Claudiu Hood: "Catedrala Neamului transformată într-un spital"


Musafir

#1

2015-11-03 09:14

Asa mi se pare normal/uman

Musafir

#2

2015-11-03 09:23

...Consider ca aceasta catedrla este inutila pentru mantuirea neamului, locatia este mult mai potrivita pentu un spital, nu pentru un lacas de cult, care face concurenta Vaticanului. Acesta fiind scopul principal al catedralei. Har si putere de la Dumnezeu, nu turnuri poleite, vrem de la Presfiintiile sale.


Musafir

#3

2015-11-03 09:37

nu cred ca se va face ceva atât timp cat sunt prosti care cred in biserica

Musafir

#4

2015-11-03 09:45

din intamplare nu,din dorinta de a se schimba ceva,in tara asta in care traim, si nu o ducem bine deloc.
JustinHD

#5

2015-11-03 09:49

Scurt pe 2:

Tot guvernul si toata conducerea BOR in frunte cu Daniel si Johannis (da, l-am votat, dar sunt profund dezamagit) sa aiba averile confiscate. Sa se reinfiinteze lagarele de munca fortata dupa modelul gulag rusesc iar toata gruparea asta "terorista" care ne seaca pe noi, cetatenii ai acestei tari, de tot ce este omenesc si normal, sa fie trimisa in aceste gulaguri unde sa plateasca pentru saracirea unui popor in "doar 25 de ani".

Problema este.....cine sa faca toate astea cand puterea nu este in mainile noastre? :) Acum o sa vina diverse persoane si o sa zica contrariul aici....dar sincer....cred ca 1989 The Sequel...si de data asta pe bune...este singura modalitate de a se face dreptate. Decat sa murim prin cluburi pitite prin scheletii fostilor giganti comunisti, mai bine sa murim facand ceva pentru viitorul tarii si al urmasilor nostri. Nu catedrale de sute de milioane de euro, cluburi peste cluburi...mall-uri la fiecare intersectie...biserica pe fiecare kilometru patrat. 

Romania este afundata in coruptie si hotie la toate nivelurile. Monarhia sau dictatura este singura solutie pentru curatarea acestui "virus" care continua sa chinuie cetatenii acestei tari...sau cum am spus mai sus....1989 part 2, ca sa terminam ce au inceput ei....acum 25 de ani.

Si ar fi mai multe de spus, dar probabil le stiti si voi.


Musafir

#6

2015-11-03 09:51

Its the right thing to do.

Musafir

#7

2015-11-03 10:37

...avem nevoie de spitale nu de grandomanii...

Musafir

#8

2015-11-03 10:43

Sunt mândra de aceadta petitie,succes Claudiu Hood!!

Musafir

#9

2015-11-03 13:26

este mai multa nevoie de un spital mare, dotat cu toata aparatura performanta decat de o catedrala inutila !

Musafir

#10

2015-11-03 20:42

Un punct de vedere..!

”Dragă domnule Cearceaf (Preafericirea Sa, Preafericitul Părinte Daniel Ciobotea, Arhiepiscopul Bucureștilor, Mitropolitul Muntenie și Dobrogei, Locțiitor al Tonului Cezareei Capadociei și Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române - titlul complet al Patriarhului României, conform art. 25, alin 2, din Statutul pentru organizarea și funcționarea BOR), mi-ar fi plăcut să te văd cu veșmântu-ți curat, în fruntea cohortelor de popi cărora le-ai luat și clanța de la ușă, în genunchi, rugându-te pentru sufletele celor plecați și pentru sănătatea celor rămași. Mi-ar fi plăcut să te dai dracului jos din Mercedesul cu scaune încălzite și să mângâi pe creștet mamele care-și caută copiii. Mi-ar fi plăcut să tragi clopotele bisericilor ca-n noaptea Învierii să știe lumea că e prăpăd. Mi-ar fi plăcut sa-ți trimiți slugile în spitale, să le duci o sticlă cu ceai celor care au salvat necondiționat viețile oamenilor. Multe mi-ar fi plăcut. Mă gândesc că nu era prea mare păcatul să trimiți niște slugi d-alea care-ți cară cârja, ăia care-ți șterg inelul de praf sau vreo doi-trei țârcovnici care spionează babele în biserică să le spună oamenilor că le pui la dispoziție ceva, orice. N-am văzut să trimiți vreun Înalt d-ăla cu chipiu să dea o mână de ajutor cuiva. Să le spui că le îngropi morții fără bani. Să le dai o farfurie de mâncare orfanilor, să scoți din seiful tău aurit ceva, orice, chiar și o icoană,
să le alini durerea. Lingăii ăia de lângă tine nu ți-au zis că tinerii ăia care sunt răniți plătesc impozite din care tu-ți faci mall (n.n. Catedrala Mântuirii Neamului)? Costel ăla, mâna dreapta a lu' Skaraotzki, nu ți-a zis că managerii mai dau și de la ei câteodată? Nu, tată, d-aia tu ești singurul Preafericit într-o țară în doliu.”
Din aceste cauze Semnez