Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38726 HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE

2015-05-28 07:02

 

Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de salarii compensatorii  disponibilizati si salariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015.

JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM PUSCARIASULE???

 

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

Gheorghe Piperea, un Prof mai cool decât WhatsApp și Solitaire. Reportaj de la Facultatea de Drept

CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

Actuala conducere a societăţii Oltchim împarte salariile compensatorii pe pile. Săptămâna trecută, radicalii din grupul disponibilizaţilor de la Oltchim au aflat că administratorul judiciar i-a luat de fraieri,că bolnavii trecuţi pe listă s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie, dar şi faptul că cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit banii.

 

Situaţie explozivă pe platformă. Disponibilizaţii de la Oltchim ameninţă noua conducere a combinatului cu măsuri majore de protest, chiar violente. Săptămâna trecută, reprezentanţii celor peste 500 de disponibilizaţi vâlceni au avut o nouă întâlnire cu ministrul Economiei Mihai Tudose, în vederea recuperării salariilor compensatorii. Cu excepţia aceloraşi promisiuni de amânare, ministrul Economiei n-a prea avut răspunsuri pentru grupul de la Vâlcea şi a transferat problema ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici, care i-a informat la rândul său că situaţia este complicată  din cauza fostului ministru Darius Vâlcov, artizanul unor  inginerii financiare total greşite. Tudose a confirmat că Vâlcov ,,a susţinut combinatul din buzunarul salariilor compensatorii destinate disponibilizaţilor, nu din buzunarul ministerului”.Pe scu_rt, ministrul Economiei l-a acuzat pe Vâlcov de  deturnare de fonduri, drept urmare cele două ministere nu au cadrul legal pentru alocarea  altor fonduri  cu aceeaşi destinaţie.În timp ce grupul celor trei purta discuţii la Bucu_reşti, alţi 70 de nemulţumiţi protestau în faţa pavilionului central de pe platforma chimică. Foştii angajaţi au aflat cu stupoare că doar ei au fost luaţi de fraieri, deoarece cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit salariile compensatorii. În timp ce grupul celor trei purta discuţii la Bucu_reşti, alţi 70 de nemulţumiţi protestau în faţa pavilionului central de pe platforma chimică. Foştii angajaţi au aflat cu stupoare că doar ei au fost luaţi de fraieri, deoarece cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit salariile compensatorii.,,Ne întrebam cu toţii de ce tac cei 300 de oameni de la Piteşti, pentru că ei luau cu asalt porţile combinatului când Roibu întârzia câteva săptămâni cu salariile. Noi stăteam în şomaj tehnic câte o lună de zile, prin rotaţie, şi veneam la serviciu zilnic pe un sfert de salariu, dar ei erau cu salariile la zi, întregi. Ne-am dat seama că sunt foarte cuminţi pentru că ei şi-au luat banii. Asta e discriminare pe faţă!”, au declarat câţiva dintre cei prezenţi pe platformă.

Salariile compensatorii, împărţite pe pile


Pentru cei peste 500 de disponibilizaţi în vara lui 2013, o parte fiind trecuţi în pensie, joia trecută a fost ziua surprizelor neplăcute. Aşa zişii recalcitranţi, persoanele care refuză să-şi ia salariile în rate la calendele greceşti, au aflat cu stupoare că administratorul judiciar a dat salariile compensatorii pentru 40 de persoane cu afecţiuni mai mult sau mai puţin grave. Iniţial, disponibilizaţii au propus conducerii Oltchim ca cei 12 bolnavi de cancer să primească banii înaintea lor pentru achitarea tratamentelor medicale. După două luni de zile s-au trezit că Gheorghe Piperea a făcut o listă cu 40 de persoane, unii neavând probleme grave de sănătate.

 ,,Noi am convenit să dăm banii la cei bolnavi, am acceptat să-i primim mai târziu pentru că erau mulţi în fază gravă, nu să-i dăm unora care nu văd bine cu un ochi. Acum sunt 40 pe listă, toţi cu dosare medicale. De la 12- 13, au ajuns la 40. Am cerut listele să vedem şi noi cine sunt, pentru că noi ne cunoaştem, doar am lucrat 30 de ani împreună, dar am fost refuzaţi pe motiv că se încalcă deontologia. Au făcut asta ca să ne dezbine. Tot ca să ne încaiere, au propus să ne dea nouă câte 15 milioane din banii angajaţilor şi ai pensionarilor. Adică să-i lase pe ei fără bani câteva luni pentru a ne închide nouă gura. Am refuzat pentru că nu este corect, cei rămaşi nu au nicio vină. Ne tot spun că Victor Ponta a găsit un cumpărător prin ultimele lui  vizite şi că vom primi banii când se va vinde combinatul, adică peste trei ani. Ei îl tot vând de doi ani, în fiecare zi, dar nimeni nu vrea să-l ia. Sunt câţiva care s-au mulţumit cu plata banilor în rate, dar grupul nostru vrea toţi banii odată, pentru că ministerul i-a dat.”, au menţionat disponibilizaţii. Întâlnirea s-a finalizat cu promisiuni din partea conducerii Oltchim şi cu ameninţări din partea disponibilizaţilor, care au promis că se vor reîntoarce săptămâna viitoare, tot  joi, cu  ,,focu_ri de artificii”.  

http://www.infopuls.ro/index

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.
Musafir

#38727 HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE

2015-05-28 07:03

 Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de salarii compensatorii  disponibilizati si salariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015.

JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM PUSCARIASULE?????

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro

 

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro

Disponibilizaţii de la Oltchim nu-şi mai aşteaptă salariile compensatorii, unul dintre actualii directori ai combinatului a recunoscut că acordarea lor depinde doar de producţia internă, nu de ajutorul Guvernului sau al Ministerului Economiei.

Directorul a recunoscut, la presiunea disponibilizaţilor prezenţi, că banii lor, salariile compensatorii, au fost păpaţi de combinat încă din 2013, printr-un artificiu al Guvernului şi complicitatea prefectului Dumitru Nicu Cornoiu, director al AJOFM Vâlcea la momentul cu pricina. Guvernul Ponta a virat salariile compensatorii pentru cei 969 de angajaţi, respectiv peste 9 milioane de euro, dar banii au ajuns prin AJOFM Vâlcea, după plata taxelor şi impozitelor aferente, în casieria combinatului. Practic, Oltchim a fost menţinut în viaţă o bună bucată de timp pe banii disponibilizaţilor, din cota lor au fost plătite salariile celor rămaşi şi materia primă. O parte din disponibilizaţi sunt hotărâţi să dea statul în judecată, deci şi pe prefectul Dumitru Cornoiu pentru deturnare de fonduri.

