Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38176 Re: Re: Re:

2015-05-20 06:41

#38175: - <= CINE A SEMNAT IN NUMELE MEU VA RASPUDE PENAL !!! MA VEI CONOASTE IN CONTEXT, NU SCOS DIN CONTEXT CA TINE SI ALTII CA TINE.

 Tu vorbesti in numele si problema ta si te afecteaza direct...,deee , te-am pus eu sa faci si sa comiti ilegalitati?? Esti grav, foarte grav mai baietica, nu-ti mai ajunge nici aerul si simti cum..., vai ce ai lasat fiziologic pe tine si-ti mirosi mizeria, o digeri greu, ai imputit sconcsule atmosfera. Dimineata pe racoare, mergi si bea si tu un cico si ingurgiteaza medicamentele tale ( iti vand un pont gratis, tu te poti dovedii clar nebun si te trimit aia si te interneaza pe viata la balamuc,  ori la puscarie pe ceea ce ai comis...), lasa tu propaganda si clantanitoarea pe modul tau de insolvent ratangiu si respins cu irevocabil inchis. Eu imi reprezint interesele salariale drepturi legale si sustin creantele salariale si toate drepturile creante salariale si in conformitate cu legile si legislatia pe care o avem.


Musafir

#38177 Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 06:58

#38176: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re:  

 eu am avut intentii bune si am scris frumos la adresa dvs. dar vad ca dvs, jigniti. Eu chiar va consider un erou si astept ca in cu.rand sa fie disponibilizat si Domnul Fota. Ce echipa grozava ati face, cred ca nu ar mai misca nimeni in front

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38178 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 07:01

#38177: - Re: Re: Re: Re:  <= CINE A SEMNAT IN NUMELE MEU VA RASPUDE PENAL !!! MA VEI CONOASTE IN CONTEXT, NU SCOS DIN CONTEXT CA TINE SI ALTII CA TINE.

 Am observat, va observ tot . Lasa tu "eroi " ai numai eroi in cutia prostiei tale ( bai , desene animate  ) si vezi ca la ce tanjeai tu insistent, bustul ala in fata prefecturii si la Oltchim il ai tu garantat cu vedere spre Bucu_resti, la prefectura e cam bataie amr, dar la Oltchim pavilion, multi vor fi ingropati, pe faptele lor ilegale, asa ca ocupati randul acolo si nu arata nimic eroule, victorianule, cervistul vuvuzelelor mute, surde, otravite, capusate, ilegale....etc

P.S. Iti vand un pont gratis, vezi, eu nu fur de la tine, tu te poti dovedii clar nebun si te trimit aia si te interneaza pe viata la balamuc,  ori la puscarie pe ceea ce ai comis, dar recuperam dupa voi prejudiciile toate...


Musafir

#38179 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 07:11

#38178: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re:  

 nu te inteleg. eu iti vorbesc frumos iar tu ma iei la... probabil esti suparat pe toata lumea 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38180 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 07:14

#38179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  <= CINE A SEMNAT IN NUMELE MEU VA RASPUDE PENAL !!! MA VEI CONOASTE IN CONTEXT, NU SCOS DIN CONTEXT CA TINE SI ALTII CA TINE.

 Ma asta care "vorbesti"  frumos #38179, repet pentru priceperea ta scris lasi aici, tu mai "auzi "#37745, scris si  lasi scris, eu iti repet, mai baietica, ti-am recomandat eu ceva, da la tine merge repetita, mergi si bea un cico si i-ati medicamentele, la alcool nu ai voie, ai inteles ??? Si daca nebunul din tine a dat semnaturi in numele meu, scapi, ori la balamuc ca indeplinesti conditiile si mergi pe viata acolo sau la puscarie..., iti alegi.

P.S. Iti vand un pont gratis, vezi, eu nu fur de la tine, tu te poti dovedii clar nebun si te trimit aia si te interneaza pe viata la balamuc,  ori la puscarie pe ceea ce ai comis, dar recuperam dupa voi prejudiciile toate...


