Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#30551 Re: Re: Re: VICTORIA[PALAT]

2014-12-07 16:20

#30549: - Re: Re: VICTORIA[PALAT] 

 Cine face si desface? Care pune planul de reorganizare in functiune si tabelul de creante plati creditori? Care are decizia suprema si de executare??? ....etc.

Cu decizie a faptelor petrecute in instante cu nereprezentari corecte si cu explicari puerile in fata instantelor, unii au inchis inainte sa le inceapa procesele...., acum si-au revenit si merg pe drumul bun, speram sa nu se impotmoleasca....

Cu dialog-social nu faci nimic, iar cu plangeri la guvern, am vazut si vedem..., n-au fost in stare cu diaspora si de o tara intreaga sa aplaneze si sa rezolve situatiile, ce pretentii  sa mai avem....

Este de apreciat orice actiune dar nu sa fim luati de prosti pentru interese de partid ale unora sau interese de propaganda a altora, nu ne ajunge jegmaneala si minciunile la care am participat si  furturile lor?

Sa fim sanatosi, da,  foarte important asta!!! Umilinta au creat-o sindicatele si statul roman, asta au facut cu noi, partidele politice si specula de a-si face ei doar campanii pe banii nostri capatuiti si opriri ilegal de la plata catre noi.

Cu stima. 

 


Musafir

#30552 Re:

2014-12-07 16:51

#30550: -  

 Este un pic sau mare confuzie si amalgam din ce ati scris, imi pare rau sa va contrazic, partial vedeti una si realitatea este drama prin care trecem noi. Personajul nu e creatia autorului, cum nimeni nu este autorul altuia.  N-am inteles nimic din ce scrieti. Stati sa ne intelegem, noi discutam din august 2012  Oltchim si conducere impusa de la CET Govora, maimute,  pentru ca foarte multi au un astfel de comportament, nu uitati cum a iesit Mihai Balan cu slitul deschis in fata camerelor de filmat  si presei cu multe alte comportamente fata de noi la adresa noastra pana de curand aratate peste tot in presa si in fata noastra in dispret, toti care au fost si sunt la conducerea Oltchim si la conducerea STATULUI ROMAN si TOATE SINDICATELE, stim si Hamlet si Ofelia si multe altele... Toti salariatii (fosti si actuali)  fiind injositi, umiliti, inraiti, agasati, fugariti la institutii in bataie de joc, greve, mitinguri, deturnari de la a avea aparare avocati care sa ne reprezinte corect, acestia doar lundu-ne banii si ei,  ... si multe altele.... s.a.m.d, au avut si au in continuare aceste comportamente fata de noi pe banii si sanatatea noastra irosita in van, este dovedit din ceea ce fac si insista sa  ne arate..., impreuna cu actuala conducere cu toate faptele lor.... Nu am injurat si nici nu fac asta, poate mi-a mai scapat o expresie dar nu injuraturi de toata jena sau instigari la alte fapte, pentru ca nu ma caracterizeaza, aici pe petitie  s-a aratat  ceea ce au facut acestia  si probe doveditoare oricand oricui chiar detaliate public si comportamentul lor din august 2012 pana azi  decembrie 2014 si umilintelor prin care trecem noi zilnic, impreuna cu dovezile noastre care le detinem. Am aratat doar ce s-a intamplat cu aceste personaje si aratam mereu faptele celor care ne-au adus aici azi in situatia care suntem si dovezile si probele noastre. Vedeti din exterior si scapati chiar  adevarul, facand o mare confuzie si se observa adevarul, pareti un om care poate intelege, da incurcate sunt itele si faptele..

Cu stima un musafir.

SLO NU A FACUT NIMIC SA-SI APERE SALARIATII, DIN CONTRA A PARTICIPAT VOIT LA DISTRUGERE SI INCA CONTINUA...., AU FOST CU GANDUL LA CUM SA LE OPRIM ASTORA BANII SALARII IN OLTCHIM, ASTA A FACUT SLO SI IESIRI FIRAVE PRIN PRESA SA NE MAI LINISTEASCA CA VEZI TU CE LUPTA EL DE PE SCAUN IN BIROU, NU SI ACOLO UNDE SE JUDECA INSOLVENTA OLTCHIM LA TRIBUNAL CU DOVEZI SI APARARE SOCIETATE SI SALARIATI (FOSTI SI ACTUALI)...!!!!!