Disponibilizaţii de la Oltchim au descoperit în primăvara anului trecut, din greşeală, că statul le-a perceput taxele şi impozitele pe salariile compensatorii neîncasate. Respectivii au aflat din fişele fiscale pe 2013 că şi-au primit integral plăţile compensatorii promise de administratorul judiciar, şi şi-au plătit şi taxele către stat ...deşi ei n-au văzut un leu. O parte din foştii angajaţi figurează la FISC cu sume încasate în cuantum de 79.000 lei, bani care n-au ajuns în buzunarele lor. După incident, timp de un an de zile, au tot cerut explicaţii atât ANAF, cât şi prefectului Dumitru Cornoiu, dar nu au primit niciun răspuns, au primit tot felul de acte eliberate de Fisc, dar nimic concret, toate se bat cap în cap.
La începutul acestui an, conducerea combinatului le-a comunicat că se zbat degeaba, deoarece zarurile au fost aruncate în defavoarea lor pentru că salariile compensatorii, ca şi CAR-urile, au fost declarate credite negarantate, în traducere liberă îşi vor lua banii după privatizare... dacă mai rămâne ceva de la masa creditorilor garantaţi.
Foştii angajaţi au fost negociaţi pe minus, altfel Guvernul ar fi obligat să plătească, din nou, peste 9 milioane de euro, valoarea salariilor compensatorii.
La ultima descindere, la sediul Oltchim, organizată în urmă cu opt zile, unul dintre directorii combinatului a cedat presiuni şi a confirmat ceea ce disponibilizaţii ştiau ... că salariile lor au fost păpate de actuala echipă de manageri pentru asigurarea funcţionării combinatului, deci şi a salariilor nesimţite ale directorilor.
,,Noi am ştiut încă de atunci că prefectul Dumitru Cornoiu ne-a minţit, că a dat banii noştri combinatului, pentru că ministrul Mariana Câmpeanu spusese pe TV că a virat banii Agenţiei de Şomaj, iar femeia aia era femeie serioasă, nu ca prefectul. Ne-au lăsat fără bani, şi cu datorii la CAR. Mulţi dintre noi au acceptat deja plata în rate a banilor, pentru că la ora asta pare soluţia cea mai sigură, restul ne-am gândit să dăm din nou statul în judecată, chiar şi pe prefectul Dumitru Cornoiu, dacă va fi cazul, pentru deturnare de fonduri", a declarat unul dintre disponibilizaţi.
Afirmaţiile făcute la adresa prefectului Dumitru Cornoiu de disponibilizaţi, şi susţinute de directorul Oltchim, sunt extrem de grave.
Chiar dacă prefectul are în spate acordul premierului Victor Ponta, poate fi acuzat foarte uşor de deturnare de fonduri, de deturnarea salariilor compensatorii, şi în actuala conjunctură, când DNA ridică tot ce prinde, se poate lăsa lejer cu ceva ani de închisoare.

Oltchim se află în insolvenţă din ianuarie 2013, înregistrează datorii istorice de aproximativ 800 milioane de euro, iar planul de reorganizare al combinatului depus de administratorul judiciar la începutul acestui an a fost întors de instanţa de judecată pentru că este mult prea general şi nu prevede nici sume exacte, nici sursele din care se va face plata datoriilor şi a salariilor compensatorii. Conform contractului colectiv de muncă, disponibilizaţii au dreptul, în funcţie de vechime, la 7,12 sau 18 salarii compensatorii, respectiv între 20 000 şi 50 000 de lei, bani existenţi doar în fişele Fiscului.

http://www.infopuls.ro/

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.
Musafir

#38728 HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE

2015-05-28 07:05

Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de salarii compensatorii  disponibilizati si salariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015.

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM PUSCARIASILOR?????

 

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

 

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA"  ACESTIA SUNT CEI CARE AU SEMNAT PROTOCOLUL SI FURTUL PRIN HOTIE SALARIILOR CREANTE OLTCHIM, DISPONIBILIZATII 2013 CELE 9 MILIOANE EURO SI CELE TREI LUNI SALARII FURATE DE OLTCHIM???? BURDOAZA ESTE SIGUR UNU, EL SINGUR A RECUNOSCUT, CERNEV ESTE AL DOILEA, IAR PIPEREA A SPECIFICAT CA SUNT PATRU PERSOANE.

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA" acestia vor raspunde penal cand vor fi confirmati cu actul protocolului pe care si l-au insusit, de mana si cu piperea cu asociatii & co. si cei care au mai coroborat  a ne fura pe noi, incalcand Legile si Legea 85/2006 insolventa Oltchim 2013.

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA 

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.  

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

[  CEI DE AU COMIS ILEGALITATI IN NUMELE NOSTRU, INTRA PENAL, NU NE-AM DAT ACORDUL SCRIS SI MASA CREALA SAU ESALONARI, INJUMATATIRI, FIRMITURI...SAU ALTE ILEGALITATI CARE S-AU COMIS CU SUMELE SALARII CREANTE OLTCHIM. ]

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii: 

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale; 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.http://www.docdroid.net/

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.
Musafir

#38729 Re: Remember Shrek şi de ce e mai bun noul ”Cod” al insolvenței! Mircea Deaconu

2015-05-28 07:06

#38325: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Remember Shrek şi de ce e mai bun noul ”Cod” al insolvenței! Mircea Deaconu 

Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de salarii compensatorii  disponibilizati si salariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015.

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM PUSCARIASILOR?????

 

GHEORGHE PIPEREA

Profesor de drept, avocat şi practician în insolvenţă, vice-preşedintele UNPIR
 
 
 

FLORIAN MATEIŢĂ

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 
 

MIRCEA DEACONU

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 

 https://www.facebook.com/Fairsolve

Un român aruncă o hărtie pe jos la Paris, atunci toți românii aruncă hărtii pe jos şi patria este îngropată sub un maldăr de hârtii, pungi şi gunoaie (nu că asta nu ar fi, în parte, adevărat referitor la patria de sub gunoaie).