Musafir

#38181 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 07:23

#38180: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 nu imi imaginez cam cu cine m-ai confunda. Nu am comis si nici nu am de gand sa comit.....si cred ca ar trebuii sa iti ceri scuze fata de mine care nu sunt decat un sa zic fan al tau si al Domnului Fota.

Daca intru pe aceasta petitie , intru doar sa vad ce ati mai postat amandoi pentru ca restul nu mai exista

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38182 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 07:29

#38181: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  <= CINE A SEMNAT IN NUMELE MEU VA RASPUDE PENAL !!! MA VEI CONOASTE IN CONTEXT, NU SCOS DIN CONTEXT CA TINE SI ALTII CA TINE.

 Baaa cernevuvuzeaua, vocilor nebune si victorienii ratati ai vietilor de prapaditi aerul cand respirati prin poluarea lasata in urma voastra. Nu avem noi nevoie de fani si daca esti un fanatic fandosit si  fanfaron, lingau si lipitor la sugativele dejecte pe care le si emiti prin pupa bine si linge tare, stai drace in mizeria ta si miroaseti tot ce ai lasat tu pe faptele tale comise de mana cu toti cei care ati comis ilegalitati. Daca intri pe aceasta petitie, e problema ta, numai ca tu lasi vocile si auzi scrisul, impreuna cu multe alte denaturari si deturnari iesite si scoase din context asa cum esti si lasi si acum scris in textul la care ai scris de manuta  ta, o singura scriere, pentru ca tu scri, nu esti doi ii, sau mai sti, scrieti la doua maini, doua picioare...hahaha haahaa, vuvuzelele stricate si minte ciu-ciu, vid, gol, aer putred in cutia voastra de o detineti...

 P.S. Iti vand un pont gratis, vezi, eu nu fur de la tine, tu te poti dovedii clar nebun si te trimit aia si te interneaza pe viata la balamuc,  ori la puscarie pe ceea ce ai comis, dar recuperam dupa voi prejudiciile toate...

 DOVEDESTI VEHEMENTA,ORI NU TE INCADREZI IN CEEEA CE EU AM LASAT SCRS PE ACEASTA PETITIE SI DEVII:

Doare al dracu, va doare si va varcoliti, strigoi si vampirizati si veti intelege voi tot, absolut tot.

PAPA TOT SI NU MAI ARUNCA FIRMITURI, INGHITE TOT, UITE CE PATESTI IN NEMERNICIA TA...

CIOC CIOC, OARE LA USA CINE ESTE...

VINE CAVALERIA, CIOC,CIOC, OARE LA USA CINE BATE??? BINE IN CAZUL TAU E POARTA CU_RTII TALE CARE VA FII LUATA CU ASALT...

Va doare nemernicilor, va agitati ca serpalaii, va zvarcoliti ca vampirizatii,  va agitati ca draciii... Va mananca si aveti somn udat de atat pis_at pe voi pe cat  sunteti de opariti, va simtiti urina si jegul si fecalele, va mirositi mizeriile.

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#38183 Narcisa Dumvrăvescu, noul DECAN al Baroului Vâlcea

2015-05-20 07:48

Alegerile pentru şefia Baroului Vâlcea s-au finalizat, în urmă cu ceva timp, iar avocatul Narcisa Dumbravescu este noul decan. Ea a învins-o la vot pe Mădălina Beniog. Narcisa Dumbrăvescu a obţinut 93 de voturi şi şi-a adjudecat conducerea Baroului Vâlcea pentru următorii 3 ani.

„Azi Baroul Valcea si-a ales conducerea pentru urmatorii trei ani. Vreau sa o felicit pe Doamna Decan Narcisa Dumbravescu pentru victoria domniei sale in alegeri si sa-i urez un mandat reusit. Sper ca in cel mai scu_rt timp vom semna si vom aplica Protocolul la care tin enorm, legat de colaborarea interinstitutionala, pe care o doresc exemplara dar in acelasi timp situata in limitele legii si regulamentelor aplicabile celor doua profesii.

Cred cu tarie ca vremea conflictelor unilaterale si interpersonale a trecut, iar echilibrul va redefini o colaborare traditional adevcata, in interesul justitiabilului.

