Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38326 Re: Remember Shrek şi de ce e mai bun noul ”Cod” al insolvenței! Mircea Deaconu

2015-05-21 21:49

#38325: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Remember Shrek şi de ce e mai bun noul ”Cod” al insolvenței! Mircea Deaconu 

 

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

http://www.rominsolv.ro/cine-i-desemnat-sa-infiga

FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. 

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scu_rt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti.În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe cu_rente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.
 
Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!

Musafir

#38327

2015-05-22 03:38

E asta cu Talpasanu ca ia si pensie si salariu este o minciuna (ca la Mandica),nu ca il am la suflet pe acest mincinos ordinar de Talpasanu,dar hai sa pastram adevarul,legea te obliga daca esti la o socitate de stat nu poti incasa si pensie si salariu(poate la luat in firma lui Pipere,iar atunci ai dreptate),totusi este bine sa pastram adevarul si ca drept dovada pana la urma v-a iesi la suprafata toate mizeriile care le-au facut aceasta conducere ca rahat fata de disponibilizati.
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.
Musafir

#38328 Sa pastram adevarul cum spui tu.

2015-05-22 04:57

#38327: -  

 Si impotriva salariatilor au comise infractiuni, ei au trei luni restanta in insolventa si tot fara acordul lor au fost deturnate aceste sume, avandu-le blocate de acesti infractori. Multe alte infractiuni pe care angajatii prin tacerea lor nu le expun din motive bine stiute de ei si teama pierderii locului de munca, iar disponibilizatii au fost furati si sunt in continuarea faptelor furati, toate pe cazuri penale. Iar despre Talpasanu, Popescu si alti pensionari aciuti prin posturi, acestia unde au fost a ramas prapad in urma lor, nu-i califica nimic sa ocupe functiile respective in mod special in faliment pe insolbenta Oltchim, cu atat mai mult cu cat sunt pensionari si foarte prost pregatiti, dovada ceea ce a ramas in  urama lor, creatia lor si altora ca ei. La intrebarea daca mai are in echipa de conducere fosti sau persoane care au fost angajati pe timpui lui Roibu, acest Piperea a specificat ca nu mai este niciunu, eeee uite ca are si pensionari adusi pe functii...


Musafir

#38329 Hai sa pastram adevarul cum spui tu. Vorbim pe fapte si faptele spun ca Talpasanu este si pensionar!

2015-05-22 06:56

#38327: -  

 Daca te uiti la decalaratiile de avere postate pe site-ul Oltchim vezi ca DA, ASA ESTE, TALPASANU ARE SI SALARIU SI PENSIE. Nu discutam despre lege (desi legea la care faci referire a fost dar s-a modificat), discutam despre fapte si faptele asta spun.

Click (pag. 5 din declaratia de avere a lui Talpasanu) http://i.imgur.com/6AgVXaR.png?1
- 131.915 lei - salariu in anul 2013, ca Director General Adjunct / Director Productie;
-   22.200 lei - venituri din pensie in anul 2013, ca PENSIONAR.

Click (declaratia de avere a lui Talpasanu - paginile de la 1 la 5) http://i.imgur.com/maBPhLj.jpg?1

 


Musafir

#38330

2015-05-22 07:15

Daca este asa ,inseamna ca guvernarea asta chiar este de rahat,si uni il injura pe Boc,ca a modificat legea,iar acum iar au revenit, asta ne trebui daca am votat ca prosti.Eu tot mirat sunt cum uni din disponibilizati au primit 5.000 de lei, adiaca 50.000.000 de milioane vechi,care a fost criteriul.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38331 HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate....

2015-05-22 07:21

#38330: -  <= raspuns si criteriul pe care s-a aplicat so criteriul comisionului spaga cu inchipuitii bolnavi sau alte cazuri de snapani, care vor intra si ei penal!!!:

  " CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA"  ACESTIA SUNT CEI CARE AU SEMNAT PROTOCOLUL SI FURTUL PRIN HOTIE SALARIILOR CREANTE OLTCHIM, DISPONIBILIZATII 2013 CELE 9 MILIOANE EURO SI CELE TREI LUNI SALARII FURATE DE OLTCHIM???? BURDOAZA ESTE SIGUR UNU, EL SINGUR A RECUNOSCUT, CERNEV ESTE AL DOILEA, IAR PIPEREA A SPECIFICAT CA SUNT PATRU PERSOANE.

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA" acestia vor raspunde penal cand vor fi confirmati cu actul protocolului pe care si l-au insusit, de mana si cu piperea cu asociatii & co. si cei care au mai coroborat  a ne fura pe noi, incalcand Legile si Legea 85/2006 insolventa Oltchim 2013.

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA 

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.  

