Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#36601 Liderii minerilor din Valea Jiului au intrat în greva foamei. Liderii din Oltchim ce fac?

2015-04-24 10:28

Vineri. Liderii de la Sindicatul Muntele vor intra în greva foamei

Președintele Sindicatului Muntele, Petre Nica, a anunțat, joi, că liderii Sindicatului Muntele vor intra de vineri în greva foamei.

Situația gravă în care se află Complexul Energetic Hunedoara, dar și protejarea celor care au adus societatea la un pas de închidere au determinat sindicaliștii de la Muntele să anunţe că vor intra în greva foamei.

”Liderii Sindicatului Muntele au hotărât declanșarea grevei foamei începând din dimineața zilei de vineri, 24.04.2015! Închiderea CEH este iminentă, iar responsabilii dezastrului economic și social sunt fie în concediu de odihnă, fie în concediu medical protejați de mâna politică. Statul român nu-și asumă un demers avizat de CE, iar noi avem datoria apărării drepturilor și locurilor de muncă”, a declarat Petre Nica, preşedintele Sindicatului Muntele.

Sindicaliștii au ales această formă extremă de protest pentru că semnalele de alarmă trase până la acest moment – în care au acuzat implicarea politică la nivelul CEH – nu au determinat clasa politică să renunțe la presiuni, structura energetică hunedoreană fiind la un pas de faliment tocmai din cauza politicienilor și grupurilor lor de interese.

”Am informat minister, Guvern, am atras atenția în nenumărate rânduri că implicarea politică în activitatea de minerit și energie ne duce la falimentul minerilor și energeticienilor dar și la îmbogățirea parlamentarilor care au condus CEH. Cer tuturor celor care cred în noi să ni se alăture în acest demers, nu luptăm pentru noi ci pentru locurile de muncă din județ!”, a mai spus Petre Nica.

În martie anul trecut, 24 de lideri ai Sindicatului Muntele au intrat în greva foamei în semn de protest față de neînregistrarea actului adițional prin care sporul de periculozitate creștea de la 700 la 800 de lei.


Musafir

#36602 Re: Liderii minerilor din Valea Jiului au intrat în greva foamei. Liderii din Oltchim ce fac?

2015-04-24 10:32

#36601: - Liderii minerilor din Valea Jiului au intrat în greva foamei. Liderii din Oltchim ce fac? 

Cum ce fac?
Rod ciolane, numara la zlotii, isi securizeaza locurile de munca, freaca la mangane ... etc.
De noi, de soarta noastra nu le arde.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#36603 Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-04-24 10:34

#36409: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA - Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA 

 

 #23470 Legea 85/2006 privind procedura insolventei

http://www.dreptonline.ro/

Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

Legea 85/2006

Art. 3,

Al.7. prin creditor se intelege persoana fizica sau juridica care detine un drept de creanta asupra averii debitorului si care a solicitat, in mod expres, instantei sa ii fie inregistrata creanta in tabelul definitiv de creante sau in tabelul definitiv consolidat de creante si care poate face dovada creantei sale fata de patrimoniul debitorului, in conditiile prezentei legi. Au calitatea de creditor, fara a depune personal declaratiile de creanta, salariatii debitorului;
Al. 8. creditorul indreptatit sa participe la procedura insolventei este acel creditor care a formulat si i-a fost admisa, total sau in parte, o cerere de inregistrare a creantei sale pe tabelul definitiv al creantelor contra debitorului si care are dreptul de a participa si vota in adunarea creditorilor, inclusiv asupra unui plan de reorganizare judiciara admis de judecatorul-sindic, de a fi desemnati in calitate de membri ai comitetului creditorilor, de a participa la distributiile de fonduri rezultate din reorganizarea judiciara a debitorului sau din lichidarea averii debitorului, de a fi informat sau notificat cu privire la desfasurarea procedurii si de a participa la orice alta procedura reglementata de prezenta lege;

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social;

c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

Al. 21. categoria de creante defavorizate este prezumata a fi categoria de creante pentru care planul de reorganizare prevede cel putin una dintre modificarile urmatoare pentru oricare dintre creantele categoriei respective:
a) o reducere a cuantumului creantei;
b) o reducere a garantiilor sau a altor accesorii, cum ar fi reesalonarea platilor in defavoarea creditorului;
c) valoarea actualizata cu dobanda de referinta a Bancii Nationale a Romaniei, daca nu este stabilit altfel prin contractul privind creanta respectiva sau prin legi speciale, este mai mica decat valoarea la care a fost inscrisa in tabelul definitiv de creante;
Al. 22. prin program de plata a creantelor se intelege tabelul de creante mentionat in planul de reorganizare care cuprinde cuantumul sumelor pe care debitorul se obliga sa le plateasca creditorilor, prin raportare la tabelul definitiv de creante si la fluxurile de numerar aferente planului de reorganizare, si care cuprinde:
a) cuantumul sumelor datorate creditorilor conform tabelului definitiv de creante pe care debitorul se obliga sa le plateasca acestora;
b) termenele la care debitorul urmeaza sa plateasca aceste sume;