Mult succes noii echipe!", a postat pe Facebook preşedintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, Bogdan Mateescu.

http://www.voceavalcii.ro/


Musafir

#38184 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 08:39

#38182: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Am inteles , nu ai leac singura ta menire este sa te certi cu toata lumea indiferent de motiv, probabil din lipsa de activitate ti-ai gasit in sfarsit menirea.
"Dragul" meu, nu esti prost , esti mult mai mult de atat, nu esti nici nebun esti retardat.
Nu te-am mintit sunt intr-adevar fan al tau si al lui Fota pentru ca in primul rand sunt fan inrait al filmelor cu prosti si voi doi faceti parte din ele.
Bai tampitel , nebunel, cretinel sau toate la un loc, tu spui ca vrei sa ne luminezi pe noi postandune siste legi gasite pe saituri , copiate si postate la infinit, dar tu insuti nu esti in stare sa te luminezi pe tine. Tu insuti cu toate legile aste postate si din postura de justitiar nu ai fost in stare sa iti gasesti calea dreptatii , dar ne dai sfaturi noua.
Cretinele. eu cred ca tu doar copiezi dar nici macar nu citesti si te dai profet , in schimb s-au prins toti ca tu nu esti pe craca ta si esti pe aceiasi craca cu Retard Fonta. Poate fi cea mai a dracului combinatie .
Cu toate aste sa sti ca mai prost ca tine mai e unul singur. TU


Musafir

#38185 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 08:44

#38184: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Eu sunt cu.rios cum arata asta in realitate

 

Cum te cheama, ba creanta?

Ce ai de pierdut?


Musafir

#38186 NU UITATI, NE VEDEM MAINE 21 MAI 2015 LA OLTCHIM CU PIPEREA & CO.! SUNTEM INVITATII LOR.

2015-05-20 08:55

#38107: - LASATI GARGARA! SANTETI DISPONIBILIZATI, NE VEDEM PE 21 MAI 2015 LA OLTCHIM CU PIPEREA & CO.! 

 

ANUNT PT. DISPONIBILIZATI: PE 21 MAI 2015 NE VEDEM LA OLTCHIM CU PIPEREA & CO.!

Anunt

19 Mai 2015

In saptamana 18-22 mai 2015, administratorii societatii vor fi la sediul Oltchim din Rm. Valcea in data de 21.05.2015.

http://www.oltchim.ro/index.php?name=presa


Musafir

#38187 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 08:57

#38185: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

  "Eu sunt cu.rios cum arata asta in realitate"

Eu nu sunt c.urios cum arata decat daca ar fi femeie, sunt c.urios cine dracului e acest tampit de se crede atoate stiutor dar el ramane pacalitul de servici.

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38188 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 08:57

#38184: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  <= CINE A SEMNAT IN NUMELE MEU VA RASPUDE PENAL !!! MA VEI CONOASTE IN CONTEXT, NU SCOS DIN CONTEXT CA TINE SI ALTII CA TINE.  IAR SPUI TU TOTI, CARE TOTI, TU ESTI TOTI, GRUPUL DE INFRACTORI AI TAI SUNT TOTI, CARE TOTI???

 DIN TOATE SCRIERILE TALE, TU, ACUM CATE AI ARGUMENT SI CATE AI SCOASE SI ADUSE IN APARAREA TA, PENTRU CA SE OBSERVA ESTI PLECAT CU SORCOVA SI TE SUPARA CA ITI ARAT CONTINUU CEEA CE TE DERANJEAZA PE TINE, " ALEA " DE NU STI TU SA LE CITESTI PENTRU CA ESTE NOU, PREA NOU,  SI ESTE  FOARTE  GREU CU LIMBA ROMANA LA TINE  SI SCOTI DIN CONTEXT CONTINUUU, DOUA FRAZE SI ALEA LE CIUNTESTI...MESERIASUL DIN TINE UITE-TI CAPODOPERELE,  VORBESTI SCRIS #38179  AICI SI AUZI VOCI #37745 PE NENOROCIRE PE CARE LE EXPUI AICI ACUM SI IN RANDURILE DE LE LASI TU INSIRATE. DACA ESTI MAIMUITOI, FANDOSIT,  FANFARON, LINGAU SI LIPITOARE AI SCRIERI CU "DRAGA" SI ALTE INSCRISURI PUPINCU_RISTE SI SMIRGHELUITOARE DE CU_RURI LA CARE TU ESTI EXPERT SI SEXPERT SUGACIUL SI SUGATIVA DE SERVICIU, ASA ..., SA SPUN CEEA CE ESTI , PE NTELESUL TAU SI BABUINILOR TAI ESTI O CU_RVA, PROSTITUATA NEMERNICA.

