Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Oana

#726

2018-05-02 10:35

Bună tuturor. După cum știți, am început tratamentul cu Twinvir și nu pot să spun că mă simțeam chiar atât de bine cum scriu alții despre twinvir. Mi-au apărut dureri constante de cap și timp de câteva zile chiar grețuri. Cu astfel de simptome nu am stat mult pe gânduri și m-am dus la medic. Ca să ne asigurăm că totul merge bine sau măcar să știm ce se întâmplă, am repetat analizele. Rezultatele au arătat că a scăzut încărcătura virală, și pentru o perioadă atât de scurtă de timp a scăzut considerabil. Durerile de cap însă nu mi-au trecut. E posibil să fie din cauza hipertensiunii intracraniene sau ce mai am eu pe lângă hepatita C. Medicul mi a spus că sunt efectele adverse cel mai des întâlnite pentru combinația sof+led, și că pot să-mi continui tratamentul liniștită. Ce să mai zic, asta e. Până la urmă rezultatul contează.

Dorina

#727 Re:

2018-05-02 11:33

#726: Oana -  

După cum bănuiam probabil că este Twinvir de contrabandă adus prin filiere fara acte de proveniență. Încărcătura virala trebuie sa fie inexistentă după 3 săptămâni maxim . Este irelevant că ai avut viremie 1.000.000 și după doar 10.000 asta nu înseamnă că medicația și-a făcut efectul, înseamnă că virusul la prima analiza a fost în perioada de multiplicare. Viremia trebuie sa fie nedetectabila. Eu personal am întâlnit o grămadă de pacienți internați la V Babeș cu complicații după Twinvir asta datorandu-se in primul rand metodei de procurare. Un medicament antiviral fara acte de proveniență și fără transport cu temperatura controlata poate produce efecte dezastruoase organismului. Nu va imbatati cu apa rece despre cei care comentează pe aici . Ei nu sunt pacienți cu doar cei care fac trafic cu Twinvir încercând să va prezinte povestea în așa fel încât să cumpărați marfa de la ei

Aura

#728 Re: Re:

2018-05-06 07:29

#727: Dorina - Re:  

Da, este adevărat. Sunt mulți pacienți care au avut probleme grave după ce au luat Twinvir. Problema este că disperarea îi împinge să facă lucrul asta. Nici nu se documenteaza suficient dar în primul rând vor să scape de boală. In contextul asta de disperare apar și acești traficanți care spun povesti nemuritoare și care nu-ți oferă decât niște ambalaje și cam atât.

Oaredece

#729 Re: Re: Re: Re: Tratament moldova

2018-05-08 18:59

#562: - Re: Re: Re: Tratament moldova 

Eu am luat tratamentul cu sofosbuvir si daclatasvir din  Chisinau in februarie 2018. Exista in farmacii. 15850 lei MD am  dat.

George din Moldova

#730

2018-05-23 13:32

Buna ziua. Sant din Chisinau, nu ascund faptul, pentru a exclude incercari de a gasi greseli gramaticale de catre unii, pe care asta cel mai mult ii preocupa. Au fost numiti moldovenii (cetatenii din Rep. Moldova) in tot felul, care si mai de care ...imi pare rau .Asi dori sa intreb "fratii " romani, stiu ei oare cati pacienti au fost cu succes tratati de hepatita C in tara "moldorusilor blestemati, traficanti , mincinosi etc..."? - peste 8000 persoane doar in a.2018 cu o populatie totala de pana la 3 milione. In 3-5 ani toti moldorusii vor fi tratati de hepatita C in baza progamului national de combatere a hepatitelor. Acum in Romania , in a.2018 - 2000 pacienti cu ciroza hepatica si alti 10000 cu F3-F4 si F2 cu anumite conditii. In a.2019 conform contractului cost-volum incheiat de CNAS se prevad aceleasi conditii si acelasi nr. de pacienti . Referitor la site-ul twinvir.ro - nu cunosc nimic , dar stiu cu siguranta ca sant medicamente in farmacii, in mai multe retele, nu fac publicitate . Exista combinatia sofosbuvir+ledipasvir (apropo, schema aprobata conform protocolului terapeutic si in Romania ), exista si sofosbuvir+daclatasvir. Nu vad nici o excrocherie in faptul ca vine persoana din Romania la Chisinau la consultatie, primeste receta si isi procura de la care farmacie doreste (sper ca nu veti reprosa ca si farmaciile aduc praf de creta )

