Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-05-15 09:38



Musafir

#37727 DATI I BA DE MUNCA LA GAOAZA,CA UITE BADESCULE CE FACE GHIOCA GAOZARUL

2015-05-15 09:39

#37723: - Re: Re: CREANTELE OLTCHIM: 

 GAOZARULEEEE,IAR O SUGI IN TIMPUL SERVICIULUI,TE N GURITA PE MATA SI TALPASANU DE SOBOLAN IMPUTIT SI JEG RETARDAT


Musafir

#37728 INCEPI SA MA SUPERI?

2015-05-15 09:43

#37726: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 NU INTELEGI CA ASTA CARE SE CREDE DISPONIBILIZAT E MUISTUL DE GHIOCA?

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37729 Re: INCEPI SA MA SUPERI?

2015-05-15 09:45

#37728: -

 Asta am inteles, mai apar unii si din Pitesti, aseara era unu de acolo, azi aparu maimuta Cita veche otrava,   care arunca nume pe  aici in oameni nevinovati. Sigur e in timpul serviciului pentru ca e plecat rau de tot cu sorcova din lipsa de activitate la locul de munca si infecteaza otravind petitia aici.


Musafir

#37730 Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI?

2015-05-15 09:55

#37729: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: INCEPI SA MA SUPERI? 

 ASTA AM INTELES,DAR LA NR.37723 E IMPUTITUL SI POPONARUL DE GHIOCA,MU.ISTUL DE SERVICIU,FRPTURISTUL CU ZLOTIIII.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37731 Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI?

2015-05-15 10:06

#37730: - 

 Asta am spus si eu. Maimuta Cita si otrava lui veche pe acaesta petitie si peste tot unde umpla si arunca cu banane ca el e un fomist plin de vampirizare economica infectat si sugaciul sugativelor murdare si jegoase  de serviciu care nu au la locul de munca activitate, decat sa incaseze creantele salarii din munca si activitatea si drepturile  altora prin furt si praduire, puscariasii care intoxica si contamineaza tot in jurul lor.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37732 Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro

2015-05-15 10:19

 

Disponibilizaţii de la Oltchim nu-şi mai aşteaptă salariile compensatorii, unul dintre actualii directori ai combinatului a recunoscut că acordarea lor depinde doar de producţia internă, nu de ajutorul Guvernului sau al Ministerului Economiei.

Directorul a recunoscut, la presiunea disponibilizaţilor prezenţi, că banii lor, salariile compensatorii, au fost păpaţi de combinat încă din 2013, printr-un artificiu al Guvernului şi complicitatea prefectului Dumitru Nicu Cornoiu, director al AJOFM Vâlcea la momentul cu pricina. Guvernul Ponta a virat salariile compensatorii pentru cei 969 de angajaţi, respectiv peste 9 milioane de euro, dar banii au ajuns prin AJOFM Vâlcea, după plata taxelor şi impozitelor aferente, în casieria combinatului. Practic, Oltchim a fost menţinut în viaţă o bună bucată de timp pe banii disponibilizaţilor, din cota lor au fost plătite salariile celor rămaşi şi materia primă. O parte din disponibilizaţi sunt hotărâţi să dea statul în judecată, deci şi pe prefectul Dumitru Cornoiu pentru deturnare de fonduri.