[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

vezi link: http://www.voceavalcii.ro/

Guvernul recunoaşte că s-a vândut fier vechi din Oltchim 

vezi link: http://www.voceavalcii.ro/

[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]

Decizia din data de 15.05.2013

Dispozitiile art.86 alin.6 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei coroborat cu art.65 si 66 din Codul Muncii - republicat si art. 36 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

Prevederile art.60 alin.2 din Codul Muncii- republicat si art.44 alin 2 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

DECIDE:

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

 

 

2014-05-09 11:11

http://www.oltchim.ro/

 

Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

#36604 Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-04-24 10:36

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

DECIZIA NR... DIN DATA DE 15.05.2013.

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013
 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

ATENTIE!
Prezentra Lege a fost abrogata de noua Lege a Insolventei: Legea 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi Legea 85/2014 raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.


Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 359 din 21 aprilie 2006

  • OUG nr. 86/2006
  • OUG nr. 173/2008
  • OG 1/2010
  • Legea nr. 25/2010
 

 S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013.

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

 

 DECIDE:

Incepand cu data de 14.06.2013, inceteaza contractul individual de munca (CIM ):

#28420 Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

  CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CREÁNȚĂ s.f. Drept pe care îl are creditorul asupra unei sume de bani ce i se datorează; (concr.) titlu, înscris care confirmă acest drept. [Pron. cre-an-. / < fr. créance].

Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

CREÁNȚĂ s.f. act prin care se constată dreptul creditorului de a primi o sumă de bani de la debitor. (< fr. créance)
Sursa: MDN (2000) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) 2011-2014

#36605 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) 2011 - 2014 :

2015-04-24 10:37

 

 

 

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

 

Decizia din data de 15.05.2013  DECIDE: Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

 

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

 

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

 

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

 

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:  

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

 

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ

 

M. Drepturi si obligatii generale ale partilor

 

1. Salariatul are , in principal, urmatoarele drepturi:

 

    a) dreptul la salarizare pentru munca depusa;

 

    n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile

 

4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:

 

  a) sa inmaneze salariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii;

 

    a¹) sa acorde salariatului toate drepturile ce decurg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege;

 

   c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decurg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;

 

    d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de salariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate;

 

   g) sa infiinteze registrul general de evidenta a salariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege;

 

       i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale salariatilor.

 

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREANTELE OLTCHIM.

#36606

2015-04-24 10:40

 PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA,

 

RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM FURATE DE ASTIA

 

Raspuns: TOTI,

Victor-Viorel Ponta (n. 20 septembrie 1972, București)


 

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Victor_Ponta

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro

http://www.infopuls.ro/

 

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

http://www.viatavalcii.ro/index.php

 

 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

 

http://www.impactreal.ro/

 

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

 

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica  

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.  

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,   

etc.

 

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane
 

 

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special

 

 

 

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct  

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica  

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane  

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA 

 etc.

 

www.oltchim.ro

SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.

SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,

 

PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA, RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

CREANTELE OLTCHIM.

#36607 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-24 10:43

PENTRU TOTI FRIPTURISTIII , POFTA BUNA :           

 PENTRU INTERESUL VOSTRU MESCHIN ATI VANDUT OLTCHIM  LA FIER VECHI SI INCA ESTE INCHIS, MUNCA SI VIITORUL NU VA INTERESEAZA SI SUNTETI FOLOSITI PE POST DE CERSETORI LA O FRIPTURA SI-UN PAHAR DE ALCOOL, INSTIGATI SA NE FACETI ZILE FRIPTE SI SA TRADATI TOT, RUSINE SA VA FIE IMPOSTORILOR, NUMAI GALAGIA ESTE DE VOI DAR IMPOTRIVA NOASTRA A CELOR NEVINOVATI, NU SI A SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN CARE NE UMILESC, NE FURA, NE JIGNESC, NE HAITUIESC, NE IMPING LA DEZASTRU, NE MINT........S.A.M.D., PENTRU COLEGII SI FAMIILELE LOR CARE I-ATI UMILIT SI DISTRUS, ATI CALCAT SI PE CADAVRE SI FAMILIILE LOR, TOT COLEGI CU NOI, LA PROPRIU, VETI PLATII TOTI. DUMNEZEU NU DOARME!!! NUMAI DUMNEZEU FACE DREPTATEA SI LEGEA PENTRU TOTI CARE VA COMPORTATI PE PLACUL ALTORA CA VOI, DAR CARE NE-AU FURAT VIITORUL SI BANII!!!

