Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#31851 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOA

2015-01-08 17:37

#31840: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) 

 Raspunzi tot in stilul tau, adica una esti intrebat si alta raspunzi. Te-am intrebat altceva , nu ce scrie in lege si in lege nu scrie ca tu trebuie sa iti iei banii la sfantul asteapta.

Legea ta e una singura CCM-UL, restul e gargara pentru fraieri care pun botul(ca tine)

Totusi, daca nu ai dreptate ai curajul , demnitatea si caracterul sa iti ceri scuze?

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31852 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 18:32

#31850: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL R 

 Ba bulaaaa.. iar esti scos definitiv din context.... Du-teeee...eheee...., DU-TEEEE....

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31853 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 18:36

#31851:  <= IAR TU AI SPURCAT SI AICI PE PETITIE CAT TE-AU TINUT FALCILE SI TASTELE ALEA STERSE DE NU LE MAI VEZI ....

 Legea ta este scoaterea din context si MINCIUNA este LEGEA TA SI ALTORA CA TINE (SAU UNA ADEVAR SI RESTUL CAT TE TIN MINCIUNILE SI MINCINOSII CARE TE SUSTIN ), una singura si placerea ta sa rastalmacesti, sa faci mixer si sa ametesti pe toti. Nu-ti este rusine, ani intregi..., si acum aici insisti prosteste si sub cretinismul tau ramai blocat in CCM care sunt convins nici nu recunosti ce scrie in el si te uiti ca mata in calendar, faci miau miau miau si tu si altii ca tine nu stiti ca Oltchim este in Legea insolventei 85/2006 si altor decizii si legi de care tu si altii ati incalcat voit niste articole foarte clare din ele..., iar tu si altii  crezi ca spui ceva nou, insa e scris si de presa, publicate in petittie si tot ce avem noi acte,documente, legi.... de cate zile si ani...????? Sa NU MAI SCRIU CA TU ESTI ALA DE AI PLECAT ACASA CU PROCES VERBAL IN LOC DE DECIZIE DE DESFACERE CCM....BAAAAA>>>LAS-OOO....<<< Te faci ca sti dar de fapt esti un nimic intarziat si cu grave probleme de sanatate mintala. Esti UN NEMERNIC NENOROCIT SI NESIMTIT. O SA ITI CERI TU SI ALTII SCUZE DE TOT CEEA CE ATI FACUT... URMEAZA ACUM, CURAND FAPTA DE CARE VA TOT OCUPATI DE ANI INTREGI... SI ANUL ASTA IESE LA IVEALA MIZERIA..., IAR TU SI ALTII VETI STA LA COADA LA AJOFM.... SA NU UITI, SA NU UITI, VEI CERE SCUZE PESTE TOT SI LA TOTI.

1. NUMAI UN PROST INAPT CA TINE POATE SUSTINE CRETINISMUL ASTA. SINGURUL ADEVAR ESTE CA SE ACHITA, CEEA CE E NORMAL SI FIRESC, NU SPUI CEVA NOU ( BINE LA CATE MINCIUNI SI ALTE FAPTE ATI FACUT.....), TREBUIAU ACHITATE SI DUPA CE SE ACHITA SE CER DAUNE-INTERESE PRIN PREJUDICIUL CREAT TUTUROR PE ACTELE SI DOVEZILE PE CARE LE DETINEM TOTI, SA VA FIE IN CIUDA BAAAA...., ASTORA DIN OLTCHIM CARE V-ATI BATUT JOC DE NOI NEMERNICILOR...., NE IMBOGATIM, NA ASA IN CIUDA VOASTRA...., CA ASA ATI SPUS SI VOI SARACUTII DE VOI NE HULEATI SI INJURATI..., FURATI SI ALTE FAPTE.... CREDEATI CA DEVENIM PREA INAVUTITI, ASTA A FOST URA VOASTRA...!!!!!!!!!

2. CCM BAAAA ESTI PORC, CREZI CA INFORMEZI DE CEVA SF, CARE ESTE REAL CREAT SI CONCEPUT IN INSOLVENTA..., MARSSS...MAAAA... INSTIGI AIUREA... SEFII DE SINDICATE.... MIAU MIAU SI MINCIUNA CONTINUA CU CARE VA OCUPATI... ASTA A DUS LA CE ATI NEGOCIAT NEMERNICILOR, FAPTA VOASTRA SINDICATELE.

3. TU ESTI CRETIN, CUM DRACU SA ARATE CCM CATI RAMAN IN OLTCHIM????? ESTI IDIOT (ASTA ESTI, CE MA MIR ATAT..., ATATA POTI...). FACI CUM AI FACUT CU DISPONIBILIZATII CA AU PLECAT CU PROCESE VERBALE ACASA IN LOC SA SPUI DECIZII, ESTI TAMPIT ...ASTA ESTI.