 DACA NU STI NICI SA CITESTI, EU TI-AM RECOMANDAT SI RECOMAND CONTINUU, MERGI BAIETICA SAU FATUCA LA SCOALA, SAU VEI FACE PUSCARIE LA FACULTATEA BECIURILOR DE TE SIMTI ASA CONSTRANS DE LEGI SI ALTE LEGI REPOSTATE, REPUBLICATE ...ETC. ,  SI  ALTELE POSTATE DE MINE SI ALTII CA MINE, VEI MERGE ACOLO UNDE VETI FI VOI INCARCERATI, SOCIETATEA ASTA ROMANIA, OFERA INDREPTAREA SI PEDEPSIREA CELOR CARE COMIT ILEGALITATI, FURTURI SI ALTE NEMERNICII...

 P.S. Iti vand un pont gratis, vezi, eu nu fur de la tine, tu te poti dovedii clar nebun si te trimit aia si te interneaza pe viata la balamuc,  ori la puscarie pe ceea ce ai comis, dar recuperam dupa voi prejudiciile toate...

 DOVEDESTI VEHEMENTA,ORI NU TE INCADREZI IN CEEEA CE EU AM LASAT SCRS PE ACEASTA PETITIE SI DEVII:

Doare al dracu, va doare si va varcoliti, strigoi si vampirizati si veti intelege voi tot, absolut tot.

PAPA TOT SI NU MAI ARUNCA FIRMITURI, INGHITE TOT, UITE CE PATESTI IN NEMERNICIA TA...

CIOC CIOC, OARE LA USA CINE ESTE...

VINE CAVALERIA, CIOC,CIOC, OARE LA USA CINE BATE??? BINE IN CAZUL TAU E POARTA CU_RTII TALE CARE VA FII LUATA CU ASALT...

Va doare nemernicilor, va agitati ca serpalaii, va zvarcoliti ca vampirizatii,  va agitati ca draciii... Va mananca si aveti somn udat de atat pis_at pe voi pe cat  sunteti de opariti, va simtiti urina si jegul si fecalele, va mirositi mizeriile.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 09:02

#38187: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  <= CINE A SEMNAT IN NUMELE MEU VA RASPUDE PENAL !!! MA VEI CONOASTE IN CONTEXT, NU SCOS DIN CONTEXT CA TINE SI ALTII CA TINE.

 MA SA NU MORI DE CU_RIOS SI CU_RIOSII DE OBICEI UNDE-SI BAGA CU_RIOZITATEA SE CAM...., SIGUR,   ASA CUM ESTE PROVERBUL,  MOR DE CU_RIOSI!! ASA CA,  DRUM BUN SI CRUCEA SA TI-O PORTI, COLIVA SI DRIGUL IL AI ASIGURAT!

 P.S. Iti vand un pont gratis, vezi, eu nu fur de la tine, tu te poti dovedii clar nebun si te trimit aia si te interneaza pe viata la balamuc,  ori la puscarie pe ceea ce ai comis, dar recuperam dupa voi prejudiciile toate...

 DOVEDESTI VEHEMENTA,ORI NU TE INCADREZI IN CEEEA CE EU AM LASAT SCRS PE ACEASTA PETITIE SI DEVII:

Doare al dracu, va doare si va varcoliti, strigoi si vampirizati si veti intelege voi tot, absolut tot.

PAPA TOT SI NU MAI ARUNCA FIRMITURI, INGHITE TOT, UITE CE PATESTI IN NEMERNICIA TA...