Disponibilizaţii de la Oltchim au descoperit în primăvara anului trecut, din greşeală, că statul le-a perceput taxele şi impozitele pe salariile compensatorii neîncasate. Respectivii au aflat din fişele fiscale pe 2013 că şi-au primit integral plăţile compensatorii promise de administratorul judiciar, şi şi-au plătit şi taxele către stat ...deşi ei n-au văzut un leu. O parte din foştii angajaţi figurează la FISC cu sume încasate în cuantum de 79.000 lei, bani care n-au ajuns în buzunarele lor. După incident, timp de un an de zile, au tot cerut explicaţii atât ANAF, cât şi prefectului Dumitru Cornoiu, dar nu au primit niciun răspuns, au primit tot felul de acte eliberate de Fisc, dar nimic concret, toate se bat cap în cap.
La începutul acestui an, conducerea combinatului le-a comunicat că se zbat degeaba, deoarece zarurile au fost aruncate în defavoarea lor pentru că salariile compensatorii, ca şi CAR-urile, au fost declarate credite negarantate, în traducere liberă îşi vor lua banii după privatizare... dacă mai rămâne ceva de la masa creditorilor garantaţi.
Foştii angajaţi au fost negociaţi pe minus, altfel Guvernul ar fi obligat să plătească, din nou, peste 9 milioane de euro, valoarea salariilor compensatorii.
La ultima descindere, la sediul Oltchim, organizată în urmă cu opt zile, unul dintre directorii combinatului a cedat presiuni şi a confirmat ceea ce disponibilizaţii ştiau ... că salariile lor au fost păpate de actuala echipă de manageri pentru asigurarea funcţionării combinatului, deci şi a salariilor nesimţite ale directorilor.
,,Noi am ştiut încă de atunci că prefectul Dumitru Cornoiu ne-a minţit, că a dat banii noştri combinatului, pentru că ministrul Mariana Câmpeanu spusese pe TV că a virat banii Agenţiei de Şomaj, iar femeia aia era femeie serioasă, nu ca prefectul. Ne-au lăsat fără bani, şi cu datorii la CAR. Mulţi dintre noi au acceptat deja plata în rate a banilor, pentru că la ora asta pare soluţia cea mai sigură, restul ne-am gândit să dăm din nou statul în judecată, chiar şi pe prefectul Dumitru Cornoiu, dacă va fi cazul, pentru deturnare de fonduri", a declarat unul dintre disponibilizaţi.
Afirmaţiile făcute la adresa prefectului Dumitru Cornoiu de disponibilizaţi, şi susţinute de directorul Oltchim, sunt extrem de grave.
Chiar dacă prefectul are în spate acordul premierului Victor Ponta, poate fi acuzat foarte uşor de deturnare de fonduri, de deturnarea salariilor compensatorii, şi în actuala conjunctură, când DNA ridică tot ce prinde, se poate lăsa lejer cu ceva ani de închisoare.

Oltchim se află în insolvenţă din ianuarie 2013, înregistrează datorii istorice de aproximativ 800 milioane de euro, iar planul de reorganizare al combinatului depus de administratorul judiciar la începutul acestui an a fost întors de instanţa de judecată pentru că este mult prea general şi nu prevede nici sume exacte, nici sursele din care se va face plata datoriilor şi a salariilor compensatorii. Conform contractului colectiv de muncă, disponibilizaţii au dreptul, în funcţie de vechime, la 7,12 sau 18 salarii compensatorii, respectiv între 20 000 şi 50 000 de lei, bani existenţi doar în fişele Fiscului.

http://www.infopuls.ro/

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37733 CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

2015-05-15 10:21

CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

Actuala conducere a societăţii Oltchim împarte salariile compensatorii pe pile. Săptămâna trecută, radicalii din grupul disponibilizaţilor de la Oltchim au aflat că administratorul judiciar i-a luat de fraieri,că bolnavii trecuţi pe listă s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie, dar şi faptul că cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit banii.

 

Situaţie explozivă pe platformă. Disponibilizaţii de la Oltchim ameninţă noua conducere a combinatului cu măsuri majore de protest, chiar violente. Săptămâna trecută, reprezentanţii celor peste 500 de disponibilizaţi vâlceni au avut o nouă întâlnire cu ministrul Economiei Mihai Tudose, în vederea recuperării salariilor compensatorii. Cu excepţia aceloraşi promisiuni de amânare, ministrul Economiei n-a prea avut răspunsuri pentru grupul de la Vâlcea şi a transferat problema ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici, care i-a informat la rândul său că situaţia este complicată  din cauza fostului ministru Darius Vâlcov, artizanul unor  inginerii financiare total greşite. Tudose a confirmat că Vâlcov ,,a susţinut combinatul din buzunarul salariilor compensatorii destinate disponibilizaţilor, nu din buzunarul ministerului”.Pe scu_rt, ministrul Economiei l-a acuzat pe Vâlcov de  deturnare de fonduri, drept urmare cele două ministere nu au cadrul legal pentru alocarea  altor fonduri  cu aceeaşi destinaţie.În timp ce grupul celor trei purta discuţii la Bucu_reşti, alţi 70 de nemulţumiţi protestau în faţa pavilionului central de pe platforma chimică. Foştii angajaţi au aflat cu stupoare că doar ei au fost luaţi de fraieri, deoarece cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit salariile compensatorii. În timp ce grupul celor trei purta discuţii la Bucu_reşti, alţi 70 de nemulţumiţi protestau în faţa pavilionului central de pe platforma chimică. Foştii angajaţi au aflat cu stupoare că doar ei au fost luaţi de fraieri, deoarece cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit salariile compensatorii.,,Ne întrebam cu toţii de ce tac cei 300 de oameni de la Piteşti, pentru că ei luau cu asalt porţile combinatului când Roibu întârzia câteva săptămâni cu salariile. Noi stăteam în şomaj tehnic câte o lună de zile, prin rotaţie, şi veneam la serviciu zilnic pe un sfert de salariu, dar ei erau cu salariile la zi, întregi. Ne-am dat seama că sunt foarte cuminţi pentru că ei şi-au luat banii. Asta e discriminare pe faţă!”, au declarat câţiva dintre cei prezenţi pe platformă.

