Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Angela Suruceanu

#651 Re: Re: Tratament

2018-01-08 17:33

#650: elena - Re: Tratament 

Mirela, de ce te riști să cumperi de la necunoscuți care nu.ti garantează nimic decât niște pastile care nu știi ce conțin? Exista tratament accesibil și extrem de eficient, doar trebuie sa suni la asociația de turism medical și ei pot sa.ti intermedieze tratamentul direct de la producător fara comision , cu acte de proveniență, rețetă , monitorizare medicala , transport cu temperatura controlata. Cu siguranță prețul este mult sub cel oferit de cei care vând pe aici cu povesti frumoase. Eu sunt vindecata de 6 luni . Nu vă riscați și mai mult sănătatea cumpărând cu ochii închiși.

George

#652 Re: Re: Re: Tratament

2018-01-22 05:21

#651: Angela Suruceanu - Re: Re: Tratament 

Sant curios sa aflu unele momente ce tin de ARTM :

- Fara comision direct de la producator...nici un producator de medicamente generice pentru tratamentul Hepatitei C (India, Egypt, Bangladesh)nu are dreptul de a exporta in Romania (fiind in UE ), poate doar sa aiba contract cu ARTM de a primi in tara lor pacienti romani pentru tratament, si nicidecum de livrare a medicamentelor in Romania catre pacient , ceea ce nu e deloc ieftin ;

- Exista oare turism medical fara comision ???

- Cine aduce in tara "in regim de temperaturi controlate" aceste medicamente, apropo, neautorizate in Romania ?

Si inca ceva . ARTM poate avea contract cu o institutie medicala din tara "x" nu cu producatorul , ce ARTM este companie farmaceutica?

   Turismul medical presupune anume plecarea pacientului pentru tratament , nicidecum intermedieri in vinzare-cumparare de medicamente . Asa fiecare companie de turism medical poate oferi asa servicii , le procura cu 450 $ si le ofera pacientului cu 800 $  si "fara comision " si "direct de la producator"

  Cred ca ei le aduc prin colete la fel ca si ceilalti care comanda online de la diverse farmacii , dubioase sau nu, ramane la norocul fiecarui pacient 

Andreea

#653 Re: Re: Re: Re: Tratament

2018-01-22 07:16

#652: George - Re: Re: Re: Tratament 

George tu ești din alta lume cu acest comentariu.  O să.ti explic exact cum stau lucrurile pentru că eu tot prin ARTM am avut acces la tratament. ARTM este partenerul oficial în Romania al campaniei " O lume fara Hepatita C" unde ambasador al acestei campanii este Leo Messi ( se poate verifica asta foarte ușor pe Google) . Aceasta campanie este susținută de câteva companii farmaceutice din Egipt ( la fel se poate verifica online). Turismul medical consta în faptul că aceste companii farmaceutice și.au înregistrat legal medicamentele in Moldova iar pacienții din Romania intr.o singura zi merg in Moldova cumpără tratamentul și vin aici și sunt monitorizați de către un medic pus la dispoziție de către ARTM. Eu am fost cu un autocar închiriat alaturi de alte 37 de persoane și am luat tratamentul. Normal că este adus cu temperatura controlata atâta timp cât este importat legal . Pe lângă monitorizare am avut contract, factura și garanție a produsului oferite de compania farmaceutica din Moldova. Cat despre preț pot sa spun că mi.a depășit orice așteptare 900 euro cu drum, medicamente , monitorizare .  Cred și eu că acest turism medical spulberă șansele altor traficanți dar asta este viața. Acum că ți.am explicat traseul sper sa cada și alți pacienți că există soluții sigure si la îndemână.