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

[  CEI DE AU COMIS ILEGALITATI IN NUMELE NOSTRU, INTRA PENAL, NU NE-AM DAT ACORDUL SCRIS SI MASA CREALA SAU ESALONARI, INJUMATATIRI, FIRMITURI...SAU ALTE ILEGALITATI CARE S-AU COMIS CU SUMELE SALARII CREANTE OLTCHIM. ]

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii: 

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale; 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.http://www.docdroid.net/

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38332 HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate....

2015-05-22 07:23

#38331:   <= raspuns si criteriul pe care s-a aplicat so criteriul comisionului spaga cu inchipuitii bolnavi sau alte cazuri de snapani, care vor intra si ei penal!!!:

  #38197 <=UITE AICI CENACLUL SI CANTAREA ROMANIEI, CU DEDICATIE PENTRU POETUL RATAT SI HOITURILE SALE, CU DEDICATIE  PREZENTAM MAI JOS SI SPUNETI-VA ADIO ASA CUM LASATI SI SCRIS:

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA

„Banii, graficul de privatizare, plus şapte sticle de whisky”

"Daţi-ne, doamnă Mardare, banii şi scăpaţi de noi! Mai aveţi, distinsă doamnă, şi o datorie de şapte sticle de whisky, pentru că domnul Stănescu Bogdan a pierdut pariul. Acum o lună mi-a promis că vom primi banii în aceste zile şi că, dacă nu îi primim, o să dea el şapte sticle de whisky. Sper că distinsul nostru administrator special are onoare şi se va achita şi de această datorie”, i-a spus Ion Ţoanţă directoarei Mardare. "

http://www.indiscret.ro/articol-proteste

O fi si Toanta, sau si Burdoaza ... ???? SUNT 10 scosi si autointitulati din joben  de PERSU MAGICIANUL:

Protestul fostilor angajati Oltchim

https://www.youtube.com/watch?v=djb9FaUijlY

Publicat pe 7 mai 2014 Fostii angajati ai combinatului Oltchim au protestat in fata Prefecturii si CJ Valcea

 domnilor/doamnelor/domnisoarelor/divelor/starletelor.... SE STRIGA FARA LIDERI SI EI HOP-TOP- HOPA-TOPA...LIDERI SI REPREZENTANTI PESTE NOI CEI INDREPTATITI, CE VOCALI ERAU EI O DATA...EHEEEE...GOARNAA FRATIOAREEE, GOARNA SI VEDETELE TV, VIP-URI TV...

Si cei 10 negrii mititei, care au fost extrasi de persu din joben. Va stiti voi babuinilor.

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

   https://www.youtube.com/watch?v

http://i.imgur.com/Cbp3L5N.jpg VIDEO-AUDIO = CORNELIU CERNEV

 http://i.imgur.com/FOchASi.jpg  VIDEO-AUDIO = NICOLAE BURDOAZA

Publicat pe 12 feb. 2015

Televiziunea VTV
http://vtv.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=9sbVwo_B50c

TABELE, PROTOCOALE.....PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! " NE DAU BANII LA 130... " NICOLAE BURDOAZA SI PROTOCOALELE SI " NU CA SI CEILALTI NU AR LUA ..." !!!!!!!!!PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! 

"FIIND AVOCATI DE MESERIE SI STIU..." ...BAI BURDOAZA. VIDEO-AUDIO = NICOLAE BURDOAZA  

" Nicolae Burdoază, reprezentant al foştilor angajaţi ai combinatului de la Râmnicu Vâlcea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că joi dimineaţă cei peste 260 de foşti muncitori s-au întâlnit cu administratorul special al combinatului, Bogdan Stănescu şi cu un reprezentant al administratorului judiciar, cei doi spunându-le că ar putea plăti salariile compensatorii doar după ce combinatul va fi privatizat. "

Citeste mai mult pe : http://www.mediafax.ro/social/petitie

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/

 Va prezentam o SORCOVA care stie matematica cu 10 = 1+1

 Este cumva vuvuzeaua avocatilor smenari!???  http://vtv.ro/salariile-compensatorii-de-la-oltchimin/  ;

http://i.imgur.com/68sJk8z.jpg...

https://www.youtube.com/watch

O alta SORCOVA SI SORCOVA VESELA, prea vesela. prea ca la ....

...si inca o prea  fericita portareasca  si frumos aranjata si dichisita, la care ce spune ea...:

"eeee oamenii astia, eee trebuie sa-si ea si ei banii..."  hopaaa, pai cum asa mai sorcova??? https://www.youtube.com/watch?v=tWO_GTb_RjE  min 3.04 ; 

http://i.imgur.com/sw8YMT6.jpg   artista sorcova, de renume topa-topa la ansamblu hopa hopa

FARA NUMAR PROTOCOALE, CA NICI NU MAI STIU DE ELE....

NU SE OBSERVA, DISCUTAM ACELEASI IDEI SI REPETAM TRECUTUL, IAR VIITORUL SI PREZENTUL ASTA....!!!!!!!!!! NE-ATI INJURAT CAND V-AM SPUS, PENTRU CA SUNTETI PE DRUMUL GRESIT, CHIAR SI ACUM.....

