Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-01 15:22


BINE MAI FLACAU,DA POT SA TI ZIC LA MULTI ANI, ROMANIA?

#30052 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCH

2014-12-01 15:25

LA MULTI ANI ROMANE SI ROMANIA!!!

#30053 Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2014-12-01 15:26


Musafir

#30054

2014-12-01 17:17

Bai vad ca tot nu ne intelegem,ti-am mai spus nu te contrazic ,ca nu ai dreptate,dar tine cont ca in lege nu specifica ceva despre INSOLVENTA,aici e hiba si cotcaria (care a avut sprijin politic Ponta,Chitoiu si cel care a aplicat solutia cazul Oltchim Piperea)in rest ai perfecta dreptate.Cred ca nu avem aceasi lungime de unda,doar directia este aceasi.Poti sa injuri sindicate (prea mici),conducere(este la mana ministerului),prefectura(este sluga guvernului),consiliul judetean(un mancator de rahat si aburiri)disponibilizati (prea mici ca sa se lupte cu borfasi din guvern si doar ti s-a spus pe treptele prefecturi ca nu mai esti in 1907).Cazul Oltchim se v-a solutiona doar la PRIVATIZARE (dracu mai stie cand)s-au la iesirea din INSOLVENTA in 01-02-2016.

Radu de la afumati

#30055 Rusine sa va fie

2014-12-01 17:33

Rusine celor din Conducerea Sindicatului Victoria care le spun cernevistilor ca sunt asigurati din punct de vedere sindical ca ei au facut referate iar jigodiile de tip Cornescu , Radu, Morcoase, Marcela isi atribuie merite la care ei nu au avut nici o contributie ca le da ,la masa lor de manevra in Decembrie cotizatia pe 5 luni sub forma de tichete ,iar restul Il baga ei in buzunar fiindca ei nu au facut nimc pentru membrii de sindicat se ascund sub scuza   sa faca SLO caci ei sunt reprezentativi.


Musafir

#30056 poate va intereseaza: grupele I si II de muncã vor putea fi fructificate integral la pensie!

2014-12-01 17:39

Grupele I si II de muncã vor putea fi fructificate integral la iesirea la pensie.

http://www.monitoruldevalcea.ro/actualitate/46806/

Pensionarii vâlceni care au lucrat in grupele I si a II-a de muncã vor iesi mai repede la pensie. Senatul a adoptat, luni, o propunere legislativã prin care perioadele de vechime in muncã realizate in grupa I, mai mici de sase ani, precum si cele lucrate in grupa a II-a de muncã se considerã stagiu de cotizare in conditii deosebite. Prin aceastã mãsurã a fost reparatã o nedreptate care ii afecta pe fostii salariati, care nu isi puteau fructifica perioadele lucrate in conditii deosebite de muncã. Pe vechea legislatie, lucrãtorii care au perioade lucrate in grupa I de muncã nu beneficiazã de reducerea vârstei standard de pensionare, deoarece nu au lucrat cel putin sase ani in grupa I. Spre exemplu, un muncitor care a muncit cinci ani in grupa I si 20 de ani in grupa a II-a beneficiazã de reducere a vârstei de pensionare doar pentru grupa a II-a, de patru ani si sase luni, iar pentru grupa I nu primeste nici o bonificatie. Dacã cei cinci ani de vechime in grupa I sunt considerati stagiu de cotizare in conditii deosebite, atunci persoana in cauzã va beneficia de o reducere de cinci ani si sase luni a vârstei standard de pensionare. Mai exact, persoana respectiva se va putea bucura de intreaga perioadã de 25 de ani in care a lucrat in conditii grele de muncã. In sedinta din data de 24 noiembrie, plenul Senatului a dezbãtut si aprobat, cu 97 de voturi “pentru” si douã “impotrivã”, raportul suplimentar al Comisiei pentru muncã, familie si protectie socialã la propunerea legislativã pentru modificarea si completarea art. 55 din Legea nr. 263/ 2010 privind sistemul unitar de pensii publice, prin care perioadele de vechime in muncã realizate in grupa I de muncã, mai mici de sase ani, precum si cele lucrate in grupa a II-a de muncã se considerã stagiu de cotizare in conditii deosebite. Potrivit acestuia, cei care au lucrat “atât in grupa I, cât si in grupa a II-a de muncã si care nu au putut fructifica aceste perioade intrucât acestea nu erau suficiente pentru obtinerea unei reduceri de vârstã pe fiecare categorie in parte isi pot cumula cele douã perioade beneficiind, astfel, de reducerea de vârstã prevãzutã de lege la art. 55 alin. (1) tabel nr.1. (C.M.)