 Acum referitor la samsari , bisnitari .  Eu zbor des in Egypt cu serviciul, mai aduc uneori si cateva seturi de medicamente de acest gen (de la farmacii din Cairo, nu online). Asi vrea sa intrebati cateva zeci de romani care au mai bine de un an de la finalizarea tratamentului si sant nedetectabili, care au procurat setul pentru 12 saptamani cu 400 euro , m-ar numi ei pe mine excroc sau moldorus sau alte cuvinte urate ??? nu cred , toti sant multumiti . Excroci aveti o multime in Romania , care de ani fac bisnita cu colete de prin India, Bangladech ...nu se cunoaste de la ce farmacie au comandat , conditiile de pastrare/transportare ...dar de fiecare data posteaza pe fb si alte retele rezultate ale analizelor ARN - nedetectabil. Dar cati pacientinu nu au raspuns la acel tratament - nu stie nimeni. Plus la toate mai pun si un adaos de 200 % , doar pentru a face o comanda pe net.

Ar fi bine sa faceti ordine initial in tara natala , apoi sa numiti moldovenii in toate felurile , nu santeti mai buni . Scuze de erori gramaticale, caci sant moldovean "inapoiat", dar cred ca vindecarea conteaza mult mai mult decat exprimarea.

  Nu consta fericirea vietii in profituri, bani..exista si o satisfacere cand ajuti pe cineva sa scape de aceasta boala ,  dar nu toti asta simt .

Anton

#731 Re: preț moldova

2018-05-24 17:47

#730: George din Moldova -  

Eu am un var căsătorit cu o moldoveanca și i-am spus să se intereseze de aceste medicamente pentru cel mai bun prieten al meu care are hepatita C. Nu exista in nicio farmacie din Moldova tratament pentru 12 săptămâni la 400 Euro. A fost la toate farmaciile din Chișinău ( Felicia, Elody, Farmacia familiei, Apoteka etc) cel mai ieftin este undeva la 820 euro. Așa că terminați cu prostiile astea ieftine să puneți oameni pe drumuri aiurea sau sa umblați cu escrocherii ca site ului www.twinvir.ro . Nu toți suntem fraieri sa credem tot ce se scrie pe aici.


Musafir

#732 Re: Re: preț moldova

2018-05-26 16:08

#731: Anton - Re: preț moldova 

Eu cunosc bine pretul m edicamentelor din farmaciile din Chisinau. Data cititi mai agent, am mentionat ca le procur din Egypt. Ar fi bine sa va informati referitor la pretul de acolo, apoi s- a scrii prostii .Fraier esti tu, scrii zvonuri, nu exista cel mai Mic pret, fiecare combinatie are acelasi pret la toate farmaciile, caci apartin unei retele. Eu nu pun pe nimeni pe drumuri, folositi medic.indiene...prin colete saptamani intregi transportate ...asa va place,sa incurajati alti f raieri la fel ca tine sa obtina profituri considerabile. Din acest considerent atacati dur orice informatie care ar fi benefica pentru pacient, dar foarte incomoda pentru complicii schemelor  cu antivirale indiene.Dar tot mai multi Romani se trateaza cu succes si cu alte medicamente...mafia Indiana se va destrama...un simplu exemplu, Ledifos in farm.in India costa  in jur de 324 usd/ 3 cutii. Care e pretul in Romania, de la millionpharma de exemplu,sau de la intermediari ? Care nu fac nimic mai mult decat o comanda pe net..

  Nu cautati  fraieri in Moldova, in Romania aveti o multime.  

