Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37451 Re: Re: SE INCALCA TOATE LEGILE IN INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013!!! SUNTEM PRADUITI!!!!!!

2015-05-11 16:52

#37450: - Re: SE INCALCA TOATE LEGILE IN INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013!!! SUNTEM PRADUITI!!!!!!  

 Pentru cei angajati, ai dreptate, sunt supusi a inghitii situatii oferite de cei enumerati de noi ca si ilegali in Oltchim, praduitorii. Pentru disponibilizatii 2013 mare parte din ei, fi tu sigur ca-si urmeaza drumul si sunt pe drum bun. Da, asa au crezut ei bucu_restenii si, avocatii angajati de noi sa ne apere interesele care au tradat si tradeaza continuu si care ar trebuii luati si trimisi in fata instantelor, care instante la noi in Romania percuteaza foarte greu sau deloc sau invers realitatilor si adevarului, ori se fac ca nu stiu si nu cunosc..., in fine, aici e alta discutie, plus ostilitatile si multe alte piedici, sindicate nemernice si total absente, sau cu multe ilegalitati, institutii in ilegalitati si nemernice ..., si alte, alte, alte..., care s-au intamplat si sunt in cu_rs de... Ori, tot ceea ce spun iti confirm si va confirm ca am evoluat enorm si de data asta ceea ce am scris se confirma, nu mai pot ei mintii, cat putem noi dovedii,  stie si guvernul ponta si ei toti. De aceea mai fac apel inca o data, redresati situatia si achitati tuturor valoarea totala din acte si conforme cu legea si nu mai comiteti ilegalitati. (PUNCT)

NU POT EI MINTII, CAT PUTEM NOI DOVEDII!!!

SE INCALCA TOATE LEGILE IN INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013!!! SUNTEM PRADUITI!!!!!!

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CU_RENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM 

ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: 

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO, 38.164.916 LEI. OLTCHIM a avut  economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual )DIN FURTUL CREAT DISPONIBILIZATILOR 2013.

 

#37441 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 FURATE

#37442 SE INCALCA TOATE LEGILE IN INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013!!! SUNTEM PRADUITI!!!!!!

 

OLTCHIM NU MAI ARE VOIE SA PRONUNTE " FLUXURI ADITIONARE DE NUMERAR SAU EXECEDENT DE NUMERAR " SAU ORICE METODA DE ILEGALITATE IMPOTRIVA CELOR DISPONIBILIZATI 2013, TREC LA MASURI DE ACHITARI TOT SI INTREG CAT AU FURAT CU MASURI SI DE PENALIZARI, ATATA TIMP CAT AU INGHITIT PRIN DETURNARE , SUBSTITUIRE PRIN FURT CELE 9 MILIOANE EURO, DISPONIBILIZATII OLTCHIM AU FOST FURATI, FARA A LI SE CERE ACORDUL SCRIS SI MULTE ALTE ABATERI GRAVE SI FOARTE GRAVE SI FOLOSIREA ACESTOR SUME IN SCOPURI OPUSE INTERESULUI DE  ACHITARE   DIN IUNIE 2013 - PANA AZI 2015, EI NU AU VOIE SA VORBEASCA DE LICHIDITATI PENTRU CA S-AU FOLOSIT DE ACESTE SUME ILEGAL SI CONFORM LEGILOR TREBUIESC ACHITATE, VALOAREA DIN ACTE, VALORILE SI SUMELE INTREGI CATRE CEI PRADUITI SI CU DAUNE-INTERESE PENTRU PREJUDICIILE CREATE TUTUROR DISPONIBILIZATILOR 2013!!!!

 


Musafir

#37452 Re: Re: Re: SE INCALCA TOATE LEGILE IN INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013!!! SUNTEM PRADUITI!!!!!!

2015-05-11 19:36


Musafir

#37453 Gheorghe Piperea, nu exclude însă posibilitatea ca la Otchim să se mai facă disponibilizări.

2015-05-11 19:52

Oltchim, pregătit pentru privatizare


La combinatul Oltchim, situația este mai clară decât în urmă cu  doi ani, iar mastodontul industrial se pregătește de privatizare. Există un plan de reorganizare confirmat de judecătorul-sindic și votat în proporție de sută la sută de creditori. Aflat în insolventa, Oltchim a mai ramas cu datorii de 300 de milioane de euro, în condițiile în care suma inițială era de aproape 800.  Gheorghe Piperea, reprezentantul administratorului judiciar al combinatului, nu exclude însă posibilitatea ca la Otchim să se mai facă disponibilizări.