 

Salariile compensatorii, împărţite pe pile

 


Pentru cei peste 500 de disponibilizaţi în vara lui 2013, o parte fiind trecuţi în pensie, joia trecută a fost ziua surprizelor neplăcute. Aşa zişii recalcitranţi, persoanele care refuză să-şi ia salariile în rate la calendele greceşti, au aflat cu stupoare că administratorul judiciar a dat salariile compensatorii pentru 40 de persoane cu afecţiuni mai mult sau mai puţin grave. Iniţial, disponibilizaţii au propus conducerii Oltchim ca cei 12 bolnavi de cancer să primească banii înaintea lor pentru achitarea tratamentelor medicale. După două luni de zile s-au trezit că Gheorghe Piperea a făcut o listă cu 40 de persoane, unii neavând probleme grave de sănătate.

 

,,Noi am convenit să dăm banii la cei bolnavi, am acceptat să-i primim mai târziu pentru că erau mulţi în fază gravă, nu să-i dăm unora care nu văd bine cu un ochi. Acum sunt 40 pe listă, toţi cu dosare medicale. De la 12- 13, au ajuns la 40. Am cerut listele să vedem şi noi cine sunt, pentru că noi ne cunoaştem, doar am lucrat 30 de ani împreună, dar am fost refuzaţi pe motiv că se încalcă deontologia. Au făcut asta ca să ne dezbine. Tot ca să ne încaiere, au propus să ne dea nouă câte 15 milioane din banii angajaţilor şi ai pensionarilor. Adică să-i lase pe ei fără bani câteva luni pentru a ne închide nouă gura. Am refuzat pentru că nu este corect, cei rămaşi nu au nicio vină. Ne tot spun că Victor Ponta a găsit un cumpărător prin ultimele lui  vizite şi că vom primi banii când se va vinde combinatul, adică peste trei ani. Ei îl tot vând de doi ani, în fiecare zi, dar nimeni nu vrea să-l ia. Sunt câţiva care s-au mulţumit cu plata banilor în rate, dar grupul nostru vrea toţi banii odată, pentru că ministerul i-a dat.”, au menţionat disponibilizaţii. Întâlnirea s-a finalizat cu promisiuni din partea conducerii Oltchim şi cu ameninţări din partea disponibilizaţilor, care au promis că se vor reîntoarce săptămâna viitoare, tot  joi, cu  ,,focu_ri de artificii”. 

 

http://www.infopuls.ro/index

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37734 Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

