Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#21401 Re:

2014-05-31 14:25

#21399: -

Voi va injurati, combinatul SE INCHIDE, ei semneaza in numele vostru, mai merg si la baute impreuna prin intalnirile oficiale in alte tari si alte carari, VOI VA SCUIPATI CA PROSTII, ei primesc leafa si cotizatia, ba mai mult isi permit sa plece la pensie si sa ramana lideri sindicali, hai ca voi chiar sunteti prosti dar fara acte, ca vi le-au furat sindicatele.


Musafir

#21402

2014-05-31 14:29

Nataraii cu munca si altii cu mapa si autoturisme de lux si conturile pline din banii vostri, ba da prosti mai sunteti.

hihi hihi hiihi hii

#21403

2014-05-31 14:32

nu mai e acum cernev omu pcc ,acum e al guvernului ! din ce spune nebarbieritu lui roibu(tanasoaica)
citi bani io fi dat la nebarbierit nenea costica? ca din todeauna la platit si pe el si pe zmeureanu sa taca si sa nu scrie nimic de oltchim si de fiseraiele lui sadam husein
se stringe nodul lui satana de la funie!!!
nu le iese cu sifurile ca deja chinezi care chiar doresc o adevarata functionare integrata oltchim arpechim au pus bagaju pe vapor si pe 10 iunie vor fi la ministeru economiei rominesti si va cunpara oltchim
partea proasta e ca dupa vinzare vor fi chiemati la bara cei care se fac vinovati de insolventa oltchim
de acum veti intelege de ce a cerut disperat diculoiu sa fie inlocuiti piperea si nic balan ..o facea la presiunea lui faraonu ca e nasol ..si e citiva ..si nu scapa ca piperea are urechiile ca oglinzile de autocar ...ie mari ...ie inteligiente ..ie anbitioase ... ie destepte ...si ie si prieten cu cel mai bun amic a lui roibu """cornel cernev""""

Musafir

#21404

2014-05-31 14:36

E GROASAAAAAAAAAAAAAAAA SI E SI LUNDAAAAAAAAAAAAAA PENTRU UNI

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-31 14:45


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-31 14:52



Musafir

#21407

2014-05-31 15:15

Baiii astia, voi nu pricepeti ca liderii vostri de rahat se f**t in cur in fata voastra si cum au fugit un pic la iarba verde si prin strainatate, merg drept curve impreuna pentru interesul lor, beau si mananca razand de voi. Voi chiar sunteti idioti, voi munciti pentru ei si astia ne joaca in acte, parca ati fi picati din cer si nu-i cunoasteti.

 

MAI NOU VORBESC ACEEASI LIMBA sustin ca avem bani la masa credala, ceea ce este FALS SI UZ DE FALS, daca asa s-a intamplat.

AUTORUL PETITIEI

#21408 ATENTIONARE: atentie la limbaj ... ideii nu injurii si nu amenintari!

2014-05-31 18:40

Domnilor, atentie la limbaj. REFORMULATI!
Ideii nu injurii si nu amenintari.

Prin postarea opiniilor sau oricaror texte pe PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” cititorii / utilizatorii / autorii de comentarii sunt de acord REGULAMENTUL CU PRIVIRE LA POSTAREA DE COMENTARII PE PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” (vezi ANUNT NR. 15 - in sectiunea
"Anunțuri (15)" din partea de sus a fiecarei pagini). Principalele conditii care trebuie respectate de cei care posteaza comentarii sunt urmatoarele:

3.
Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, abuziv in discutiile cu alti cititori / utilizatori / autori de comentarii.
Sunt interzise comentariile denigratoare, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a altor persoane.
Injuriile de orice fel nu sunt permise.

9. AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor comentarii, intr-un timp rezonabil.
Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modificarea mesajelor instantaneu.
AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a elimina acele opinii / comentarii pe care le considera daunatoare sub orice forma, imaginii PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM”.

12. Postarea unui mesaj in sectiunea de comentarii, sectiune pusa la dispozitia cititoriilor, inseamna acceptarea tacita a continutului acestui regulament.

 


Musafir

#21409

2014-05-31 19:23

INCHIDE JEGUL ASTA DE ASA ZISA petitie

Musafir

#21410 Meseriasele sindicate ....

2014-05-31 19:30

#21398: - Meseriasele sindicate ....

http://www.evz.ro/disponibilizatii-de-la-oltchim-au-primit-compensatoriile-doar-pe-hartie-.html

Disponibilizații de la Oltchim au primit „compensatoriile” doar pe hârtie.
Autor: Nicoleta Ene | sâmbătă, 31 mai 2014

Sute de foști angajați ai combinatului din Râmnicu Vâlcea sunt în pragul unei revolte după ce au afl at din fi șele fi scale pe 2013 că și-au primit integral plățile compensatorii promise de administratorul judiciar, când de fapt nu au încasat niciun leu.

