ,  ITI DAU O PUFAITOARE.. FACE PUF ,PUF IN BOTUL TAU.

ROCKY

#40189 ptr.CLANTZE SALARIALE

2015-06-18 20:14

Ca sa vezi ca stiu cine esti iti spun doar atat:

am cunoscut-o pe maicata si era o doamna buna din doua motive pe care nu pot sa le spun pe aceasta petitie.

Iar despre tine pot sa-ti spun ca nici pe departe nu ai nimic de la ea , mai mult , TU CHIAR MIROSI A SCONCS , te-a fatat pe cu-r.

IMPUTITULE!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40190 CREANTE SALARIALE SI TOATE DREPTURILE CREANTE SALARIALE

2015-06-18 20:18

#40189: ROCKY - ptr.CLANTZE SALARIALE <= CREANTE SALARIALE SI TOATE DREPTURILE CREANTE SALARIALE , DREPTURI LEGALE  OLTCHIM.

" ROCKY" BATI CAMPII SI ESTI PARALEL CU CE SUSTII , PRAPADITUL VIETII DE O DETII, UN HOIT HAHAHA.., DECI ASA CEVA..., NUMAI UN PRAPADIT CA TINE  POATE LASA SCRIS  "ROCKY " . HAHAHA! LA CINE FACI TU REFERIRE , TE AUTODESCRII TU PE TINE??? N-AM IDEE BABUINULE,  FARA NEURONI,  ASTA ESTI. TRAIESTI ALT FILM. POATE MORI IN DUREREA TA, CE DRACU NE FACEM, CA MURI SCENARIUL TAU. S-A TERMINAT FILMUL, A EVOULAT VIATA, PICA PELICULA SI S-A ARS FILAMENTUL, N-A DRACE CA TE-AI ARS, TI-A CAZUT ... , FILME, AI NUMAI FILME IN CUTIA CRANIANA, SECVENTE DIN ROCKY , HAHAHA, BAA TRECI IN RING , LA SOMN, BAGA SOMN CA DELIREZI NEBUNULE. CAT SF AI IN TINE HAHAHHA!!!!

SA MA CUNOSTI BA, SA MA CUNOSTI, INAINTE SA BOLBOROSESTI. N-AI AER, TE-AI SUFOCAT, PAI ,  ITI DAU O PUFAITOARE..., FACE PUF ,PUF IN BOTUL TAU.

ASTA DE NOAPTE BUNA ITI DEDIC : DECI, IMI PERMIT SA SPUN CA SI EU AM CUNOSCUT-O PE MAMA TA, SUB UN CONTEXT, NU SPUN CARE SI SARACA MI-A SPUS CA ESTI SCOS DIN CONTEXT SI  CA AI TRAUME, TE-A DAT CU CAPUL DE CIMENT CAND TU ERAI MITITEL SI ASA AI RAMAS MITITEL LA NIVELUL CUTIEI CRANIENE, CREANTE SALRIALE, DREPTURI CREANTE SALRIALE SI ORICE ESTE CREANTE ... , AI O CHESTIE ASA ,  ESTI IRASCIBIL LA TERMENUL DE CREANTE, CA PE AZOREL CARE I-SA SCHIMBAT NUMELE IN GHIOCA, EEEE GRAV LA TINE..., TRAGE PE DREAPTA RAU SAU STANGA..,  TU STI SI PICA...! BAAA NENMERNICULE , VEZI CA AM SI EU TEXTE SI TE TIN IN STOURI PANA EXPLODEZI DE MORI DRACU  CU  TASTATURA IN MAINI, DOBITOCULE, CAT SF SA MAI SCOATETI BA PE BOTUL ASTA AL VOSTRU SI CE SCENARITE MAI BAGATI, HANDICAPATILOR. DOAMNEEEEE...DACA AR DUREA PROSTIA, TU DE TE SEMNEZI MUSAFIR " ROCKY", AI DOBORA RECORDURI GALACTICE LA PROSTIE, NU STIU DACA INTELEGI CE ESTE RECORD GALACTIC , HAHAHAA...!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40191 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-18 20:55

OLTCHIM

Page 109 of 315 Page 110 of 315 Plan_Reorganizare_Oltchim

1.3. Comparatia dintre reorganizare si faliment
Reorganizarea societatii debitoare va crea premizele acoperirii creantelor inscrise la masa credala intr-o proportie mai mare decat ceea ce s-ar putea distribui intr-un scenariu de faliment, astfel cum vom arata in cele ce urmeaza.
Votarea Planului de reorganizare si implementarea cu succes a acestuia sunt masuri menite sa satisfaca atat interesele creditorilor, cat si sa asigure continuitatea unui important jucator pe piata petro-chimica europeana, cu implicatii socio-economice semnificative pe plan local.
Avantaje fata de procedura falimentului. Efecte socio-economice

REORGANIZARE

Afacerea Oltchim SA va fi mentinuta in functiune si va fi dezvoltata, cu implicatii imediate atat in economia locala, cat si in economia nationala.