 

- in filmulet, salariatii disponibilizati 2013 strigau NU LIDERI, IAR VOI HOP LIDERI PESTE VOINTA TUTUROR, INCALCAND CHIAR SI CCM LEGE, intitulati si de comun acord cu psd.

ATI INTRAT IN JOCUL PARTIDELOR POLITICE. PERSU, CILEA, PREFECTII, CONDUCERE OLTCHIM, GUVERN, SINDICATE CU ALTE INTERESE SI ALTII... S.AM.D. SI-AU BATUT JOC DE TOTI SI PSD STIA CA VOI NU AVETI LIDERI DECAT SINDICATELE DIN OLTCHIM PE CCM LA NIVELUL COMBINATULUI CHIMIC. ATI FOST FOLOSITI PE POST DE CAMPANIE ELECTORALA SI SI-AU ATINS SCOPUL, OBSTRUCTIONAND JUSTITIA, PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM  PRIN  TARAGANAREA EVENIMENTELOR SI LIPSA LOR DE INTERES SI ALTE FAPTE..... PRIN FURT, EI TOT CEEA CE AU DORIT AU REALIZAT.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.  http://www.docdroid.net/


Musafir

#38333 Re:

2015-05-22 07:23

#38330: -  

 Asteptam actul prin care se dovedeste ca omul acela a primit 5000 lei fara a fi adus dovezi medicale. Asa e corect, sa nu prezentam informatii trunchiate.

Si eu pot spune ca am primit 7000 lei, cu interventii la directori. Va rog sa ma credeti pe cuvant! Ma credeti, fara a veni cu ceva care sa sustina ce spun?

Sa vedem actul.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38334 HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate....

2015-05-22 07:27

#38333: - Re:   <=Excludem bolnavii adevarati care-si merita sumele primite si nu excludem  inchipuitii bolnavi sau alte cazuri de snapani, care vor intra si ei penal!!!

 Domnilor, orice banca, pentru ca s-au virat bancar si orice  casierie poate  sa justifice intrarea cat si iesirea sumelor  si specifica foarte  clar suma si de unde vine si despre ce este vorba, firesc si cel de are in posesie aceste sume au comis niste fapte de inavutire imediata si si-au permis niste cheltuieli bruste, aici intra si alte sume pe care si le-a insusit pe alte cai care trebuiesc dovedite si acestea, sa nu detaliem aici ca ele sunt la vedere la aceste persoane. Dovezi foarte clare, inainte  nu-si permiteau si erau istericii de serviu ai Oltchim si clasei politice, care clasa politica stiti cu ce s-a ocupat, mai ales in perioade  electorale. Daca se vrea se arata tot, dnu Piperea acum s-a alaturat masei PNL cu banner in evidetiere si se acopera in casa lor dar cu scop de vice-presedinde UNPIR,  si cine ati vrea sa miste in fata sefu..toi  "Gheorghe Piperea, un Prof mai cool decât WhatsApp și Solitaire. Reportaj de la Facultatea de Drept, se ca.ca in fata lui Piperea, toti  se descarca fiziolocic in fata acestui personaj vampirizat economic prin sugaciul si  sugativa si sugativele lor, sunt oparti, sunt uzi fleasca, au jeg, iar  judecatiorul-sindic e eeeee, eee ceva,...uffff, nu mai comentez, hai sa trecem la restartare daca este restartare Romania.

Iar dumneavoastra daca spuneti de cei 700 lei cu interventii la directori, deja ati comis procedura de justificare,  la leut daca sunt sau nu sunt, exista si raspuns la aceasta  intrebare a dumneavoastra, oricand poate fi dovedit, n-o mai da tu in balarii...

Vampir Vampirian

#38335 Re: Re: Remember Shrek şi de ce e mai bun noul ”Cod” al insolvenței! Mircea Deaconu

2015-05-22 08:15

#38326: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Remember Shrek şi de ce e mai bun noul ”Cod” al insolvenței! Mircea Deaconu 

 

Buna ziua,

Ma numesc Vampir Vampirian , redactor sef la ziarul Vampirul Vesel si cu respect si admiratie v-am citit analiza facuta asupra vampirilor economici.

Mi-a placut atat de mult incat mi-am facut cu.raj si va fac o propunere (in)decenta, nu ati vrea sa lucrati si pentru noi? Am vrea sa publicati de acum inante astfel de analize numai pentru noi. Sunt convins ca articolele dvs. vor avea un foarte mare impact asupra opiniei publice si astfel vom fi mult mai puternici .
Sigur si normal o sa va ganditi si la o recompensa. Ei bine, asta sigur se va intampla pentru ca nimeni nu isi va pune pe tapet inteligenta sclipitoare pe deamoaca. Noi ne-am gandit ca pentru inceput daca tot ati fost contaminat sa va dam ceva de supt, de aceea noi cei 900+ de disponibilizati pe care tu ne-ai zapacit cu tampeniile tale iti dam voie sa incepi suptul organelor genitale dar mai inainte te rugam sa treci si pe la dentist dar si pe la un psihiatru.