Musafir

#30553 Re: Re:

2014-12-07 17:08

#30552: - Re:  

 Personajul nu este creatia autorului, fireste - exprimarea a fost cam... plastica -  personajul insa a fost lasat, incurajat sa se exprime in acest mod. Personajului i s-au creeat premisele exprimarii sale prin ceea ce s-a "prezentat" aici, ori aici s-au impartit injuraturi in stanga si-n dreapta... Cam despre asta era vorba. Ori, interesul cu acesta petitie era altul, zic eu.

Si da, de afara vezi lucrurile un pic mai obiectiv. Te astepti sa vezi un apel la unitate nu trivialitati, chestii rasiale, ca unii sunt analfabeti, tigani si... tot asa. Cam asta era ideea. Din nefericire, ca dl Fota sunt foarte multi prin Oltchim, numai ca aia nu se exprima pe aici pentru ca nu au habar sa foloseasca un calculator.

Si sa nu uitam SINDICATE=OAMENI si cu asta cred ca am spus totul, aluatul este acelasi indiferent de apartenenta! STATUL-OAMENI si, putem continua!

Eu as fi vazut altfel un apel pentru SALVAREA din titlu, dar, asta e alta discutie, cred.


Musafir

#30554 Re: Re: Re:

2014-12-07 17:22

#30553: - Re: Re:  

 Eu sunt musafir ca si tine, nu raspund de faptele altora. Multumesc. Eu am fost catre unitate, discernamant  si sunt mereu spiritul unirii, alti au dezbinat, insa cand era vorba ei au fost pe susta la decizii impotriva noastra a tuturor luand decizii in incaperi si cand ieseau fugeau de rupeau pamantul de noi, apareau aici si spurcau tot, oare de ce sa asistam la umilinta asta???? Condamn ura de orice fel si instigarea!!! 

Sunt oameni si oameni, domnul Chitoiu stie de ce a creat un SVO si asmutit sa distruga tot, asa a spus personal, o poate confirma cel care a trait aceasta fapta si declarata public la o televiziune locala. SLO si restul sindicatelor  au raspundere pe CCM, cum se face ca au fost pe aceeasi limba cand s-au deturnat sumele de bani si cand totul mergea pe reaua vointa a lor comuna si fara acordul nostru, iar locotenentii lor sindicalisti stateau de asmutit oamenii si clasele sociale intre ele, mintindu-i, fugarindu-i la propriu, agitandu-i, debusolandu-i, dezamagindu-i, urandu-i de moarte..., si de ceva timp fugeau ei de disponibilizati, fug si acum, sau spun numai cretinisme, incalcand legea si creand agitatie in sufletele oamenilor necajiti, asa au decedat unii din noi iar altii sau imbolnavit mai grav si altii au alte necazuri grele si deosebite..., sperand ca li se face dreptate pe munca lor si salariile neprimite.

Cu stima.


Musafir

#30555 Ati fost dusi de nas

2014-12-07 17:39

SLO va spus sa nu plecati multi v-ati inscris pe liste, vi sa spus sa nu semnati deciziile dar nu ati ascultat l-ati ascultat pe Burdoaza,Toanta, iar acum stati cu ei de mana in loc sa Ii luati la suturi -VA MERITATI SOARTA.


Musafir

#30556 Fals, salariile sunt oferite pe legi si nimeni nu are drept asupra lor.

2014-12-07 17:42

#30555: - Ati fost dusi de nas

 Salariile vor fi platite, s-a plecat legal si cu actele corect facute, trebuie sa stiti asta. In ceea ce priveste alte dezamagiri cu personaje..., nu este normal si nici corect ceea ce s-a intamplat. Unde a fost SLO si restul sindicatelor (FUGARII....), unde sunt..., nu exista si nici nu au calcat cu sindicatele in procesul de insolventa Oltchim, conform CCM trebuie sa apere salariatii si interesele societatii.