Ascultati si vizionati daca sunteti interesati: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dJcBfvbW01w

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37454 Re: Re: Re: Re: SE INCALCA TOATE LEGILE IN INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013!!! SUNTEM PRADUITI!!!!!!

2015-05-11 19:56

#37452: - 

 Nu fumam,  nu ne drogam asa cum ai tu instincte si cerinte  completat cu multe halucinatii pe care  le detii.  Iti oferim codul penal, legea 85 / 2006, legea ccm, toate legile pe care le-am publicat si inclusiv multe alte i - uri, de la ILEGAL !!! Mai musca, mai musca si papa tot !

 

 

 Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA

#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#37296 Codul Penal actualizat 2015

 

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

 

#28778 CE SPUNE CODUL FISCAL

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#37455 Codru-i frate cu romanu'! Unde sunt codrii nostri? Nu mai sunt codrii mari de brazi!

2015-05-11 19:59

Nu mai sunt codrii mari de brazi!
Luni, 11 Mai 2015   http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/49-opinia-mea

Vâlcea nu a fost pe harta demonstraţilor de sâmbătă împotriva defrişărilor de păduri.
Vâlcea nu a ieşit în stradă nici când guvernele României au vândut fabricile pe nimic, nici măcar când Oltchimul a fost pus pe butuci.
Ce concluzie se trage de aici? Una foarte simplă, judeţul Vâlcea, cu capitala sa, o duce bine, deşi cetăţenii săi nu au după ce bea apă. Asta nu e o glumă, pentru că fiecare se desc_urcă într-un fel, ba o slujbă la stat, ba un ajutor social, ba nişte bani veniţi de la cei plecaţi afară, trăind, deci, de azi pe mâine. Cea mai dură concluzie, însă, nu este asta, ci anume aceea că nu există conştiinţă publică, solidaritate şi, deci, nici viitor pe care să îl aperi şi pentru care să lupţi. În cazul acesta, unde e presa? Păi nu e, pentru că au mai rămas pe piaţă câteva televiziuni, care răspund de cele mai multe ori la comandă politică, după cum merge interesul patronilor, ziarele s-au cam dus, dar şi acestea stau la mâna câtorva potentaţi locali, fie ei politicieni sau manageri de companii de stat, iar milogilor nu poţi să le ceri demnitate. Nu fac pe viteazul când semnez acest text, dar Viaţa Vâlcii a scris seriale întregi cu jafurile din pădurile Lotrului, dar şi despre cele din pădurile Ţării Loviştei. Am atenţionat opinia publică de pericolul cumplit al degradării social-economice la care sunt supuse instituţiile publice, inclusiv Romsilva şi ITRSV-ul, prin politizarea conducerilor lor.

Cine este de vină pentru jafurile din pădurile Vâlcii? Comănescu, Cîlea, Frâncu, Jurcan şi acum Buican. Sub comanda lor politică au avut loc toate fraudele uriaşe din munţii Vâlcii şi nu numai. Unde sunt prefecţii, care au tolerat, deşi aveau informaţii de ce se întâmplă cu fondul forestier, acum? Dorm liniştiţi în patul lor. Preşedinţii Consiliului Judeţean stau (au stat!) cu ochii pe buletinul meteorologic şi se îngrijorează uneori şi nu prea de prăpădul pe care îl fac inundaţiile după fiecare ploicică. Inundaţii care sunt un bun prilej pentru îmbogăţirea unor firme clientelare, care intervin rapid să îndepărteze dezastrele, pentru că nu mai e nevoie de licitaţie publică în asemenea condiţii. Unde au fost vâlcenii sâmbătă? În somn, acolo unde îi va găsi sfârşitul Vâlcii.

Petre Tănăsoaica


Musafir

#37457 Cum a fost devalizată CET GOVORA! Presa murdară şi incorectă. Politicienii imbecili.

2015-05-11 20:07

http://www.infopuls.ro/index.php/economic/1376-cum-a-fost-devalizata-cet-govora

Cum a fost devalizată CET GOVORA!

Fariseilor, nu mai scuipaţi pe Mihai Bălan!