Un bulgar a fost văzut cu ceafa oleacă mai groasă, astfel că primul lucru asupra căruia stăruim cu privirea este ceafa oricărui bulgar pe care-l întâlnim.

Un belgian venit în vizită în Bucu_reşti este privit cu suspiciune pentru că un conațional al său a făptuit o nelegiuire în România.

Shrek este un căpcăun simpatic, onest şi jovial, dar cine să stea să judece asta când asupra lui era deja aruncată anatema apartenenţei la categoria răului.

A generaliza pornind de la un model individual, singular şi  a acuza o naţie/comunitate, individ cu individ, fară să cunoşti, iată cum se nasc monştrii de gândire. Din pacate, istoria a demonstrat-o în repetate şi triste rânduri.

Boala generalizării a lovit şi discu_rsul pe baza notei de fundamentare pentru schimbarea Legii insolvenței (85/2006). S-a afirmat, fără clipire, că dacă unii colegi practicieni au folosit Legea numai ca să ajute un debitor fraudulos, atunci toți practicienii din România urmăresc şi favorizează abuzul.

 Boala generalizării și blamarea întregii profesii au fost şi sunt încă prezente în constiința publică, iar nota de fundamentare numai a pus pe hârtie acest blam.

Nu, profesia nu este împânzită numai de interese meschine şi de oameni făţarnici ci, în mod covârşitor, de profesionişti, de oameni care trudesc cinstit, de deschizători de drumuri, de ctitori de idei.

Legea privind procedura insolvenţei (85/2006), în forma veche şi înca în aplicare pentru procedurile deschise în baza ei, a dat, într-adevăr, posibilitatea tăierii nepermise de creanţe și consolidării acestei poziţii chiar dacă planul de reorganizare eşua, a permis jocul de-a şoarecele şi pisica în adunarea creditorilor cu privire la confirmarea administratorului judiciar şi a onorariului acestuia, a permis înlăturarea unei creanţe din tabel numai pentru că un creditor nu avea acces la Buletinul Procedurilor de Insolvența (nu scuz în acest text lipsa de diligență a creditorului). Exemplele sunt nenumărate pentru că abuzul nu ţine cont de lege ci numai de voința şi interesul făptuitorului.

Da, noua Lege privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolventa (85/2014) sau ”Codul” insolvenței reglementează într-un mod fericit problema cel mai des criticată –  propunerea unui plan de reorganizare numai pentru a tăia creanţe în dreapta şi în stânga, fără interesul real de a salva o activitate productivă ci numai de a salva cât mai mult din interesul ”patronilor” care nu sunt ceea ce ar trebui să fie un asociat/acţionar/administrator veritabil, ci sunt simpli mardeiaşi economici fără stil şi caracter.

Astfel, art. 140 alin. (1) din Legea 85/2014 stipulează că în cazul în care, după confirmarea unui plan de reorganizare prin care se şterg creanţe, se ajunge la faliment „se va reveni la situaţia (n.r. creanţelor) stabilită prin tabelul definitiv al tuturor creanţelor împotriva debitorului”, astfel cum aceasta arăta înainte de planul de reorganizare.

De asemenea, art. 139 stipulează, pe langă alte condiții clare, că un plan de reorganizare poate fi confirmat numai dacă ”cel puţin 30% din totalul valoric al masei credale” acceptă planul. Se înlătură astfel situaţia, nu rară, în care cu un salariat, cu un prieten miruit ”creditor esențial” (pentru cine?!) și cu promisiunea asumată de debitor cu lacrimi în ochi că datoriile față de bugetul statului vor fi plătite în 30 de zile, se creau premisele pentru confirmarea unui plan de reorganizare în care restul creditorilor deveneau păgubiți de prim rang.

Chiar şi numai aceaste noi reglementări cu privire la planul de reorganizare a unui debitor sunt de natură să redea încrederea într-o procedură a insolvenței văzută, până acum, în cele mai multe cazuri, numai ca mijloc de a frauda, cu ajutorul legii, interesele creditorilor.

Credința mea este că odata cu noul ”Cod” vom avea mai puține cereri de intrare în insolvență, iar planurile propuse vor fi duse la bun sfârșit, iar numai un mers greșit al afacerii și nu frauda vor duce la faliment. Vorbim, astfel, în lipsa posibilității de fraudă, de încredere în lege.

Iar încrederea mediului de afaceri în lege şi în bunul mers al lucrurilor, întreţinuta şi consolidată prin efortul practicienilor oneşti, înseamnă dezvoltare durabila.

Cunoscând Legea Insolvenței chiar înca din forma ei iniţială (64/1996), pot spune că fiecare reglementare a făcut-o mai bună, iar lipsurile sau scăpările speculate în mod fraudulos în practică au fost corectate prin voinţa acelora care nu tolerează abuzurile și frauda.

MOROMETE IRITATU'

#38730

2015-05-28 07:07

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM= CORNELIUS CERNEV ZIS BAŞBUZUCUL. ori ŢAMBALAGIUL

Nu ne poate parasi. asa ca  ajuta si el victorienii  cum poate. prin imbarligarea salariatilor. si tot postand aici tot felul de diversiuni si scenarii.  

 


Musafir

#38731 Re: Re: Remember Shrek şi de ce e mai bun noul ”Cod” al insolvenței! Mircea Deaconu

2015-05-28 07:08

#38326: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Remember Shrek şi de ce e mai bun noul ”Cod” al insolvenței! Mircea Deaconu 

 Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de salarii compensatorii  disponibilizati si salariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015.

 

JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

DATII AFARA DIN OLTCHIM

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA.

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM PUSCARIASULE?????

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

http://www.rominsolv.ro/cine-i-desemnat-sa-infiga

FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. 

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scu_rt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti.În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe cu_rente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.
 
Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.
Musafir

#38732 HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE

2015-05-28 07:13

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:DATII AFARA DIN OLTCHIM

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA.

Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de salarii compensatorii  disponibilizati si salariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015.

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM PUSCARIASILOR?????

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM:

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO.

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA.

Victor-Viorel Ponta (n. 20 septembrie 1972, Bucu_rești)

 "Să mute "chermeza" la Oltchim sau Arpechim " recomandare de la Predoiu.

 

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

 

 

Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună.

Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate.

Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi:

- Popescu Valentin - director Directie Energetica

- Mecanica - Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,

- Marius Pîrvu – fost director general,

- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand– director Direcţia Comercială,

- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu, -

-Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,

- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,

- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,

- Victor Avram – director general adjunct

- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară, etc.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo! ziaruldevalcea.ro

Management:

Mihai Bălan - Director General

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing

Ion Coclet - Director Resurse Umane La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special Avram Danut-Victor     Director General Adjunct Talpasanu Mihail        Director Directia Productie Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu oltchim.ro impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA si toti care  contribuiti la DEMOLARE La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.   Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.   Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor şi repararea calculatoarelor şi a echipamentelor de comunicaţii, potrivit unui comunicat trimis Bursei de Valori. zf.ro


Musafir

#38733 Re:

2015-05-28 07:19

#38732: -  

 S-a suparat CREANTA. Posteaza acum fara sa-si mai puna numele. :) CREANTELE SALARIALE OLTCHIM= CERNEVICIUS 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.
Musafir

#38734 Re: Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? CREANTELE SALARIALE.

2015-05-28 07:35

#35217: ESTE CU REPETITIE 2013: - CREANTE NEPLATITE SI NEACHITATE CATRE CEI CARE TREBUIE SA PRIMEASCA 

 

Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de salarii compensatorii  disponibilizati si salariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015.

JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:

 ESTE CU REPETITIE DIN 2013 RE:, RE:,RE:

#28499: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREANTE NEPLATITE SI NEACHITATE CATRE CEI CARE TREBUIE SA PRIMEASCA SUMELE D 

JAF LA OLTCHIM;

JAF LA OLTCHIM;

JAF LA OLTCHIM; 

JAF LA OLTCHIM;

JAF LA OLTCHIM;

JAF LA OLTCHIM;

JAF LA OLTCHIM;

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38735 Re: Re: BVB OLT OLTCHIM S.A. RM. VALCEA

2015-05-28 07:42

#35221: BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM: PLANUL DE REORGANIZARE 2015 APROBAT DE AGOA OLTCHIM,URMEAZA JUDECATORUL - Re: BVB OLT OLTCHIM S.A. RM. VALCEA 

 

Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de salarii compensatorii  disponibilizati si salariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015.

JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2013 ABROGATA

1.5. Modificarea Planului de reorganizare
Pe toata perioada de aplicare a Planului de reorganizare, acesta poate sa fie modificat, conform art. 101, alin. 5 din Legea nr. 85/2006, in ipoteza in care premizele care au stat la baza intocmirii acestuia nu mai corespund cu situatia cu_renta a debitorului sau au fost identificate noi mecanisme de acoperire a masei credale.
In acest caz, modificarile aduse Planului de reorganizare se vor vota de catre creditori in conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006.

Art. 101.(5) Modificarea planului de reorganizare se poate face oricând pe parcu_rsul procedurii, cu respectarea condițiilor de vot și de confirmare, prevăzute de prezenta lege. Dacă modificarea planului este propusă de debitor ea va trebui să fie aprobată de adunarea generală a acționarilor/asociaților

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:DATII AFARA DIN OLTCHIM

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA.

 

Cu_rrent report - insolvency procedure, Court decision no. 892 as of April 22, 2015 - Dossier 887/90/2013 - confirmation of reorganization plan 5/27/2015 8:43:00 AM  http://www.bvb.ro/infocont/infocont15/_ro.pdf

 

Cu_rrent report - reorganization plan

3/10/2015 4:00:00 PM

BVB OLT OLTCHIM S.A. RM. VALCEA

 

http://www.bvb.ro/

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38736 Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RE

2015-05-28 07:45

#38525: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE 

 JAF LA OLTCHIM 2013-2015: 

  Capitolul IV - Raspunderea membrilor organelor de conducere

 
Art. 138
(1) In cazul in care in raportul intocmit in conformitate cu dispozitiile art. 59 alin. (1) sunt identificate persoane carora le-ar fi imputabila aparitia starii de insolventa a debitorului, la cererea administratorului judiciar sau a lichidatorului, judecatorul sindic poate dispune ca o parte a pasivului debitorului, persoana juridica, ajuns in stare de insolventa, sa fie suportata de membrii organelor de conducere si/sau supraveghere din cadrul societatii, precum si de orice alta persoana care a cauzat starea de insolventa a debitorului, prin una dintre urmatoarele fapte:

a) au folosit bunurile sau creditele persoanei juridice in folosul propriu sau in cel al unei alte persoane;
b) au facut acte de comert in interes personal, sub acoperirea persoanei juridice;
c) au dispus, in interes personal, continuarea unei activitati care ducea, in mod vadit, persoana juridica la incetarea de plati;
d) au tinut o contabilitate fictiva, au facut sa dispara unele documente contabile sau nu au tinut contabilitatea in conformitate cu legea;
e) au deturnat sau au ascuns o parte din activul persoanei juridice ori au marit in mod fictiv pasivul acesteia;
f) au folosit mijloace ruinatoare pentru a procu_ra persoanei juridice fonduri,
in scopul intarzierii incetarii de plati;
g) in luna precedenta incetarii platilor, au platit sau au dispus sa se plateasca cu preferinta unui creditor, in dauna celorlalti creditori.

(2) Aplicarea dispozitiilor alin.(1) nu inlatura aplicarea legii penale pentru faptele care constituie infractiuni.

Capitolul V - Infractiuni si contraventii

Art. 143
(1) Constituie infractiunea de bancruta simpla si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda neintroducerea sau introducerea tardiva, de catre debitorul persoana fizica ori de reprezentantul legal al persoanei juridice debitoare, a cererii de deschidere a procedurii in termen, care depaseste cu mai mult de 6 luni termenul prevazut la art.27.
(2) Constituie infractiunea de bancruta frauduloasa si se sanctioneaza cu pedeapsa de la 6 luni la 5 ani fapta persoanei care:
a) falsifica, sustrage sau distruge evidentele debitorului ori ascunde o parte din activul averii acestuia;
b) infatiseaza datorii inexistente sau prezinta in registrele debitorului, in alt act sau in situatia financiara sume nedatorate, fiecare dintre aceste fapte fiind savarsite in frauda creditorilor;
c) instraineaza, in frauda creditorilor, in caz de insolventa a debitorului, o parte din active.