2015-05-15 10:30

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php

Marţi, 03 Februarie 2015

 La sesizarea Sindicatului Liber Oltchim, Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea a efectuat un control în domeniul relaţiilor de muncă la SC Oltchim SA, societate aflată în insolvenţă. Sesizarea Sindicatului Liber Oltchim, condus de preşedintele Mihai Diculoiu, a avut cinci puncte pe care inspectorii de muncă au trebuit să le verifice. Astfel, pentru primul cap de acuzare, neplata drepturilor salariale către angajaţii actuali ai Oltchim, ITM-ul a constatat că angajatorul nu a plătit drepturile salariale aferente chenzinei a II-a pentru luna octombrie 2014 şi lunilor noiembrie şi decembrie 2014, fiind încălcate prevederile Codului Muncii.Drept urmare, ITM a dispus ca măsură cu termen de realizare data de 25 februarie 2015, prezentarea dovezilor de achitare a acestor drepturi salariale. Al doilea capăt de acuzare al sindicaliştilor de la Oltchim a fost în legătură cu neacordarea plăţilor compensatorii către cei 969 de salariaţi disponibilizaţi în data de 14 iunie 2013. La această sesizare, ITM a informat Sindicatul Liber Oltchim că a efectuat un control în luna iulie 2013 şi a dispus măsură în acest sens. Angajatorul nu a realizat-o şi a fost sancţionat contravenţional. Însă, având în vedere conflictul de muncă creat prin neplata drepturilor salariale, ITM transmite salariaţilor că se pot adresa instanţei judecătoreşti în termen de 3 ani de la data naşterii dreptului întrucât: „întârzierea nejustificată a plăţii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului” – art. 166 alin 4 din Codul Muncii. O a treia solicitare de verificare făcută de sindicate a fost cea cu privire la detaşarea salariatului Marius Pârvu. ITM a verificat şi a transmis că aceasta a fost făcută în conformitate cu prevederile Codului Muncii. Şi „reducerea salariilor exagerat de mari ale celor 11 directori” a fost unul din capetele de acuzare ale sindicaliştilor. ITM-ul le-a transmis că în baza Codului Muncii, salariul individual se stabileşte prin negociere individuală între angajator şi salariat, oricare salariat beneficiind de dreptul la negociere individuală. Ultima solicitare de verificare a fost cea legată de „achitarea de către Oltchim către ANAF a impozitului aferent plăţilor compensatorii înainte de plata efectivă a acestora către salariaţii disponibilizaţi”. Faţă de această solicitare, ITM-ul a transmis Sindicatului Liber Oltchim că societatea a pus la dispoziţie documente/note de relaţii conform cărora „compensarea datoriilor la bugetul de stat consolidat s-a efectuat de organul fiscal, contribuţiile aferente salariilor compensatorii fiind compensate integral cu TVA de recuperat”. Aşa că, ITM-ul îi îndrumă pe sindicalişti să se adreseze organului fiscal competent. Joi, 5 ianuarie, administratorul judiciar de la Oltchim trebuie să depună planul de reorganizare, conform protocolului semnat în data de 16 ianuarie 2015 între o delegaţie de salariaţi disponibilizaţi, reprezentanţi ai consorţiului de administratori judiciari şi liderul SLO, Mihai Diculoiu. Planul de reorganizare trebuie să prevadă plata integrală a creanţelor cu_rente (deci şi a salariilor compensatorii) şi plata integrală a creanţelor salariale (sumele înscrise în tabelul creanţelor). Mai sunt trei zile şi vom vedea dacă administratorii judiciari se vor ţine de cuvânt.

http://www.viatavalcii.ro/

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37735 Bursa - Oltchim şi-a diminuat pierderile de 15 ori

2015-05-15 10:44

http://romanian.cri.cn/161/2015/05/15/1s159984.htm

Pagina oficială a secţiei de limba română a Radio China Internaţional:

2015-05-15 16:32:52    
"Oltchim şi-a diminuat pierderile de 15 ori", anunţă Bursa. Combinatul vâlcean Oltchim a reuşit, în primul trimestru, să-şi diminueze pierderile de 15 ori faţă de perioada similară a anului trecut, la 3,7 milioane lei, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucu_reşti. Veniturile din exploatare au urcat la 178,2 milioane lei în perioada analizată. Cifra de afaceri a companiei a fost de 184 milioane lei în primele trei luni ale anului, fiind asigurată în proporţie de 73% de exporturi. Afacerile companiei au crescut cu 35% faţă de trimestrul I din 2014, conform administratorilor judiciari ai societăţii. 75% din exporturi merg către ţări din Uniunea Europeană, 14% către restul Europei şi 8% către Orientul Mijlociu inclusiv Turcia.