CIOC CIOC, OARE LA USA CINE ESTE...

VINE CAVALERIA, CIOC,CIOC, OARE LA USA CINE BATE??? BINE IN CAZUL TAU E POARTA CU_RTII TALE CARE VA FII LUATA CU ASALT...

Va doare nemernicilor, va agitati ca serpalaii, va zvarcoliti ca vampirizatii,  va agitati ca draciii... Va mananca si aveti somn udat de atat pis_at pe voi pe cat  sunteti de opariti, va simtiti urina si jegul si fecalele, va mirositi mizeriile.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38190 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 09:03

#38185: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  VA TOT INVAT CUVINTE  NOI SI PENTRU VOI E SOC, SUNTETI SOCATII VIETII DE O DISTRUGETI SI LASATI DAREEE DE IMPUTICIUNEEE IN URMA VOASTRA...., HOITURI, ASTA SUNTETI, VA DOARE SI VA READUC AMINTE...

 ESTE VALABIL CEEA CE  AM MAI SCRIS. MORI DE CU_RIOS SI E MOARTEA TA. AIA DE O CERSESTI SI O FURI CONTINUU..., PE LIMBA TA SI FELUL TAU DE A TE CREDE..., MARELE GURU SI  BABUIN SCOS DIN CONTEXT, OOOO.... LIPOSUCTIE A VIETII DE AI DISTRUS-O TU LA ALTII.... SAU CUM SE SPUNE, CERE SI TI SE VA INDEPLINII!! MORI IN PACE.

 P.S. Iti vand un pont gratis, vezi, eu nu fur de la tine, tu te poti dovedii clar nebun si te trimit aia si te interneaza pe viata la balamuc,  ori la puscarie pe ceea ce ai comis, dar recuperam dupa voi prejudiciile toate...

 DOVEDESTI VEHEMENTA,ORI NU TE INCADREZI IN CEEEA CE EU AM LASAT SCRS PE ACEASTA PETITIE SI DEVII:

Doare al dracu, va doare si va varcoliti, strigoi si vampirizati si veti intelege voi tot, absolut tot.

PAPA TOT SI NU MAI ARUNCA FIRMITURI, INGHITE TOT, UITE CE PATESTI IN NEMERNICIA TA...

CIOC CIOC, OARE LA USA CINE ESTE...

VINE CAVALERIA, CIOC,CIOC, OARE LA USA CINE BATE??? BINE IN CAZUL TAU E POARTA CU_RTII TALE CARE VA FII LUATA CU ASALT...

Va doare nemernicilor, va agitati ca serpalaii, va zvarcoliti ca vampirizatii,  va agitati ca draciii... Va mananca si aveti somn udat de atat pis_at pe voi pe cat  sunteti de opariti, va simtiti urina si jegul si fecalele, va mirositi mizeriile.


Musafir

#38191 IAR DAI LIMBI MAI GAOAZA[GHIOCA] IN TIMPUL SERVICIULUI?

2015-05-20 09:04

#38177: - Re: Re: Re: Re:  

 PINA SA FIE FOTA DISPONIBILIZAT,ATI FACI BAGAJELE[VALIZA]MAI SOBOLAN JEGOS SI TRADATOR IMPUTIT NUMIT GHIOCA,DA POTI SA MI ALUP IGUS CU MATA,CA IAR TE AI LUAT DE NUMELE FOTA.


Musafir

#38192 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 09:11

#38184: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 DACA EU SUNT UN RETARD,ATUNCI SE STIEEEE,TU ESTI SU...GACIUL SI LINGAUL OLTCHIMULUI MAI GAOZATRULE CARE ESTI TU GHIOCA,PUPINC...URISTUL SI COPILUL DE TITA AL LUI CERNEV ...SE PARE CA TE DUCI SI ACUM DE I O SU...GI LA TACTO.

CU TALPASANU PLECI GHIOCA,TATUCUL TAU

#38193 Re: IAR DAI LIMBI MAI GAOAZA[GHIOCA] IN TIMPUL SERVICIULUI?