Art. 144
(1) Infractiunea de gestiune frauduloasa, prevazuta la art.214 alin.(1) din Codul penal, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 8 ani, atunci cand este savarsita de administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia.
(2) Infractiunea de gestiune frauduloasa, prevazuta la art.214 alin.(2) din Codul penal, se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 12 ani, atunci cand este savarsita de administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava.
(3) Tentativa infractiunilor prevazute la alin.(1) si (2) se pedepseste.

Art. 145
(1) Insusirea, folosirea sau traficarea de catre administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia de bani, valori ori alte bunuri pe care le gestioneaza sau le administreaza constituie infractiunea de delapidare si se pedepseste cu inchisoare de la unu la 15 ani si interzicerea unor drepturi.
(2) In cazul in care delapidarea a avut consecinte deosebit de grave, pedeapsa este inchisoarea de la 10 ani la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.
(3) Tentativa infractiunilor prevazute la alin.(1) si (2) se pedepseste.

Art. 146
Fapta persoanei care, in nume propriu sau prin persoane interpuse, solicita inregistrarea unei cereri de admitere a unei creante inexistente asupra averii debitorului se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda.

Art. 147
Refuzul debitorului persoana fizica sau al administratorului, directorului, directorului executiv sau al reprezentantului legal al debitorului, persoana juridica, de a pune la dispozitie judecatorului-sindic, administratorului judiciar sau lichidatorului, in conditiile prevazute la art.35, documentele si informatiile prevazute la art.28 alin.(1) lit.a)-f) sau impiedicarea acestora, cu rea-credinta, de a intocmi documentatia respectiva se pedepseste cu inchisoare de la un an la 3 ani sau cu amenda.

Art. 148
Infractiunile prevazute la art.143-147 se judeca in prima instanta de tribunal, cu celeritate.

Art. 148^1
(1) Nerespectarea prevederilor art. 45 alin. (2^1) constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10.000 lei la 30.000 lei.
(2) Constatarea contraventiei si aplicarea sanctiunii prevazute la alin. (1) se fac de catre organele de specialitate ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, din oficiu sau la sesizarea judecatorului-sindic, a administratorului judiciar/lichidatorului sau a oricarei persoane interesate. Veniturile rezultate din aplicarea sanctiunii prevazute la alin. (1) se fac venit la bugetul de stat.
(3) Contraventiei prevazute la alin. (1) ii sunt aplicabile dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, cu modificarile si completarile ulterioare

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38737 Re: Re: VALCEA UNU TV.

2015-05-28 08:00

#38617: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: VALCEA UNU TV. 

 Reluare emisiune

 OLTCHIM acum:

Poate va intereseaza ce este pe VL1 tv acum...

 

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII 3  MILIOANE EURO ROSTOGOLITE LA 6 MILIOANE EURO CONTINUU ROSTOGOLITE TRIMESTRIAL= JAF, FURT, HOTIE!!!

 

 

 Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de salarii compensatorii  disponibilizati si salariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015.  

 

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:

 

 

COMUTATI ACUM PE VALCEA UNU TV.

 

SALARILE COMPENSATORII DISPONIBILIZATI DE LA OLTCHIM SI ANGAJATI OLTCHIM FURATE PRIN JAF, JAF, JAFURI SI JAF!!!!!

 

JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,...JAF,JAF,JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII????

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38738 Re: Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE C

2015-05-28 08:02

#38526: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RE 

 Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de salarii compensatorii  disponibilizati si salariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015.

 

JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT ACHITARI OLTCHIM!

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

CODUL PENAL

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

Creantele salariale in cazul insolventei angajatorului

 Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea creantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior.

SUNTEM PRADUITI!!!!!!    

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

 

JAF LA OLTCHIM; JAF LA OLTCHIM;JAF LA OLTCHIM;

 

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CU_RENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI. http://www.docdroid.net/

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38739 Re: Re: Re: Re: Legea nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de corup

2015-05-28 08:30

#38473: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Legea nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie  

 Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de salarii compensatorii  disponibilizati si salariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015. PREZENTAM MAI JOS ALTE FURTURI IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013:

JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

#38075: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Legea nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie  

 

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

#37955: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Legea nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie  

 

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

#26413: - Re: EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO) 

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

http://www.voceavalcii.ro/2014060721862/

Guvernul recunoaşte că s-a vândut fier vechi din Oltchim

http://www.voceavalcii.ro/2014070922459/

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.
 

http://www.dreptonline.ro/legislatie/

COROBORAT CU MULTE INFRACTIUNI COMISE DE ACESTIA, ACESTE PEDEPSE CRESC SI DEVIN EXPLOZIVE CU URMARI ALE CONFISCARILOR AVERILOR ILICITE PANA IN PANZELE ALBE DE LA CEI CARE AU COMIS FAPTA

 

http://www.rominsolv.ro/comunicathttp://www.voceavalcii.ro/20140607http://www.voceavalcii.ro/20140709 HOTII!!!! ATENTIUNE, ATENTIUNE, HOTIILE LA VEDERE...

S-A VANDUT DIN OLTCHIM ( ATENTIE, NU IN CONDITII LEGALE!!!), PRESA A RELATAT SI OLTCHIM A RECUNOSCUT, N-AM PRIMIT BANII DISPONIBILIZATII 2013 NICI PANA AZI, BA MAI MULT AM CONSTATAT TOT NOI CA AM FOST IAR PAGUBITI PRIN IMPOZITARI ANAF.....s.a.m.d., SI NU AM PUTUT BENEFICIA DE ALTE DREPTURI, PLUS MULTE ALTE NENOROCIRI INTRE TIMP SI PIERDEREA DE VIETI OMENESTI....   http://www.indiscret.ro/articol-oltchim

FAPTE COMISE PE TIMPUL HOTIILOR GUVERNATE DE PONTA SI TOTI CEI DIN JURUL LUI.

 IUNIE 2012 SI  DIN AUGUST 2012 INCHIS OLTCHIM RAMNICU VALCEA, PRADUIALA FIIND DEMARATA CU SUCCES SI REZULTATUL, ... AZI OLTCHIM 2015 APROAPE LA 15 % FUNCTIONEAZA IN CONDITIILE IN CARE A FACUT SI DISPONIBILIZARI COLECTIVE  CASTIGAGAND LA AN 14,4 MILIOANE EURO SI NU SI-A ACHITAT CELE 9 MILIOANE EURO  2013 AN DE INSOLVENTA, CATRE CEI DISPONIBILIZATI 2013 SI CU PLAN DE REORGANIZARE NEAPROBAT 2015, CU  DATORIILE IMENSE PRIN NEACHITARI IN INSOLVENTA (FALIMENT)... STITI VOI CE INSEAMNA ASTA???? SE VAD CU OCHIUL SI MINTEA LIMPEDE, PRADUITORII DAU IN CLOCOT ..., FIERBETI IN CAZANUL CU ZMOALA TOTI HOTII.