Cu deosebita scarba

Vampir Vampirian
 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38336 Re: Re: Re: Remember Shrek şi de ce e mai bun noul ”Cod” al insolvenței! Mircea Deaconu

2015-05-22 08:21

#38335: Vampir Vampirian - Re: Re: Remember Shrek şi de ce e mai bun noul ”Cod” al insolvenței! Mircea Deaconu 

 

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

http://www.rominsolv.ro/cine-i-desemnat-sa-infiga

FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

 

Pipiciosule si alte alea... ca e rusine, voi cum nu aveti asa ceva, nu stiti la ce exista termenul asta pe planeta aceasta, rusine, iata tu la ce se face referire prin mentorul si mentorii vostri, care au  lasat scris si sunt link-uri,  FLORIAN MATEITA cat si  Mircea Deaconu,  in ceea ce tu si altii ca tine si sigur nu sunt " 900+" de care iata cum iesi in evidenta si  comentezi in numele tuturor,  ai tendinte de a decide in numele tuturor si mai grav ca dai si semnaturi (caz PENAL), iti dovedesc eu , poate 20 maxim, da ce spun eu maxim sunt 10 aiuriti si condamnati ai zilelor si evenimentelor dintre disponibilizatii 2013, pe care nu-i condamn eu si nici nu mi-am propus asta, ci ei cu manuta lor, trambita lor,voia lor, dorinta lor ...,etc. participarea fiind  libera si acolo nu am ce sa le reprosez, victorienilor sunteti si veti murii cernevuvuzele, tot inainte pentru guru al vostru decedat intre timp intelectual cat si irevocabil trimis acasa cu litera I de la indisciplina. Ramaneti sugacii si  sugativele de serviciu, si chiar daca sunteti coruptibili si mare spagari snapani, muriti in tarusii pregatiti de cei care v-au indrumat pasii catre victoria suprema, PUSCARIILE.

#38332 HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate....


Musafir

#38337 Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate....

2015-05-22 08:52

#38334: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate.... 

 EXACT asta am si spus, vreau o dovada care sa sustina ceea ce a spus persoana cu acei 5000 de lei virati, CE E ATAT DE NECLAR??? DOVADA! Iar tu esti inconsecvent si pus pe scandal. Incepi scriind colegial "iar dumneavoastra spuneti de 700 lei...." si termini prin a aduce invective "n-o mai da tu in balarii". Apropo, ce balarii? Citeste CALM SI CU ATENTIE CE AM SCRIS MAI DEVREME. Supozitii faceti toti.

Si inca ceva, de ce dracului esti atat de virulent si de scandalagiu?? Tu crezi ca noi suntem dusmanii tai? Tu esti justitiar si noi iti culegem roadele? Fii serios, prezentarile tale sunt apa de ploaie , niste refulari si incercari (fata de cine???) de a epata. Dar fara rezultat si observi si tu ce animozitati creezi.

Daca imi adresezi cuvinte urate, imi vei dovedi ca nu esti un partener de dialog si orice discutie cu tine va inceta.

Voi vedea cum reactionezi.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38338 Re: Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate....

2015-05-22 08:59

#38337: - Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate.... 

 Ai creat SCANDAL, CREEZI SCANDAL. Tu, ai ideea de ce...??? Anchetator?? Ce te crezi ma tu???#38337  Cine te crezi si cu ce scop iti permiti tu mistourile pe aici, plus alte fapte de care sigur nu te leaga nimic despre ce este vorba in petitia asta si peste tot ceea ce ai comis, esti doar un scos din context. O DAI IN BALARII, PENTRU CA ESTI IN BALARII!!! Atentie mare cu insuruirile tale de  cuvinte #38337 , atentie mare si nu incerca tu sa te dai sfintisor cu mine. Ce esti ancheta, justitie, ce esti maaa...??? Tu si dovada ca esti un papusoi care nu reactionezi decat doresti irationament si instigare prin deturnare voita a faptelor cu multe alte ...in balanta voastra cazuta si definitiv decazuta din toate galantarele LEGILOR REPUBLICATE SI RE:RE;RE:REPOSTATE CONTINUU.... Nu esti barbat si ai lipsa conceptie de exprimare, esti incoerent si total confuz.

Uite aici capodopera vuvuzelei si cernevuvuzeaua ta #38335 , iata-l pe el,  la vocabulare si texte patriotice si amenintaroare.

Vom da noi ochi in ochi si atunci sa va observ, toate textele insirate, vinovatiile cui le aruncati. Cautati vesnic vinovati si nu va uitati in voi, in sinea voastra, in ce faceti, ce ati comis, cum se lasa parfum de dara jegoasa in urma voastra...

INCA ZBURATACITI. SUNTETI PRECUM ZBATEREA INAINTEA SFARSITULUI.

