Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!
vrem noile terapii si in romania
Sănătate Petre, te susținem !
multumiri pentru sprijin
daca 64 din 168 semnatari pana acum nu si-au declinat identitatea inseamna ca foarte multi ne sprijina ,
Da doamne sa semneze zilnic70-100 de persoane si se pot grabi demersurile,multumim celor carora le pasa de noi.
APAH.RO ne sprijina cu aceasta petitie ii uram succes.
Doamne ajută!
ESTE ALEGEREA FIECARUIA SA-SI ARATE NUMELE SAU NU.IMPORTANT ESTE SA FIE CIT MAI MULTE SEMNATURI.
MULTI DINTRE CEI CU ASTFEL DE PROBLEME DE SANATATE AU AVUT "DIFICULTATI" LA LOCURILE LOR DE MUNCA.ESTE UN ASPECT DELOC DE NEGLIJAT.
ESTE BINE CA INAINTE DE A TRIMITE ASTFEL DE COMENTARII INTELIGENTE SA LE GINDITI .
Re:
este foarte bine ca semneaza cat mai multi eu am inteles din postarea anterioara ca cei sanatosi sunt cei care ne sprijina si nu e necesar sa le cunoastem numele,cand faci un bine nu te lauzi neaparat ,l-ai facut si gata
Succes deplin si multa sanatate !
Re:
s-ar parea ca in continuare romanii iau medicamentele "refuzate" de altii.De ce bolnavii cu hepatita C mai platesc asigurarile medicale ???
In cazul care terapiile fara interferon nu vor fi aprobate ci vor fi aprobate terapiile cu interferon , ministerul sanatatii ar trebui dat in judecata
asta se numeste crima la scara larga
Re:
da, aveti perfecta dreptate.De ce pacientii cu hepatita c nu pot da statul in judecata pt.ca nu le asigura tratamentele adecvate bolii lor.Asiguratii isi platesc luna de luna "OBLIGATIILE" fata de stat.STATUL NU ARE OBLIGATII FATA DE BOLNAVII SAI , SE PARE CA ACESTIA NU AU NICI UN DREPT VIS-A-VIS DE OBLIGATIILE LOR LUNARE.
O semnătura pentru viață !
INFIINTARE DE CORTURI
CUM SE STRANG SEMNATURI PENTRU CEI ALESI IN PARLAMENT,ASA SA STRANGEM SI NOI SEMNATURI PENRU NOUL MEDICAMENT. EFECTUL VA FI GARANTAT
TEL. MEU DE CONTACT 0749885269
Re:
SA VA AJUTE DUMNEZEU ,NOI CEI DIN LOCALITATI MAI INDEPARTATE VA VOM SPRIJINI CUM VOM PUTEA ,POATE VOM MOBILIZA CUNOSTINTE SAU VOM INCERCA ORICE DOAR SA REUSIM.
| This discussion has been closed. |