Creantele salarii sunt in acte platite chiar impozitate ( o ilegalitate dovedita, noi nu avem banii si ei ni i-au imputat ), achitarea trebuie sa vina, pe legi, este financiar si contabil care trebuie sa se aplice, URGENT.

SLO NU A FACUT NIMIC SA-SI APERE SALARIATII, DIN CONTRA A PARTICIPAT VOIT LA DISTRUGERE SI INCA CONTINUA...., AU FOST CU GANDUL LA CUM SA LE OPRIM ASTORA BANII SALARII IN OLTCHIM, ASTA A FACUT SLO SI IESIRI FIRAVE PRIN PRESA SA NE MAI LINISTEASCA CA VEZI TU CE LUPTA EL DE PE SCAUN IN BIROU, NU SI ACOLO UNDE SE JUDECA INSOLVENTA OLTCHIM LA TRIBUNAL CU DOVEZI SI APARARE SOCIETATE SI SALARIATI (FOSTI SI ACTUALI)...!!!!!


Musafir

#30557 Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 17:51

#30554: - Re: Re: Re:  

 Chiar nu e vorba de discutii de acest gen. Vorbesc strict de ce este pe petitie. Atat si nimic mai mult. Aici trebuia creeat un climat potrivit scopurilor noastre, nu injuraturi, nu trivialitati. Autorul petitiei avea datoria sa taie elanul nesimtitilor. Din nefericire rezultatul este... acesta care se vede. Chiar imi pare rau, s-a pierdut o sansa.


Musafir

#30558 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 18:03

#30557: - Re: Re: Re: Re:  SINDICATELE NU AU DAT VOIE PETITIEI  SA FUNCTIONEZE CORECT SI AU UMPLUT SPATIUL CU FAPTE REGRETABILE, CEILALTI SUFERIND IN TACERE, O FAC SI ACUM, TOATE ACESTEA CU NEMERNICIA SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN.

 Noi suntem musafiri actualmente disponibilizati si fara aparare, chiar furati de acest drept. Au fost sustinute si s-a lucrat sindical de toate acestea pentru a defaima, deturna de la adevar, umilii si alte fapte regretabile. Nu au rusine pentru ca nu exista asa ceva, banul altora furat le-a sucit mintile si zapacit capul ca asa merge..., le vine randul sa ne spuna in fata cum s-a intamplat tot, pentru ca ei cred ca noi suntem prosti si analfabeti, uita ca suntem 929 si alti 2200 in asteptare, impreuna cu multi altii..., care avem intrebari si cerem raspunsuri...!!!


Musafir

#30559 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 19:11

#30558: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 ca ne-au zapacit sindicatele say nu asta e alta discutie. Aici trebuia sa fim uniti si sa gasim o solutie sa ne mobilizam, ori, am senzatia ca de fapt au fost amenintari din toate partile, la adresa tuturor. Chestia e ca de fapt, petitia asta si-a atins un scop strict diametral opus celui pentru care se plecase la drum... trist, serios.


Musafir

#30560 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 19:32

#30559: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  ACESTA ESTE FINALUL, DE CAND VI S-A SPUS MAI AVETI SASE LUNI, DE CATRE NITA. Ramane data de 10/11.12.2014 convocator Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor...si dupa...