PENTRU INCULTURA SI PROSTIA DE O DETII REPOSTAM, STAI RAU CU SINAPSELE SI NU DEPISTEZI BINE CUVINTELE PENTRU CA ESTI SCOS DIN CONTEXT, RE:RE:RE:

<=Excludem bolnavii adevarati care-si merita sumele primite si nu excludem  inchipuitii bolnavi sau alte cazuri de snapani, care vor intra si ei penal!!!

Domnilor, orice banca, pentru ca s-au virat bancar si orice  casierie poate  sa justifice intrarea cat si iesirea sumelor  si specifica foarte  clar suma si de unde vine si despre ce este vorba, firesc si cel de are in posesie aceste sume au comis niste fapte de inavutire imediata si si-au permis niste cheltuieli bruste, aici intra si alte sume pe care si le-a insusit pe alte cai care trebuiesc dovedite si acestea, sa nu detaliem aici ca ele sunt la vedere la aceste persoane. Dovezi foarte clare, inainte  nu-si permiteau si erau istericii de serviu ai Oltchim si clasei politice, care clasa politica stiti cu ce s-a ocupat, mai ales in perioade  electorale. Daca se vrea se arata tot, dnu Piperea acum s-a alaturat masei PNL cu banner in evidetiere si se acopera in casa lor dar cu scop de vice-presedinde UNPIR,  si cine ati vrea sa miste in fata sefu..toi  "Gheorghe Piperea, un Prof mai cool decât WhatsApp și Solitaire. Reportaj de la Facultatea de Drept, se ca.ca in fata lui Piperea, toti  se descarca fiziolocic in fata acestui personaj vampirizat economic prin sugaciul si  sugativa si sugativele lor, sunt oparti, sunt uzi fleasca, au jeg, iar  judecatiorul-sindic e eeeee, eee ceva,...uffff, nu mai comentez, hai sa trecem la restartare daca este restartare Romania.

Iar dumneavoastra daca spuneti de cei 700 lei cu interventii la directori, deja ati comis procedura de justificare,  la leut daca sunt sau nu sunt, exista si raspuns la aceasta  intrebare a dumneavoastra, oricand poate fi dovedit, n-o mai da tu in balarii...


Musafir

#38339 Re: Re: Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate....

2015-05-22 09:26

#38338: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate.... 

 Mai omule, ce mistouri ai citit tu in ce ti-am scris eu?

Ti-am scris citet ca doresc dovezi concludente, nu supozitii.

Tu esti mereu pus pe harta, eu mi-am expus opinia. Te rog sa gandesti la rece.


Musafir

#38340 si inca ceva

2015-05-22 09:30

Si inca ceva, eu nu fac anchete, incerc sa deslusesc din noianul de prezentari ale tale, ce incerci tu sa explici.

Tu esti anchetator, tu anchetezi si certi toata lumea. De unde atata virulenta? Tu te certi cu toti, crezi ca doar 3-4 persoane isi exprima parerile aici? Sunt sigur ca sunt mai in varsta ca tine, sunt nascut in 57, deci...

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38341 Re: si inca ceva

2015-05-22 09:42

#38340: - si inca ceva <= AI RAMAS CU MINTEA LA ANII PANA-N 1989 SI MAI FAC UNII MISTOURI DE TINE CA CIRIPITOREALA E SUSTINUTA, CHIAR SI LA TV SI PRESA SCRISA SI PESTE TOT....., NU LE SPUNE NIMENI PE CE LUME SUNT!!!!

 Tovarase, pentru ca dai o nota de garda veche si cand spun verchi nu inseamna ca e si bun, e otrava la tine, inainte de '89. Numai ca noi suntem in 2015, secolul asta, asa ca, scapati tainele chestionarilor si deslusirii noianurilor pe care tu le invoci...,  hopaaa , te-am prins ( STI CE INSEAMNA ASTA!!!! ) ,  numai ca iti scapa cuvintele si frazele pe sub ochi, sau ai alte probleme, sa nu te indrepti catre gav si foarte grav, extrem de GRAV. Re:Re:Re Repet, nu fac ancheta si nu facem anchete, s-au aratat ceea ce s-a intamplat si restul sunt legile, documentele, actele, muulte altele pe care au stampile si semnaturi..., si mass-media, declaratii ale tuturor celor implicati...HAI ZI CA ESTI ..... VECHI SI MINTE CIU-CIU, ZI-MI , EU  TE BAT EU IN GRADE LA BERE (RECOMANDARE DE MEDIC SA-MI MENTIN SANATATEA...)... Multi inainte, aproape te-am depasit la varsta si poate ai chef si de bairam acum, scuze, masa si dansul Oltchim il fac altii din iunie 2012 in combinatul chimic, asa ca nu ma incadrez.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38342 Re: Re: Re: Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate....

2015-05-22 09:54

#38339: - Re: Re: Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate.... 