Stelian

#654 ARTM

2018-01-22 07:49

Confirm cele spuse de Andreea. Am fost și la sfârșitul lui noiembrie cu ajutorul ARTM care m.a îndrumat spre tratamentul din Moldova. Impecabil! Totul organizat până la cel mai mic detaliu. Problema cetățenilor ca George este că ei sunt niste traficanți și le.au stricat ăștia combinațiile .George, eu am primit contract de la compania din Moldova, am făcut transfer bancar, am medic român care se ocupa de mine și am acte de proveniență a medicamentelor de la compania farmaceutica importatoare. Șmecheria este că voi nu puteți să oferiți așa ceva și atunci aruncați cu pietre. Puteți verifica ușor pe internet despre campanie Tourncure Romania Facebook

George

#655 Re: ARTM

2018-01-22 11:11

#654: Stelian - ARTM 

Nu sant traficant , sant din Rep.Moldova . Eu am raspuns d.Angela referitor la intermediere .Nu am stiut ca din Moldova se primesc medicamentele , in postare a fost indicat direct de la producator , de asta si am avut intrebari . In ceea ce priveste tratamentul in Moldova, da, sant de acord , chiar nu e neaparat sa fie intermedieri cu diverse companii. Sant la farmacii medicamentele , doar receta de la medic e necesara . Conditiile de transport acum sant satisfacatoare (nu depasesc 30 grade cred ca nici in autocar ). 

 Iar faptul ca am ajutat cativa Romani sa primeasca acest tratament (i-am intilnit la Chisinau , am mers la medic impreuna cu analizelele, au primit consultatie si receta , apoi au procurat de la farmacie setul de medicamente ) poate fi definit ca sant traficat- sa fie unicul meu pacat .

  Apropo, Tour n' Cure nu are nimic comun cu Rep. Moldova , ei cu Egypul direct intermediaza tratamente .

Acus au sa intervina Ilona si alte persoane care au sa-mi caute greseli gramaticale si sa comenteze ca este o teapa medicamentele din Moldova ...

George

#656 Re: Re: Re: Re: Re: Tratament

2018-01-22 11:45

#653: Andreea - Re: Re: Re: Re: Tratament 

D-na Andreea , ati fost la vre-un medic in Chisinau la consultatie ? sau doar ati achitat si ati primit medicamentele?

Andreea

#657 Re: Re: ARTM

2018-01-22 11:50

#655: George - Re: ARTM 

Georgica, nu e un păcat că ești moldovean, e un păcat că ești un moldovean care face afirmații nefondate. Sunt curios cat cheltuiește un pacient care vine singur la Chișinău sa-l ajuți tu. Că la un calcul simplu in farmacie medicamentele costa aprox 16.000 lei moldovenești ( 800 Euro) , drumul până la Chișinău, rețetă , medic samd. Plus că atunci când se întoarce în țară trebuie sa mai plătească și medicul din Romania pentru monitorizarea lui ( astea sunt antivirale așa că nu poți lua antivirale fara monitorizare medicala și analize medicale). Daca-ti mai pui și tu un mic comision de ajutor atunci totul sare de 1100 de Euro pentru pacien cel putin. Așa că dacă pacienții vin la ARTM și sunt îndrumați către compania din Moldova plătesc doar 900 Euro. Așa că lasă- ne cu facerea ta de bine . Tu ești un anonim in schimb ARTM are sute de pacienți deja vindecați de Hepatita C.

Andra

#658 ARTM

2018-01-22 11:57

Daca te uiți atent pe pagina de Facebook a Tour n Cure Romania o să vezi că scrie clar în mai multe postări : Veniți și va bucurați de frumusețile Moldovei în timp ce accesați tratamentul pentru hepatita C. Dar când sunt interese meschine la mijloc e ușor să faci comentarii.  

George

#659 Re: Re: Re: ARTM

2018-01-22 12:05

#657: Andreea - Re: Re: ARTM 

Eu nu am scris nimic nefondat .