 Colegu, acolo in discutie s-a discutat de la inceput de august 2012 pana azi si azi fac astfel de fapte zic ei eroice, isi ating telul cu  noi spurcandu-ne si scriind in presa cretinisme pentru naivitatea altora creduli, neadevaruri care sunt  publicate..., insa legile nu-i lasa si nu le permit astfel de fapte, iar ei pe limba lor o sa ne spuna ce au vrut sa ne comunice, contrar legilor pe care ei le ignora. Petita si-a atins scopul  clarificand si aducand argumente la ceea ce au facut . Dupa atatia ani si frajba intre sindicate si statul roman asmutite contra noi salariati (fosti si atuali), riscam un faliment final, la procesul insolventei situatia este acum aglomerata de dosare si acum toti creditorii (aia multi din tabel ignorati si umiliti neachitatii pe legea 85/2006) isi cer banii ( salariatii fiind prioritari fosti si actuali drepturi legale la achitare), planul de reorganizare  nu s-a adus, tabelul final de creante pe  exprimare nefericita data chiar de Stanescu, a fost ridicol, nu la depus pentru ca la uitat "acasa" Deaconu sa-l depuna (Piperea nici nu a fost...), vazand ca se cere faliment... si uite asa ne maresc pasul spre ce toti stim FALIMENT. Maine este termen in procesul insolventei Oltchim, sa vedem ce se judeca si ce final este. S-a dormit in combinat si baietii si-au facut de cap, masa si dansul Oltchim, nedorind decat INCHIDERE OLTCHIM in frunte cu sindicatele (toate ) si  fratie cu statul roman, nu prea stiu ei cum sa va anunte ca precatesc surprize pentru cei angajati si concediile conducerii  sunt pretioase acum pe timp de iarna, doar sti si stiti, hai la munte, hai in tarile calde..., iar fraierii la greve si mitinguri...., doar asa ne-au scolit in ultimii  doi ani jumatate.

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

Şedinţe

28.01.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt:
Document:    

08.12.2014
Ora estimata: 08:00
Complet: S6-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:    

Musafir

#30561 Ati fost dusi de nas

2014-12-07 21:05

Cine va pus sa spargeti sindicatu acum va meritati soarta multumitii lui Dumitru,, Cernev ,Bica,voi nu va  desteptati nici acum o sa plecati multi acasa, in loc sa fiti uniti va urati si va furati membri ca sa aveti voi bani si servici in continuare,singura solutie este sa va uniti intr-un singur sindicat SA FITI O FORTA altfel veti pleca pe rand acasa iar cei ce v-au manipulat o sa ramana.


Musafir

#30562 Re: Ati fost dusi de nas

2014-12-07 21:15

#30561: - Ati fost dusi de nas 

 Pe cand pe voi va doare de sindicat si inca insistati, ei puneau de ce se intampla azi sub ochii tuturor, banii ciuciu pe cotizatii, chiar si-n acte se incaseaza  fiind creante  cotizarile neachitate, iar de la disponibilizati tavalug pe ei si sumele de bani drepturile lor, aici s-ar putea sa se friga rau daca mai insista, de fapt sunt fripti si nu-si dau seama sau ne mai incearca vigilenta.... Statul roman le mergea ca uns sindicatele ca se joaca cu cotizantii si firesc evitand sa intre in lupta stransa cu statul roman in procesul insolventei stand de nemernicii cu salariatii ( fosti si actuali ) , iar voua va arde de prostii si acum in al o mie si unelea de nopti si zile ratate, poate nu  pricepeti, timpul inapoi nu se mai ofera, gata, vi se spune paaa...

SLO SI TOATE SINDICATE DE MANA CU STATUL ROMAN, NU A FACUT NIMIC SA-SI APERE SALARIATII, DIN CONTRA A PARTICIPAT VOIT LA DISTRUGERE SI INCA CONTINUA...., AU FOST CU GANDUL LA CUM SA LE OPRIM ASTORA BANII SALARII IN OLTCHIM, ASTA A FACUT SLO SI IESIRI FIRAVE PRIN PRESA SA NE MAI LINISTEASCA CA VEZI TU CE LUPTA EL DE PE SCAUN IN BIROU, NU SI ACOLO UNDE SE JUDECA INSOLVENTA OLTCHIM LA TRIBUNAL CU DOVEZI SI APARARE SOCIETATE SI SALARIATI (FOSTI SI ACTUALI)...!!!!!


Musafir

#30563 Re: Re: Re: Re: LA CIT ESTI DE PAPAGAL.............CHIAR AI TUPEU ZAU.

2014-12-07 22:58


Musafir

#30564 Re: Re: Re: Cu insolvenţa nu-i de glumit!

2014-12-07 23:12

#30563: - Re: Re: Re: Re: LA CIT ESTI DE PAPAGAL.............CHIAR AI TUPEU ZAU. 