Mai mult, importante capitaluri de investitii straine vor fi atrase in aceasta afacere.

Echilibrul macro si micro-economic in care s-a integrat societatea debitoare nu va fi afectat intr-o masura negativa cum ar fi cazul in care aceasta ar intra in faliment.

Locu_rile de munca ale salariatilor (integral sau partial) vor fi pastrate, cu perspectiva unor viitoare angajari de personal in cazul in care societatea va investi in extinderea capacitatii dupa finalizarea Planului de Reorganizare.

Ramane activ un important contribuabil la bugetul local.Toate obligatiile bugetare nascute dupa data deschiderii procedurii insolventei se vor achita conform prevederilor prezentului Plan.

De asemenea, se asigura premizele achitarii intr-o proportie mai mare a creantelor bugetare, fata de scenariul falimentului.
FALIMENT

Cel mai mare jucator de pe piata petro-chimica din Romania va disparea.

In acelasi timp, se va diminua semnificativ posibilitatea atragerii de capitaluri de investitii straine in Romania in acest domeniu industrial.

Falimentarea Oltchim SA va afecta in mod negativ echilibrul economic local (si, in mod indirect, echilibrul economic la nivel national), conducand la intrarea in insolventa/faliment a intregii industrii dezvoltate pe orizontala.

Toti angajatii Oltchim SA vor intra in somaj, cu posibilitati foarte reduse de reangajare din cauza contextului macro-economic nefavorabil, precum si a specializarii acestora in industria petro-chimica. Acest lucru va conduce implicit la cresterea semnificativa a indicatorilor de somaj din zona.

Dispare cel mai mare contribuabil la bugetul local.Nu se vor mai incasa sumele reprezentand contributii la bugetul consolidat, derivand din continuarea activitatii Oltchim SA.

Efecte asupra gradului de acoperire a creantelor
Conform raportului de evaluare intocmit in cadrul procedurii, in ipoteza incetarii activitatii societatii debitoarei, s-a estimat valoarea de vanzare fortata a activelor la aproximativ 141,158 mii EUR (aproximativ 595 milioane RON).
Conform GN 6 – Evaluarea intreprinderii 5.7.1.1, „in lichidari, valoarea multor active necorporale (de exemplu fondul comercial) tinde spre zero, iar valoarea tuturor activelor corporale reflecta circumstantele lichidarii. Si cheltuielile asociate cu lichidarea (comisioane pentru vanzari, onorarii, impozite si taxe, alte costuri de inchidere, cheltuielile administrative pe timpul incetarii activitatii si pierderea de valoare a stocu_rilor) sunt calculate si deduse din valoarea estimata a intreprinderii”.
Am procedat, in continuare, la efectuarea unei simulari de vanzare in scenariul unui faliment a activelor proprietatea societatii debitoare, in scopul evidentierii posibilitatilor de recuperare a creantelor creditorilor, conform art. 121 si 123 din legea nr. 85/2006, pornind de la urmatoarele premize:
- valorificarea tuturor activelor se face integral, la finele unei perioade de 18 luni de la data intrarii in faliment, la valoarea de vanzare fortata stipu_lata in cadrul raportului de evaluare intocmit in cadrul procedurii insolventei de catre Winterhil Romania;
- pana la valorificarea integrala a activelor, societatea debitoare va inregistra cheltuieli cu conservarea patrimoniului (paza, consum de utilitati, o minima functionare din punct de vedere administrativ, etc.);
- toti salariatii vor fi disponibilizati in aceasta perioada;
- conform Autorizatiei Integrate de Mediu nr. 14 revizuita in data de 18.06.2012, emisa de ARPM Craiova, „indeplinirea obligatiilor de mediu este prioritara in cazul procedurilor de ... lichidare, faliment, ...”. Conform estimarilor efectuate de reprezentantii societatii debitoare, obligatiile de mediu si ecologizare sunt de aproximativ 304 milioane Euro pentru platforma din Rm-Valcea si, respectiv, aproximativ 160 milioane Euro pentru platforma Bradu;- onorariul administratorului judiciar / lichidatorului este cel stabilit de catre judecatorul sindic in incheierea din 16 octombrie 2013;
-din sumele obtinute in urma valorificarii activelor proprietatea debitoare se va retine si vira catre UNPIR cota de 2%, in conditiile Legii nr. 85/2006.
Astfel, pornind de la premizele enuntate si de la faptul ca obligatiile de mediu sunt asimilate cheltuielilor mentionate la art. 121, alin. 1, punctul 1 si, respectiv, art. 123, punctul 1 din Legea 85/2006, in scenariul falimentului nu s-ar putea efectua distribuiri catre creditorii inscrisi la masa credala, deoarece valoarea obligatiilor de mediu depaseste cu mai mult de 300% valoarea de vanzare fortata a tuturor activelor proprietatea societatii debitoare. Prin urmare, in ipoteza in care, in scenariul falimentului, activele proprietatea debitoarei s-ar valorifica la valorile stipu_late in cadrul raportului de evaluare intocmit de Winterhill Romania (respectiv aproximativ 108 milioane Euro, pentru activele garantate, si aproximativ 32 milioane Euro, pentru activele libere de sarcini), fondurile obtinute nu ar fi suficiente nici macar pentru acoperirea obligatiilor de mediu sus-mentionate.
Sintetizand, distribuirile catre creditorii inscrisi in Tabelul definitiv al obligatiilor societatii debitoare, intr-un scenariu de faliment si pe baza ipotezelor enuntate anterior, sunt dupa cum urmeaza:

Simulare distribuiri intr-un scenariu de faliment

Categorii creditori Total creante (Mii EURO)

Sume distribuite (Mii EURO)       % acoperire

Creante garantate 203,001 0      0%

Creante din raporturi de munca 2,213 0   0% 

Creante bugetare 293,775         0 0%

Creante chirografare 288,746      0 0%

Total 788,342       0  0%

 Plan Reorganizare Oltchim

 VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

VALOAREA INTREAGA SI CONFORAM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, AGHITATI CREANTELE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40192 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-18 20:57

OLTCHIM

 CREANTELE OLTCHIM.

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

Bugetul de stat 7,334

Bugetul local 1,542

TOTAL DATORII 50,340

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare

pag 81 din 315 din

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 102 (4) Remuneratiile persoanelor angajate în temeiul art. 10, art. 19 alin. (2), art. 23, 24 si al art. 98 alin. (3) si alte cheltuieli administrative vor fi achitate la momentul prevazut, dupa caz, de lege, cu exceptia cazurilor în care partile interesate ar accepta, în scris, alte termene de plata. Planul trebuie sa precizeze în programul de plati cum va fi asigurata aceasta plata.
(5) Plata va putea fi facuta trimestrial, pe baza de acte legale.

"1. Creditorii garantaţi primesc între 68-75% din valoarea creanţelor acestora (...).

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

3.Creditorii bugetari primesc între 16-18% din valoarea creanţelor acestora (…).

4.Creanţele chirografare, conform art. 96 din Legea 85/2006, primesc 30%.

5.Celelalte creanţe chirografare primesc 0%”, se arată în planul Rominsolv – BDO.

1.5. Modificarea Planului de reorganizare
Pe toata perioada de aplicare a Planului de reorganizare, acesta poate sa fie modificat, conform art. 101, alin. 5 din Legea nr. 85/2006, in ipoteza in care premizele care au stat la baza intocmirii acestuia nu mai corespund cu situatia cu_renta a debitorului sau au fost identificate noi mecanisme de acoperire a masei credale.
In acest caz, modificarile aduse Planului de reorganizare se vor vota de catre creditori in conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006.

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2013 ABROGATA

Art. 101.(5) Modificarea planului de reorganizare se poate face oricând pe parcu_rsul procedurii, cu respectarea
condițiilor de vot și de confirmare, prevăzute de prezenta lege. Dacă modificarea planului este propusă de
debitor ea va trebui să fie aprobată de adunarea generală a acționarilor/asociaților

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 Plan Reorganizare Oltchim

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

VALOAREA INTREAGA SI CONFORAM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, AGHITATI CREANTELE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40193 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-18 20:59

UNDE SUNT BANII???? JAF LA OLTCHIM 2013-2015:

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

UNDE SUNT BANII????