• Complicitatea presei locale şi naţionale • Complicitatea clasei politice • Incompetenţii din CA şi AGA • Cine continuă porcăria şi jaful de la CET

Presa murdară şi incorectă

Sunt unul dintre jurnaliştii care a lucrat aproape la toate mijloacele  media din judeţ, începând din 1992 şi până astăzi. Şi am văzut peste tot patroni de presă făcând sluj pe lângă politicieni şi pe lângă conducătorii OLTCHIM sau CET. Pentru a avea contracte de publicitate. Exact ca şi Oltchimul, ba mult mai mult decât acesta, CET Govora nu avea nevoie de niciun fel de mare publicitate în presă. Nici în cea locală, nici în cea naţională. Pentru că CET vinde apă şi căldură pop_ulaţiei Râmnicului, care oricum nu are de unde să le cumpere, şi energie pe piaţa liberă care are un preţ fix. Mai vinde produse şi servicii către USG şi OLTCHIM, care nu aveau cum să apeleze la alt furnizor. Eventual, CET putea da anunţuri de mică publicitate legate de angajări de proiecte, de sistarea furnizării apei şi energiei în anumite zone. Preţul corect şi maxim ar fi fost de 2-3 sute de lei lunar la fiecare publicaţie. Dar presa locală a jecmănit anual, fără milă şi discernământ, miliarde de la CET. Am cunoscut patroni de presă  care pur şi simplu îşi tipăreau ziarele cu banii de la CET, iar unora le mai rămânea din aceste contracte şi de salarii! În aceste condiţii, este normal ca mulţi dintre patronii de fiţuici, dar şi dintre deontologii consacraţi din presă să plângă acum, să latre, să arunce cu acuzaţii în stânga şi în dreapta. De ce aţi tăcut atâţia ani? De ce nu aţi scris adevărurile? De ce v-aţi lăsat mituiţi de conducerea politică a judeţului, măi maimuţoilor? Vă spun eu deschis. Pentru că aţi vrut să aveţi şi voi vile, case de vacanţă, amante de lux, bolizi fabricaţi în Germania. Aţi vrut concedii pe care nu vi le permiteaţi altfel, aţi vrut haine cu duiumul, parfumuri fine, mese servite constant în cârciumi scumpe. Aţi vrut zile de naştere transformate în chefuri cât o nuntă, aţi vrut să nu lipsiţi de la nicio nuntă, botez, cununie sau orgie! Aţi vrut lux, mă complicilor!
Mă buc_ur că sunt redactor la INFO PULS, un ziar editat azi de o societate care nu a luat niciun leu de la CET şi care a publicat gratuit toate comunicatele primite de la CET GOVORA.

Politicienii imbecili

Sunt singurul ziarist care a scris cu disperare, în ultimii ani, cerând mereu conducerii Consiliului Judeţean şi membrilor CA de la CET să sisteze furnizarea energiei electrice către Oltchim. Era evident că Oltchim nu va plăti această energie câtă vreme avea datorii istorice către CET. În timp ce CET Govora ar fi putut vinde, pe bani cash, energia electrică pe piaţa liberă, a dat-o gratuit la OLTCHIM. Pentru că aşa a vrut Cîlea. Şi tot Ion Cîlea, dar şi alţi lideri politici au vrut ca CET să nu taie căldura şi apa în imobilele din oraş care înregistrau datorii istorice. Primăria, în loc să trimită în instanţă administratorii de imobile care au furat banii oamenilor şi nu au achitat facturile, s-a făcut părtaşă la această mizerie. Conducerea CET a fost obligată să facă contracte de publicitate şi  să angajeze sinec_urişti, cum are şi acum, o ceată de sinec_urişti angajată pe pile politice la comandă să frece menta pe salarii bune. Cu un fond de salarii imens, cu unul de protocol şi publicitate fără limite, era evident că până la urmă corabia se va scufunda. Iar corabia a fost pregătită să se scufunde, doar nu degeaba a demisionat Mihai Bălan. Cultul, cititul şi umanistul director al CET Govora ştie foarte bine că drumul CET este spre fierul vechi. Aşa a fost programată Platforma să fie distrusă cu totul. Cum a fost distrusă Vâlceana, Carpatina şi câte altele din acest judeţ exploatat de masoni şi de derbedei politic vânduţi intereselor străine.