NU VETI AUZI DE BINE, DEOARECE V-ATI OCUPAT DE ALTE FAPTE NOTABILE... SE INTAMPLA CEEA CE ATI DORIT, TOATE SI CU PARTICIPAREA VOASTRA...

DAAA..., DACA AIA AU SPUS SA VA SINUCIDETI IN MASA SI ALTE FAPTEEE.....PENTRU POLITICA LOR, TU SI ALTII V-ATI CONFORMAT...VAI VAI VAI VAI....CATA DURERE... BAAAA  SUNTETI DE TOATA JENA.

O SA-MI CURGA O LACRIMA PENTRU TINE...., VIN SI CU COROANE, COLIVE, DRICUL E ASIGURAT DE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. + SINDICATELE SI STATUL ROMAN O COPRODUCTIE FILME SF OLTCHIM, LA CARE  CHIAR SI UNIUNEA EUROPEANA A RECUNOSCUT ASTA PUBLIC, IAR CRUCEA O PURTAM TOTI ASTIA MUNCITORIIII...!!!!!!!!!!

Legea 85/2006:

10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca intre debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt inregistrate din oficiu in tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31854 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 18:37

#31849: - DIVERSE IMPORTANTE 

 Tu esti ala care ne-ai tot informat si nimic din ce ai spus nu s-a intamplat...sau mai rau sau AGRAVAT....!!!!!!!!!! Baaaa nu va ESTE RUSINE, CRAPATI BAAAA IN NESIMTIREA VOASTRA, URMEAZA ACUM, ... CURAND FAPTA DE CARE VA TOT OCUPATI DE ANI INTREGI.., ANUL ASTA SE LIMPEZESTE SI SITUATIA VOASTRA CARE POATE DECURGE MULTI ALTI SI VETI EXPLICA VOI TOT CE ATI VRUT SA SE INTELEAGA SCOS DIN CONTEXT... , PANA SE VA STI SI DE CE..., SI DE CUM DE...SI MULTE ALTELE... SPOR LA TREABA BAIETI, SA VA INGHITITI TOATE NEMERNICIILE. VA UREZ MULT SPOR IN TOATE FAPTELE VOASTRE COMISE...

 

Legea 85/2006:

10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca intre debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt inregistrate din oficiu in tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31855 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 18:52

#31850: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL R 

 Tu ce esti maaaa...??? Pune intrebari la copiii tai de genul asta....naivul secolelor traite degeaba, daca-ti arat maimuta te recunosti si disperi, faci ca la gradina zoo..., daca iti arat porcismele te comporti ca atare si groiai sau spurci tot in jurul tau si alte fapte notabile voua care va ocupati cu asa ceva....

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-08 19:24


SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31857 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 19:26

#31856: 24 cm - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI  

 TI SE CASTREAZA CU PROPRIA PROTEZA, AI PLESCAIT MULT SI ACUM CLANT,CLANT,CLANT, CAPSATOR DEVINE PENTRU TINE SI DUPA CE CA NU AI CAP, RAMAI FARA DEFINITIV... serpalaul te-a incolacit si te sufoca, tu pe tine.

IAR TU SI ALTII VETI STA LA COADA LA AJOFM.... SA NU UITI, SA NU UITI, VEI CERE SCUZE PESTE TOT SI LA TOTI.


Musafir

#31858 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICAT

2015-01-08 20:04

#31853: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE  

 "ramai blocat in CCM care sunt convins nici nu recunosti ce scrie in el si te uiti ca mata in calendar, faci miau miau miau si tu si altii ca tine nu stiti ca Oltchim este in Legea insolventei 85/2006 si altor decizii si legi de care tu si altii ati incalcat voit niste articole foarte clare din ele..., iar tu si altii  crezi ca spui ceva nou, insa e scris si de presa, publicate in petittie si tot ce avem noi acte,documente, legi.... de cate zile si ani...?????"

Inteligebtule care esti tu, la instaurarea starii de insolventa administratorul judiciar poate sa denunte orice contract indiferent de caracterul lui (CCM, Contact Comercial, Contract de Prestari Servicii, etc) dar nu poate face acest lucru unilateral.

Intrucat CCM-ul nu a fost denuntat acesta isi mentine legalitatea si in perioada de insolventa conform Ary. 229 alin.4 din Codul muncii " Contractele colective de munca, incheiate cu respectarea dispozitiilor legale, constituie legea partilor."

Restul e pentru naivi ca tine.

Si ca sa mai stii tu si cei ca tine, banii tai , ai mei si ai celor 929 de colegi disponibilizati, au fost mancati de Talpa & Company


Musafir

#31859 Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 20:10

#31855: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

Pune intrebari la copii tai de genul asta."

