Sesizarea M. Public pentru cercetarea guvernului Ponta

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sesizarea M. Public pentru cercetarea guvernului Ponta


Musafir

#51

2012-07-15 10:39

Ca simplu cetatean, asist zilnic neputiincioasa , la abuzuri de necrezut pana de curand, precum si la incalcarea flagranta si fara scrupule , de catre un numar restrans de indivizi periculosi , in numele unor interese personale obscure a principiilor democratice in Romania. Intr-un timp atat de scurt,au reusit mai sa denigreze, si sa inactiveze, institutii democratice, construite cu mari eforturi, ca apoi sa le transforme in instrumente de manevra.. Nerespectarea legilor, anularea a tot ce nu le era convenabil, manipularea populatiei si asa atat de saracita, aroganta nejustificata , si mintirea pe fata a cancelariilor occidentale vor avea consecinte greu de evaluat ( posibil iremediabile) prezentul si viitorul Romaniei, si a poporului roman

Musafir

#52

2012-07-16 04:02

nu stiu cum vom scapa de aceste plosnite

Musafir

#53

2012-07-24 13:59

PUSCARIABILI !!!

Musafir

#54

2012-07-28 13:44

O SPUN DIN NOU:
ATENTIE MAXIMA LA CAPCANELE POLITICE DIRECTE, ORI MASCATE!!!

MA REFER LA JOCUL PERFID AL SLUGOILOR LOJII MASONICE RUSE CONDUSE DE KONDIAKOV SI SPONSORIZATA DE PUTIN, AL CELOR CARE SUB GENERICUL USL, AU APELAT LA O MARE DIVERSIUNE, DAND CU PIETRE IN INITIATORII PROIECTULUI GAZELOR DE SIST PENTRU A ACAPARA LEGITIMITATE, SIMPATIE SI...FRAIERI-IMEDIAT INSA, TOVARSII PONTA SI ANTONESCU, ALIINDU-SE PE DE O PARTE CU TOV. KONDIAKOV CU CARE S-AU INTALNIT LA AMBASADA RUSA PE 14 IUNIE, (PRECUM ILIESCU IN '90!~!!), IAR PE DE ALTA PARTE, PONTA LUANDU-L CA CONSILIER (CACOFONIA ESTE POLITICA, IMPARDONABILA SI NU-MI APARTINE!!!)PE GENERALUL (r) WESTLEY CLARKCEL CE DETINE CEA MAI MARE PARTE DIN ACTIUNILE CHEVRON LA NIVEL MONDIAL, DIMPREUNA CU...TINETI-VA BINE: SOROS-MILIARDARUL UNGUR-EVREU SI...-CE MICA-I LUMEA!!! ACTIONARUL PRINCIPAL MAJORITAR AL ROSIA GOLD CORPORATION-FRANK TIMIS (CEL CE ARE ROSIA MONTANA, CUPRUMIN SI CONTRACTUL CU CHEVRON!!! IATA DE CE PONTA S-A DUS IMPREUNA CU ANTONESCU, LA CEAS DE MARE TAINA, MAI INTAI-INAINTEA LOVITURII DE STAT!) LA ROSI MONTANA, APOI LA VIENA, UNDE AU CONTINUAT NEGOCIERILE VANZARII TARII NOASTRE CU TOT CE-A MAI RAMAS!!!-IAR PE 14 IUNIE 2012, SREVICIILE SPECIALE SA-L VIZEZE PE PONTA LA CEAS DE MARE TAINA, LAO CAFELUTA CU KONDIAKOV! DESIGUR, NU SE POATE TRECE CU VEDEREA VIZITA SI INTALNIRILE DE"LUCRU" PARTICULARE-DAR IN CALITATEA DE PRIM MINISTRU AL ROMANIEI, PE CARE LE-A AVUT (NU SINGUR!!!) CU ACELASI EMISAR KONDIAKOV LA KISINAU, TIRASOPOL SI...SE PARE O VIZITA FULGER DE LA CHISINAU CU UN AVION SUPERSONIC, LA...KREMLIN!!!

CUTREMURATOARE GAZELE LUI PONTA SI ALE STALINISTILOR MASCATI IN SOCIALISTI-NU-I ASA???
EI INCA DORM LINISTITI, DEOARECE AU SPATELE ASIGURAT DE MAIDANEZII A CAROR HAITA ESTE CONDUSA DE COLUNELUL DOGARU-FOST CONSILER IN SECURITATE AL LUI ILIE CEAUSESCU, PIESA DE BAZA IN KAGHERBIADA DIN 1989, SI MINERIADE- INDEOSEBI LA ACEA MINERIADA UNDE-CU SIGURANTA VA ADUCETI AMINTE!_S-AU OCUPAT DE INCENDIEREA AUTOBUZELOR DAR SI A TVR CARE AU "LEGITIMAT" MANIA PROLETARA A "MINERILOR " LUI ILIESCU!!!
IATA CE CUTREMURE NATIONALE PRODUCCEI CE AU SEMNAT DEJA IN SECRET, ADUCEREA GAZELOR DE SIST PRIN...PONTA-ANTONESCU-USL, CONDUSI IN LESA DE MARII AFACERISTI ADRIAN NASTASE SI DAN VOICULESCU-ADEVARATII SLUGOI AI KREMLINULUI!!!