Popescu ( JAN)

#30057 EL-III-

2014-12-01 17:39

Nea CORNELE sa castigi procesul si sa vi inapoi caci jigodiile care le-ai bagat in structura de conducere a Sindicacatlui Victoria te-au tradat GEN Ghioaca.RADU de la Berislavesti,Morcoase cel cu benzina in cap, Macela  care este mare sefa tinuta in brate de Ms.Oraseanu.


Musafir

#30058 Pot sa faca tot ce doresc. Au fost imputerniciti de membri SVO si au acoperire legala!

2014-12-01 17:46

#30055: Radu de la afumati - Rusine sa va fie 

Judecatoria Valcea
Dosar: 9007/288/2014

27.11.2014  Ora estimata: 09:00

Complet: Civ C16
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt:
Admite cererea formulată de petentul SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, cu sediul în Rm. Vâlcea, str. Uzinei, nr. 1, judeţul Vâlcea. În baza art. 20 alin. 2 din Legea nr. 62/2011: Ia act de modificările aduse statutului SINDICATULUI VICTORIA OLTCHIM, conform procesului verbal al Adunării Generale Extraordinare din data de 04.09.2014, ce face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Dispune înscrierea modificărilor în Registrul special aflat la grefa Judecătoriei Rm. Vâlcea. Cu drept de apel în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 27 noiembrie 2014, la sediul Judecătoriei Rm. Vâlcea, judeţul Vâlcea.
Document: Hotarâre  6016/2014  27.11.2014


Daca vreti sa stiti mai multe cereti:
- Procesul Verbal al Adunării Generale Extraordinare din data de 04.09.2014;
- Hotarâre Judecatoriei Valcea nr.  6016 / 2014 din data de 27.11.2014.

OLTCHIM ROMANIA !!!
Musafir

#30059 LEGEA INSOLVENTEI SE DECIDE SI AZI NU PESTE ANI...., ATI FOST SI SUNTETI MINTITI.

2014-12-01 17:50

#30054: -  CAZUL OLTCHIM PENTRU DISPONIBILIZATI ESTE AZI CU NEACHITARI DIN URMA OBLIGATII SI LEGI DE ACHITARE, PENTRU CA EI CAND AU FOST TRIMISI ACASA TREBUIA SA LI SE ACHITE DREPTURILE PE  LEGE SI LEGI.

S-A MURIT SI SE TRAIESC DRAME PENTRU SALARIILE COMPENSATORII NEACHITATE SI FURATE IAR VOUA VA ARDE DE CRETINISME.

 FALS  ce sustii, hiba este voita si generata pentru ca nu se citesc LEGILE, STOP MINCIUNILOR SI MINCINOSILOR. Daca te referi la OUG sau HG se refera la operatorii economici trimitere si directioneaza catre acestia sarcina achitarii care a fost delimitata FOARTE CLAR, acesta directiva in cazul nostru S.C. OLTCHIM  S.A  RAMNICU VALCEA, SOCIETATE COMERCIALA MAJORITARA DE STAT SI CEL CARE A  PRODUS DISPONIBILIZARI COLECTIVE IN INSOLVENTA LEGII 85/2006 FALIMENT, STATUL ROMAN AVAND OBLIGATII DE ACHITARE CREANTE  PE CCM ( CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ), cadrul legal fiind LEGE INTERNA IN SC. OLTCHIM S.A. si aprobata de judecator, iar in el se specifica in cazuri de faliment (insolvente ) este LEGE si toate cazurile de disponibilizari colective la combinatul chimic sa beneficieze de aceste drepturi legale pe LEGE CCM SI CU LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 SI TOATE LEGILE DE PLECARE ACASA IN INSOLVENTA.