In primele opt luni ale acestui an, SC Oltchim SA a avut pierderi de 36 de milioane de euro

Data publicarii: 22-09-13

http://www.impactreal.ro/2013092215268/I

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38740 Re: JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,...JAF,JAF,JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII???

2015-05-28 08:32

#38652: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,...JAF,JAF,JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII??? 

 Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de salarii compensatorii  disponibilizati si salariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015.

 

JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII 3  MILIOANE EURO ROSTOGOLITE LA 6 MILIOANE EURO CONTINUU ROSTOGOLITE TRIMESTRIAL= JAF, FURT, HOTIE!!!

 

http://i.imgur.com/SAqBAgS.jpg   CLICK: http://www.docdroid.net/11n26/hotarare.pdf.html  http://www.rominsolv.ro/ <= 921 de persoane, mai puţin 54  = 975

 http://i.imgur.com/tdfru7E.jpg <= http://www.docdroid.net/w6jn/hotarare-210.pdf.html    = 969

http://i.imgur.com/S9t5vkW.jpg <= PLAN DE REORGANIZARE OLTCHIM 2015 => iun.2013 - dec. 2013 = 861

 http://i.imgur.com/CW5MCnt.jpg < = NOTA CU STAMPILE SI SEMNATURI  = 918

http://i.imgur.com/IrnxE18.jpg  <= ALT DOCUMENT CU STAMPILE SI SEMNATURI  = 929  conform si rominsolv si bdo si site-urilor 

http://i.imgur.com/YceY8Ey.jpg <= ALT DOCUMENT CU STAMPILE SI SEMNATURI = 960

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări. http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

Nota de Fundamentare -HG nr.241/08.05.2013

  Prin planul de disponibilizare propus de consortiul de administratori judiciari se propune disponibilizarea a 1050 de salariati ai SC Oltchim SA, cu influente asupra bugetului asigurarilor pentru somaj de aproximativ 32.000.000 lei.

1.020 de angajaţi de la Oltchim îşi vor pierde locul de muncă. Oamenii au primit garanţii că îşi vor primi salariile restante. Reprezentanţii angajaţilor au discutat, azi, la Ministerul Economiei, cu ministrul de resort, Varujan Vosganian. Potrivit acestuia, banii ar urma să fie daţi până la jumătatea lunii aprilie.

Liderul de sindicat Corneliu Cernev a spus că 1.020 de persoane îşi vor pierde locul de muncă.

http://www.digi24.ro/

Premierul Ponta: "Oltchimul poate fi salvat, nu în formula cu 3.200 de angajaţi"

17 Mai 2013, 09:46 (actualizat 17 Mai 2013 )

Premierul României, Victor Ponta, a declarat joi seară la TVR, într-o Ediţie Specială, că Oltchimul poate fi salvat cu doar 2.000 de angajaţi. Ponta a subliniat că alternativa disponibilizărilor ar fi fost lacătul pe uşă. Premierul a apreciat că niciun investitor nu ar cumpăra o companie cu o datorie de 800 de milioane euro.

Victor Ponta: "Oltchimul poate fi salvat, nu în formula 3.200 de angajaţi. Am spus-o atunci: nu pot să rămână toţi angajaţii. Iar faptul că cei care pleacă primesc 24 de salarii compensatorii, şi în primul rând şi-au primit salariile la zi. Nu ştiu cum e la TVR, dacă aveţi atâtea salarii compensatorii, în lumea privată sigur nu există". 900 de salariaţi ai companiei Oltchim, 600 de la Râmnicu Vâlcea şi încă 300 de la divizia Petrochimică Bradu de la Piteşti urmează să fie concediaţi săptămâna aceasta. http://stiri.tvr.ro/premierul-ponta

 "Am spus-o atunci: nu pot să rămână toţi angajaţii. Iar cei care pleacă primesc 24 de salarii compensatorii  [FALS, MAXIM SUNT 18 SI CU CARE SUME DOREAI TU SA LE INCU_RCI...?], şi în primul rând şi-au primit salariile la zi [ FALS, NICI PANA AZI NU NI S-AU ACHITAT]", a spus Victor Ponta joi seara, la TVR, într-o Ediţie Specială.

 

JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,...JAF,JAF,JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII???

 

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII 3  MILIOANE EURO ROSTOGOLITE LA 6 MILIOANE EURO CONTINUU ROSTOGOLITE TRIMESTRIAL= JAF, FURT, HOTIE!!!

 


Musafir

#38741 Șpârle și șopârle, 28.05.2015: conducerea OLTCHIM a încasat în 2014 salarii grase şi alte bonusuri

2015-05-28 11:26

http://ziaruldevalcea.ro/2015/05/27/sparle-si-soparle-28-05-2015/

Șpârle și șopârle, 28.05.2015 

 

• În atenția președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Gheorghe Păsat: Directorul economic de la CET Govora, Constantin Lăpădat, a furnizat informații FALSE prestigioasei firme Ernst&Young, care realizează auditul societății vâlcene! „Ziarul de Vâlcea“ a intrat în posesia documentelor care probează această notă jurnalistică! Lăpădat dorește cu orice preț, susținut de clubul masonic Rotary, să preia conducerea CET Govora. În această acțiune, el este susținut și de un membru nou rotaryan, de naționalitate poloneză.

• Primarul din Dăeşti, George Popolan, are mari motive să fie buc_uros: Guvernul a aprobat în data de 20 mai 2015 noua formă a stemei comunei Dăeşti….

• Pentru a mai da o notă de credibilitate, conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea a decis să cheme la conc_ursul pentru postul de manager general la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea o comisie de examen formată, printre altele, din specialişti de la Şcoala de management sanitar din Buc_ureşti. Este o intenţie bună, însă ştim că politicul „îşi va băga din nou coada” la conc_ursul programat luni, 15 iunie 2015.

