Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

ANA

#626 Re: Re: TEAPA Chisinau farmacia Apoteka antivirale

2017-11-06 10:37

#623: Doina - Re: TEAPA Chisinau farmacia Apoteka antivirale 

 Oare nu v-ati saturat sa tot turnati gogosi!!! Deja inventati procese numai sa aduceti cit mai multe argumente false, cita obraznicie !!! Despre ce fel de dreptate mai poate merge vorba cind sunteti intruchiparea minciunii si dezinformarii. Si naiva fiind imi tot pun intrebarea OARE VIATA UNUI OM CONTEAZA cind exista asa persoane ce indruga verzi si uscate. 

Eu personal am cumparat aceste produse ( nucleobuvir si daclavirdin) din APOTEKA Chisinau si ma minunez de fiecare data citind aceste mesaje de dezinformare scrise cu nerusinare.

Sa va dea domnul tot binele, ce il doriti acestor pacienti ,dumneavoastre!!!


Musafir

#627 Re: RePentru detalii sunati-ma la tel 0723127064: Re: twinvir

2017-11-06 11:41

Mircea

#628 Re: Re: Re: twinvir

2017-11-06 11:45

#625: - Re: Re: twinvir  

 Pentru detalii sunati-ma la tel. 0723127064

Florian

#629 Re: Re: Re: Re: twinvir

2017-11-06 17:59

#628: Mircea - Re: Re: Re: twinvir  

 Mai Mirciulica de unde aduci tu medicamentele???? Ai acte de proveniență? Au fost aduse cu temperatura controlata?? Oameni buni o hepatita C e mult mai bună decât un hepatocarcinom cauzat de medicamente false sau o ciroza fulminanta cauzate de medicamente ținute în condiții improprii la căldură. NU cumpărați medicamente de la toți dubiosii care nu dau doi bani pe viata voastră ci doar pe profitul lor.

Ilona

#630 Antivirale hepatita C

2017-11-06 18:25

Ca să.i dau o replica doamnei care a promovat Moldova fiind clar din Moldova :)) după expresia " ce fel de dreptate mai poate merge vorba" . Am inițiat o campanie de care o să auziți curând la TV și anume, am o lista cu toți samsarii români care vând antivirale și care.si lasă numerele de telefon pe aici pe care o voi preda autorităților pentru a efectua flagrante și a.i prinde pe acești samsari români care pun in pericol viețile pacienților cu medicamentele lor dubioase .Așa  că cei din Moldova pot sta liniștiți că nu apar samsarii români decât doar pacienții tepuiti printre care mă număr și eu. Spun tare și răspicat : NU CUMPĂRAȚI SUB NICIO FORMA MEDICAMNTE DE LA DUBIOSI CARE.SI LASA NUMARUL PE INTERNET SI SPUN POVESTI FRUMOASE. 

Mircea

#631

2017-11-07 06:45

Am avut tratament pentru 6 luni medicul m-a oprit dupa 3 luni. M-ia iesit viremia nedectabila iar celelalte analize bune. Mi-au ramas 3 flacoane HEPCINAT LP NATCO FARMA LTD (generic harvoni) tratament pentru 3luni. il ofer la pretul cu care l-am achizitionat din India. Posed acte de provenienta. Tel. 0723127064

veronica

#632 Re: Antivirale hepatita C

2017-11-07 08:25

#630: Ilona - Antivirale hepatita C 

 Oameni buni, fiecare isi poate procura preparatele din farmacie ( Apoteka Chisinau, Nucleobuvir si Daclavirdin, la pret accesibil15800 lei MD,setul pentru 12 sapt.de tratament, in baza unei simple retete RO,MD...), NIMIC ILEGAL, este oficial inregistrat ,lucrurile pot fi usor verificate si nimeni nu va cere nici un ban suplimentar, imi pare rau ca se gasesc atitea modalitati doar pentru a limita accesul la tratament . Este un tratament revolutionar , cu sanse de vindecare 95-100%,dar nu e un motiv de a cistiga din suferinta pacientilor.