Minciuna lor cu PRIVATIZAREA este FALSA ( salariile compensatorii dupa intrarea in insolventa nu sunt la masa credala pentru ca nu permite legea, aceasta fiind valabil si pentru angajati si disponibilizati salarii, ACEASTA LEGE A INSOLVENTEI SPUNE ACHITA.) din simplu motiv ca au aparut sumele si la disponibilizati in acte ANAF, PILONUL II PENSII PRIVATE si CASA DE PENSII, FISELE FISCALE ANUALE. Explicatii detaliata,  un alt abuz  masa credala pentru ca nu permite legea insolventei deturnarea de salarii in timpul insolventei, generandu-se la 5-6 luni de la intrarea in insolventa si daca s-a intamplat asa ceva...  creand o ilegalitate PENALA, disponibilizatii nu si-au dat acceptul scris sa se intample asa ceva, NUMAI ATUNCI PUTEAU SA SPUNA DE  BANI SALARII LA PRIVATIZARE sau MASA CREDALA ( CEEA CE ESTE PENAL ACUM SA FACA  ASA CEVA !!!!) SI NICI ATUNCI PENTRU CA LEGEA SPUNE RESTRANGE ACTIVITATEA, VINDE SI ACHITA, ORI LEGEA INSOLVENTEI SPUNE ACHITA. Nu va mai luati dupa parliti care nu au citit in viata lor ceva scris despre insolventa si niciun cuvintel din legile din decizile de plecare care exista.

FALS CE SUSTINETI, CAZUL OLTCHIM TREBUIA SA SE APLICE IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC CERINTA DE ACHITARE CREANTE CREDITORI ( PRIMII SI PRIORITARI LA PLATA FIIND SALARIATII, ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI ), DEOARECE PLECAREA IN DECIZILE DE LE AVEM TOTI IN POSESIE, TOT JUDECATORUL-SINDIC  A FOST DEACORD SI A APROBAT DISPONIBILIZARILE DANDU-LE DREPTUL ADMINISTRATORILOR JUDICIARI  SA OPEREZE ACESTE FAPTE DE  DISPONIBILIZARE COLECTIVA,  TININD CONT CA SALARIILE SE ACHITA PE LEGE 85/2006 IN ANUL 3013, ALTFEL NU APLICA LEGEA SA SE PRODUCA DISPONIBILIZARI DACA ACESTE SUME NU EXISTAU PENTRU ACHITARE SI CARE NU AU AJUNS   LA DESTINATARUL FINAL DISPONIBILIZATII.

HALUCINANT, NU????

OLTCHIM FALIMENTUL FINAL.
Musafir

#30060 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-01 18:37

#30054: -   INCEPUTUL ANULUI 2015 FALIMENT FINAL.

 NU MAI CASCATI GURA LA PROSTII, S-A CERUT IN  NOIEMBRIE 2014 FALIMENTUL FINAL PENTRU INCEPUTUL ANULUI 2015.

 - DISPONIBILIZATII FURATI, MULTE FAPTE SI ILEGALITATI...

- ANGAJATII SI EI PRADUTI DE SALARII SI ALTE DREPTURI...

- PLANUL DE REORGANIZARE NEFIIND ADUS SPRE APLICARE SI APROBARE NOIEMBRIE 2014, IAR PLANUL FINAL DE REORGANIZARE NICI NU SE GANDESC SA-L DUCA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC...

- TABELUL DE CREANTE NEFIIND ADUS SPRE APLICARE SI APROBARE NOIEMBRIE 2014, INVOCAND CRETINISME SI PROSTII DE ADORMIT COPIII, REFUZUL LOR FIIND CLAR IMPINGEREA CATRE FALIMENT....

SUNTEM IN DECEMBRIE 2014 SI  CURAND INTRAM IN IANUARIE 2015.

 

FAPTE ILEGALE SI INCALCAREA LEGII SI LEGILOR SI TOATE FAPTELE CREATE DE ACESTIA.

ACESTEA AU DUS LA FALIMENTUL FINAL.

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

SINDICATELE (TOATE) PE CCM, DE CE NU SUNT CU AVOCATI IN PROCESUL INSOLVENTEI 85/2006 FALIMENT OLTCHIM CONFORM  CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA LA NIVELUL S.C. OLTCHIM S.A  Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013?????

 

 

Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

#30061 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-01 19:22

#29980: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

 

#28968: o creanta obsedanta - Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

 

#29828 DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM :

 

 

#29829 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

 

 

#29830 CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE?

 

 

 

 

#29832 Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

 

 

 

#29834 STOP CENZURA !!!!!!!!!!! SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

 

 

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI) DIN TABELUL DE CREANTE, ACHITARE !!!