 TU, CINE ESTI TU?? SI CE VREI TU, CU CE DRUM PE CARARILE  ASTEA...??? SCOPUL SCRIERILOR TALE..., ESTI NALUC....???


Musafir

#38343

2015-05-22 10:20

Deci sa lamurim nu este nici bolnav, a fost la una din sedintele de la Oltchim acum 10-12 zile cea cu scandalu cand s-au certat ca la usa cortului(nu ca nu ar avea dreptate) si persoana era mirata nu stia de unde au intrat bani si tot acea persoana a spus ca mai sunt si alti in aceeasi situatie(colegu cu MASTERATU si alti) ca ea,o sa incerc sa vedem daca aceea persoana este dispusa sa marturiseasca.Dovada dragul meu este ca uni dintre noi mai suntem sinceri uni cu alti.Intrebarea mea era, pe ce criteriu s-au dat aceste sume,oare nu pe scandal.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38344 HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate....

2015-05-22 10:28

#38343: -  Vampirii economici sunt sensibili la agitatii si inabuse prin muscatura tot. (Mateita si Deaconu ) au dezvoltat intentiile lor, pas cu pas urmate... si invers Legilor.

 Nu pe scandal, li s-a dat posibilitatea circului,  s-a apelat la toate caile posibile de infectare, indobitocire,asmutire, alungare, hauitire, denaturare, discreditare, deruta, dezinformare, destabilizare, inventiva multa,  inabusire, descriminare, ...tot, absolut tot, i-au incu_rajat si le-au indus asta sa o faca, aveau nevoie de  tot ceea ce s-a intamplat, comisionarii snapani  fiind parghia lor  de penali, legatura lor cu ombligul ( g este foarte bine unde l-am pus,  ombilicul fiind pe g )  , sugaciii si sugativizare prin contaminare. Am mai explicat si de ce. Prima fapta comisa a fost in 2013, OPRIREA ACHITARILOR IN INSOLVENTA SI DETURNARE BANI ( DUPA  ACHITARILE DE C.O. CREANTE RESTANTE CU_RENTE, S-A PUS BATISTA PE TAMBAL, VICTOR PONTA ) S-A DAT TUNUL CELOR 9 MILIOANE EURO, CONDAMNARE PENALE DE AMBELE PARTI,  STAT - OLTCHIM SI SINDICATE, la data deturnarilor de salarii compensatorii, de atunci Mateita a explicat  foarte clar, cine s-a murdarit de creante cu_rente salarii in procedura de insolventa si este prins manjit si molfaie si plescaie, face ca toti dracii si altele..., dovedite toate, cauta adepti printre salariati, continua Deaconu ( firesc, cu mana sindicala si corupta lasa explicat el in ceea ce a spus si indus ),  dupa care vine Mateita, detaliaza tot  si spune foarte frumos ii contaminam si pe ei, ii otravim, le sug_em sangele si devin si ei vamprizati economic, astfel ei inmultindu-se cei care sunt pusi sa vaneze, adica ei, ii vor ucide, ii vor decima  si astfel hrana lor prin sugativizare este reusita, intrebarea de final este cea mai perversa si in asteptare, cine ucide cu tarusii si cine-si asuma aceasta ucidere a vampirilor economici care au contaminat prin intrare si impanzire contaminata in ceea ce este bun  pentru ei si interesele lor.

http://www.rominsolv.ro/cine-i-desemnat-sa-infiga

FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate.

#38326 Re: Remember Shrek şi de ce e mai bun noul ”Cod” al insolvenței! Mircea Deaconu

#38325 Remember Shrek şi de ce e mai bun noul ”Cod” al insolvenței! Mircea Deaconu

 

continua guru lor pe facebook acum si care la apucat si pe el fericirea:

Sunt la conferinta Insolventa pe aripi de vint de la Facultatea de drept. Din dezbateri imi rezulta certitudinea ca legea recent votata ref insolventa consumatorilor este o lege de lichidare si nu o lege de protectie. Cel mai dur : in lichidare nu exista un drept de protectie a locuintei familiale.
Mai sunt si alte chestii aiuritoare.
Cind am timp vi le zic.
Oricum, "bravo" promotorului legii...

 

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

 

 


Musafir

#38345 Andrei Gerea este o „nulitate”, din cauză că i-a minţit pe argeşeni şi vâlceni.

2015-05-22 11:17

Cătălin Bulf consideră că Andrei Gerea este o „nulitate”, din cauză că i-a minţit pe argeşeni şi vâlceni

22.05.2015 • PoliticaFii primul care comenteaza

• în legătură cu complexul Arpechim – Oltchim

Aflat în vizită la Rm. Vâlcea, alături de Eugen Tomac şi de Marian Vasile, Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, a afirmat că judeţul său şi al nostru sunt legate prin mai multe proiecte, unul dintre cele mai importante fiind complexul Oltchim – Arpechim.

