Cerem neplafonarea concediului pentru crestere copil!

Guvernantii nostri vor salarii mari pentru ei si dau legi peste legi pentru a obtine acest lucru!

Haideti sa ne gandim putin si la viitorul Romaniei, la copiii nostri! 

Votati petitia pentru disparitia plafonului de 3400 ron si de 1200 ron pentru concediu crestere copil pana la 1 an, respectiv pana la 2 ani! Avem nevoie de timp si de conditii umane pentru a forma tinerii, adultii de maine, care ne vor conduce! 

Nu este corect ca noi, parintii care ne platim toate darile la stat, sa avem LIMITAT venitul atunci cand vrem sa stam acasa cu si pentru copiii nostri! Pentru ce? Ca sa ii putem tine in spinare pe cei care toarna copii cu nemiluita si apoi cersesc mila? Ca sa isi poata creste salariile "demnitarii nostri inalti" care oricum nu fac altceva decat sa piarda timpul pe banii nostri, din sectorul privat? 

Dragii nostri, haideti sa ne unim pentru a stimula natalitatea si in randul celor care mai pot schimba ceva in Romania asta, nu doar in randul cersetorilor si al tiganilor! Stiu ca "tara si conducatorii ne vor prosti" ca sa ne poata manipula mai usor, insa putem schimba asta doar daca suntem uniti!!!

 

Votati pentru disparitia pafonului si poate se va tine cont si de noi!

 

Va multumesc!!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Oana C. să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...