AGA şi şpaga

În toate CA şi AGA de la CET au fost puşi imbecili politici care câştigau lunar venituri importante şi nu înţelegeau nimic din ce se întâmplă. Cu presa de partea ei, cumpărată direct sau indirect, conducerea CET era obligată să facă bani. Bani pentru campaniile electorale şi pentru sinec_urişti. Ziariştii cumpăraţi şi agamanii imbecili şi mituiţi prin aceste posturi nu înţelegeau nimic. Pop_ulaţia Râmnicului va plăti, în c_urând, un preţ imens şi va rămâne fără căldură. Dar vilele şmecherilor au centrale proprii şi aceştia au bani să plătească facturile de energie electrică sau gaz care le vor furniza apa caldă şi căldura. Iar PNL va da vina pe PSD şi PSD va da vina pe PDL şi PNL, şi Ion Cîlea va fi înjurat copios chiar de unii care îi lăudau marele management de tot rahatul cu care a condus acest judeţ. Ce se întâmplă la RAJDP, seamănă cu ce este la CET, doar că va afecta direct mai puţină lume.

Jaful continuă

Pe rămăşiţele oricărui colos industrial rămân mereu firmituri de carne pe care se bat şacalii. Şi în continuare se va fura şi devaliza din CET, chiar şi când va fi în insolvenţă şi faliment, tot vor profita unii. Nu contează cine. De obicei, cei care au controlul politic. Şi care nici acum, în ceasul al 12-lea, nu încearcă să scoată sinec_uriştii, agamanii şi şnampanii de la caşcavalul CET. În şomaj vor ajunge tot specialiştii şi muncitorii de acolo. Unii ca madam Liţă nu ar fi exclus să mai fie trecuţi o dată pe lista de consilieri să mănânce în continuare banul public!
Mi-e scârbă de voi, javrelor împuţite, care aţi furat acest judeţ! Vă cunosc familiile, copiii, amantele, vilele, bastarzii! Dacă aş mai avea 20 de ani, mi-aş lua un kalaşnikov şi v-aş mitralia pe toţi. Pe toţi care aş putea! Sper, însă, să apuc, ca ziarist, să vă văd crăpând de cancere, de leucemie, în accidente rutiere. Sper sa vă vad familiile distruse de divorţuri şi adulteruri, de boli şi nenorociri, copiii drogându-se sau distrugându-şi viaţa şi mai sper să vă văd înmormântările. Şi să scriu despre ele!

Traian Guminski


Musafir

#37458 Re: Re: Re: Re: Re: SE INCALCA TOATE LEGILE IN INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013!!! SUNTEM PRADUITI!!!

2015-05-11 20:25

#37454: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: SE INCALCA TOATE LEGILE IN INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013!!! SUNTEM PRADUITI!!!!!!  

 Gigica, numai trage pe nas, ca uite ce urat faci. Behai ca prostul de dimineata pana seara pw internet.

Incepi sa imbatranesti urat, oricum ai fost un nasol toata tineretea ta.

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37459 Re: Re: Re: Re: Re: Re: SE INCALCA TOATE LEGILE IN INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013!!! SUNTEM PRADUIT

2015-05-11 20:30

#37458: -
SOMN USOR BA CONFUZATULE, .... DU-TEEE...

 GHEORGHE, UITE BA CE AI TU IN CUTIA CRANIANA, ASTIA BAA..., CAM ASTA A RAMAS ,...

...OLTCHIM si ARPECHIM!

SOMN USOR GHEORGHE.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37460 Oltchim, pregătit pentru privatizare

2015-05-11 20:32

Oltchim, pregătit pentru privatizare

La combinatul Oltchim, situația este mai clară decât în urmă cu  doi ani, iar mastodontul industrial se pregătește de privatizare. Există un plan de reorganizare confirmat de judecătorul-sindic și votat în proporție de sută la sută de creditori. Aflat în insolventa, Oltchim a mai ramas cu datorii de 300 de milioane de euro, în condițiile în care suma inițială era de aproape 800.  Gheorghe Piperea, reprezentantul administratorului judiciar al combinatului, nu exclude însă posibilitatea ca la Otchim să se mai facă disponibilizări.

https://www.youtube.com/watch?v=dJcBfvbW01w

Publicat pe 11 mai 2015

 


Musafir

#37461 GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP

2015-05-11 20:55

aa

#37462 Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP

2015-05-12 04:01

#37461: - GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP 

  Mai are rost sa mergem iar joi?