 Ne bucuram, sa nu uiti sa-ti pui fermoar la gura pana vei avea ocazia sa dai voce-n-voce cu avocatul Piperea, sigur o sa ai si tu dosar pentru a cere drepturile salarii neplatite, vi in randul nostru.

NEA MIHAI ESCROCUL SI UCIGASUL DE SUFLETE

#30565 Re: Re: Re: Re: VICTORIA[PALAT]

2014-12-08 00:17

#30551: - Re: Re: Re: VICTORIA[PALAT] 

Cine face si desface? Care pune planul de reorganizare in functiune si tabelul de creante plati creditori? Care are decizia suprema si de executare??? ....etc."

Nu vreau sa intru n contradictoriu cu tine , cum tu ai opinia ta , da-mi voie sa ti-o spun si eu pe a mea. 

Referitor la "planul de reorganizare" si "tabelul de creante plati creditori" , este tot ce ni se poate intampla mai rau. Aceste doua componente vor fi lovitura fatala data noua. Planul de reorganizare va cuprinde si criterii de plata a creantelor , criterii pe care nu le vei putea atinge nicicum. Guvernul impreuna cu Piperea a premeditat "neplata" drepturilor salariale prin Ordonanta 36 si eliminarea din contextul articolului care prevedea ca platile sa fie facute de societate sau guvern prin AJOFM. Atunci despre ce vorbim?

"Cu decizie a faptelor petrecute in instante cu nereprezentari corecte si cu explicari puerile in fata instantelor, unii au inchis inainte sa le inceapa procesele...., acum si-au revenit si merg pe drumul bun, speram sa nu se impotmoleasca...."

A fost doar o impresie , tara era in miscare si cei care erau foarte bine ancorati in "irealitatea" politica s-au simtit si ei vulnerbili, dar asta doar pentru putin timp , adica pana se vor vedea iarasi stabili pe situatie. Este posibil ca la urmatoarea infatisare sa ti se impuna din nou tacerea.

 "Cu dialog-social nu faci nimic, iar cu plangeri la guvern, am vazut si vedem...,"

Cu dialog social mai poti face ceva dar depinde ce intelegi prin dialog social. Dialogul social nu reprezinta nimic atunci cand din 1000 de disponbilzati e sustinut doar de 10=20-30 de persoane si de regula aceleasi.

Cu plangerile la guvern , ai dreptate din moment ce guvernul ne-a facut

"Este de apreciat orice actiune dar nu sa fim luati de prosti pentru interese de partid ale unora sau interese de propaganda a altora, "

Am fost si vom fi luati de prosti, motiv pentru care nici nu am primit drepturile noastre legale. Imii mentin parerea, o tara de cretini si cocarjati. Vom continua sa fim luati de prosti atata timp cat nu incercam sa ne impunem.

Referitor la ntresele de partid, eu sunt unul din cei care au participat la toate actiunile dar nu stiu sa fi fost manat de vreun interes politic si nici nu am fost manipulat in acest fel, probabil e o pura imaginatie a ta.

"Umilinta au creat-o sindicatele si statul roman,"

Da, ai foarte mare dreptate si in primul rand si cel mai mare vinovat in ceea ce ne priveste pe noi e SLO fara de care adm. judiciar nu ar fi putut niciodata sa emita acele decizii.

Revin si sublniez ca umilinta totala ne-am facut-o noi prin lipsa de atitudine si nepasare

Ne meritam din plin soarta

Referitor la ultima fraza , am spus-o la suparare si daca analizezi bine , pe undeva poate imi dai dreptate

Cu scarba (nu pentru tine, pentru cei care nu au inteles ca somnul natiunii, naste monstrii)

 

NEA MIHAI ESCROCUL SI UCIGASUL DE SUFLETE

#30566 Re: Ati fost dusi de nas

2014-12-08 00:28

#30555: - Ati fost dusi de nas 

" SLO va spus sa nu plecati multi v-ati inscris pe liste, vi sa spus sa nu semnati deciziile dar nu ati ascultat l-ati ascultat pe Burdoaza,Toanta, iar acum stati cu ei de mana in loc sa Ii luati la suturi -VA MERITATI SOARTA."