 

  DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

 

  SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

  SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI DREPTURI LEGALE

 

DISPONIBILIZATII DE SASE ORI PAGUBITI

1. FARA LOC DE MUNCA SI DISPONIBILIZATI;

2. DISPONIBILIZARE CU PLATA DE BANI AJOFM  DIN ACESTIA PLATIM C.A.R. OLTCHIM SI PENALIZARI CU DOBANZI, DETURNAREA DE FONDURI BANI SALARII  PE TIMPUL CONDUCERII CET GOVORA MIHAI BALAN anul 2012,CARE A OPRIT PENTRU PLATA DIN SALARII, DAR CARE N-AU AJUNS LA DESTINATAR, NOI FIIND IN CONTINUARE NEVOITI SA ACHITAM PENALIZARI DE INTARZIERE SI RESTANTE;

3. CREANTA PLATI SALARII COMPENSATORII CONFORM CONTRACTULUI COLECTIIV DE MUNCA, anul 2013, IN FUNCTIE DE VECHIME NEPLATITA SI NEACHITATA, TINAND CONT CA SUNTEM LA PESTE UN AN  DISTANTA DE LA DISPONIBILIZARE, PIERDERILE FIIND LA ZI NEACHITATE FATA DE NOI SI N-AU AJUNS LA DESTINATARII DISPONIBILIZATI;

4. BLOCATI SI DETURNATI,SALARII COMPENSATORII CONFORM CONTRACTULUI COLECTIIV DE MUNCA, anul 2013, IN FUNCTIE DE VECHIME;

5. ANAF IMPOZITATI, PILONUL II PENSII PRIVATE SI CASEI DE PENSII STATUTUL ROMAN, APAREM CU SUME DE BANI  PE CARE NOI NU-I AVEM;

6. INCALCAREA LEGII INSOLVENTEI 85/2006 SI TOATE LEGILE DE CATRE PIPEREA&CO SI  NICULAE BALAN BDO Business Restructuring SPRL si restul participantilor....!!!!!!

 

#29835 JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM SI ARPECHIM!!!

 

Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

#30062 Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

2014-12-01 20:28

#28959: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA - Re: Re: Re: Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă 

 

 CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

#27146: - Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă CE ESTE PE PETITIE ESTE SCRIS SI-N DECIZIE SI TOT CE EXSITA SUNT PUBLICE, AI INTELES.

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond
OLTCHIM si ARPECHIM!

#30063 STOP CENZURA !!!!!!!!!!! SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

2014-12-01 21:38

S.O.S. OLTCHIM !!!

#30064 Cu insolvenţa nu-i de glumit!

2014-12-01 21:39

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-01 22:07


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-12-01 23:21



Musafir

#30067

2014-12-02 03:28

Bai omule iti mai spun ultima data ca vad ca iti este greu sa pricepi,AI DREPTATE, problema este ca politicul are coada bagata,cati in tara asta au dreptate si astepta de ani buni sa beneficieze de ea,la Oltchim nu se judeca cum este normal ci se aplica si unele cotcari, asa ca mai asteptati(dupa cum vad,cine a avut dreptate EU sau TU, au trecut 2 ani si nimic,iar dupa cum expui TU cazul Oltchim pana acum trebuia sa ai bani in buzunar).Tata cand politicul are coada bagata,cazul se judeca dupa alte criteri,nu cele din legi,da-ia uni cer STAT DE DREPT.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#30068 S.O.S. OLTCHIM !!! A FOST SI ESTE JIHAD DELARAT PE PETITIE, ACUM INCEPE JUDECATA:

2014-12-02 07:49

#30067: -  PETITIA INCEPE SA-SI ATINGA SCOPUL SI INTERESUL REZOLVARILOR, REGLEMENTARILOR, INDREPTARILOR, ADUCERII PE UN DRUM BUN SI IESIRII ADEVARULUI LA IVEALA, VA MULTUMIM!!!!

 Multumim de intelegere, s-a ajuns acolo unde stim toti, declansarea falimentului final cerut in instanta, ceea ce noi nu ne-am dorit si nu ne dorim faliment, facand petitii, apel, memorii, mitinguri, greva foamei, dand in judecata pentru a ni se achita drepturile legale si  multe alte forme de protest mereu,  decedand unii dintre noi cu speranta ca recupereaza sumele de salarii plati compensatorii..., toate acestea  pentru ca  sa se  evite aceasta situatie si sa se RESPECTE LEGILE,  urmand sa fie redresata  institutia la care am muncit si avem de recuperat sume de bani salarii, insa ne ajuta cu fapte ilegale create de sindicatele care trebuiau sa fie parte cu noi nu impotriva noastra si complice cu  statul roman prin faptele  lor ilegale  dovedite si publice. Am atras atentia incontinuu sa se redreseze situatia, falimentul final  este aproape si tot ce exista este dovedit cu multe probe care au  incept sa apara si in instanta, din vina sindicatelor si statului roman. Cu speranta celor petrecute ca NI SE VA FACE DREPTATE la trei ani de nenorociri intamplate si fapte reale  aratate aici  si cu cei doi ani de insolventa  nenorociri intamplate si fapte reale , scopul petitiei este Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

 

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI) DIN TABELUL DE CREANTE, ACHITARE !!!