 Cu siguranta nu au achitat mai mult decat D-stra (costul 15800 lei , aprox.780 eur, drumul 35, consultatia 10 , iar eu nu am taxa si nici procent din realizarile farmaciilor ), in schimb au procurat asa cum prevede legislatia, de la farmacie cu receta cu formular tipizat de la medic din Moldova . La noi in Moldova exista regulament de eliberare a medicamentelor , care sper ca Apoteka l-a respectat in cazul d-stra . Iar daca merge vorba de transfer bancar efectuat din Romania  companiei farmaceutice din Moldova (ar fi normal institutiei medicale de efectuat transferul)...deja nu e turism medical (daca nici nu ati fost la medic , asa si nu ati raspuns ), ci mai mult export al medicamentelor ...ceea ce deja nu e chiar asa legitim. Si nu are treaba aici Messi deloc.

In fine, sper sa va faceti bine , medicamentele sant bune .

Andreea

#660 Re: Re: Re: Re: ARTM

2018-01-22 12:17

#659: George - Re: Re: Re: ARTM 

Georgel, nu înțelegi că totul e pe contract , factura, acte de proveniență. Firma din Moldova aparține producătorului de medicamente care are înregistrat legal în MOLDOVA antiviralele. Firma plătește taxe și impozite acolo la voi in Moldova. ARTM este partener care monitorizează tratamentul in România prin rețeaua lor de medici și trimite dosarele medicale companiei din Moldova. Habar nu ai ce vorbești. In Moldova sunt înregistrate legal 3 combinații de antivirale de la 3 producători egipteni separați. Ce naiba de Apoteka și de legi vorbești daca aici totul este 100% transparent și în concordanță cu legile Rep. Moldova. Daca ai un preț mai jos decât ei cu tot ce am enumerat mai sus inclus in acest preț ( transport, prânz în Chișinău, rețetă medic Moldova, tratament , monitorizare in România pe perioada tratamentului) foarte bine , atunci spune l daca nu ai și încerci să mai praduiesti ceva de pe forumul asta vezi-ti de treabă. Cat despre Messi mai uitat.te exact unde te.am trimis. Oamenii din Romania știu despre ce este vorba că s-au făcut campanii de promovare. 

George

#661 Re: Re: Re: Re: Re: ARTM

2018-01-22 12:23

#660: Andreea - Re: Re: Re: Re: ARTM 

D-stra asa si nu ati raspuns, ati fost personal la medic in Chisinau sa primiti receta ? Ati luat Nucleobuvir+Daclavirdin?

 

Andreea

#662 Re: Re: Re: Re: Re: Re: ARTM

2018-01-22 12:31

#661: George - Re: Re: Re: Re: Re: ARTM 

Normal că am primit rețetă de la medicul infectionist din Moldova care lucrează cu compania farmaceutica . Și am luat Daclatasvir 60 mg/Sofosbuvir 400 mg pentru 12 săptămâni. Chiar nu înțelegi că sunt deja sute de pacienți care au fost in Moldova??? La 900 de Euro cu totul inclus. Așa că dacă ai un preț mai mare al pachetului și ești un om de bine indeamna romanii care vor sa vina in Moldova să se înscrie pe Tourncure Romania Facebook. In modul asta demonstrezi că ești un om de bună credință și nu câștigi absolut nimic ci doar ajuți oamenii să se vindece la prețul cel mai bun.

George

#663 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ARTM

2018-01-22 12:38

#662: Andreea - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ARTM 

Eu asta si fac , ii indemn pe toti sa vina sa-si procure de la farmacie , legal , sa evite coletele de prin India, Bangladesh ...transportate saptamani intregi nu se stie in ce conditii . Am mai facut postari aici citeva luni in urma , dar am fost dur atacat ca este o teapa ...ca nu exista in Moldova in farmacii asa medicamente ...sau ca ar cere sume enorme...4 pacienti care am putut sa-i ajut , pana la ARTM cred , nu au achitat in total mai mult de suma indicata de D-stra (doar ca fara dejun )) ) . Si imi pare bine ca deja au toti rezultatul asteptat . Sanatate la toti ! 