Imi pare rau pentru dumneavoastre, doamna Ilona, ca ati fost tepuita. SCOPUL,  de a permite inregistrarea oficiala a genericelor in tarile cu venituri mici si mijlocii ( din grupul carora face parte si Moldova ) , a fost pentru a preveni distribuirea ilegala a produselor, iar tarile mai bine dezvotate sa  isi creeze program de includere maximala a pacientilor pentru tratament gratuit. Este totusi un avantaj ,ca pacientii pot fi siguri in ceea ce procura si ca totul este absolut legal. 

Ilona

#633 Re: Re: Antivirale hepatita C

2017-11-07 09:24

#632: veronica - Re: Antivirale hepatita C 

 Pentru domnul Mircea cel binevoitor i.l anunț că numărul lui este deja pe lista pentru autorități. Și ca să.i demontez povestea cu i.a mai rămas pentru 3 luni îi spun că viremia și transaminaze ies bine după 3 săptămâni de la începerea tratamentului. Daca protocolul medical cere un tratament de 6 luni atunci el trebuie urmat șase luni și nu 3. Ori e doctorul prea prost ori Mircea prea mincinos . Optez pentru varianta 2 . Cat despre doamna cu Apoteka nu trebuie sa.i pară rău că am fost tepuiti exact de aceiași farmacie ci doar sa lase spectacolul ieftin in stil basarabean că ne.am convins și cu Apoteka asta. Din păcate în Moldova nu pot face nimic sa stopez escrocheria cum o fac in Romania. Așa că nu pot decât să avertizez pacienții să nu se lase păcăliți de Apoteka .

Eu

#634

2017-11-07 18:51

Daca dumneavoastra aveti indrazneala de a ponegri farmacia si cu nerusinare sa aduceti argumente murdare, atunci sa stiti ca Cel mai mare mincinos sunteti chiar dumneavoastra , insirind atitea mesaje de dezinformare mai indraziti sa sustineti ca veniti in apararea pacientilor, o faceti pe marea protectoare cind de fapt sunteti om cu blana de lup. Aceasta retea de farmacii nu a comercializat nimic ilegal, si numai veniti cu amenintari. Pentru aceste argumente josnice chiar dumneavoaste ati putea fi data pe mana autoritatilor!  As vrea sa mentionez ca virusul nu alege dupa nationalitate si nici omenia nu depinde de nationalitate , dar cred e mai josnic sa vii cu dezinformare in fata celor la care te prezinti drept mare promovator al adevarului.

Ilona

#635 Re:

2017-11-08 01:32

#634: Eu -  

Pai eu zic întâi să va rezolvați problemele cu justiția din Moldova și după să treceți la cea din Romania. Așa că mai ușor cu circul asta ieftin . Eu spun ce am pățit sa nu mai pățească și alții la fel ca mine. Poate dictatura și pumnul în gura mai merge prin părțile alea aici putem să vorbim liber in Romania. 

Eu

#636 Re: Re:

2017-11-08 05:53

#635: Ilona - Re:  

Spuneti adevarul liber , dar nu minciuni in gura mare ....incercati macar sa faceti diferenta, multstimata doamna. De ce intr-o tara cu justitie la nivel , scrieti sub anonimat ,  esiti din anonimat si spuneti- va povestea adevarata, pentru a fi cit mai convingatoare, cu argumente credibile si nu incercind sa aruncati pietre in ograda vecina . Lasati circul de doi bani ca deja v-ati deconspirat activitate de mare inselatoare si dezinformatoare in masa.

Eu stiu 100%, pentru ca singur am procurat tratament din Apoteka si m-am tratat! Ajunge cu atitea minciuni.

Andrei Toader

#637 Re: Re: Re: țeapă Apoteka Chisinau

2017-11-08 14:20

#636: Eu - Re: Re:  

Tu ești sănătos la cap??? Tu chiar nu vezi că nu poți să prostești pe nimeni pe aici? Pai tot limbajul tau e unul tipic basarabean "ograda" ( in romana folosim curte), "dar nu minciuni in gura mare" . Lasă.ne cu prostiile astea că va mirosim înșelătoria voastră cu Apoteka prin ecran la cum vă dați de gol cu limbajul vostru.  Chiar crezi că noi suntem niste prosti pe aici? Cine vrea sa se duca la Apoteka sa.si ia țeapă o să se ducă, cine a înțeles exact escrocheria nu o să o facă. 

eu

#638 Re: Re: Re: Re: țeapă Apoteka Chisinau

2017-11-09 08:14

#637: Andrei Toader - Re: Re: Re: țeapă Apoteka Chisinau 

Nu incerc deloc sa stau cu masca pe fata, sunt basarabean si limbajul nu este indicatorul omeniei.