 

  DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

 

  SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

  SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI DREPTURI LEGALE

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )la nivel de S.C. OLTCHIM S.A, LEGE JUDECATOREASCA

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond
JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM SI ARPECHIM!!!

#30069 Re: JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM SI ARPECHIM!!!

2014-12-02 10:00

Gogu

#30070 Re: S.C. Oltchim S.A, Disponibilizatii din 2013:

2014-12-02 11:18

#30007: S.C. Oltchim S.A, Disponibilizatii din 2013 - S.C. Oltchim S.A, Disponibilizatii din 2013: 

 ONG-ul respectiv nu are ca tema Oltchimul,doar ca are si o parte din membrii actuali si fosti salariati(disponibilizati) de la Divizia Petrochimica Bradu implicati in litigii cu OMV Petrom.Doar a intins o mana de ajutor pentru cine vrea.Nu mai dati cu piatra in balta inainte de a va informa.

S.O.S. OLTCHIM !!!

#30071 Re: Re: S.C. Oltchim S.A, Disponibilizatii din 2013:

2014-12-02 11:49

#30070: Gogu - Re: S.C. Oltchim S.A, Disponibilizatii din 2013: 

 OK, GOGULE. NU S-A PREZENTAT NEFIIND  ONG SI ATAT, A SCRIS NUMAI TAMPENII PE PETITIE. LI S-AU CERUT INFORMATII (dati numarul de evidenta unde sunteti inregistrati juridic, nume, prenume, adresa, telefon de contact, site-ul de prezentare, ce cursuri si ce intentii aveti, etc. )  SI LA CUM A PREZENTAT DOLEANTA SUNT CHIAR PRAF IN OCHI, SAU CEL DE A SCRIS E PRAF.  VOI STITI CE FACETI ACOLO, NE BAZAM CA INTELEGETI SI NU GRESITI. CU PIATRA IN BALTA A DAT CEL DE A SCRIS IN NUMELE ONG-ULUI FARA A DETALIA CE SUNT.


Musafir

#30072

2014-12-02 12:37

 Multumim de intelegere, s-a ajuns acolo unde stim toti, declansarea falimentului final cerut in instanta, ceea ce noi nu ne-am dorit si nu ne dorim faliment, facand petitii, apel, memorii, mitinguri, greva foamei, dand in judecata pentru a ni se achita drepturile legale si  multe alte forme de protest mereu,  decedand unii dintre noi cu speranta ca recupereaza sumele de salarii plati compensatorii..., toate acestea  pentru ca  sa se  evite aceasta situatie si sa se RESPECTE LEGILE,  urmand sa fie redresata  institutia la care am muncit si avem de recuperat sume de bani salarii, insa ne ajuta cu fapte ilegale create de sindicatele care trebuiau sa fie parte cu noi nu impotriva noastra si complice cu  statul roman prin faptele  lor ilegale  dovedite si publice. Am atras atentia incontinuu sa se redreseze situatia, falimentul final  este aproape si tot ce exista este dovedit cu multe probe care au  incept sa apara si in instanta, din vina sindicatelor si statului roman. Cu speranta celor petrecute ca NI SE VA FACE DREPTATE la trei ani de nenorociri intamplate si fapte reale  aratate aici  si cu cei doi ani de insolventa  nenorociri intamplate si fapte reale , scopul petitiei este Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

 

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI) DIN TABELUL DE CREANTE, ACHITARE !!!

 

  DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

 

  SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

  SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI DREPTURI LEGALE

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )la nivel de S.C. OLTCHIM S.A, LEGE JUDECATOREASCA

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

Musafir

#30073 a venit iarna

2014-12-02 13:33

pregatitiva pufoicile si bocancii..................pentru taiatul porcilor si plecat acasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-02 14:00


BORBO

#30075 lovitura de sindicat

2014-12-02 14:02

se pregateste debarcarea lu DICULOIU

COMANESCU, DOLANA, POMANA si compania STITI CEVA?