SLO nu trebuia sa spuna, SLO trebuia sa ia masuri sa nu apara acea decizie. SLO trebuia cel putin sa faca o sedinta cu liderii de sindicat in care sa le fi explicat acestora ce e cu aceasta decizie si de ce trebuie  semnata de angajati. SLO trebuia sa dea comunicate scrise prin lideri , comunicate care trebuiau sa ajunga la toti angajati. Ai cumva vreun astfel de comunicat? Da, Diculoiu e principalul vinovat. Nesimtitul trebuia sa fie prezent alaturi de noi in fiecare instanta si la fiecare actiune a noastra. A facut vreunul din aceste lucruri? Stati linistiti, tot asa va proceda si cu voi 

NEA PRISA & NORA AVOCATA

#30567 Re: Fals, salariile sunt oferite pe legi si nimeni nu are drept asupra lor.

2014-12-08 00:33

#30556: - Fals, salariile sunt oferite pe legi si nimeni nu are drept asupra lor. 

  "Salariile vor fi platite, s-a plecat legal si cu actele corect facute"

Probabil esti Gica Contra sau Gica Naivul. Din cauza unora ca tine nu ne-am luat noi aia 23-30 de insi care ne zbatem ca prostii banii.


Musafir

#30568 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-08 00:37

#30559: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 "Aici trebuia sa fim uniti si sa gasim o solutie sa ne mobilizam, ori, am senzatia ca de fapt au fost amenintari din toate partile, la adresa tuturor."

Ba , ma fortez sa nu te jignesc. Probabil tu esti unul care sta in fata calculatorului fara sa participi niciodata la vreo actiune, dar tot tu vorbesti de mobilizare. Sigur nu ai participat niciodata pentru ca satfel nu ai vorbii de amenintari si alte tampenii.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
Musafir

#30569 Re: Re: Re: Re: Re: VICTORIA[PALAT]

2014-12-08 01:21

#30565: NEA MIHAI ESCROCUL SI UCIGASUL DE SUFLETE - Re: Re: Re: Re: VICTORIA[PALAT] MA OMULE, TE RESPECT SI STI CA O VOI FACE MEREU. STIU CA NE ESTE GREU SI NE-AU FURAT. DAR EU CRED CA VREI SA NE INMORMANTEZI PE TOTI CU PROSTIILE TALE CARE NU AU NICIO LEGATURA CU CE SUSTII:

 STUDIAZA CAZUL, AI PIERDUT PROCESUL PE NESTIINTA SI PENTRU CA SUSTII PROSTII.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

 

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

 

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

 

http://portal.just.ro/

 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

 

Informaţii generale

 

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond
 
 

OLTCHIM RAMNICU VALCEA Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

REPET PENTRU TINE A NU STIU CATA OARA SI MULTI ALTII:

1. ORICE SOCIETATE IN INSOLVENTA CAND SE DECLANSEAZA INTRA PE PROCEDURA LEGII INSOLVENTEI, PLANUL DE REORGANIZARE ESTE VITAL SI TABELUL FINAL DE CREANTE  ACHITARE CREDITORI, PENTRU A EVITA FALIMENTUL SI A URMA DIRECTIA CORECTA SPRE O CALE MAI BENEFICA DE A FI PRIVATIZATA SAU SA FUNCTIONEZE CONSTANT SI NU DUPA URECHE CUM NI S-A MAI INTAMPLAT CU LUKOIL SI MULTE ALTELE, CARE NU LE MAI DETALIEZ AICI E PREA COMPLICAT PENTRU TINE...

2. PLANUL DE REORGANIZARE CUPRINDE UN TABEL DE CREANTE CARE EL EXISTA, SUNT ACUM IN ACEST MOMENT, NU AU MAI FOST ADUSE LA ZI ( NOI DISPONIBILIZATII PE UN PLAN DE REORGANIZARE AM FOST TRIMISI ACASA,  NU NI S-A ACTUALIZA SI ADUS TABELUL FINAL DE CREANTE CU TERMENELE DE ACHITARE CEEA CE DORESC TOTI CREDITORII ) SI NICI COMPLETATE DE FINAL, TOATE ACESTEA FIIND BENEFICE SI PE LEGEA INSOLVENTEI PENTRU AREUSI SA ACHITE CREDITORI SI A IMPULSIONA PORNIREA INTR-UN SISTEM CORECT SI DE IESIRE DIN INSOLVENTA, CEEA CE S-A REFUZAT DEOARECE AU FOST MULTI CAPOSI CA SI TINE SI NU INTELEG PASII INSOLVENTEI...