Musafir

#37463 Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP

2015-05-12 05:21

#37461: - GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP 

 Ma pupi la buci ba FOTA RRTARDEL.

 


Musafir

#37464 Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP

2015-05-12 07:01

#37463: - Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP 

#37383: - Re: EU,DOAR EU,UN SIMPLU MEMBRU VICTORIAN CARE SE VA RETRAGE DIN SINDICAT. 

d le ghioca,eu membru de sindicat vreau sa stiu sau sa stim ce ati discutat cu d ul avram vineri,ne poti informa si pe noi daca se poate?.........iar d ta d le avram de ce primesti in audienta un singur sindicat si nu toate sindicatele,ce aveti de spus sau de ascuns?

Raspuns:
Poate fi disponibilizat orice salariat MAI PUTIN EU! Asta am dorit si asta am vorbit cu colegul meu Avram.

Afara cu totii, puturosilor.
V-am spus ca degeaba incercati sa ma dati afara (ba de la sindicat, ba din combinat, ba din consiliul de administratie al CAR Oltchim, ba de la asociatia de proprietari) ca nu o sa reusiti? V-am spus.
V-am spus ca o sa va urmaresc, o sa va prind pe toti si o sa va am la mana? V-am spus.
Eu am patru servicii (conducator auto la Oltchim, lider de sindicat la SVO, membru in consiliul de administratie al CAR si presedinte de bloc) si-mi merge bine.
La munca zdrentelor la munca, nu la intins mana dupa pomana.
Ce nu stiti proverbul?
Cine-i harnic si munceste
Are tot ce vrea.
Cine-i lenes si chiuleste
Are tot asa.

Asa-i si cu mine!

aaa.

#37465 Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP

2015-05-12 07:02

#37462: aa - Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP 

 Da. Pentru ca ceea ce fac ei este marsavie si continuare furt a lui Piperea & co.


Musafir

#37466 Re: Re: MAI GINDITI VA BINE CA MAI AVETI O SANSA, SA-I MATRASITI IN FATA OLTCHIMULUI

2015-05-12 07:31


Musafir

#37468 Re: Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP

2015-05-12 07:48

#37464: - Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP 

 Asta face misto de voi intr-un mare fel si fota- betivul-prostovan si creanta-isterica pun botul la greu.

Un betiv semi-analfabet si un isteric atotstiutor.

Ce amuzant....

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37469 Re: Re: Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP

2015-05-12 07:57

#37468: - VEI RASUFLA INGANFAREA SI AGRAMATISMELE TALE PRIN DISTRUGEREA  LIMBII ROMANE CU PICATURA RUSA SI CHINEZEASCA (E LIMBA TA, SAU ..., GRESIM????), CHIAR DACA AI IMPRESIA CA  STI CORECT TU ROMANA, O VEI STUDIA CA LA CARTE, NU DIN ARGOURI.

 SI TU UN MARE BOU RETARDEL,  CRETINIZAT DROGAT SI IN SEVRAJ PRIZEZI HALUCINOGENE CU FUMURI MULTE LA ACTIV SI CEATA...MULTA CEATA, ITI VA FACE EVALUAREA ORICE MEDIC DE LA DISTANTA PE MOACA TA, CINE ESTI SI CE FACI..., CE INTENTII AI SI CE NEMERNICII COMITI... S.A.M.D., BABUINIZAT SI FARA SINAPSE CU LIPSA NEURONI, CIRCUIT ARS  PE UMERII TAI . TARE AS VREA SA TE STIU..., SI CAM STIU DE UNDE VII SI CINE TE SUBVENTIONEAZA, STIU, SA ITI PIARA TIE ZAMBETUL, VEI INGHETA INSTANTANEU SI ITI SAPI  SINGUR GROAPA SA DISPARI, ASTA SA MAI AI TU CHEF DE IRONII, ITI VOI STERGE EU AMUZAMENTUL...

 LASA COLEGII SI SALARIATII IN PACE, TU ORICARE AI FI TU, INCETEAZA, INCETATI!!!!!!

