Cerem începerea urmării penale pentru președintele AUR George Simion, deputat, și a Dianei Iovanovici Șoșoacă, senator!

Cerem începerea urmării penale pentru președintele AUR George Simion, deputat, și a Dianei Iovanovici Șoșoacă, senator! / Anunțuri / Către Procurorul General al României! / Comentarii


Musafir

#1

2021-10-24 22:03

  1. Sustin cu toata puterea acest demers. Este revoltatoare si de condamnat pasivitatea autoritatilor romane care se vor face vinovate de complicitate daca nu vor lua masuri urgente in speta de fata. Sosoaca , Budeanu si acolitii lor trebuie sa dea socoteala pentru faptele lor iar cei care nu trag la raspundere pe respectivii , la fel.
    Nu am incredere in justitia romana dar sper ca de data asta reprezentantii ei vor realiza ca faptele celor acuzati au fost factorul principal ce a dus la moartea a mii de romani .

Musafir

#2

2021-10-24 22:19

Domnule Procuror General al Romaniei luat act de acesta petitie si va rugam sa luati misurile care se cuvin .va multumesc

Musafir

#3

2021-10-24 23:00

Sper sa fie condamnati amandoi

Musafir

#4

2021-10-24 23:04

Ar trebui sa consideram si BOR parte a vinovatiei. In special IPS Teodosie si alti inalti prelati.Preoti de sate si comune care au instigat la nevaccnare. Care au transmis prin mesajele lor atata ura fata de sanatatea si viata enoriasilor.

Musafir

#5

2021-10-25 06:55

Un demers foarte bun. Dar cred ca nu va funcționa. Acești dezaxati, Simion, Șoșoaca, etc beneficiază de o protecție greu de înțeles. Să nu uităm că pe toată perioada pandemiei li sa permis să organizeze proteste, adunări, caravane în toată țara, și să răspîndească numai minciuni cu pivire la covid. In timp ce oamenii obișnuiți erau amendați, închiși in case, li se inchideau afaceri, li se anulau nunțile și botezurile. Ceva este dubios!

Musafir

#6

2021-10-27 07:44

Susțin acest demers cu toată încrederea însă mi-e greu parcă să cred că justiția va ține cont de neregulile create de către aceste specimene numiți demnitari în stat.
Vrajitorul din Oz

#7

2021-10-27 08:41

Sper din tot sufletul ca impotriva acestor dezaxati, precum si impotriva tuturor celor care li s-au alaturat in actele de marsavie, vor fi luate masuri drastice, masuri care - in orice alta tara, in care siguranta populatiei este prioritara - ar fi fost de mult luate. Este ireal, dar si absolut inadmisibill ceea ce se intampla! Suntem rusinea Europei, iar daca JUSTITIA ROMANA NU VA ACTIONA NICI DE ACEASTA DATA, singura concluzie este ca DA, NE MERITAM ETICHETA DE "RUSINEA EUROPEI" SI NU SUNTEM DECAT UN STAT IN CARE FIECARE FACE CE VREA, CAND VREA, CALCAND CHIAR SI PE CADAVRE...de aceasta data, din pacate, la propriu!


Musafir

#8

2021-10-29 11:18

CORECT !!!Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...