Liderul PMP a amintit că, în 2012, promiţând că acest proiect va fi unul de succes şi că ei vor avea grijă să fie aşa, câţiva deputaţi USL au ajuns în Parlament.

Unul dintre aceşti deputaţi este nulitatea de la vârf numită Adrei Gerea. În două rânduri, a fost ministru. A fost la PNL, acum e la PLR.

În primul mandat, uitând de Arpechim şi Oltchim, Gerea a stat mult timp plecat în străinătate, preocupat probabil doar să-şi ia diurna.
În al doilea mandat, ne-a spus că nu se mai poate face nimic pentru complexul Arpechim – Oltchim din cauză că „s-a pierdut trenul”.

Cel care a pierdut trenul este Gerea, pentru că Oltchim şi Arpechim există şi încă mai aşteaptă o decizie favorabilă. Acesta este un proiect de care depinde economia a două judeţe, deci guvernul ar trebui să-l ia în serios. La Oltchim, erau 6000 de salariaţi, iar la Arpechim 7000”, a subliniat Bulf. Politicianul a adăugat că Vâlcea şi Argeşul mai au o mare problemă comună, ce trebuie rezolvată cât mai rapid: autostrada Piteşti – Sibiu. „Autostrada ar urma să traverseze şi Vâlcea. Dacă până în 2020 nu se realizează acest tronson – ştiţi bine – francezii de la Uzinele Dacia sunt hotărâţi să renunţe la fabrica din Argeş şi să mute producţia în Maroc sau în Iran. La Dacia – Renault, lucrează 17.000 de oameni. 35 % din industria judeţului Argeş depinde de această uzină. Dacă pierde această fabrică, Argeşul devine judeţ agricol şi silvic”, a mai semnalat argeşeanul.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38346 Uniunea Națională a Judecătorilor din România cere Comisiei parlamentare de control a SRI să verific

2015-05-22 11:28

Uniunea Națională a Judecătorilor din România cere Comisiei parlamentare de control a SRI să verifice dacă serviciul secret s-a implicat în actul de justiție

Uniunea Națională a Judecătorilor din România cere Comisiei parlamentare de control a SRI să verifice dacă serviciul secret s-a implicat în actul de justiție, dincolo de limitele legii.

Judecatorii și procu_rorii din România au solicitat, pe data de 21 mai, Comisiei parlamentare de control a SRI să ceară Serviciului să clarifice public dacă afirmațiile generalului Dumitru Dumbravă, că Serviciul este implicat în actul de justiție, “reprezintă poziţia oficială a instituţiei sau, dimpotrivă, reprezintă opinia personală a acestuia, caz în care, faţă de gravele efecte ale celor spuse de acesta, se impune a se lua măsurile necesare”, se arată într-un comunicat al UNJR.

De asemenea, semnatarii scrisorii solicită Comisiei parlamentare “o analiză punctuală şi concretă a modului în care SRI acţionează în domeniul rezervat exclusiv instanţelor de judecată” iar la sfârșit să publice raportul analizei.

“Dezvăluirea făcută de generalul Dumbravă, că SRI cataloghează judecători după modelul identificării celor cu predispoziţie să comită atentate teroriste, este pur și simplu cutremurătoare”, se mai afirmă în scrisoare.

Cele spuse de genelul Dumbrava dezvaluie “un sistem care, sub pretextul vegherii la respectarea drepturilor fundamentale ale omului şi a luptei anticorupţie, în realitate încalcă cu brutalitate aceste drepturi”.

“Supravegherea, de tipul poliției politice, a magistraţilor pentru a preveni potenţiale fapte de corupţie, are un puternic efect de intimidare, presiune şi discreditare a judecătorilor sș procu_rorilor”, se mai arată în scrisoare.

 Revelările din interviul din data de 30 aprilie a generalului Dumbrava impun un “control de urgență al SRI”, spun magistrații.

Cele relatate de generalul Dumbravă arată, în mod indubitabil, că SRI încalcă limitele legale ce îi revin în sprijinirea luptei împotriva corupţie, “printr-o intruziune în actul de justiţie ce încalcă Constituţia, legile sale de funcţionare şi pune în pericol grav independenţa justiţiei şi, implicit, drepturile procesuale ale persoanelor judecate”.

Acest mod de intruziune al SRI in actul de justitie “aruncă în aer noţiunea de stat de drept în România, sabotează actul de justiţie şi subminează însăşi ideea de legalitate şi dreptate”, se afirma in scrisoare.

Orice persoana care a pierdut un proces in instanta poate, in baza celor revelate de generalul Dumbrava, sa spuna “acum că acest lucru nu s-a întâmplat datorită probelor, ci a implicării SRI”.

Atat legea de functionare a SRI cat si codul de procedura penala prevad expres ca Serviciul doar ofera “sprijin la realizarea actelor de cercetare penală”, nu efectueaza cercetari. Sprijinul oferit de SRI inceteaza odata cu incheierea urmaririi penale si trimiterea dosarului in instanta spre judecare.