 

 SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAUVOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA, RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA

http://portal.just.ro/

 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 22.04.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

 

Şedinţe

17.06.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:    

22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recurs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre    22.04.2015

22.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Cameră de consiliu
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Respinge cererea de plată (fila 184,vol68) ca neîntemeiată, formulată de Primăria Dăbuleni. Admite cererea de plată formulată de către creditoarea Mentchim SA, în parte. Obligă pe debitoare la plata sumei de 878.155,14 lei c.val. prestări servicii către creditoare, în limita disponibilităţilor băneşti,iar în caz de confirmare plan de reorganizare conform programului de plăţi prevăzut. Cu recurs.
Document: Hotarâre    22.04.2015

01.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Complet amanare pronuntare
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: Respinge cererea CET ca rămasă fără obiect. Respinge cererile CEC şi Primăria Mihăeşti ca neîntemeiată. Admite în parte cererea DGFP Vâlcea.
Document: Hotarâre  788/2015  01.04.2015

25.03.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: Respinge cererea Tehnosud ca rămasă fără obiect. Amână pronunţarea cu privire la cererile de plată la data de 01.04.2015. T.fond.22.04.2015
Document: Hotarâre  715/2015  25.03.2015

Musafir

#36608 Re: Liderii minerilor din Valea Jiului au intrat în greva foamei. Liderii din Oltchim ce fac?

2015-04-24 11:46


Musafir

#36609 SA SE FACA DREPTATE

2015-04-24 11:46

Domnule Piperea vrem sa vedem dosarele celor care au fost complici la nenorocire SC. OLTCHIM SA in deosebi sindicalisti din SLO.


Musafir

#36610 Re: Re: Liderii minerilor din Valea Jiului au intrat în greva foamei. Liderii din Oltchim ce fac?

2015-04-24 11:59


Musafir

#36611

2015-04-24 12:02

Vezi ca ai scris gresit,nu SLO ci SVRO(R vine de la rahat) ei sunt rahati care au pupat bucile lui Piperea si politicului actual cu gaoaza si cioara in frunte,EI sunt responsabili dezastrului actual si pacalirea celor 939 de disponibilizati ,cioara craunea pe la toate televiziunile in direct si chiar si in nocturna la poarta principala a Oltchimului cu exmatricularea a 1000 de oameni si salvarea Oltchimului,nu SLO,asa ca mars ,rahati cernevisti nu mancati rahat ca oricum va pute gura.


Musafir

#36612

2015-04-24 12:06

Bai rahatilor,i-a uitativa in bilanturile contabile din aug.2012 si pana acum si sa vedem raportul de pierderi sa vedem dimensiunea reala a dezastrului,mancati inca odata rahat cernevistilor.Tu esti ma gaoaza imputita?


Musafir

#36613 Re: SA SE FACA DREPTATE

2015-04-24 12:51

#36609: - SA SE FACA DREPTATE 

 in deosebi sobolanii cernevistii,care au mintit si tradat in ultimi 2 ani ai vrut sa spui mai gaoaza retardata,ia mai linge o cu mata o data ca vad ca nu va saturati de lins.

SA I O PUPI LA PICASSO?

#36614 SA SE FACA DREPTATE,TIC TAC MAI GAOZARULE

2015-04-24 12:57

#36613: - Re: SA SE FACA DREPTATE 

 PUTINTICA RABDARE CA ATI SARE TOT MISTOUL MAI GAOZARULE,STI PROVERBUL CINE RIDE LA URMA,RIDE.......


Musafir

#36615 Re: SA SE FACA DREPTATE

2015-04-24 13:13

#36609: - SA SE FACA DREPTATE 

 DOMNULE PIPEREA,POTI SA I O LINGI LA FOTA CU UNUL GHIOCA?......HAI CA NU DUREAZA MULT,DOAR O DATA SI ATIT MAI NEA GHEORHE PIPEREA.


Musafir

#36616 Re: SA SE FACA DREPTATE

2015-04-24 13:44

#36515: - SA SE FACA DREPTATE!