Dorina Manu

#733 Tratament hepatita C

2018-05-27 06:23

Nu vad de ce atâta cearta intre traficanți, samsari, "binevoitori" etc. Eu am luat tratamentul pe cale legală și în condiții de maximă siguranță. Am fost in Moldova cu autocarul alaturi de alti 34 de români și am luat tratamentul. Am plătit prețul lui din farmacie , am primit contract, factura, rețetă și avem și medic in România care se ocupa de noi pe tot parcursul tratamentului. Nu am platit comisioane in plus și am fost 100% sigură că am luat ce trebuie nu un colet din India sau praf de creta de la "binevoitori". Compania din Moldova care s-a ocupat de tot aparține producătorului iar totul a fost transparent. Nu vad de ce să te riști să cumperi de pe internet de pe tot felul de siteuri sau de la tot felul de oameni. Toate certurile astea nu-si au rostul atâta timp cât poți să cumperi tratamentul la prețul corect fără intermediari și în condiții de siguranță. Mulțumesc

Miruna Iosif

#734 Re: Tratament hepatita C

2018-05-27 09:57

#733: Dorina Manu - Tratament hepatita C 

Buna Dorina, am fost și eu la Chișinău cu excursia organizată de asociația de turism medical. Am inceput deja tratamentul de 2 luni și totul merge foarte bine. Au fost mereu langa mine atât cei de la asociație cât și medicul și m-au încurajat să gândesc pozitiv că totul va fi bine. Sănătate tuturor!

ANA

#735 antivralein Moldova

2018-05-30 08:02

In farmacia APOTEKA am luat NUCLEOBUVIR (sofosbuvir) si DACLAVIRDIN (daclatasvir) ---15884 lei MD am  dat, mi-au fost prezentate certificatele si am primit si bon . Multumesc!!!

Miruna Iosif

#736 Re: antivralein Moldova

2018-05-30 09:37

#735: ANA - antivralein Moldova 

Atât am platit și noi pentru medicamente doar că am fost in excursie organizata. Multora dintre noi ne-ar fi fost greu sa mergem pe cont propriu ținând cont că eu am 72 de ani. Sănătate tuturor!


Musafir

#737 Re: Re: twinvir

2018-06-12 10:02

#457: io - Re: twinvir  

Oare mai aveti relatia din Bangladesh pentru medicament?

Adituro

#738 Re: Generice

2018-06-14 17:44

#467: Dan - Generice 

Salut.Spune mi te rog de unde ai cumparat medicamentele si ce acte au fist necesare.multumesc.am nevoie urgent


Musafir

#739 Re: TRATAMENT HEPATITA C

2018-06-15 16:48

#551: - TRATAMENT HEPATITA C 

Poti trece granita cu ele?

Magda

#740 Re: Re: TRATAMENT HEPATITA C

2018-06-17 10:49

#739: - Re: TRATAMENT HEPATITA C 

Daca ai citit ultimele comentarii poți să alegi exact cum vrei sa iei medicamentele. Alegerea e doar a ta! Sănătate!


Musafir

#741 Re: Re: chiriac ana maria

2018-06-23 14:43

#473: - Re:  

Confirm cu tarie ca ceea ce scrie domnul sau doamna de mai sus Este adevarat. ..domnul Vlad rusu nu Este un  sarlatan ci un om care a ajutat multa lume sa scape de ucigasul tacut

Munteanu Irina

#742 Re: Re: Re: chiriac ana maria

2018-06-24 07:20

#741: - Re: Re: chiriac ana maria 

Medicamente aduse prin colet???? Medicamente fara acte de proveniență???? Cred că nu aveți idee la ce va expuneti procedând așa. Chiar nu înțeleg de ce să apelezi la asemenea practici când există soluții legale și sigure la un preț mai mic. Mă rog, aici cred că e problema de mentalitate nu de altceva.

EU

#743

2018-06-30 06:43

In Chisinau Farmacia Apoteka - pretul pentru Nucleobuvir+Daclatasvir A DEVENIT MULT MAI ACCESIBIL ---- Pana la 300 euro pentru 12 saptamani!!!!!! 

Anghel

#744 Re:

2018-06-30 07:59

#743: EU -  

Am sunat și mi-au spus 15.800 lei moldovenesti pentru 12 sapsăptăm!!!!! Asta face in jur de 780 euro ținând cont că un euro este 20 lei moldovenesti. Terminați cu prostiile astea !!! 