• În condiţiile în care Oltchim s-a dus anul trecut „pe copcă”, conducerea a încasat în 2014 salarii grase şi alte bonusuri. Spre exemplu, milionarul în euro Bogdan Stănescu, administratorul special invizibil al Oltchim, a ridicat în 2014 un salariu… de 720 milioane lei vechi pe an, pe lângă alte miliarde de lei vechi de la BNR, Nuclearelectrica SA, SC Romplumb SA, SC Arcadia 2000 SA Buc_ureşti, preşedinte al CSI şi din onorariile de la C_urtea de Arbitraj Buc_ureşti. Şi fostul director de tristă amintire al Oltchim, Marius Pîrvu, a trebuit să se mulţumească cu suma de „doar” 760 milioane de lei vechi (inclusiv de la Direcţia Petrochimică Piteşti), la care s-au adăugat cei 430 milioane de lei vechi din funcţia de „manager” la Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea.

• Într-un raport de activitate făcut public, conducerea RAJDP Vâlcea scrie negru pe alb despre mafia licitaţiilor pentru drumuri: „Organizarea licitaţiilor la unele primării din judeţ este defectuoasă şi chiar ilegală, fapt ce a dezavantajat regia. Astfel, au fost unele cazuri în care licitaţiile au fost reluate şi de 2 sau 3 ori, atunci când regia era pe primul loc, până când altă firmă a fost declarată câştigătoare a licitaţiei. Acest lucru a fost adus la cunoştinţa consiliului de administraţie cât şi Consiliului Judeţean Vâlcea, fără a se face o analiză şi fără a se lua măsuri”.


Musafir

#38742 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tot nea MIHAI DICULOIU....Doamne ajuta sa ramina tot nea MIH

2015-05-28 12:01

#38709: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tot nea MIHAI DICULOIU....Doamne ajuta sa ramina tot nea MIHAI D 

 PROSTANE, II INTREBAM PE CEILALTI UNDE AI LUCRAT TU, BERBECULE! 

Dar esti prea nauc sa discerni! Vai de aia de te-au zamislit, ciudata progenitura a iesit.


Musafir

#38743 Re:

2015-05-28 12:06

#38710: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. -  

 Noroc ca esti tu revolutionar.

Ca-*cat cu ochi istericat si bulbucat.

Baga o creanta.


Musafir

#38744 Oltchim a primit decizia Tribunalului Vâlcea privind planul de reorganizare

2015-05-28 12:06

Oltchim a primit decizia Tribunalului Valcea privind planul de reorganizare

Alexandru Costea   BURSA 27.05.2015  http://www.bursa.ro/oltchim

ACTUALIZARE 17:10 Oltchim a prezentat cele mai bune rezultate înregistrate în ultimii 4 ani
     Conducerea Oltchim SA a prezentat în şedinţa de dialog social de ieri cele mai bune rezultate economico - financiare înregistrate în ultimii 4 ani, respectiv o creştere de 35% a cifrei de afaceri în primele patru luni ale anului, la 54,8 milioane euro, cu 14 milioane euro mai mult decât în primele 4 luni din 2014.
     Raportat la primele patru luni din 2013, aceasta reprezintă o creştere de 27 milioane euro.
     EBITDA (rezultat din exploatare mai puţin amortizarea) s-a îmbunătăţit cu 16 milioane euro, de la -11,7 milioane euro în primele 4 luni 2013 la +4,2 milioane euro în primele 4 luni din 2015.
     Conducerea Oltchim SA, reprezentată la şedinţă de domnul Florian Mateiţă, a mai prezentat în şedinţă şi trendul activităţii combinatului. Aceasta a accentuat stabilitatea economică garantată de măsurile constante ale managementului de urmărire şi optimizare a costurilor, în paralel cu creşterea vânzărilor şi a productivităţii muncii.
     
     De asemenea, au fost arătate măsurile de reparare, retehnologizare şi înlocuire a unor instalaţii sau părţi de instalaţii precum şi planurile de repornire ale altor secţii, raportat, însă, la conjuncturile pieţelor internaţionale de produse finite şi materii prime.
     Din punct de vedere social, compania arată că, de aproape doi ani, personalul Oltchim (aproximativ 2.300 de salariaţi) primeşte lunar avans, lichidare şi tichete de masă. Începând cu anul 2015, salariaţii primesc prima de vacanţă integral în luna în care pleacă în concediu. În luna septembrie 2015 Oltchim va propune un grafic de eşalonare a plăţii celor două salarii şi jumătate restante, moştenite de la vechea conducere,
     Personalul disponibilizat primeşte, în contul salariilor compensatorii, sume lunare. Astfel, toţi disponibilizaţii (921 de persoane, mai puţin 54 care au solicitat în scris că nu doresc plata eşalonată) au încasat câte 531 de lei în fiecare din lunile aprilie şi mai 2015, la care trebuie să adăugăm plăţile suplimentare făcute la solicitarea unor persoane cu probleme sociale şi medicale. Din luna iunie 2015, fiecare salariat disponibilizat va primi, lunar, 1.000 de lei.
     
     Referitor la măsurile de diminuare ale costurilor operaţionale fixe (cu minim 450.000 euro/luna), Oltchim SA a precizat că acestea presupun acţiuni complexe de creştere a randamentelor instalaţiilor prin reabilitări, reparaţii, reorganizări etc. dar şi reducerea fondului de salarii prin disponibilizarea personalului excedentar (nu prin scăderea salariilor). Concedierea colectivă urmăreşte realizarea unei scheme de personal adaptată nevoilor de functionare a Oltchim SA şi are ca prioritate siguranţa şi eficienţa în exploatarea instalaţiilor în funcţiune şi conservarea instalaţiilor oprite, multe din ele din anul 2009.
     
     A mai fost subliniat că administratorii judiciari, administratorul special şi managementul Oltchim nu au finalizat, încă, organigrama funcţională a noii structuri organizatorice. Drept urmare, nici un sindicat, dintre cele existente pe platformele Vâlcea şi Bradu, nu deţine, deci nu poate furniza, în spaţiul public sau membrilor săi, informaţii corecte cu privire la acest proces.
     