Andreea

#664 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ARTM

2018-01-22 12:51

#663: George - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ARTM 

George hai sa o lăsăm așa că matematica e aceiași și în România și în Moldova. Calculele sunt simple prin tine omul plătește 780 Euro medicamentele, intre 35-50 de euro drumul ( depinde din ce judet din Romania vine) 10 euro rețetă , fara masa și fără monitorizare medicala și fără contract, factura etc . Un calcul simplu arată că o consultație personala la un medic bun in Romania este de 150-200 lei ( aprox 45 Euro) iar un pacient trebuie să meargă la începutul tratamentului, la o luna , la doua luni la trei luni și la 6 luni de la începerea tratamentului. 5 consultații ori 40 -45 euro sunt cam 200 Euro. Total la tine cam 1100 euro. Cu programul Tourncure e 900 Euro totul inclus plus că este ceva organizat nu vine omul sa.l cunoască pe George de la Chișinău samd. Hai mai bine sa o lăsăm așa că după daca te jignesc alți români pe aici spui că suntem rai. Ti.am zis matematica e universala. Daca vrei sa îndrumi oamenii către ceva organizat și 100% bine daca nu chiar nu are sens sa ne mai certam aiurea când lucrurile sunt clare ca lumina zilei.

George

#665 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ARTM

2018-01-22 13:02

#664: Andreea - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ARTM 

Finisam discutia , nu cearta . Dar ceea ce tine de matematica , rezulta ca in contractul D-stra consultatiile medicului bun din Romania sant gratuite ...de altfel nu intrati in suma de 900. 

 45 eur o consultatie ??? traiti bine atunci .

Succese va doresc

Andreea

#666 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ARTM

2018-01-22 13:16

#665: George - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ARTM 

Te asigur că atât costa o consultație la un medic primar gastroenterolog sau hepatolog in Romania și asta poate fi verificat ușor pe internet de către tine. Eu am fost deja la 4 consultații și nu am platit nimic în plus față de contract. Urmează cea de 6 luni peste 2 luni. Dar am o idee : am înțeles că tu faci lucrul asta fara sa câștigi nimic de pe urma pacienților și ai ajutat deja 4. Poți să suni la ARTM și să te oferi voluntar sa întâmpini autocarul cu pacienții români care vin în Moldova. Eu când am fost am fost întâmpinată de un domn drăguț care ne.a așteptat când a ajuns autocarul. In felul ăsta ajuți nu 4 ci 40 odată. Chiar sunt curioasa daca o să se întâmple asta

George

#667 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ARTM

2018-01-22 16:27

#666: Andreea - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ARTM 

de ce nu. Posibil . Cred ca nu vine de 3 ori pe zi autocarul , am sa reusesc ... Dar unde e domnul dragut ? ))

Andrei

#668 NUCLEOBUVIR +DACLAVIRDIN MOLDOVA

2018-01-23 07:55

O mica remarca!

Tratamentul antiviral :NUCLEOBUVIR(sofosbuvir) + DACLAVIRDIN (daclatasvir) se elibereaza oficial in retea de farmacii APOTEKA (num. de tel. unei farm.: 0(22) 27 73 87 ) --pret pentru 12 sapt., ambele molecule , este de  15 800 MDL (aprox.750-775 euro). Reteta poate fi atat din MD cat si din RO ( dar nu e obligatorie!), respectiv reteta simpla eliberata de medicul care v-a monitoriza pacientul. Farmacia nu are sistem online, nu presteaza servicii de livrare , deci fiecare isi gaseste modalitatea de procurare cea mai potrivita (intermediari , agentii - desigur serviciile costa sau adresare personala , rude, prieteni...). Sanatate !!!


Musafir

#669 Vand 3 cutii Hepcinat LP

2018-02-11 21:33

Vand 3 cutii Hepcinat LP pentru tratarea hepatitei C. Acetea sunt aduse personal din India cu garantie si acte de provenienta. Medicamentele au costat 900 Euro, iar eu le vand cu 650 Euro( 3000 lei) cu garantia ca sunt autentice si s-a respectat temperatura de transport. Persoana pentru care au fost aduse, nu a mai avut nevoie ( rog seriozitate ). 