În vara anului trecut, administratorul judiciar a promis salariaților de la Oltchim că cei care vor fi disponibilizați vor primi plăți compensatorii. Ca urmare a acestor asigurări, 60% dintre cei care au fost dați afară au plecat de bunăvoie.

Cu jalba-n băț

Până acum, oamenii nu au văzut niciun ban din zecile de mii de lei promise, însă s-au trezit că nu mai pot beneficia de protecție socială deoarece plățile compensatorii au fost înregistrate la Fisc. „Din acte rezultă că am încasat 79.000 de lei. În realitate eu n-am văzut un leu din acești bani”, spune Nicolae Burdoază, fost angajat de la Oltchim.

Bărbatul a trebuit să prezinte adeverință de venit pentru a putea beneficia de ajutor social. „Din cauza acestui act oficial, mi-a fost respins dosarul de ajutor social. Șase oameni trăim din venitul meu în completare, care este de 1.000 de lei“, adăugat vâlceanul.

Ca și alți foști colegi, el umblă de trei zile de la o instituție a statului la alta pentru a cere explicații. Ca să își facă dreptate, oamenii au angajat un avocat și au depus plângeri la DIICOT, acuzând conducerea Oltchim de fals în înscrisuri oficiale.

Cum s-a ajuns aici

La plecarea din companie, în actele muncitorilor au fost trecute, conform Codului Fiscal în vigoare, sumele ce urmează a fi încasate și de aceea au apărut ca venituri realizate în 2013. Numai că plățile urmau să fie efectuate către beneficiari la privatizarea combinatului, anunțată pentru 6 iunie 2014, sau atunci când vor exista resurse financiare suficiente, ele fiind înscrise la masa credală. Ar fi trebuit să primească plățile compensatorii pe 14 iunie 2013, când au fost concediați, dar au acceptat ca sumele să fie înscrise la masa credală”, a declarat pentru EVZ liderul sindical Mihai Diculoiu.

Cu legea în mână

Pe de altă parte, președintele Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență, Arin Stănescu, spune că nu ar fi trebuit ca Oltchim să le elibereze acele adeverințe de venit foștilor angajați. „Eu nu aș fi eliberat asemenea adeverințe. Până nu se vinde compania, despre ce plăți vorbim? Cât timp oamenii nu au încasat efectiv banii, cei de la Fisc nu trebuiau să considere plățile compensatorii ca venituri”, ne-a explicat Arin Stănescu.

Reprezentanții Oltchim spun că au respectat legea și că, dacă nu ar fi înregistrat acele venituri, la momentul privatizării, disponibilizații nu ar mai fi putut primi plățile compensatorii. (A contribuit Simona Tapalagă)

 

http://www.evz.ro/uploads/2014-05/anaf_2.jpg...

somer

#21411

2014-05-31 19:34

Unde ne vedem luni? La 10 in centru?

Musafir

#21412 Meseriasele sindicate ....

2014-05-31 19:37

#21410: - Meseriasele sindicate ....

Nu mai dezinformati cititorii!
Nu mai dezinformati opinia publica!

SALARIILE COMPENSATORII ALE FOSTILOR ANGAJATI NU SUNT LA MASA CREDALA.

La masa credala au fost inscrise datoriile avute de OLTCHIM la data de 30.01.2013 catre diversi creditori. Printre acesti creditori se numara si salariatii OLTCHIM existenti la data de 30.01.2013. Acestia au fost inscrisi la masa credala, conform legii 85 / 2006, NUMAI cu sumele retinute pe statul de plata pentru plata cotizatiilor si ratelor la CAR, aferente perioadei august 2012 - ianuarie 2013 (sume care nu au mai ajuns la CAR ci au fost deturnate de catre conducerea politica de la OLTCHIM in alte scopuri, fapt care reprezinta furt din avutul personal, fals si uz de fals), o suma de pana 80 de lei / salariat - reprezentand "transportul" lunii decembrie 2012 si avansul lunii ianuarie 2013 (reprezentand 40% din salariul cuvenit fiecarui salariat in luna mai sus mentionata).

Salariile compensatorii au fost generate in luna iunie 2013 - deci la cca. 4-5 luni de la intrarea in insolventa si reprezinta creante curente care trebuiau achitate pana in data de 13.06.2014 sau cel mai tarziu pana in data de 10.09.2013.

Nu mai dezinformati cititorii!
Nu mai dezinformati opinia publica!

SALARIILE COMPENSATORII ALE FOSTILOR ANGAJATI NU SUNT LA MASA CREDALA.

