Publicarea listelor electorale după votare.

Dragi prieteni care NU ATI VOTAT la referendumul

din 29 Iulie 2012.

Absenţa Dvs. de la această farsă politică organizată de USL nu înseamnă absenteism şi nici boicot, cum afirmă propaganda USL. Inseamnă că aţi spus un NU democratic demolării statului de drept şi călcării în picioare a legilor şi chiar a Constituţiei de către şefii şi activiştii de partid ai USL. Aţi spus NU minciunii ridicată la rang de politică de partid în USL, aţi spus NU celor care vor să reprezinte şi să guverneze doar pentru o parte minoră dintre români aşa cum au şi declarat public. Aţi spus NU urmaşilor comuniştilor care în 1945 au venit pe tancurile sovietice şi au instaurat politica bolşevică distrugând statul de drept, democraţia, valorile morale ale românilor şi elitele lor şi care timp de 44 ani au spălat prin teroare şi manipulare creierele generaţiilor de români, cu rezultatele dezastruoase de astăzi.

Dragi prieteni, Dvs. sunteţi cei 53,76 % respectiv 9 833 411 dintre români care prin neprezentare v-aţi opus acţiunilor distructive ale USL şi i-aţi îmvins ! Dvs. vi se adugă cei 5,11 % , respectiv 943 375 români care s-au prezentat la vot dar au spus NU, astfel că în total suntem 58,87 % , din populaţia înscrisă pe liste, adică 10 776 786. Faţă de cei 40,47 % care au votat DA la referendum, este matematic evident că suntem majoritatea absolută a românilor care n-au vrut să valideze lovitura parlamentară de stat a USL prin îndepărtarea preşedintelui ales al României.

Şi ca să lămurim şi minciunile diverşilor Pinocchio din USL, amintiţi-vă că Preşedintele Băsescu a fost ales în 2009 de 5 274 063 români, iar pe 29 Iulie s-au opus demiterii sale un număr de 10 776 786 români ! Mai este ceva de comentat ?!

Dragi prieteni, referendumul a fost cerut, organizat şi aranjat de USL. Este de o ipocrizie crasă pretenţia USL, văzând că nu şi-au atins scopul, să afirme acum că listele electorale nu sunt bune, liste făcute şi oficializate chiar de ei. Aceasta denotă lipsa totală de seriozitate şi un infantilism patologic şi pune sub semnul întrebării ce fel de guvernare va face USL în ţara noastră.

Dragi prieteni, sub pulpana infracţională a autorităţilor care au organizat şi supravegheat referendumul, în foarte multe locaţii s-au semnalat fraude, facute unele publice.

Nu-i deloc exclus ca mulţi dintre noi cei care n-am fost la vot să avem surpriza de a constata că pe listele electorale, în dreptul numelui nostru să apară CNP-uri şi semnături false, majorând astfel fraudulos numărul celor care au votat.

Pentru acest motiv cerem Guvernului României, ca autoritate centrală ce a iniţiat şi organizat referendumul din 29 Iulie 2012, să publice pe internet  listele electorale primite de la birourile electorale, astfel încât să avem fiecare dintre noi posibilitatea să ne verificăm poziţia şi să constatăm eventuale falsuri.

Temeiul legal al cererii noastre îl constituie Legea 544/2001.

Rugăm pe cei care vor constata falsuri să le semnaleze tot în această petiţie, pe care o vom ţine permanent la dispoziţia entităţilor politice şi civice  pentru a face demersurile democratice şi legale ce se vor impune.

Vă mulţumesc dragi prieteni !

Constantin Mihai

 


Constantin Mihai    Contactați autorul petiției