 Legiuitorul a prevazut explicit aceste limite pentru oferirea “unor garanţii că activitatea Serviciului Român de Informaţii, prin natura ei esenţialmente secretă, rămâne în limitele legii şi supusă controlului parlamentar”, se afirma in scrisoare.

Generalul Dumbrava vorbeste, in schimb, despre un “salt” facut de SRI prin adoptarea unui “concept integrat” nou, in baza caruia activitatea Serviciului se intinde pe durata intregului proces penal. Un asemenea salt al SRI “nu este altceva decât un salt făcut în afara legii”, spun judecatorii si procu_rorii. 

La fel de ingrijorator este faptul ca, in urma acestui “salt”, “justiţia este văzută ca fiind «câmp tactic» al SRI” in care Serviciul “este prezent pana la solutionarea definitiva a cauzei”.

Premiza ca SRI actioneaza cu mijloace obscu_re asupra actorilor procesului judiciar, inclusiv procu_ror sau judecător, “reprezintă un atentat grav la adresa independenţei justiţiei, ce trebuie verificat în mod ferm şi imediat, iar dacă se confirmă, sancţionat”, spun magistratii.

Scrisoarea critica, de asemenea, afirmatia generatului Dumbrava ca maniera de lucru a SRI “angrenează”, alături de procu_rori, şi judecători.

“Această exprimare denotă pur şi simplu o neînţelegere a noţiunii de independenţă a justiţiei, o încălcare gravă a acesteia. În pronunţarea hotărârii, judecătorul nu este şi nu trebuie să fie angrenat alături de nimeni: aceasta este însăşi esenţa independenţei justiţiei”, sustin magistratii.

Generalul Dumbrava mai mentioneaza in interviu ca investigarea extinsa si laborioara a judecatorilor de catre SRI, pentru a li se face un “pattern infracţional”, nu se face de cele mai ori in baza unui denunt, ci se face pro-activ în baza faptului ca un judecător este parte dintr-un complet care primeşte un dosar.

 “Acest lucru înseamnă că judecătorii care îşi desfăşoară pur şi simplu activitatea, sesizaţi fiind cu dosare penale de mare corupţie, sunt din start investigaţi, analizaţi şi clasificaţi de SRI, asemenea celor care atentează la siguranţa naţională”, se afirma in scrisoare.

“Gravitatea fără precedent a celor dezvăluite de generalul Dumbravă impune o verificare imediată, concretă şi minuţioasă a celor arătate în interviul dat”, se spune in scrisoare. “Dacă cele afirmate de generalul SRI se confirmă, înseamnă că suntem în situaţia în care activitatea instanţelor de judecată nu mai prezintă garanţia minimală şi esenţială a unui proces echitabil, anume aceea a unei instanţe independente”.

Îngrijorările vadite ale magistratilor s-au concretizat deja printr-o cerere comuna adresată de principalele asociaţii profesionale Consiliului Superior al Magistraturii, în vederea apărării independenţei justiţiei.

“Dincolo de această perspectivă, este de competenţa acestei Comisii să facă verificări temeinice vis a vis de activitatea semnalată, care constituie o chestiune fundamentală pentru statul de drept şi democraţia din România”, se afirma in solicitarea magistratilor catre Comisia de control a SRI.

Solicitarea catre Comisia de control a SRI a fost trimis de Asociaţia Magistraţilor din România, Uniunea Naţională a Judecătorilor din România si Asociaţia Procu_rorilor din România.
Necesitatea verificarii limitelor in care serviciile secrete se implica in procedurile judiciare este sprijinita si de catre societatea civila si barourile de avocati.
Pentru referinta, scrisoarea in forma integrala trimisa Comisiei de control a SRI poate fi accesata la adresa:

Musafir

#38347 Pe Surse

2015-05-22 11:46

 Diculoiu la contactat pe Marcu sa vina sa preia Sindicatul caci si el a contribuit la Falimentul Sindicatului Liber, si se pare ca va acccepta fiindca este in culpa a fost si el actionar la Alimentara cu 18%.

 

 


Musafir

#38348 Ati fost dusi de nas

2015-05-22 11:48

Astazi ANAF Valcea se afla la Sindicatul Liber privind situatia dezastruasa in care a ajuns din punct de vedere financiar.


Musafir

#38349 Manevra

2015-05-22 11:52

Ar fi inconstiient Marcu sa preia datoriile si Diculoiu cu Prisacaru sa plece dupa ce la lasat in luna februarie fara bani si-a dat demisia ,s-a dus in productie la Protectia Muncii ,a avut si conflicte verbale si fizice cu Diculoiu si acum sa vina inapoi este o INCONSTIIENTA.


Musafir

#38350 Re: Manevra

2015-05-22 12:06

#38349: - Manevra 

 Aloooo! Manevraaaa! Ezista o singura solutie. Sa preia cernev si ceterasii lui cu vuvuzele conducerea SLO.