CE INSEAMNA ACT DE TRADARE DE TARA?
CE INSEAMNA INCALCAREA JURAMANTULUI DEPUS LA INVESTITURA?
CE INSEAMNA MINCIUNA SI DEZINFORMAREA IN CALITATE DE INALTE OFICIALITATI?
CE INSEAMNA UN ACT PURTAND SEMNATURILE CELOR IN CAUZA-ACT INITIAT DE O MISCARE INREGISTRATA DREPT "CONSILUIL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE" IAR IN FAPT ESTE UN SINDICAT ORGANIZAT SI AVAND LOGISTICA UNUI ORGANISM PARAMILITAR- CARE, LUANDU-SI PARTASI :
1/ PRESEDINTELE TARA (FIE EL SI INTERIMAR!!!)
2/PRIMUL MINISTRU
3/ALTI MEMBRI DIN CONDUCEREA TARII CARE AU ANGRENAT SI
4/O SERIE DE PARTIDE POLITICE
PENTRU-SCRIS NEGRU PE ALB:
1/DESFIINTAREA CURTII CONSTITUTIONALE
2/DESFIINTAREA ANI
3/DESFIINTAREA CNSAS
4/ DEFIINTAREA TUTUROR CELORLALTE ORGANISME CE SE OCUPA CU STRUCTURILE DE CROIMA ORGANIZATA LA NIVEL ECONOMIC-POLITIC-STRUCTURI IMPLICATE DEMULT LA NIVEL TRANSNATIONAL!!!!

IATA CE NE PASTE!!!
DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA NE LUMINEZE CA POPORUL ACESTA SA NU MAI CADA IAR PRADA HIENELOR!!!
UN FOST JURNALIST DE INVESTIGATII SPECIALE.

CONSIDER CA SE IMPUNE DE MAXIMA URGENTA, CERCETAREA TUTUROR CELOR IMPLICATI, IN INTREGUL COMPLEX DE PROBLEME DIN ULTIMELE 2 LUNI, DEOARECE INSASI EXISTENTA NATIONALA A STATULUI ROMAN ESTE IN PERICOL MAI MULT DECAT IN 1947!!!
ROG PARCHETUL GENERAL SI PE TOTI CEI ABILITATI, SA IA CAT SE POATE DE SERIOS TOATE ACESTE ELEMENTE, DEOARECE, MAINE CU SIGURANTA VA FI PREA TARZIU!!!
O MISCARE POLITICA, SE SCHIMBA CU ALTA, AZI E MAI RAU-MAINE NU SE STIE DAR SE SPERA LA MAI BINE...
ODATA INSA INTRATA TARA IN DESCOMPUNERE SPRFE A FI IMPARTITA, PROCESUL POATE FI IREVERSIBIL!!!
NU UITATI CA DOBROGEA PIERDUTA A REVENIT LA PATRIE DUPA CCA O JUMATATE DE M ILENIU!!!
NU UITATI CA BASARABIA, BUCOVINA, HERTA, INSULA SERPILOR SUNT UNDE SUNT SI POPORUL ROMAN DE ACOLO-VAI DE EI!!!
NU UITATI DE ROMANII DIN SERBIA-ZONA TIMOCULUI!!!
IAR ODATA VANDUTA TARA, VANZATORII SUNT PRIMII CARE SUNT ELIMINATI DE CATRE MARII..."CUMPARATORI"-SPRE A NU AVEA BATAI DEC CAP CU SANTAJE, MARTORI, CONCURENTA, AGENTI DUBLI (CA DUPLICITARI SUNT TOTI!!!)

DOMNILOR PROCURORI,
INCA SE MAI POATE FACE CEVA-ADICA
T O T U L !!!!
SI AVEM INCREDFERE CA JURAMANTUL PE CARE L-ATI DEPUS VI-L VETI TINE PANA LA CAPAT!!!
BUNUL DUMNEZEU SA VA OCROTEASCAP E TOTI CEI CE VOITI SI VA LUPTATI PENTRU CA TARA ASTA SA RAMANA ASA CUM A LASAT-O DUMNEZEU!!!
MAICA DOMNULUI SA VA OCROTEASCA!
DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE, SA VA INTAREASCA SI SA VA ACOPERE IN TOT CE FACETI PENTRU BINELA TARII SI POPORULUI ROMAN!