     Nu în ultimul rând, informarea realizată de conducerea Oltchim SA este documentată din situaţii contabile, rapoarte financiare depuse la registraturile organelor statului, la Bursa Română de Valori precum şi din documente interne reale. Aşadar, orice alte informaţii furnizate în presă de terţe persoane în legătură cu rezultatele, activitatea, acţiunile şi planurile de viitor ale Oltchim SA, sunt pure speculaţii şi reprezintă strict opinia acestora, potrivit companiei.
     (Elena Deacu)
     ---
     Oltchim (OLT) informează că a primit sentinţa Tribunalului Vâlcea prin care a fost confirmat Planul de reorganizare al societăţii propus de consorţiul Rominsolv SPRL şi BDP Business Restructuring SPRL, potrivit unui raport remis azi Bursei de Valori Buc_ureşti.
     Combinatul chimic Oltchim Râmnicu-Vâlcea se află în insolvenţă de la finele lunii ianuarie 2013. 

SUNT NEBUNUL CU CREANTELE

#38745 sunt NEBUNUL CU CREANTE

2015-05-28 12:08

CREANTEEEEEEE, SA VINA CREANTELE LA MINEEEEEEEE !!

 

 

 

NU AM MINTE MULTA , DAR VREAU CREANTEEEEEE !

 

 

 

 

 

VRETI POZE CU MAIMUTE ??? VINE POZELEEEE !

 

VINE POZELEE ACUSICA

nu am minte, dar am poze si legi ca.calau

#38746 sunt nebunul cu creanteleeee

2015-05-28 12:17

CREANTEEEEEEE, SA VINA CREANTELE LA MINEEEEEEEE !!! 

 

 

NU AM MINTE MULTA , DAR VREAU CREANTEEEEEE !

 

 

 

 

 

VRETI POZE CU MAIMUTE ??? VINE POZELEEEE !

 

VINE POZELEE ACUSICA


Musafir

#38747 sunt nebunul cu creanteleeeeeee

2015-05-28 12:19

CREANTEEEEEEE, SA VINA CREANTELE LA MINEEEEEEEE  

 

NU AM MINTE MULTA , DAR VREAU CREANTEEEEEE !

 

 Vine legiliiii, IO NU LE INTELEG DAR IMI PLACE SA LE COLOREZ !"!

 

VRETI POZE CU MAIMUTE ??? VINE POZELEEEE !

 

VINE POZELEE ACUSICA

nu am minte, dar am poze si legi ca.calau si colorate

#38748 sunt nebunul cu creantele colorateeee

2015-05-28 12:21

CREANTEEEEEEE, SA VINA CREANTELE LA MINEEEEEEEE !!

NU AM MINTE MULTA , DAR VREAU CREANTEEEEEE !

VRETI POZE CU MAIMUTE ??? VINE POZELEEEE !

 

VINE POZELEE ACUSICA

AM SI LEGI...LE PUN ACUMA, STATI SA LE COLOREZ CA IMI PLAC COLORILE

URAAAAAA SUNT NEBUNUL CU CREANTELEEE

SUNT REVOLUTIONAR !!!

BAAAAA DACA NU IMI DATI DREPTATE , VA MUSC DE PU.TA 

nu am minte, dar am poze si legi ca.calau si colorate

#38749 sunt nebunul cu creantele calde

2015-05-28 12:47

CREANTEEEEEEE, SA VINA CREANTELE LA MINEEEEEEEE !

NU AM MINTE MULTA , DAR VREAU CREANTEEEEEE ! VRETI POZE CU MAIMUTE ??? VINE POZELEEEE !

 

VINE POZELEE ACUSICA

MA DUC SA BEAU CEVA CA A ZIS DOCTORUL CALA CAT DE BOU SUNT, ALCOOL IMI TREBUIE

REVIIIN


Musafir

#38750 Deputatul Dobrinescu: "Şi eu am venit nepregătit, e adevărat… Vă spun poveşti, ce vreţi să vă spun?!

2015-05-28 13:18

Deputatul Dobrinescu, flituit de sindicalişti

Deputatul Traian Dobrinescu s-a luat în gură cu sindicaliştii şi disponibilizaţii de la Oltchim chiar în şedinţa de Dialog social organizată de prefectul Dumitru Cornoiu.

Liberalul a fost atât de puţin inspirat în relaţia cu disponibilizaţii şi sindicaliştii de la Oltchim, încât i-a acuzat că trăncăne aiurea la întâlnirile organizate cu oficialii judeţului, asta în timp ce recunoştea că habar nu are despre situaţia de la Oltchim, şi nici cine este ministrul Economiei.

,,Veniţi aici şi vorbiţi, vă certaţi, nu construiţi nimic. Parcă sunteţi la Teatrul Ariel sau pe stradă. Nu oferiţi decât scandal! Eu nu ştiu care este situaţia la Oltchim, nu ştiu nici ce v-a promis domnul ministru Tănase (Tudose), dar prin certuri nu rezolvaţi nimic. Aţi venit total nepregătiţi. Şi eu am venit nepregătit, e adevărat… Vă spun poveşti, ce vreţi să vă spun?! Este bine ca fiecare să vină cu tema făcută, eu nu o să mai vin!”, a spus deputatul şi a părăsit sala, nu înainte ca sindicaliştii să-l trimită în lumea largă pentru că papă banii statului degeaba.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, directorul Florian Mateiţă, reprezentantul administratorului judiciar, a punctat foarte clar că salariile compensatorii vor fi date de combinat, nu de guvern, în rate lunare de câte 1000 lei.
„Avem să dăm bani şi am recunoscut. Instanţa a suspendat acele procese intentate de foştii angajaţi tocmai pentru că am recunoscut că avem de dat bani, doar că puşculiţa este goală. Discuţia de acum este următoarea: Oltchim plăteşte 1000 de lei pentru fiecare disponibilizat începând cu luna iunie, că atâta poate. În acelaşi timp va menţine producţia, va menţine oamenii… Oltchim are prevăzut în planul de reorganizare să plătească integral aceste datorii, dar depinde de un moment care nu poate fi estimat la această dată, respectiv de vânzarea acelui SPV”, a declarat Florian Mateiţă, reprezentantul BDO Rominsolv.

Cum o veste proastă aduce după ea una şi mai proastă, Mateiţă a precizat că în următoarea perioadă societatea va fi obligată să reducă cheltuielile cu 450 000 de euro pe lună, prin reducerea numărului de angajaţi.
Astfel, până la finele anului vor pleca acasă încă 350 de oameni, mare parte de la rafinăria Piteşti.

http://www.infopuls.ro/index.php/administratie