Onorariul administratorilor Oltchim: 50.000 de euro pe lună plus procent din ce recuperează
 

Piperea spunea pe treptele "trebunalului" ca disponibilizatii doresc FALIMENTU' la OLTCHIM. Cica asa a citit el pe petitia asta. 

Este foarte suparat pe "petitie". Cica "e unii" care-l injura si ca el nu merita injuraturi.
Merita o statuie in fata combinatului. Si pe statuie ... niste ciori. Si sub ciori ... numai rahat.

Nea Gigi (Piperea), nu te-oi fi apucat sa postezi si pe petitie? 

Sa stai linistit ca disponibilizatii nu vor falimentul OLTCHIMULUI. Ei isi vor drepturile stabilite de contractul individual de munca, de legea insolventei - drepturi recunoscute si de tine.
Ce tupeu poti sa ai, ca sa vii in fata unor oameni amarati, pe care i-ai trimis acasa si carora nu le-ai dat banii, cu UN AUTOTURISM SUPERLUXOS?

Miercuri (22.04.2015) in fata Tribunalului Valcea a coborat dintr-un superb BMV X6, nou nout (vezi imaginea de mai jos), cu numere de inmatriculare de Bucuresti provizorii (rosii) domnul avocat Gheorghe Piperea, "salvatorul" si "regele" OLTCHIMULUI.

Dupa procesul in instanta si procesul de aburire a disponibilizatilor - pe treptele tribunalului s-a urcat in aceiasi "martoaga" de BMW X6 si s-a indreptat spre "gastele" din OLTCHIM.
Ca de, gura pacatosului, adevaru-l graieste: "eu nu m-am dus cu martoaga la iarmaroc sa o schimb pe doua gaste" .
Si are dreptate fratilor. Acum a aflat si el ceea ce stiam si noi. Martoaga ne este martoaga ci un armasar mandru si inaripat iar gastele sunt gaste care fac oua de aur.

CLICK SI VEDETI MASINA LUI PIPEREA  http://i.imgur.com/75MNeVo.png?1

VRETI SA STITI? NU MAI CAUTATI BANII!
AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!

NOTA: Pretul unui autoturism BMW X6 se situeaza intre 70.000 si 127.000 de euro (http://i.imgur.com/LtxC0Rl.png?1).


Musafir

#36617 Re: Re: SA SE FACA DREPTATE

2015-04-24 13:47

#36615: - Re: SA SE FACA DREPTATE 

 BA NEA PIPEREA,AM UITAT SA MI O LINGI SI CU TALPASANU,SUNT TOT EU FOTA


Musafir

#36618 Re: Re: Discutii aprinse la Oltchim

2015-04-24 13:54

#36596: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Discutii aprinse la Oltchim  

 BA LUNATECULE, BA ZURLIULE, BA NEBUNULE, CE FUMEZI TATAIE


Musafir

#36619 Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-24 15:18

#36607: CREANTELE OLTCHIM. - CREANTELE OLTCHIM: 

 Nea Costele, lasa naibii crucile, fripturile si prostiile, ca ai o varsta.

Lasa feisbucul si petitiile mosulica.

CREANTELE OLTCHIM.

#36620 Re: Re: Re: Discutii aprinse la Oltchim

2015-04-24 15:56

#36618: - Re: Re: Discutii aprinse la Oltchim  

 

 SUGACIIIIIIIIIII DE SERVICIU,

  https://www.youtube.com/watch?v

http://i.imgur.com/Cbp3L5N.jpg VIDEO-AUDIO = CORNELIU CERNEV

 http://i.imgur.com/FOchASi.jpg  VIDEO-AUDIO = NICOLAE BURDOAZA 

Publicat pe 12 feb. 2015

Televiziunea VTV
http://vtv.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=9sbVwo_B50c

TABELE, PROTOCOALE.....

PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!  PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!

 " NE DAU BANII LA 130... " NICOLAE BURDOAZA SI PROTOCOALELE SI " NU CA SI CEILALTI NU AR LUA ..." !!!!!!!!!

 

PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!  PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!

 

"FIIND AVOCATI DE MESERIE SI STIU..." ...BAI BURDOAZA.

VIDEO-AUDIO = NICOLAE BURDOAZA 

FARA NUMAR PROTOCOALE, CA NICI NU MAI STIU DE ELE....

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.  http://www.docdroid.net/

CREANTELE OLTCHIM.

#36621 Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-24 16:07

#36619: -<= TE SIMTI VIZAT MAI BAIETICA???? HAI SA RADEM IMPREUNA.