3. INCURCI TOTAL, CHIAR SI ASA OUG LASA SOCIETATILE SAU  CUM E TRECUT IN EA OPERATORII ECONOMICI CAZUL OLTCHIM SA ACHITE PE LEGEA 85/2006 CARE SPECIFICA FOARTE CLAR DE UNDE SA FACA ACHITARI SI PLATI ( STATUL ROMAN FIIND CEL CARE A DECLANSAT INSOLVENTA SI CEL CARE A FACUT DISPONIBILIZARI COLECTIVE) , ARTICOLUL 7 DIN OUG ESTE FOARTE CLAR SI HG-UL ESTE FOARTE CITET SI CLAR. #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018, #28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013, NU ESTE TREABA TA CUM DAU EI SI DE UNDE VIN EI CU SUMELE ATATA TIMP CAT NOI LE AVEM SI IMPOZITATE ANAF SI OPRITE CATRE PILONUL II PENSII PRIVATE SI CASA DE PENSII..ETC.

4. OBSERVI:

Art.3 din L85/2006

20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social;

c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;


5. NU MA INEBUNII CU MISCAREA TA CARE ESTE O INFLEXIUNE A CADERII COTEI DE AVARIE A TERMITENTELOR GEOSTRATEGICE EVOLUTISTE DIN EMISFERA LIPSA CARE O AI. MAAAA BAIATULE, ATI PLECAT GRESIT IN PROCESE ( ALTI COLEGI DE-AI NOSTRI NU AU FACUT ASA CEVA SI NU SUSTIN PROSTIILE CARE LE FACETI VOI, EU NICI ATAT !!!!!!! ), NEDUCAND ACTELE CORESPUNZATORE SI BATAND CAMPII CUM TOT INCERCI TU AICI SA MA CONVINGI PE MINE CEVA CE NU EXISTA, SI NIMENI NU DISCUTA ASTA, NUMAI TU SI CATI-VA AMETITI CARE NU AU CITIT NIMIC LA VARSTA LOR.

6. DIALOG-SOCIAL SA MAI FACI IMPREUNA CU ALTI TEMBELI, DEOARECE IN INSTANTA SE  AVANSEAZA, ACOLO ESTE INCEPUTUL SI FINALUL OLTCHIM , ORI CU OAMENI CA TINE, NU SE RISCA NIMENI SA LASE PE MANA LOR UN COMBINAT CHIMIC, RISCURILE FIIND FOARTE MARI, PENTRU CA NE FACI O DEMOSTRATIE SCRISA AICI  SI DEJA VEDEM CE ESTI TU SI CINE ESTI.

7, SINDICATELE CU STATUL ROMAN AU VINA CA AU OPRIT PASII INSOLVENTEI SI ALTE FAPTE..., IAR SINDICATELE PENTRU CA NU NE REPREZINTA IN INSTANTA CU LEGILE IN MANA SI CU TOATE CAILE DE ATAC IN JUSTITIE, DEOARECE OLTCHIM ESTE IN ISOLVENTA PROCES PE LEGEA 85/2006 ABROGATA SI ARE TRIBUNAL CU JUDECATOR-SINDIC.

ITI DAU DREPTATE LA ULTIMA FRAZA, INSA DE RESTUL MA DETASEZ DE IDEILE TALE SI CREDE-MA STIU CE SPUN.

 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. SLO PRIMUL SI DE DREPT, PENTRU CA EL ESTE REPREZENTATIV PE CCM.

Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

#30570 Re: Re: Fals, salariile sunt oferite pe legi si nimeni nu are drept asupra lor.

