Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Acesta este adevarul :)!
Multi colegi de ai mei care se tin bine de carte au luat-o predicativa, si culmea! cei mai 'varza' au dat la nimereala si au pus C
Este o nedreptate ceea ce se intampla aici. Poate ca era subiectiva iar ce ma gandesc eu este total gresit, dar subiectele ar trebui sa fie de nivel mediu si din moment ce profesorii se cearta pe aceasta tema refuz sa cred acest lucru.
Bafta la proba scrisa la matematica!
:)
examen
Re:
auzi draga mea,daca ai fi fost in locul copiilor care dadeau examenul atunci si si fi trecut prin stresul acela,nu ai gandi asa. daca iei propozitia invers este predicativa. si daca o iei asa tot predicativa ramane deci esti tu proasta si nu stii. mai chinuiete putin si dupaia vorbim
Re: Re: bine inteligentule contesta tu profesorii de la Sf.Sava.Nici nu visezi sa intrii tu acolo(9
Asta nu inseamna ca cei de la Minister nu sunt capabili, ca tot profesori de la licee de elita din Bucuresti sun cei ce alcatuiesc aceste subiecte...
CE ESTE ASTA?
Consideram ca dupa atatea interventii si semnaturi pe acest site, ministrul invatamantului, profesor din preuniversitar este in primul rand dator sa se autosesizeze si sa anuleze acest item in sensul de a il considera valid pentru toti elevii, indiferent de solutia data. Multumesc cititorilor si urmati-mi exemplul, sa taiem raul de la radacina al prostiei din aceasta tara! Succes tuturor elevilor pe data de 27.06.2012 pentru disciplina Matematica!
Greseli si erori
Elevii care au ales varianta incorectă "predicativă" au încurcat propoziţia principală şi cea secundară între ele. "Este dificultatea răsfoirii" este propoziţia principală, iar "ceea ce mă jenează" este cea secundară. "Dată fiind ordinea cuvintelor şi absenţa unei intonaţii speciale şi a unor indicii suplimentare, răspunsul corect este "subiectivă"", spune Rodica Zafiu. EU SUSTIN punctarea ambelor puncte si nu neaparat pentru ca predicativa este corecta ci pentru ca nici ministerul nu a stiut raspunsul.
Re:
Apreciez faptul ca tu ai aratat cum ai gandit, fata de altii care s-au apucat sa ii injure pe cei care au pus PR. Iti voi spune cum am gandit eu: cand am realizat contragea am spus "jenanta este dificultatea rasfoirii". In manual si in caietul special am mai intalnit cazuri in care numele predicativ are o astfel de topica. Poate nu ti se pare o dovada credibila, dar asa am gandit.
Vai si amar!!!
Re:
Pentru voi nu este corect , dar pentru cei care au scris predicativa cum e? Pana nici ministrul nu a stiut sa explice de ce e subiectiva :| si lumea se asteapta sa se faca dreptatea ...propun sa se dea macar 3 puncte celor cu predicativa pentru ca e pacat sa piarda puncte ....parerea mea :).
| This discussion has been closed. |
Re:
#1402: Elena -
Exact.
PUTETI SA VA CACATI PE VOI MULT SI BINE CA MINISTERUL NU STIU CE FEL DE SUBIECT A FACUT ... DAR NU CRED CA SUBIECTUL DE EXAMEN IL FACE TOT TARANUL.
CUM ATI FI VRUT SA SE FACA DEPARTAJAREA? CU O PROPOZITIE GEN "ANA ESTE ELEVA" SAU CE PANA MEA?
SI IN PLUS, DE CE S-AR SCHIMBA BAREMUL? PENTRU CA ASA VRETI VOI?
:-J