2015-05-20 09:16

#38191: - IAR DAI LIMBI MAI GAOAZA[GHIOCA] IN TIMPUL SERVICIULUI? 

 BADESCULEEE,AVRAMEEEEE,IAR IL PUPATI PE GHIOCA IN C..U..R,SE PARE CA VA E FRICA DE MU...ISTII PIPEREA SI TALPASANU.


Musafir

#38194 LA LUPTA! PE EI, PE MAMA LOR DE HOTI! 300 DE FUNCȚIONARI PUBLICI VÂLCENI AU SPUS DA! MITINGULUI

2015-05-20 09:25

300 DE FUNCȚIONARI PUBLICI VÂLCENI AU SPUS DA! MITINGULUI.

 

  • 20/05/2015
  • Written by Anamaria Constantinescu
  • Published in Actualitate
    • Cu_rierul de Valcea

Astăzi, sediul Guvernului va fi luat cu asalt de către funcționarii publici, iar 300 de vâlceni din instituțiile publice, din primării, se vor alătura mișcării. Mierc_uri este o zi propice unui miting având în vedere și faptul că este zi de ședință de Guvern.
Cei 300 de angajați din cadrul primăriilor, instituțiilor deconcentrate au puse la dispoziție patru autocare, un microbuz și alte câteva mașini personale. Potrivit datelor furnizate de către primarul comunei Păușești-Măglași, Alexandru Dediu, cinci din funcționarii publici ai  primăriei s-au pregătit de miting cu bannere, portavoce. Și Primăria Perișani va fi reprezentată de cinci funcționari publici și aceștia pregătiți cu materiale specifice mitingului.

Dintre lozincile funcționarilor publici amintim:  „Să trăiți bine!”, „Vă plătim să ne slujiți/ Nu să ne batjocoriți!”. Salariații din instituțiile statului solicită redobândirea drepturilor salariale câștigate, al 13-lea salariu, primele de vacanță, salariul de merit etc.

 


Musafir

#38195 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 10:15

#38190: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Bai omule, ce ai ba in capatana aia????

Tu esti diliu rau!!!


Musafir

#38196 Maine la Tribunalul Valcea mare proces. Se judeca cazul SVO (reclamant) versus SLO (reclamat).

2015-05-20 10:31


Stire de ultima ora: maine va rasari soarele pe platforma combinatului nostru ... sau se va lasa intunericul si cerul va fi acoperit de ciori - cine merita urale!



"Maine va fi soare pentru pentru ca minunata satra a participat in aceasta zi la o mare (foarte mica) impreuna cu guru Cernobel in fata Divinitatii, la altarul OLTCHIM`!!! 
Spera sa mai scape, dar sunt slabe sanse ... la cati din combinat (fosti si actuali) au dat acatiste nici nu este de mirare.
Ca urmare a procesiunii derulate multimea de operatori chimisti satula de mangleli, limbisme, planuri de functionare la 65%, salarii compensatorii, liste de disponibilizari, a exclamat in cor in timpul procesiunii:
ALLES BANDULES MO Cernobel!!!!
Has me pele !!!
Ja bengheste !!!
Moteramam pelehau!!!
La auzul acestora urari de bine o singura persoana a intors capul parand interesata de mesaj
Ghiciti cine...?" (preluare comentariu de pe petitie pag. 148).

Lasand la o parte vrajala, maine va avea loc la Tribunalul Valcea ultimul termen din procesul intentat de SVO celuilalt sindicat (SLO) pentru anularea reprezentativitatii acestuia in fata conducerii Oltchim si, ulterior, pentru anularea si renegocierea CCM / 2015 - 2016.

Musafir

#38197

2015-05-20 10:47

Special pentru Domnul "Creanta"

 

Adrian Păunescu:
„Adio, mamă patrie, adio!”