Textul integral AICI

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37736 BVB OLT OLTCHIM S.A. RM. VALCEA

2015-05-15 11:03

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

News

Q1 2015 report availability

5/14/2015 10:15:00 AM

http://www.bvb.ro/infocont/infocont15/

http://www.bvb.ro/infocont/infocont15/

Cu_rrent report - reorganization plan

3/10/2015 4:00:00 PM

BVB OLT OLTCHIM S.A. RM. VALCEA

 

http://www.bvb.ro/

 

BREAKING NEWS ALERT :

#37737 Liviu Dragnea, condamnat la un an de închisoare cu suspendare. LIVIU DRAGNEA A DEMISIONAT DIN TOATE

2015-05-15 11:13

LIVIU DRAGNEA A DEMISIONAT DIN TOATE FUNCŢIILE

LIVIU DRAGNEA A DEMISIONAT DIN GUVERN ! Premierul Victor Ponta a anunțat că Dragnea i-a prezentat demisia din funcția de ministru al dezvoltării regionale!

Dosarul Referendumul. Liviu Dragnea, condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Ministrul a demisionat din Guvern

Dosarul Referendumul. Ministrul Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a fost condamnat, vineri, la un an de închisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea fostului preşedinte Traian Băsescu. Decizia Înaltei Cu_rţi de Casaţie şi Justiţie nu este definitivă şi poate fi atacată la aceeaşi instanţă. În urma acestei deciziei, vicepremierul a precizat că a demisionat din Guvern.

Citeste mai mult: adev.ro/nodepk


Musafir

#37738 Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-05-15 11:14


Musafir

#37739 Re: Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI?

2015-05-15 11:18

#37731: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI? 

 NEBUNULE, AI FOST PROSTUL COMBINATULUI, ACUM ESTI PROSTUL PENSIONARILOR.

HA HA HA! AI RAMAS VECHIUL SI ETERNUL HANDICAPAT PLIN DE CREANTE VENINOASE.

IMI PLACE SA ITI F.UT CREIERII AIA OBOSITI DE ALCOOL SI PUTUROSENIE, CA IEI PENSIA DEGEABA.

MA PUPI LA BUCI CU TALENT.


Musafir

#37740 Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI?

2015-05-15 11:20

#37729: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: INCEPI SA MA SUPERI? 

 Redusule, mai stiu vreo cateva nume. Vrei sa ti le ofer? :))))))

Lazarica, raducanica, dumitreiscica, etc

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37741 Oltchim şi-a diminuat pierderile de 15 ori BURSA 15.05.2015

2015-05-15 11:22

#37738: - Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM: 

 Combinatul vâlcean Oltchim a reuşit, în primul trimestru, să-şi diminueze pierderile de 15 ori faţă de perioada similară a anului trecut, la 3,7 milioane lei, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucu_reşti. Veniturile din exploatare au urcat la 178,2 milioane lei în perioada analizată.
     Cifra de afaceri a companiei a fost de 184 milioane lei în primele trei luni ale anului, fiind asigurată în proporţie de 73% de exporturi. Afacerile companiei au crescut cu 35% faţă de trimestrul I din 2014, conform administratorilor judiciari ai societăţii.
     75% din exporturi merg către ţări din Uniunea Europeană, 14% către restul Europei şi 8% către Orientul Mijlociu inclusiv Turcia.
     De asemenea, 73% din afaceri au fost asigurate de produsele petrochimice, iar 17,5% de cele clorosodice.

