Cerem neplafonarea concediului pentru crestere copil!
Pt ca vreau sa schimbam ceva în bine
Îmi doresc condiții decente de creștere a copilului, în măsura în care contribuțiile la bugetul de stat pe perioada cât nu am avut copil se aplica la cuantumul salariului. De ce sa fii penalizată că ai făcut un copil? ?? La bugetul statului contribui toată viața activă, de ce pentru 2 ani esențiali copilului să nu ai aceleași reguli? ??
Re: Re: corect!!!
Perfecta dreptate! Mai ales cand contributia noastra e proportionala cu salariul.
Re:
1200 de lei pt o mama cu un bebelus mi se pare absurd si exact la fel ma gandesc cu groaza ce voi face in vara cand imi voi depune dosarul, plus ca am inteles (desi sper sa ma insel) ca banii intra in contul mamicilor dupa 3 luni
Nu mi se pare normal ca demnitarii sa isi voteze pensii speciale dolofane, in timp ce noi nu ne putem permite sa stam acasa cu copiii doi ani in conditii decente.
Din moment ce am urmat niste studii, am muncit mult si am fost platita conform educatiei si functiei, contribuind procentual catre stat din suma respectiva, mi se pare normal sa primesc o indemnizatie conform acestor contributii.
Daca as vrea sa stau cu copilul meu doi ani, perioada in care as fi cea mai potrivita persoana pt a-l ingriji, va trebui sa imi caut o cresa ( in conditiile in care vedeti ce se intampla la tv prin astfel de locuri) pentru ca 1200 de lei sunt insuficienti.
Este adevarat ca nu il cresc singura, luand in calcul si venitul tatalui, dar vor fi mai multe cheltuieli pe langa cele deja existente, suntem trei persoane, nu doua, iar venitul pe familie mai mic.
In conditiile astea se mira lumea de ce nu mai face lumea copii, cu exceptia celor care ii fac pt alocatii
Bai papagalilor voi l-ai pus pe Ciolos. Sa va de-a Ciolos ce tot faceti petitii... Mare ti-e gradina Doamne si plina de prosti. Multi prosti... Da-ti inainte cu PNL/PDL si cu Ciolosi si nu va mai plangeti!
| This discussion has been closed. |