DUMNEZEU SA NE BINECUVINTEZE, SA NE OCROTEASCA TARA, CASA, NEAMUL. SI SUFLETUL ROMANESC!
DOAR IMPREUNA CU DRAGOSTE VOM BIRUI!!!

Musafir

#55

2012-08-03 14:21

Acest guvern nu face altceva decit sa ne instige si pe noi patronii de firme si administratorii societatilor comerciale , de azi inainte sa le raportam pe toate caile doar date si informatii false deoarece vedem ca nu se poate intimpla nimic.Am sa raportez la 30 iunie 2012 prin bilantul TRANSMIS ELECTRONIC un profit de 1000.000.000.000 si ii astept sa vina sa-mi ceara impozitul ca oricum pot spune ca si MAI ca nu-mi asum raspundere. Pe orice raportare de azi inante pina se demite guvernul voi inscrie date gresite sa vedem ce o sa se intimple

Musafir

#56

2012-08-03 14:28

ma sperie ce scrie domnul de la pozitia 54

Musafir

#57

2012-08-03 15:42

Ia cineva act de asemenea demersuri????!!!

Musafir

#58

2012-08-04 09:37

DEMISIA

Musafir

#59 c.mihai

2012-08-05 15:28

De acord cu tot ce s-a scris mai sus.
Însă pe lângă constatări mai putem să acţionăm şi practic. Să cerem publicarea pe internet a listelor electorale cu semnăturile celor ce au votat ca să putem verifica dacă alţii au semnat în locul nostru, majorând fraudulos numărul celor prezenţi la vot.
Pentru aceasta, subscrieţi la petiţia on line de la adresa:

http://www.petitieonline.com/publicarea_listelor_electorale_dup_votare#form


Vă mulţumesc !


Musafir

#60

2012-08-06 11:28

Har domnului ca avem acces la internet si tot lui sa-i multumim ca mai exista oameni care nu se dau batuti in a merge la "miezul lucrurilor",si in a ne deschide si noua ochii sa vedem de fapt ce vor cu adevarat cei ce s-au cocotat acum in varful piramidei de unde sa poata controla si impune prin parghii aparent legale politica bunului plac.Ceea ce nu stiu ei este faptul ca,poporul roman(sau macar o mare parte din el)s-a desteptat intre timp.Dovada vie este faptul ca nu ne-am prezentat la vot in mare parte.Chiar daca lor nu le vine a crede!!! unde sunt cei peste 90% din populatie care spuneau ei ca vor merge la referendum? nu vad oare ca minciunile lor nu mai sunt"inghitite" de populatie?

Musafir

#61

2012-08-09 01:16

In plus as sesiza si Balaceanca pentru o camasa de forta si un calus...

Musafir

#62

2012-08-09 11:27

ma sufoc de indignare

Musafir

#63

2012-08-13 22:35

Un nu categoric neocomunismului in Romania!
Lucian LIVESCU

#64

2012-08-19 04:10

In SUA a-ti trece in CV universitati care nu au auzit de tine constitue fellony = puscarie. Lucrul devine cu atit mai grav,cu cit faci asta pentru a te catara cu nesimtire in fruntea tarii, pozitie de unde, fortind Constitutia, dai o lovitura de stat,in risul incontient al unei parti a populatiei, careia tragicul curent economic international i-a luat pina si porcul din cotet.Singura satisfactie a acestei parti a populatiei a fost ca pentru citeva zeci de milioane de euro(cu care au reusit sa saraceasca si mai mult)s-au razbunat pe presedintele,care prins in hartuiala cu cei cu privilegii suspuse, nu a mai avut timpul si darul de a le mai explica si cere parerea,ci a fortat masurile de aliniere mondiala a tarii.Faptul ca nu am fost printre ultimii nu mai conteaza;tot ce mai conteaza pentru noua orinduire, care, pe zi ce trece,isi probeaza la modul DEZASTRUOS incapacitatea,este daca Ei si Ai Lor isi vor mai recupera privilegiile si vor mai suge ce a mai ramas de supt din tara. Desteapta-te Romane trebuie invatat tot timpul.Din pacate nu vom putea trece la un alt imn fara a-l sti bine pe acesta,domnilor intelectuali, sfatuitori ai neamului atit de furat,prostit si invrajbit.Iata de ce a-i Cerceta si Pedepsi pe acesti indivizi este o datorie de onoare a oricarui cetatean constient de soarta tarii sale cit si a lui personala.Fii informat si sigur ca intelegi ce se intimpla cu tine,ceilalti si tara ta. Nu uita sa pui TARA inaintea intereselor personale daca tii la tine cu adevarat.Setea de dreptate dublata de inconstienta poate duce in primul rind la slabiciune si apoi la dezintegrare.Vorba poetului "ne pindesc pericole mortale..." Dumnezeu sa ne lumineze numai de BINE!