 Eu spun sa nu mai te legi tu de oameni nevinovati!!!! Ai mancat prea multe fripturi si firmituri, ai matul plin si minte ciu ciu, vid, gol, zero, sau care-i povestea ta....??? Zi, pe varsta ta. Ai vreo problema????

 PENTRU HOTI SI MATLANI, ASTA LE ESTE SOARTA:

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM

#36622 Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-24 16:13

#36619: <= TE SIMTI VIZAT MAI BAIETICA???? HAI SA RADEM IMPREUNA.

 Te recunosti cu faptele si ai grai si forta in a mai spune tu ceva si a mai lasa tu sau altii ca tine scris ceva, oriunde, pe oriunde si nu ai loc de noi??? Faptele voastre, nu a le noastre, le veti constientiza voi curand.


Musafir

#36623 Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-24 16:30

#36622: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM - Re: Re: CREANTELE OLTCHIM: 

 Costelus s. Te-ai bolanzit de tot. Ce ai ba batrane in dibla aia seaca?

Traieste-ti batranetea frumos, ca rad si aurolacii de tine.

CREANTELE OLTCHIM.

#36624 Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-24 16:32

#36623: -<= TE SIMTI VIZAT MAI BAIETICA???? HAI SA RADEM IMPREUNA.

 Aurolac ai tu mai in supapa lipsa si care combini medicamentele cu coca-cola si muuult alcool. Si repet, nu te lega de alti oameni, va legati mereu de nevinovati, uitati-va LA VOI. Roadeti-va unghile, asta asa, ca... stiti ce ati facut. 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#36625 Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-24 16:34

#36623: - <=   TE SIMTI VIZAT MAI BAIETICA???? HAI SA RADEM IMPREUNA.

 

 PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA,

 

RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

 

 PENTRU TOTI FRIPTURISTIII , POFTA BUNA :

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM FURATE DE ASTIA IN COMPLICITATE, CARDASIE SI GRUPURI ORGANIZATE SUB ASPECTUL SAVARSIRII TUTUROR INFRACTIUNILOR COMISE.

 

Raspundeti: TOTI CEI CARE VA STITI.

V-OM FACE CURAND PREZENTA!!!!!!!!!! STITI SI DE CE ??? S-A LUCRAT DE CATRE VOI RASFIRAT SI IN NUMELE ALTORA CU ILEGALITATI SI ALTE FAPTE NOTABILE VOUA . SA NU LIPSITI NICUNU, CA-N VREMURILE VOASTRE BUNE SI NEMERNICE IMPOTRIVA SALARIATILOR SI SOCIETATII OLTCHIM.

 PREZENTA, AM UITAT SA VA COMUNIC, ESTE A INDIVIZILOR SI VA  FII TABELAR, ASA CUM AU CONCEPUT EI ILEGALITI, DORINTA SI DOLEANTA LOR. NOI II VOM PRIMII INDIVIDUAL SA NE COMUNICE CONFORM CU SEMNATURILE LOR PE INDIVIZI SI INDIVIDE !!!

 

 PENTRU INTERESUL VOSTRU MESCHIN ATI VANDUT OLTCHIM  LA FIER VECHI SI INCA ESTE INCHIS, MUNCA SI VIITORUL NU VA INTERESEAZA SI SUNTETI FOLOSITI PE POST DE CERSETORI LA O FRIPTURA SI-UN PAHAR DE ALCOOL, INSTIGATI SA NE FACETI ZILE FRIPTE SI SA TRADATI TOT, RUSINE SA VA FIE IMPOSTORILOR, NUMAI GALAGIA ESTE DE VOI DAR IMPOTRIVA NOASTRA A CELOR NEVINOVATI, NU SI A SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN CARE NE UMILESC, NE FURA, NE JIGNESC, NE HAITUIESC, NE IMPING LA DEZASTRU, NE MINT........S.A.M.D., PENTRU COLEGII SI FAMIILELE LOR CARE I-ATI UMILIT SI DISTRUS, ATI CALCAT SI PE CADAVRE SI FAMILIILE LOR, TOT COLEGI CU NOI, LA PROPRIU, VETI PLATII TOTI. DUMNEZEU NU DOARME!!! NUMAI DUMNEZEU FACE DREPTATEA SI LEGEA PENTRU TOTI CARE VA COMPORTATI PE PLACUL ALTORA CA VOI, DAR CARE NE-AU FURAT VIITORUL SI BANII!!!

 

 SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAUVOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

 

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.  http://www.docdroid.net/