In Moldova programul national nu trateaza toti pacientii cu hepatita c. Eu am aflat ca am hepatita c deja de 7 ani (am de 38 ani),desigur ca aflind despre asa un tratament cu sanse mari de vindecare nu puteam sa astept sa ajung in stadiul de ciroza si sa stau cu mina intinsa la pomina statului. Am analizat foarte mult inainte de a lua o decizie (mediul online e foarte generos la acest capitol), Moldova nu face parte din UE si are acces la generice (este permisa inregistrarea lor oficiala si libera vinzare in farmacie), de ce as opta pentru intermediari sau livrare prin posta care nu imi asigura acte de provinienta ,careva certificate de calitate si siguranta in efectele tratamentului. Am procurat din farmacie (da din apoteka)oficial,cu bon ,din aprilie am primit acest tatament (nucleobuvir si daclavirdin). La initierea tratamentului incarcatura virala era 1680000 copii de virus, peste 4 saptamini, minune - nedetectabil, la 12 saptamini-nedetectabil si deja peste 3 luni dupa  tratament -nedetectabil. Voi continua sa mai fac analize pana la 1 an ,sper sa fie bine . Situatia la moment ma face sa ma simt in al noualea cer. Absolut intimplator am gasit acest site si citind mesajele nu pot sa nu reactionez. Stiu ca in tarile care fac parte din UE , accesul la tratament ( generice ) e foarte limitat , deci intermediarii si turismul medical sunt cei care pot ajuta pacientii , dar orice serviciu costa. Nu impun pe nimeni sa vina in Moldova , nu fac livrare si nici nu vind produs, fiecare analizeaza ( ca si in cazul meu) si ia o decizie.  Dar faptul ,ca poate fi procurat din APOTEKA la pret de 15886 lei MD- setul pentru 12 sapt de tratament, e corect, nu incercati sa spuneti vorbe goale si sa ne injositi. Cred ca e josnic ceea ce faceti chiar voi . Tot aici am citit si mesajele afirmative ale altor pacienti, dar fiecare mesaj e urmat de replici urite, cu tepe,samsari... Este clar ca aceasta informatie nu e pe placul celor ce au un cistig de la acesti pacienti. Romania, da, beneficiaza de călătorii fără pașaport si viza si cam atât ,dar pentru boli ,fiecare se descurca cum poate.Asta e tara in care se traieste si se plătesc si taxe! Din pacate la capitolul accesibilitate pentru tatament gratuit antiviral situatia e similara cu a Moldovei.

Ilona

#639 Re: Re: Re: Re: Re: țeapă Apoteka Chisinau

2017-11-09 10:20

#638: eu - Re: Re: Re: Re: țeapă Apoteka Chisinau 

Ba îi tratează, nu se duc ei sa.si înceapă tratamentul. Chiar ministra voastră a muncii și sănătății a spus asta Intr.o conferința în România. A mai spus și că nu se găsesc la farmacie tratamentele cu sunt destinate doar programului național. Lasă vrăjeala!  Astia 2-3 postări care scrieți pentru Apoteka puneti.va deacord și spuneți  o singura poveste că deja deveniți  pennibili. Prosteala de Chișinău despre escrocheria  cu Apoteka.

Rares

#640 Re: Re: Re: Re: Re: Re: țeapă Apoteka Chisinau

2017-11-09 12:56

#639: Ilona - Re: Re: Re: Re: Re: țeapă Apoteka Chisinau 

Ilona, la cat de prosti sunt uita și ce au scris. Da , ministrul sănătății din Moldova a fost în Romania și a declarat că toți primesc. El e mai cu moț, a vrut să fie pe bani la el :))) nu.i place mocca. Ahhh, sper sa nu fie românii prostiți de ăștia că inseamna că suntem chiar o nație de tot .... 