Administratorii arată: "Înregistrarea unor valori pozitive ale indicatorului EBITDA începând cu luna octombrie 2014 a permis Oltchim să îşi diminueze datoriile acumulate după intrarea în insolvenţă. Societatea a reuşit să-şi dezvolte afacerile din surse proprii, prin valorificarea rapidă a producţiei realizate. Singura finanţare obţinută după intrarea în insolvenţă a fost de 1,5 milioane euro, în urma încheierii unui contract de asociere în participaţiune cu RCS&RDS, prin care a fost finanţată revizia generală şi repornirea instalaţiei de oxo-alcooli în septembrie 2014. S-a reuşit, astfel, atingerea unui grad de utilizare a capacităţii de producţie la 26%, care, coroborată cu conjunctura externă favorabilă de pe piaţa externă de polioli-polieteri, a permis societăţii înregistrarea de rezultate pozitive în activitatea operaţională".Principalii trei creditori ai Oltchim sunt Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), Electrica şi BCR. Planul de reorganizare al Oltchim a fost aprobat de Tribunalul Vâlcea în data de 22 aprilie 2015.
     Combinatul vâlcean Oltchim are o producţie lunară de peste 6.000 de tone de polioli, după ce a reuşit să încheie, anul trecut, contracte pe un an pentru vânzarea produselor sale, ne-a declarat, recent, avocatul Gheorghe Piperea, unul din administratorii judiciari ai societăţii. Veniturile Oltchim sunt acum în creştere, iar EBITDA (profit înainte de dobânzi, taxe, depreciere şi amortizare) a depăşit un milion de euro pe lună, a mai spus domnia sa, subliniind că societatea reuşeşte să-şi plătească integral facturile cu_rente şi încă 3 milioane de lei lunar din facturile restante pentru utilităţi.
   Planul de reorganizare a Oltchim a fost aprobat fără varianta de conversie a creanţelor în acţiuni. Gheorghe Piperea ne-a precizat că tribunalul a admis doar varianta prin care vindem activele viabile prin intermediul unui SPV, unde Oltchim SA este acţionar majoritar. "Acum nu mai suntem în contratimp cu vânzarea combinatului, care nu mai este în aceeaşi situaţie ca în 2013. De aceea spun că şansele de vânzare către un investitor s-au îmbunătăţit considerabil. Am trimis deja prezentări către primii 50 de jucători mondiali din domeniul petrochimiei şi aşteptăm răspuns", a continuat avocatul.
     Creditorii au aprobat vânzarea Oltchim la un preţ minim de 307 milioane euro. Datorii totale înscrise la masa credală sunt de circa 800 de milioane de euro. Astfel, o parte din aceste datorii vor fi şterse.
     Ministrul Economiei, Mihai Tudose, a declarat, recent, că trei companii sunt interesate de privatizarea combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea, două din China şi una din Europa. 

http://www.bursa.ro/oltchim

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37742 Re: Re: Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI?

2015-05-15 11:28

#37739: - Re: Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI? 

 UN CRETIN SI DOBITOC PRECUM TE ARATI PE AICI SI BOALA PE CARE TI-O EXPUI PERIODIC TE SCOATE IN EVIDENTA CEEA CE ESTI, N-AI TRATAMENT PE LUMEA ASTA DECAT DACA DAI DE MARDARE SA-TI DEA  DROPSURILE SI  SA MERGI LA SOMN, SA DORMI, SOMN ADANC, ODIHNA MULTA, TRATAMETUL BOLII TALE . ESTI SCOS DIN CONTEXT SI ASA RAMAI, PUTOAREA SI PUTUROSENIA DIN TINE IESE SI DUHNESTE SCONSULE, NU APUCI TU PENSIE. CAND LASI SCRIS CA STI TU..., NUMAI CA NU STI CU CINE, CE, CAND, CUM, UNDE, DE CE... CONVERSEZI PE ACEASTA PETITIE, INVOCI NALUCI, BOLOVANULE, MERGI URGENT SA TE TRATEZE MARDARE, NU TI-A DAT PASTILELE ESTI IN SEVRAJ APOPLEXATULE.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37743 Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI?

2015-05-15 11:30

#37740: - Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI? 

 STI PE DRACU SI TE-A LUAT MUMASA SI TE PRINDE SI TACSU SI ITI INFIGEM NOI TARUSII SA MORI PE LIMBA TA OTRAVITA SI PLICTISITOARE DE CRETINOID SI PROSTUL COMBINATULUI CHIMIC A TUTUROR ACESTOR 49 DE ANI DE LA INFINTARE, INFATINULE APOPLEXAT.


Musafir

#37744 Re: Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI?

2015-05-15 12:08

#37743: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI? 

 e mai mic prostul si sugaciul OLTCHIMULUI[cernevel,ghioca]cu un an,daca nu ati stiut


Musafir

#37745 Re: Re: Re: Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI?

2015-05-15 12:43

#37742: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI? 

 AUZI, TAC-TU TE-A FACUT LA BETIE? 

CA DE FOTA STIM.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37746 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI?

