Pentru eliminarea religiei din scoli!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Pentru eliminarea religiei din scoli!


Musafir

#1 Mircea

2012-03-27 19:34

Amice, esti un idiot si incult si sigur nu roman
musafir

#2 recurs

2012-03-31 22:44

Vrei sa se predea satanismul? Nu stiu ce a fost in mintea ta? Probabil ai probleme cu "mansarda".
Daniel

#3 ce tampit...

2012-04-06 23:44

Cum e posibil sa ceri asa ceva?Daca esti ateu, tine-o pentru tine!Cum poti sa creezi o asemenea petitie, tampitule(o)?Spre informarea ta,religia ce se preda in scoli,tine in mare parte de cultura generala(date istorice,stiluri arhitecturale,etc).Innainte de a creea un topic:INFORMEAZA-TE, mai citeste si tu o carte de religie, macar de liceu, sa vezi ce fel de informatie gasesti in ea.Dar numai un incult ar putea sa posteze asa ceva.Cine este de acord cu porcaria asta are probleme mai grave ca tine!

Musafir

#4

2012-04-10 21:25

nu tine de nationalitate ci de cultura
nuReligiei

#5 me

2012-09-16 14:15

sa nu predea nici o religie... ce e asa greu de inteles?!
marii oameni ai lumii din ultimul secol (aia care au facut 3/4 din inventiile de pe planeta asta) erau atei sau agnostici...

Musafir

#6 Re: Mircea

2012-09-16 14:16

#1: - Mircea

wow... se vede cat de cult esti... sata te invata religia? sa jignesti oameni?!


Musafir

#7 Re: recurs

2012-09-16 14:17

#2: musafir - recurs

lol e SCOALA se predau lucruri care au dovezi STIINTIFICE !!!

comentariu tau jognitor n-o sa-l mai comentez... consider ca un om cult nu ataca si nu jigneste aiurea


Musafir

#8 Re: ce tampit...

2012-09-16 14:21

#3: Daniel - ce tampit...

"Cum e posibil sa ceri asa ceva?Daca esti ortodox, tine-o pentru tine!"  am schimba un singur cuvant... te las sa-l descoperi singur(a)

religia te invata sa injuri si sa jignesti oameni care nu-i cunosti?! hmmm inca un motiv sa NU se predea religia

\ce date istorice draguta?! si moby dick are date istorice... hai sa predam moby dick...

da eu am proiblemem ai grave ca el... se numesc: "logica, matematica" s.a.m.d. daca erau toti oamenii cu aceeasi gandire ca tine inca ardeam oameni pe rug!

religia != cultura dimpotriva... majoritatea oamenilor care chiar conteaza pe planeta asta sunt ATEI SAU AGNOSTICI !!! (aici ma refer la oameni de stiinta inventatori etc)

la scoala se preda stiinta nu povesti de adormit copii. cand o sa ajunga ortodoxismu sau orice alta religie stiinta atunci mai discutam

PS: cand inveti sa vb. civilizat mai vb. pana atunci tine-ti parerile pt. tine!

Inaltpreasfintia Mea Daniel

#9 Comunicat public din partea Patriarhiei Romane

2012-09-16 17:05

Dragi credinciosi, sunt Inaltpreasfintia Mea Daniel si in calitate Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane va instiintez ca Romania este in pragul colapsului: tara noastra a ramas fara resurse de căcat !

Din cauza sarbatorilor ortodoxe din ultimele saptamani, rezerva de căcat a Romaniei a fost epuizata. Desi existau cateva diferente de opinie intre membrii Sfantului Sinod, cand a fost vorba de mancat căcat cu totii au ajuns la un consens si nimeni nu a mai tinut cont de functie, varsta si simpatii, toti acestia au trecand direct la infulecat.

Trist este faptul ca majoritatea credinciosilor nu s-au multumit sa consume căcat in timpul slujbelor, ci si-au luat cate doi saci cu căcat si pentru acasa. Absolut toti enoriasii au mancat căcat in timpul slujbelor, in timpul discutiilor de pe marginea strazii si chiar alaturi de familiile lor, la chermeze, nunti, botezuri sau cumetrii. O alta situatie in care s-a mancat extrem de mult căcat a fost la sarbatorile la care pana de curand se imparteau PET-uri cu aghiasma. Acestea au fost inlocuite cu platouri pline cu căcat, pentru ca enoriasii sa aiba ce manca pe toata durata diverselor posturi.

Pasiunea pentru consumul de căcat s-a raspandit rapid, astfel ca o multitudine de preoti, diaconi, calugari, episcopi si mitropoliti s-au apucat, la randul lor, sa manance căcat. Din pacate pentru ei, zacamintele de căcat ale Romaniei au fost epuizate, astfel ca doar printr-o minune va mai fi descoperit vreun zacamant de căcat care inca n-a fost consumat in aceasta tara. Astfel se poate explica de ce, in ultima perioada, foarte multi credinciosi au inceput sa manance căcat in afara tarii chiar si prin moschei, sinagogi si temple.

Cu sulfetul plin de speranta ca vom identifica un nou zacamant de căcat pe teritoriul tarii noastre, astfel incat sa nu fie nevoie sa apelam la importuri si gandindu-ne cu evlavie la Mantuitorul nostru, va spun „Fiti binecuvantati, fiilor”. Doamne ajuta !

Musafir

#10 Fara credinta,fara educatie,esti o nulitate...

2015-01-10 22:23

Musafir

#11 Re: recurs

2020-06-29 21:51

#2: musafir - recurs 

Sa nu se predea nimic, daca cineva e ateu sa nu piarda ore cu ceva inutil pentru ei.

Musafir

#12 Re: Fara credinta,fara educatie,esti o nulitate...

2020-06-29 21:56

Educatie posibil are, dupa virgula se pune spatiu si nu e o nulitate daca nu crede in asta.
Doar esti tu incult/a.