Marcela

#745 Re: preț moldova

2018-06-30 08:50

#743: EU -  

Un cretin ăla care a scris prețul . Am sunat și eu, 15780 lei moldovenesti. Numărul de telefon este +373 022 235665. Nu va mai luați după toți cretinii care scriu sa se afle în treabă.

EU

#746 Re: Re:

2018-07-01 08:19

#744: Anghel - Re:  

Din 25.06.2018 --- pretul pentru 12 saptamani de tratament cu NUCLEOBUVIR (sofosbuvir) + DACLAVIRDIN(daclatasvir) in MOLDOVA S-A REDUS ----- de la 15800 lei MD (790 euro)  la   aproximativ 300 euro!!!

Un pret mult mai accesibil  si o solutie pentru fiecare!!!! desigur mai telefonati si verificati pretul pentru a va convinge!!!

Sanatate va dorim!!

 

Magda

#747 Re: Re: Re:

2018-07-01 15:55

#746: EU - Re: Re:  

Am sunat la farmacia de pe Stefan cel Mare, la farmacia de pe bulevardul Moscova și la cea de pe Șoseaua Hincesti. Toate au același preț. Nu au în farmacii dar au zis că pot să aducă de pe o zi pe alta din depozit. Nu este 300 Euro !!!!! Este 790 Euro !!! Din cauza cretinului asta care scrie aici aiurea am sunat internațional de 3 ori la 3 farmacii diferite. Să-ți fie rușine!!!


Musafir

#748 Re: Re: Re: Re:

2018-07-01 20:50

#747: Magda - Re: Re: Re:  

CRETIN si MINCINOS esti chiar tu cel care aduci argumente false....( nu exista farmacie pe bd. MOSCOVEI...)

DAA deja e un pret NOU si mult mai accesibil (NUCLEOBUVIR+DACLAVIRDIN pentru 12 sapt. Pret pana la 300 euro) doar in farmaciile  APOTEKA din Chisinau si Balti , este prezent in farmacie  fara comanda prealabila.

TEL. Farmacii:

373-22-27-73-87                 373-22-23-56-65

373-22-56-79-68

Fiecare are dreptul la informatie si deci fiecare din cei interesati  poate verifica veridicitatea ei.

Sanatate va doresc!

 

Dan

#749 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-02 14:10

#748: - Re: Re: Re: Re:  

Nu se merită să-l jigniți pe asta. Asta înseamnă să-l băgați în seamă. Am sunat bineînțeles și eu să mă conving și prețul este 780 Euro. El poate sa scrie ce vrea , probabil că nu are altceva mai bun de făcut. Cu un simplu telefon va lămuriți și nu trebuie sa va mmai bateți capul de pomană cu toți cei care scriu sa se afle în treabă.

Daniel

#750 Pastile generice twinvir

2018-07-04 10:40

Eu am cumparat twinvir online pentru ca mi l-a recomandat medicul hepatolog, mi-a prescris sofosbuvir si ledipasvir in combinatie si mi-a spus ca daca e de facut alegere din cele generice (pentru harvoni original bineinteles ca nu aveam suficienti bani, ca si orice simplu muritor) atunci mai bun decat twinvir dupa calitate nu gasesc nimic. Am facut comanda de pe siteul oficial si in 5-6 zile dupa ce am facut comanda m-a contactat curierul si mi-a livrat comanda. Nu stiam la ce sa ma astept si in ce stare vor ajunge flacoanele, de aceea am rugat curierul sa-mi deschida ambalajul inainte ca sa-i dau banii. Totu a fost ok, flacoanele si membranele de protectie, despre care am mai auzit de multe ori, erau neatinse, hologramele la locul lor. Recent am inceput al doilea flacon, ma simt bine, efecte adverse nu sunt. Din cate am inteles eu, cel mai important este sa nu fac pauza de nici o zi si sa iau pastila fiecare zi la aceiasi ora. Rezultatele preliminare ale analizelor arata ca tratamentul merge ok.medicul mi-a spus ca la sfarsitul tratamentului o sa fiu si mai bine. Sunt foarte increzut ca o sa reusesc sa ma vindec, multa sanatate!