Nu era o intrebare care sa te deranjeze dar sa stii, m-ai convins-nu e nici-o diferenta intre tine si Fota. Pot spune ca aveti f.f. multe asemanari

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31860 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SIND

2015-01-08 20:18

#31858: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICAT 

 Ma eu nu stiu daca iti raspund tie sau altuia,  firesc suntem musafiri aici la comenturi. Ce am spus eu si ce intelegi tu scos din context, ESTE BOALA GREA LA TINE. Mai bine taceai. Ala facea referire la CCM actual 2015, care sindicatele din Oltchim au facut tratative si decis in numele tacutilor cotizanti si dorea sa demonstreze ceea ce in insolventa asta este...., si restul am detaliat mai sus, nu mai repet si pentru unu ca tine scos din context.

Tu te referi la CCM cu care am plecat noi disponibilizatii si eu am scris si sustinut  acest contract colectiv de munca 2011-2014,  este foarte  LEGAL FIIND LEGE DE DECIZIE JUDECATOREASCA si FOARTE CORECT SI ECHILIBRAT GANDIT PENTRU VREMURILE SI PERIOADELE CARE IATA NE-AM CONFRUNTAT TOTI PE ELE....RESPECTAND LEGEA SI LEGILE.

SI CA SA MAI STI CA-TI DAU DREPTATE PE ULTIMA FRAZA, PENTRU CA SI  EU AM SEMNALAT CA BANII AU FOST SI EI DOAR PRIN IMPOZITARI SI ALTE DETURNARI N-AU AJUNS LA NOI DESTINATARII FINALI DISPONIBILIZATII, PENTRU ASTA JUSTITIA TREBUIE SA CERCETEZE SI SA TRAGA VINOVATII LA RASPUNDERE....

RESTUL E CANCANUL TAU NATIV DE TELENOVELIST SI SF-IST..., SPOR LA SCOATEREA DIN CONTEXT.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31861 Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 20:21

#31859: - Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

 SCOATEREA TA DIN CONTEXT SA FACE SA TE TREZESTI NOPTILE SI SA SPUI CA AU VENIT MARTIENII, INSA ERA DOAR O COMETA SE DEZINTEGRASE LUMINOS IN ADMOSFERA SCOARTEI TERESTRE, ORI TU RAMAI LA FEL DE SCOS DIN CONTEXT...SPOR IN TOATE... NOAPTE BUNA COPIIII....


Musafir

#31862 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-08 20:25

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31863 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-08 20:25

ban pe ban

#31864

2015-01-08 20:41

Cine stie cand luam bani pe salariile compensatorii ???

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31865 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-08 21:01

#31864: ban pe ban -  

 Conform presei si comunicatului dat de ministerul economiei si conform Legii 85/2006 si procedurilor de insolventa, dupa aprobarea tabelului final creante..., ramane la decizia judecatorului-sindic. Dupa aprobare o sa fie prezentat la avizierul Tribunalului, sediul Oltchim sau comunicate prin diverse cai ( inclusiv format electronic, la fel cum sau achitat si CONCEDIILE DE ODIHNA IN PERIOADE BINE STABILITE IN TABEL DE CREANTE ACHITARI ) si se stie in ordinea achitarilor, conform Legii 85/2006. Fiecare fiind de avocati  indrumati sa continue procesul in fata judecatorului-sindic pentru prejudiciile create si daune-interese pe toate faptele care s-au intamplat, prezentate si aici pe petitie si firesc justitia sa decida vinovatii.

Legea 85/2006:

 

10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca intre debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt inregistrate din oficiu in tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

  22. prin program de plata a creantelor se intelege tabelul de creante mentionat in planul de reorganizare care cuprinde cuantumul sumelor pe care debitorul se obliga sa le plateasca creditorilor, prin raportare la tabelul definitiv de creante si la fluxurile de numerar aferente planului de reorganizare, si care cuprinde:
a) cuantumul sumelor datorate creditorilor conform tabelului definitiv de creante pe care debitorul se obliga sa le plateasca acestora;
b) termenele la care debitorul urmeaza sa plateasca aceste sume;


Musafir

#31866 Re: Re:

2015-01-08 21:27

#31865: - Re:  

 "Conform presei si comunicatului dat de ministerul economiei si conform Legii 85/2006 ,,,,,,,,,,,,,,"

nu te inteleg. Daca tu inghiti gogosile nemernicilor astora , nu le mai da si altora. Nu mai incerca sa epatezi pentru ca nu iti sta bine

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31867 Re: Re: Re:

2015-01-08 21:30

#31866: - Re: Re:  SA VA INCREDETI IN AIA CARE SPUN NIMIC SI SCOSI DIN CONTEXT ( SAU AVOCATI FALSI ), NU PE MINE SI ALTII CARE VA DAU CU LEGILE SI TOT CEEA CE S-A INTAMPLAT PE PROCEDURA INSOLVENTEI, SUB OCHII TUTUROR INTAMPLATE SI EXACT CUM V-AM ARATAT PE PROCEDURA SI ALTE INFORMATII, ASA S-A INTAMPLAT:

 O secunda, scrie si in legi ca decizile sa fie publice si transmise, ei sau conformat, mai exista un BULETIN AL PROCEDURILOR INSOLVENTEI (dar aici nu te mai complic pentru ca e suficent pentru tine informatia care ti-am transmis-o..) de la judecatorul-sindic in colo incep achitarile pe tabelul final de creante in perioada stabilita acolo, vei vedea si tu si altii...este tabelar, nu mai scoate din context. Mai inteles. Restul ce ti-am scris ai citit si citim amandoi in legi, e simplu, vorbeste cu avocatul care-l ai, daca nu, cauta-ti altul, urgent.

 

NU-TI MAI PRIN EU AICI URECHILE SI SA-TI OBOSESC OCHII, RAMANE CA ORICE SALARIAT FIE EL SAU EA,  ANGAJAT SAU DISPONIBILIZAT,  SA CEARA IN INSTANTA DAUNE-INTERSE PENTRU PREJUDICIILE CREATE TUTUROR SI VA EXPLICA AVOCATII PROCEDURILE SI CE SA DUCETI CA DOVADA IN INSTANTE, ASTA DACA SUNT AVOCATI, DACA FACETI VOI PE AVOCATII, MURITI PE LIMBA SI DECIZILE VOASTRE SI SCOASE DIN CONTEXT.

abcdef

Legea 85/2006:

10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca intre debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt inregistrate din oficiu in tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

abcdef

22. prin program de plata a creantelor se intelege tabelul de creante mentionat in planul de reorganizare care cuprinde cuantumul sumelor pe care debitorul se obliga sa le plateasca creditorilor, prin raportare la tabelul definitiv de creante si la fluxurile de numerar aferente planului de reorganizare, si care cuprinde:
a) cuantumul sumelor datorate creditorilor conform tabelului definitiv de creante pe care debitorul se obliga sa le plateasca acestora;
b) termenele la care debitorul urmeaza sa plateasca aceste sume;

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-08 21:34


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-08 21:40Musafir

#31870 Re:

2015-01-08 22:04

#31864: ban pe ban -  

 nu trebuie sa te iei duoa toti papagalii

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31871 COROANE, COLIVE, DRICUL E ASIGURAT DE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. + SINDICATELE SI STATUL ROMAN

2015-01-08 22:08

#31677: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA 

 COROANE, COLIVE, DRICUL E ASIGURAT DE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. + SINDICATELE SI STATUL ROMAN O COPRODUCTIE FILME SF OLTCHIM

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

 

 CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

 

 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

http://portal.just.ro/

 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

 

Informaţii generale

 

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond
OF CIT DE MULT VA IUBESC TALIBANILOR

#31872 ca sa stie si OLTCHIMUL ca am avut si avem si noi niste talibani cernevistii

2015-01-09 09:31

#31871: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - COROANE, COLIVE, DRICUL E ASIGURAT DE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. + SINDICATELE SI STATUL ROMAN  

 IATA I PE TALIBANI[ISLAMISTII] OLTCHIMULUI;PIPEREA,VOSGANIAN,CHITOIU,TALPASANU,POPESCU VALENTIN, ASTIA SUNT SPUMA[ISLAMISTII],IAR TALIBANII;GHIOCA,BURDOAZA SI CAP DE CAL, CA CERNEV E SEFUL HAITEI[BIN LA DEN]

my names PICASSO,am uitat sa ma recomand

#31873 Re: ca sa stie si OLTCHIMUL ca am avut si avem si noi niste talibani cernevistii

2015-01-09 09:34


Musafir

#31874 Re: Re: ca sa stie si OLTCHIMUL ca am avut si avem si noi niste talibani cernevistii

2015-01-09 10:05

#31873: my names PICASSO,am uitat sa ma recomand - Re: ca sa stie si OLTCHIMUL cata muie iau eu de la astia 

 sa inteleg ca de cand nu mai bei incerci sa fi inteligent. Daca acum nu mai bei , nu e o problema , oricum asta nu te scapa si de prostie. Te-ai nascut cu ea, vei murii cu ea (ca sa nu zic ca vei murii tot prost. te stim, te-am cunoscut )

ASTA E BORFASILOR, LUMEA NU TREBUIE SA UITE CINE SUNTETI

#31875 Re: Re: Re: ca sa stie si OLTCHIMUL ca am avut si avem si noi niste talibani cernevistii

2015-01-09 10:58

#31874: - Re: Re: ca sa stie si OLTCHIMUL ca am avut si avem si noi niste talibani cernevistii 

 da cerneve,da talibanilor cernevistii,voi sunteti TRADATORI SI CRIMINALII OLTCHIMULUI