Probabil, mâine-aici va fi pustiu
Şi toţi în pribegie vom porni-o.
Drum bun, popor pierdut la un pariu,
Adio, mamă patrie, adio!
În loc să fim o ţară numai fraţi,
Simţim, în noua epocă barbară,
C-am fost în viaţa noastră blestemaţi
S-ajungem chiriaşi la noi în ţară.
Din tot ce facem, nu avem nimic,
Ne macină străine interese,
Făina noastră n-are spor nici pic,
Nici pâinea în cuptor nu ne mai iese.
Trăim acelaşi tragic simţământ
Sub politicieni şi sub contabili,
Că noi, ca neam, avem destinul frânt
Şi suntem de prisos şi nerentabili.
Umili, ne cerem scuze de la toţi,
Că nu ne-au chinuit destul în viaţă,
Şi ne conduc nişte fanarioţi.
Ce pe cei mici trădarea îi învaţă.
Poet nebun, ce vorbe mai îndrugi,
Când am ajuns în ţara noastră slugi
Şi suntem cerşetori la noi acasă?
Şi vii, şi morţi, amestecaţi, acum,
Dispuşi să emigreze, se arată,
Mormintele se pregătesc de drum,
În România deromânizată.
Sus-puşii nu mai au nimica sfânt,
Ca pe cravate, jurământu-şi schimbă,
Nu mai avem nici fabrici, nici pământ,
Vorbim şi limba noastră-n altă limbă
Şi-acum, se aude clopotul final.
Vin vremuri de urgie şi de grindini
Şi este seara ultimului bal,
Din zori, vom fi români de pretutindeni.
Probabil, mâine – aici va fi pustiu
Şi toţi în pribegie, vom porni-o,
Drum bun popor pierdut la un pariu,
Adio, mamă patrie, adio!

 

Pentu  Dl. Fota : a nu se citi in stare de ebrietate si prostie 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38198 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-20 10:51

#38195: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:   MORTUL VIU, TE DUCI PESTE TOT CU CENACLURI, INCLUSIV LA JUDECATORUL-SINDIC EXPUI CENACLUL FLACARA, NENOROCITULE.... UITE AICI SI MUULTE ALTELE PE CARE TI LE REPOSTEZ, RE:RE: REPET...CE TREBUIE SA SPUI TU SI ALTII CA TINE:

       

 

 

 

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

 

Decizia din data de 15.05.2013  DECIDE: Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

 REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

 

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:  

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ

M. Drepturi si obligatii generale ale partilor

1. Salariatul are , in principal, urmatoarele drepturi:

a) dreptul la salarizare pentru munca depusa;

     n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile

4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:

  a) sa inmaneze salariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii;

  a¹) sa acorde salariatului toate drepturile ce decu_rg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege;

c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decu_rg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;

 d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de salariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate;

g) sa infiinteze registrul general de evidenta a salariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege;
   i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale salariatilor.

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38199 HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate....

2015-05-20 10:54

#38197: -  <= MISCA-TI CU_RUL LA CENACLUL MORTILOR, BAI... POET RATAT SI SCU_RSURA SOCIETATII..., AI DUSMANII  IN ALTA PARTE MIZERABILULE, UNS CU JEG SI EXCREMENTE DE AIA CARE-I LINGI SI PUPI TU SI ALTII CA TINE IN CU_R, SUGACIULE SI SUGATIVA DE SERVICIU. MORTULE, BAAA MORTACIUNE, PUTREGAIULE, BAAAA, ASTA ERA DOLEANTA TA SA CREEZI DIN PETITIE, DIN CAUZA NOASTRA, A MEA SI SALARIATILOR OLTCHIM,  NU POTI TU  SA POSTEZI POEME SI CENACLURI...HODOROGITULE, IUDA., UITE CE TREBUIE SA SPUI...

 UNDE SUNT BANII????

UNDE SUNT BANII???? JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din :PLANUL DE REORGANIZARE 2015.

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

 http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment. UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!
VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!! SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a creantei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta   


Musafir

#38200 POFTA BUNA GAOAZA SI MARCELA,LINGETI TOT..

2015-05-20 11:01

#38196: - Maine la Tribunalul Valcea mare proces. Se judeca cazul SVO (reclamant) versus SLO (reclamat).  

 PAI VA SPUNE TOT  PICASSO,MAINE S.V.O LINGE SULILE CELOR DIN S.L.O.