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM????? 

 planul Rominsolv – BDO.  :

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din :Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii; 

  http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

 Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.

 Plan Reorganizare Oltchim

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!VALOAREA INTREAGA SI CONFORAM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, AGHITATI CREANTELE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40194 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-18 21:07

 RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO, 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 Creantele salariale in cazul insolventei angajatorului

Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea creantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2013 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

PLANGERI PENALE IMPOTRIVA LUI PIPEREA CU ASOCIATII & CO SI  STATUL ROMAN CU SINDICATELE  SI CEI CARE AU SEMNAT CONVENTII PROTOCOLARE ILEGALE(...) SI TOATE CONVENTIILE ILEGALE SA FIE ANULATE SI TRASI LA RASPUNDERE FAPTASII, SUNT IN CULPA!!!!!!

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

CODUL PENAL

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor salariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

SUNTEM PRADUITI!!!!!!    

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM UNDE SUNT BANII????

JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!Informatii financiare www.oltchim.ro/index.php

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#40195 Re: C.V. .OARE cine este acest ROCKY?...INTREABA SI PICASSO.

2015-06-18 21:24

#40178: ROCKY - C.V. 

 acest ROCKY se numeste BOIER MOFLEA[o gaoaza retardata]un mincator de rahat si un su..gaci de pu..lii slinoase

avocatul lui creanta are orgasm multiplu

#40196 Re: C.V.

2015-06-19 05:54

#40178: ROCKY - C.V.

Doar un mancator de rahat acest Raducanu.

Ba creanta pooliii, prostul satului, iti dai seama ce jubileaza avocatul ala al tau? "I -AM LUAT BANII PROSTULUI"

clanță salariala...ca bine i-a zis rocky

#40197 Re: CREANTE SALARIALE SI TOATE DREPTURILE CREANTE SALARIALE

2015-06-19 06:15

#40190: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - CREANTE SALARIALE SI TOATE DREPTURILE CREANTE SALARIALE 

 Tataie.....tu esti plecat cu sorcova! 

Cu toata taria iti spun, sa nu cumva sa ne intalnim, ca pun jandarmii pe tine, ca tu esti nebun! Esti in stare sa iti bagi deștul in c_ur si sa dai pe oameni, daca nu sunt de acord cu tine, sa ii scuipi sau sa ii blestemi.

Baaaaa, ai o pensie. Tine de ea, nu o da la avocati, ca aia fac misto de tine, animal batran si ca_cacios.


Musafir

#40198 Re: Re: C.V. .OARE cine este acest ROCKY?...INTREABA SI PICASSO.

2015-06-19 06:20

#40195: - Re: C.V. .OARE cine este acest ROCKY?...INTREABA SI PICASSO. 

 Atentiune, s-a trezit piccaso alias f(u)otea remusulache. Are urdori la ochi, ii pute gura a gunoi, are burta plina de alcool, dar isi da si el cu parerea. Co_iță du te la diculoiu, ca n are hartie, de cand i au inchis aia magazinul si tocmai se căcă.

Surpriza, nu e ghioca, nu e bidin nu e tugurin.

E doar unul ce iti da mu_ie sistematic.


Musafir

#40199 ANUNT PENTRU DISPONIBILIZATI: INCEPE GREVA FOAMEI LA OLTCHIM!

2015-06-19 06:20

ANUNT PENTRU DISPONIBILIZATI:

DE LUNI, 22 IUNIE 2015, O PARTE DINTRE COLEGII NOSTRI DISPONIBILIZATI INTRA IN GREVA FOAMEI LA OLTCHIM.
HAIDETI ALATURI DE COLEGII NOSTRI LA OLTCHIM SA SPRIJINIM DEMERSUL LOR!


PRELUARE ANUNT DE PE RETELELE DE SOCIALIZARE:

"CINE DINTRE DISPONIBILIZATII SC OLTCHIM SA , DORESTE DREPTURILE SALARIALE LEGALE RESTANTE DE DOI ANI , ESTE ASTEPTAT DE CATRE ALTI COLEGI , PENTRU GREVA FOAMEI LUNI 22 IUNIE 2015 IN FATA PAVILIONULUI SEDIULUI OLTCHIM !! OLTCHIMISTI HAI SA FIM UNITI !!"


Musafir

#40200 Re:

2015-06-19 06:22

#40185: EU -  

 Daca ti a spus clanță salariala ca esti obosit, nu il mai contrazice.

Asta e idolul "la petitie"