2014-12-08 01:25

#30567: NEA PRISA & NORA AVOCATA - Re: Fals, salariile sunt oferite pe legi si nimeni nu are drept asupra lor. POATE NU PRICEPI TU. STUDIAZA CAZUL, AI PIERDUT PROCESUL PE NESTIINTA SI PENTRU CA SUSTII PROSTII.

 VI CU TEMELE FACUTE SI  FARA  POVESTI IMAGINARE, NOAPTEA SI TOTAL CONFUZ CUM ESTI.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#30571 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-08 01:26

#30568: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  TU LASA LUMEA IN PACE SI NU MAI RAGNI, E DREPTUL LUI SA SCRIE CE DORESTE DACA E CIVILIZAT SI A SPUS SI EL PAREREA SA.

 NU AM SCRIS EU  CI UN ALT COLEG DE-AL NOSTRU.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#30572 Re: Re: Ati fost dusi de nas

2014-12-08 01:28

#30566: NEA MIHAI ESCROCUL SI UCIGASUL DE SUFLETE - Re: Ati fost dusi de nas TOATE SINDICATELE TREBUIAU SA FACA PARTE COMUNA PE CCM IN INSTATA PENTRU A FI CU STATUL ROMAN LA BAIONETA PENTRU SALVAREA OLTCHIM SI LOCURILOR DE MUNCA SI IN MOD SPECIAL A APARA SALARIATII (FOSTI SI ACTUALI)

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#30573 Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-08 01:48

https://www.youtube.com/watch?v=wtng11JJaac La Piovra SC. OLTCHIM SA.

 

#29828 DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

#29829 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

#29830 CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE?

#29832 Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

#29834 STOP CENZURA !!!!!!!!!!! SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM:

 

Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună.

Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe

şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate.

Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi:

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

 

etc.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

ziaruldevalcea.ro

 

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

 

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane

Pirvu Marius*  Director Directia Petrochimica Bradu

* incepand cu data de 25 iulie 2014 este detasat la Aministratia Bazinala de Apa Arges-Vedea, pe o perioada de 6 luni

 

oltchim.ro

 

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

si toti care  contribuiti la DEMOLARE

 

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

 

zf.ro

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.
 
Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.
 
Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor şi repararea calculatoarelor şi a echipamentelor de comunicaţii, potrivit unui comunicat trimis Bursei de Valori.

 

S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

 

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

 

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )la nivel de S.C. OLTCHIM S.A, LEGE JUDECATOREASCA

 

portal.just.ro

 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

 

Informaţii generale

 

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond
DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM :

#30574 Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM :

2014-12-08 01:50

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

DECIZIA NR... DIN DATA DE 15.05.2013.

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

http://portal.just.ro/

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

ATENTIE!
Prezentra Lege a fost abrogata de noua Lege a Insolventei: Legea 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi Legea 85/2014 raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.


Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 359 din 21 aprilie 2006

  • OUG nr. 86/2006
  • OUG nr. 173/2008
  • OG 1/2010
  • Legea nr. 25/2010
 

 S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013.

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA

#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

 

 DECIDE:

Incepand cu data de 14.06.2013, inceteaza contractul individual de munca (CIM ):

#28420 Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

  CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CREÁNȚĂ s.f. Drept pe care îl are creditorul asupra unei sume de bani ce i se datorează; (concr.) titlu, înscris care confirmă acest drept. [Pron. cre-an-. / < fr. créance].

Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

CREÁNȚĂ s.f. act prin care se constată dreptul creditorului de a primi o sumă de bani de la debitor. (< fr. créance)
Sursa: MDN (2000) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

#30575 Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

2014-12-08 01:51

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

Decizia din data de 15.05.2013  DECIDE: Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ

M. Drepturi si obligatii generale ale partilor

1. Salariatul are , in principal, urmatoarele drepturi:

    a) dreptul la salarizare pentru munca depusa;

    n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile

4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:

  a) sa inmaneze salariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii;

    a¹) sa acorde salariatului toate drepturile ce decurg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege;

   c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decurg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;

    d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de salariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate;

   g) sa infiinteze registrul general de evidenta a salariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege;

      i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale salariatilor.