2015-05-15 13:36

#37745: - 

 STI PE DRACU SI AUZI CUCUVELE VAMPIRIZATE SI PLINE DE SANGE INFECTATE DIN VAMPIRISM, PENTRU CA AICI LASI DOAR SCRIS, NU STI NIMIC, FOTA E TAICA'TU SI DE LA ATATA BETIE TE-A SCOS PE TINE APOPLEXAT, DEBIL MINTAL CARE N-AI VOIE SA TE ATINGI DE-O BERE, SA NU SPUI LA NIMENI DAR AM FOST SI EU O TURA INAINTE SA TE PROCREEZE EI PE TINE.., ASTA PENTRU CA ESTI OBRAZNIC SI MITOMAN, EU AM O VARSTA DESTUL DE BUNA SI SANATOSA SA BEAU NAVETE DE BERE, MUUULTE NAVETE DE BERE, RECOMANDARE DE MEDIC AM, PENTRU CA ESTE ALIMENT SI MENTINE SANATATEA...TU NU, N-AI VOIE DIN CAUZA BOLII DE O DETII, ACUM TREBUIE SA FII EXORCIZAT VAMPIRIZATULE ECONOMIC, LILIACUL, SCONCSILOR SI PLIN GE SANGE SUPT, SUGACIULE SI SUGATIVA, TARUSII IN INIMA SA-I AI INFITI, DROGATULE, AFUMATULE DE HALUCINOGENE, PAPA TOT SI NU MAI ARUNCA FIRMITURI, INGHITE TOT, UITE CE PATESTI IN NEMERNICIA TA...

CIOC CIOC, OARE LA USA CINE ESTE...

VINE CAVALERIA, CIOC,CIOC, OARE LA USA CINE BATE??? BINE IN CAZUL TAU E POARTA CU_RTII TALE CARE VA FII LUATA CU ASALT...

Va doare nemernicilor, va agitati ca serpalaii, va zvarcoliti ca vampirizatii,  va agitati ca draciii... Va mananca si aveti somn udat de atat pis_at pe voi pe cat  sunteti de opariti, va simtiti urina si jegul si fecalele, va mirositi mizeriile....

#28455: - Re: Re: CREANTE NEPLATITE SI NEACHITATE CATRE CEI CARE TREBUIE SA PRIMEASCA SUMELE DE BANI...!!! 


Musafir

#37747 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI?

2015-05-15 14:32

#37745: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI? 

 DAR DE MATA STI CA A LINS O LA TACTO CERNEV SI A IESIT UN CERNEVEL ,UN MONSTRU MAI MIC NUMIT GHIOCA?


Musafir

#37748 Re: Re: Re:: INCEPI SA MA SUPERI?...TIC TAC GAOZARULE,TIC TAC.

2015-05-15 14:41

#37747: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI? 

A MAI TRECUT O ZI SI  IAR ATI SUPT , LINS,PUPAT IN FUNDURI MAI MARCELO SI TU GAOZARULE IMPUTIT?[CERNEVEL CEL MITITEL]


Musafir

#37749 Re: Re: Re: Re:: INCEPI SA MA SUPERI?...TIC TAC GAOZARULE,TIC TAC.

2015-05-15 15:04

#37748: - Re: Re: Re:: INCEPI SA MA SUPERI?...TIC TAC GAOZARULE,TIC TAC. 

 Nu co.aie fota, A MAI TRECUT O ZI IN CARE AI BELIT-O ORIGINAL.

TU SI NEGHIOBUL ALA BATRAN, CARE SE LAUDA CE ALCOOLIC E :))))

AUZI LA EL, BEA LAZI DE BERE :))))

PAO BEI BA, CE DRACU SA FACI, CA MANANCI PENSIA DEGEABA.

AI FRECAT-O LA OLTCHIM, O FRECI SI ACUM.

DAR SI EU ITI FOOT CREIERII AIA BOLNAVI.


Musafir

#37750 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI?

2015-05-15 15:06

#37746: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: INCEPI SA MA SUPERI? 

 TI A DAT MEDICUL RECOMANDARE: PROSTAN ESTI, IMPOTENT ESTI, NEVROZAT ESTI, A ZIS CA ALCOOLUL ITI MAI LIPSEA, CA SA LE AI PE TOATE :)))

SI TU-BOLOVANE L-AI CREZUT :)))