In baza dreptului la replica va rugam sa dati dezmintire cu privire la aceasta informatie precum si la informatia cu privire la sumele de incasat ca salarii compensatorii. Suma la care faceti referire (intre 50.000 de lei si 80.000 de lei) are mai multe componente: salarii aferente lunilor martie, aprilie, mai, iunie, 2013 + CO / 2013 + salarii compensatorii (acestea din urma nu pot fi mai mari de cca. 51.000- lei).
Luati informatia corecta si apoi difuzati-o in eter sau in scris!
Nu cred ca un lider de sindicat din OLTCHIM putea sa faca asemenea declaratie!

Domnule Diculoiu clarificati aceasta problema!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-31 20:01



Musafir

#21414 Re: Re: Meseriasele sindicate ....

2014-05-31 20:30

#21413: - Re: Meseriasele sindicate ....

Revin. Continuam sa gasim vinovati dar sa nu facem nimic. Nu Cernev, nu Talpasanu, nu Diculoiu sunt de vina pentru ceea ce ni se intampla noua. Ei nu sunt altceva decat niste jmecherasi, profitori ai prostiei , naivitatii si lasitati noastre. Atata timp cat noi nu suntem in stare sa-i contracaram si sa avem atitudine isi vor bate in continuare joc de noi.

Oare cati dintre disponibilizati mai stiu sau ii mai intereseaza ceva de drepturile lor. Multi nici macar nu  stiu daca au murit sau mai traiesc, atat de prosti sunt.

Diculoiule , tu sa te caci pe CCM ca oricum din cate vad in fata jmecherilor nu are nici-o valoare, iar voi cei ce ati mai ramas  cotizati ca Diculoiu primeste.

 


Musafir

#21415 Re: Re: Re: Meseriasele sindicate ....

2014-05-31 20:43

#21414: - Re: Re: Meseriasele sindicate ....

Apropoo,  ca se numeste DIICOT, DNA , PARCHET sunt tot ei si ai lor. Putem merge si la mama si tata DNA-ului . DIICOT=ului sau PARCHET-ului ca tot nu vom gasii dreptate, Dreptatea e in mana lor nu a nostra si o manuiesc dupa bunul lor plac. Singura noastra sansa ramane STRASBOURGUL - GREVA FOAMEI IN FATA PARLAMENTULUI EUROPEAN poate asa va vedea intreaga EUROPA si intreg mapamondul cum intr-un stat de drept , iti sunt batjocorite drepturile chiar de catre cei care ar trebuii sa imparta dreptatea asa cum este ea stipulata in constitutie.


Musafir

#21416 Re:

2014-05-31 20:43

#21409: -

"Ce spui tu straine"?
Cine esti tu ca sa poti sa ceri inchiderea acestei petitii?
Te deranjaza sau de incurca cu ceva faptul ca oamenii scriu pe aceasta petitie?

Daca te deranjaza nu mai intra pe petitie si du-te la un film sau du-te ... undeva sau unde a dus mutu iapa!


Musafir

#21417 Re:

2014-06-01 06:35

#21411: somer -

In parc  Mircea cel Batran, langa Ariel


Musafir

#21418 Re:

2014-06-01 06:59

#21409: -

Ar fi  ma bine sa te inchidem pe tine la COLIBAS, daca te simti asa frustrat.... Insemna ca ai ilegalitatea in sange si ne comunci ca te regasesti in cele scrise de noi. Sa i-mi spui  sa dau un telefen lui francu sa-ti pregateasca patul.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-01 07:18


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-01 08:16


bradu

#21421 pitesti

2014-06-01 08:16

in pitesti ne vedem pe undeva?

Musafir

#21422 Re: pitesti

2014-06-01 08:19

#21421: bradu - pitesti

la o tuica !!!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-01 08:30



Musafir

#21424 Stim: doi tradatori ... nemernici, vanduti pe un pumn de zloti.

2014-06-01 08:46

#21423: dracu -

http://i.imgur.com/IKcDA7x.jpg?1?6965...

Stim: doi tradatori ... nemernici vanduti pe un pumn de zloti.
Unul dormea acasa in timpul programului de lucru celalalt dormea in pijamale la serviciu in timpul programului de lucru: maimuta "de Lapusata" si Frone "de Oltchim".


IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte

#21425

2014-06-01 09:12

hihi hihi hiihi hi.Doamne ce prost poti sa fii.Acum ralizez de ce Oltchimul a ajuns in situatia de faliment de care nu se fac de vina FOSTI, oricat vreti voi sa dati vina pe ei ,de situatia actuala va faceti vinovati voi, prosti de acum cu pacalici politici pusi la conducere combinatului(cerceteaza si informeazate unde da rapraportul Piperea la ce sediu de partid)si apropo prostul satului de ce nu revitalizati voi combinatul daca FOSTI nu au putut, va spun eu de prosti si ipotenti mintali ce santeti.Gura ca pute, esti de la SVRO(R vine de la rahat)