Ioana

#670 India

2018-02-12 07:13

Cutiile astea sunt probabil din lotul de India contrafăcut. Am luat Ledifos și nu au avut absolut niciun efect. Ba mai mult viremia e mai mare decât la începutul tratamentului . Cel care mi.a vândut aceste medicamente are mereu telefonul închis. Am aflat că sunt mai multe persoane care au cumpărat de la samsari și medicamentele nu au avut efect. Sper ca situația mea sa nu se întâmple și altora . Sfatul meu este sa nu cumpărați nimic de pe internet de la persoane care vin cu povesti . 


Musafir

#671

2018-02-12 22:21

Draga Ioana, nu stiu de ce faci aceste afirmatii in nestiinta de cauza. Nu stiu ce ai luat si cum ai luat , si nici de unde ai luat sau ce interese ai. Daca ai fi citit bine anuntul, ai fi observat ca acord garantie. Eu nu ma joc cu sanatatea nimanui. Garantie inseamna: venit in casa mea, facut un contract si aflat toata povestea medicamentelor. Medicamentele au costat mult mai mult+drumul etc., am avut 2 seturi pe care le-am adus pentru familia mea. Doar un membru a avut nevoie! Acesta s-a si vindecat dealtfel, ceea ce se poate dovedi cu actele medicale, nu cu vorbe si povesti! Tocmai de aceea orice persoana interesata este bine venita in casa mea unde-i pot pune la dispozitie toate actele medicale si anterior si ulterior tratamentului, precum si actele de achizitie ale medicamentelor. Asa ca, te rog sa nu mai vorbesti aiurea de loturi contrafacute si alte prostii, fara sa stii despre ce este vorba. Asta este povestea si este o poveste reala. 

Mircea Vaida

#672 India

2018-02-13 07:19

Cum acorzi tu garanție? Că doar nu ești producătorul sa acorzi garanție. Cum acorzi tu contract că doar nu ești importator? Tu daca pacientul nu se face bine sau suferă complicații ce garanție ii acorzi? Hai sa.ti spun eu cum sta treaba. Că e lot contrafacut sau nu daca pacientul pățește ceva sau tratamentul nu este eficient te speli pe mâini că nu poate nimeni sa dovedească că tu ai avut produse bune atâta timp cât ele nu exista. Tu ești un așa zis vânzător de bună credință deși legal nu ai voie sa vinzi așa ceva și poate o să ai ceva probleme legale dar nu atât de semnificative. Însă pacientul este cel care suferă ca intotdeauna. Așa că poveștile astea cu contract și garanție pe persona fizica nu prea țin.


Musafir

#673 Re: Vand 3 cutii Hepcinat LP

2018-02-13 16:47

#669: - Vand 3 cutii Hepcinat LP  

Buna ziua. As dori sa le cumpar pentru sotia mea. vreau sa stiu ce garantie am si care e termenul de garantie al medicamentelor.


Musafir

#674 Re: Vand 3 cutii Hepcinat LP

2018-02-13 16:56

#669: - Vand 3 cutii Hepcinat LP  

Salut .Tot eu va deranjez va intreb inca odata ce garantie am ca sunt originale si cand epira termenul de valabilitate.Conteaza genotipul de hepatita? Sotia mea are fibroza F1 spre F2.multumesc. 3000 de ron este ultimul pret?

Andrei

#675 Re: Re: Vand 3 cutii Hepcinat LP

2018-02-13 17:41

#674: - Re: Vand 3 cutii Hepcinat LP  

Daca doriti medicamente pentru a scapa de virusul acesta ucigas HCV, si desigur mai doriti si o careva siguranta...una din optiuni care poate fi analizata este procurarea din Chisinau ,NUCLEOBUVIR +DACLAVIRDIN- pret pentru 12 saptamani 15800 lei MD,  in farmacie Apoteka se elibereaza oficial , puteti solicita certificate de inregistrare, analiza...cu bon...Piata, internetul e foarte generos, dar cand doresti sa scapi cu adevarat de acest virus trebuie sa analizezi bine....succese si sanatate!!