Musafir

#65

2012-08-24 21:58

Bravo si felicitari pentru cutaj si initiativa ( cu toate ca nu cred ca are ceva sorti de izbanda )!!
GIPS - OLT

#66 SALVATI OLTCHIM - ARPECHIM

2012-08-30 22:45


SEMNATI APELUL PENTRU SALVAREA OLTCHIM:
http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim

TRANSMITETI ACEASTA PETITIE RUDELOR, PRIETENILOR, CUNOSTINTELOR SI COLABORATORILOR DUMNEACOASTRA PENTRU A STRANGE CAT MAI MULTE SEMNATURI SI PENTRU A DA FORTA ACESTEI PETITII!
S. MAX

#67 http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim

2012-09-14 16:56

Atentie, se inchid uzine! Urmeaza OLTCHIM - ARPECHIM.

Tot ce-au promis s-a compromis!
Au promis salarii si pensii marite (in afara reintregirii salariilor bugetarilor si a restituirii CASS-ului catre pensionari). Si ne-au dat: devalorizarea leului cu cca. 5 - 10%, cresterea preturilor carburantilor cu cca. 5 - 8%, cresterea pretului la energie electrica si gaze cu cca. 5 - 10%.
Au promis pastrarea si generarea unor locuri noi de munca. Si ne-au dat: cresterea somajului, insolventa unor mari societati.
S. MAX

#68 LOVITURA DE STAT DIN ROMANIA

2013-01-02 19:24

Citez din CURENTUL - http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012122181538/Politic/Deutsche-Welle-Lovitura-de-stat-din-Romania-comparata-cu-cea-din-Egipt.html


Preluare din Deutsche Welle: Lovitura de stat din România, comparată cu cea din Egipt.  Scris de Dragoş Stănculescu


<< In 2012 s-au inregistrat grave reculuri ale democratiei in Romania si in Egipt, tari de interes strategic pentru aliantele occidentale din care au facut sau mai fac parte, comenteaza Deutsche Welle.

"In ambele principiile statului de drept, cu tot cu presa si justitii independente, aflate la adapost de ingerinte politice, au suferit un esec serios. In Romania, din pricina loviturii de stat din vara acestui an. In Egipt, din cauza capacitatii fortelor islamiste de a impune o constitutie fundamentalista care va pune probabil pe butuci statul de drept si democratia," explica Petre Iancu in comentariul sau pentru Deutsche Welle.

El critica occidentul, spunand ca "a dormit in post", "omitand sa ia in serios pericolele si sa lucreze in vederea crearii unor structuri apte sa preia puterea dupa prabusirea tiraniilor 'luminate' de la Cairo si Tunis, ori a dictaturii pompieristice a lui Gaddafi, in Libia".

"Erori grave s-au comis si in abordarea problemelor romanesti", mai adauga Petre Iancu.

"Prea putini analisti apuseni au prevazut evenimentele din cursul verii, prea putini politicieni occidentali au recunoscut din vreme riscurile planand asupra democratiei dambovitene.

A revenit Comisiei de la Venetia trista sarcina sa constate, tardiv, dupa alegerile din decembrie 2012, comiterea in serie a unor grave incalcari constitutionale, care ar fi fost, in fapt, previzibile. In context, occidentalii ar fi trebuit sa se alarmeze si sa treaca la fapte din vremea guvernului Tariceanu care, dupa aderarea la UE, si-a tradat promisiunile electorale, punand capat reformelor.

Din pacate nici NATO nici UE nu dispun nici de vointa suficienta si nici de mecanismele necesare depistarii din vreme si rectificarii unor derapaje anti-democratice de felul celor care au avut loc in Ungaria si Romania", constata jurnalistul Deutsche Welle.

In opinia sa, nici NATO si nici UE "nu si-au gasit inca formula optima de a replica antidemocratilor".

"Ambele aliante au carente si restante dureroase care le-ar putea afecta serios credibilitatea si integritatea. N-ar fi exclus sa le distruga in cazul in care nu le vor elimina rapid. Dar e greu de crezut ca vor putea veni de hac in 2013 unei crize care, departe de a fi doar una economica, a devenit de mult, pentru a parafraza titlul unei carti semnate de Ralf Dahrendorf, si una a democratiei", conchide Petre Iancu. >>

CEEA CE ERA DE DEMONSTRAT S-A DEMONSTRAT SI A FOST RECUNOSCUT DE LUMEA CIVILIZATA.
TREBUIE SA AVEM GRIJA CA ASEMENEA LUCRURI SA NU SE MAI INTAMPLE!


Musafir

#69

2013-02-14 13:12

au format un guvern duplicitar.