DATI-LE  BANII TOT SI CONFORM LEGII VALOAREA TOTALA DIN ACTE SI PLECATI VOI DE BUNA VOIE SI NESILIT DE NIMENI, TOTI CEI ACIUTI IN OLTCHIM, ASA CUM SCRIE IN LEGEA 85/2006 SI IN LEGEA CCM ( CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ) OLTCHIM SI IN TOATE LEGILE SI MANUALELE STUDIATE, CU HOTII TAI DIN OLTCHIM  PLECATI...,CONFORM LEGILOR, LEGAL SI ACUM!

Date financiare (lei):

Anul Capital social Cifră de afaceri   Profit net      Număr de angajaţi
2005 354.695.600 1.442.065.098    22.643.128        5.432
2006 354.695.600 1.731.805.193    8.779.523          5.048
2007 32.358.864   1749871975           -                     4.836
2008 32.358.864   1.946.943.238  - 234.001.449      4.199
2009 34.302.386   1.077.518.784  - 209.887.210      3.468
2010 34.302.386   1.309.544.085  - 223.315.891      3.573
2011 34.321.138   1.533.016.194  - 278.342.623      3.383
2012 34.321.138   765.442.904     - 569.443.477      3.318
2013 34.321.138   497.955.215     - 946.867.190      2.744

 Sursa: Ministerul Finanţelor.

Cu_rsul valutar BNR - serii anuale (link)

http://www.zf.ro/wikizf/oltchim-s-a-10089024

 

ASTA SA NU SPUN EU DE CE ATATA URA, ATATA RAU SI ATATA NEMERNICIE, " IRONIE" FORTATA SI NEAMUZATA CU CRASNET DE DIAVOLI IN VOI SI VA TOCATI DINTII IN SOMN POSEDATILOR, DIN PARTEA VOSTRA, ARUNCATA  PE NOI TOTI OAMENII DE RAND CARE NU AVEM NICI O VINA....., NU MA FA SA SPUN EXACT DE CE VA COMPORTATI VOI ASA....


Musafir

#37470 GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP,DAR ACUM PRIN GURITA.

2015-05-12 08:38

#37463: - Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP 

 CRED CA O VEI LUA LA BUCI SI PRIN GURITA CIT DE CU...RIND,TIC TAC MAI GAOZARULE,TIC TAC ,A MAI TRECUT O ZI,CA LA TACTO CRA CRA,ATI ADUCI AMINTE?


Musafir

#37471 Re: Re: Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP

2015-05-12 08:45

#37468: - Re: Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP 

 PROBLEMA E CA LA FOTA I ATI LINS O SI BELIT O TIMP DE 2 ANI SI CEVA,APROPO,UN BETIV CA MINE I O DAU CU OCHIMISTII SI ARPECHIMISTII LA MATA PRIN GURITA BINEEEEEEEEE, MAI GHIOCA PUPINC....URIST,LINGAU,CORUPT SI TRADATOR IMPUTIT,SOBOLAN JEGOS DE CANALE SAU MAI BINE DE LATRINE?


Musafir

#37472 Re: Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP

2015-05-12 08:47

#37464: - Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP 

 TIE SI LA COLEGUL TAU AVRAM O SA V O TRAG PRIN GURITE,EU MARGELATU MAI GAOZARULE,TIC TAC.


Musafir

#37473 Re: Re: Re: Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP

2015-05-12 09:30

#37469: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP 

 Taci prostule!

Vorbesti mult si prost.

Esti un imbecil notoriu, ai ajuns istericul PETITIEI.

FRECI MENTA AIUREA IN TRAMVAI.

SCRIU CU MAJUSCULE, CA TU ESTI SI PROST SI ISTERIC SI CHIOR.


Musafir

#37474 Re: Re: Re: Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP

2015-05-12 09:31

#37469: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP 

 NU MAI FUMA PROSTII!!!

RAD SI BAELE DE TINE! 

OMULE, ESTI CU CAPUL???


Musafir

#37475 Re: Re: Re: Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP

2015-05-12 09:34

#37471: - Re: Re: Re: Re: GAOAZAAA,OZOSEP OZOSEP INTOARCE TE SA TE N TEP 

 Ce sa iti sug.a ba betivule, ca ti-ai supt-o singur dupa ce i-ai subtiat-o pe a lui diculoiu. :)))))

Taci in prostia ta si fugi si bea un kil de spirt. :)))))

Apoi cearta-te cu creanta si cere-ti scuze de confuzie.

Ca bine va mai intelegeti voi :))))