Musafir

#641 tratament Hepatita C

2017-11-14 22:02

Vand tratament Hepatita C- 3 cutii Hepcinat LP ( GENERIC HARVONI ). Medicamentele sunt achizitionate direct din farmacie din India iar produsul este garantat privind autenticitatea. Medicamentul a fost achizitionat pt.sotie iar pretul pe care l-am platit este de 1400 Euro. Acesta este si pretul de vanzare! Pt.detalii tel:  0728024841. Rog seriozitate! 

Antonia

#642 Re: tratament Hepatita C

2017-11-15 14:26

#641: - tratament Hepatita C  

Aduse de la 50°C și oferite romanilor prosti la suprapreț . Eu continui sa cred că nu pot exista români atât de prosti să cumpere de la ăștia care.si lasă numărul pe forumuri. Mai ales că aici e vorba de sănătate. Sper sa nu mă înșel!

Vasile

#643 Re: Re: tratament Hepatita C

2017-11-15 16:22

#642: Antonia - Re: tratament Hepatita C  

Cred ca voi sunteti dubiosi care scrieti sub anonimat. Sunte-ti disperati, s-a reluat programul din vara si ramineti cu medicamentele.poate scriu si oameni de buna credinta aici, care vor sa ajute. Cred ca teparii si escrocii voi sunteti.

Ilona

#644 Re: Re: Re: tratament Hepatita C

2017-11-15 16:45

Vasile? Vrei sa ne lași în pace cu ajutorul tau???? Alea fac 750 Euro și voi vindeti cu 1400 Euro. Mai costa 100 euro DHL .ul. Problema e că sunt aduse de la farmacii online dubioase și la temperaturi mari. Sunteți se scrie împreunat, asta ca să vadă romanii cum toți analfabeții inapți fac trafic cu medicamente dubioase pe spatele pacienților români. Cam despre ajutorul asta este vorba. 

Aurora

#645 Re: tratamentul fara interferon

2017-12-06 09:18

#1: -  

 În sfârșit pot spune că sunt vindecata complet. Doctorul mi.a spus că după 6 luni de la terminarea tratamentului cu noile antivirale daca nu mai apare viremia sunt vindecata. Mulțumesc din suflet Asociației de turism medical din România că m.a ajutat sa obțin tratamentul asta și m.a îndrumat cum sa.l obțin la un preț extrem de bun și foarte transparent . Mulțumesc !


Musafir

#646 Re: Twinvir

2017-12-30 07:35

#480: 0211 - Twinvir 

Buna ziua am de vanzare HEPCINAT LP, tratamentul pentru Hepatita C,daca vreti mai multe detalii la telefon:0724163035

Hepcinat LP

#647 Re: Re: Re: Re: twinvir

2017-12-30 07:37

#503: - Re: Re: Re: twinvir  

Buna ziua am de vanzare HEPCINAT LP,tratamentul pt hepetita C,pretul e negociabil la telefon*:0724163035

Andra

#648 Re: Re: Re: Re: Re: twinvir

2017-12-30 09:38

#647: Hepcinat LP - Re: Re: Re: Re: twinvir  

Daca este sub 1100 de Euro și are acte de proveniență este ok. Ce depășește suma asta și fara acte de proveniență și transport la temperatura controlata este specula și pericol la adresa celor care cumpără.

Gheorghe

#649 Tratament

2018-01-07 00:10

Buna ziua. Dispun de un set de medicamente pentru 12 saptamani pentru tratamentul hepatitei c, primite in baza programului national de combatere a hepatitelor in Moldova.Eu am inceput tratamentul pe banii mei pana a le primi. Daca cineva doreste sa cumpere acest set, inregistrat oficial si folosit cu succes de mii de moldoveni, ma puteti contacta la sami187@rambler.ru. Sant in Rep.Moldova, dar le pot aduce in Romania.

elena

#650 Re: Tratament

2018-01-08 11:52

#517: Mirela Stanisoara - Tratament 

Buna ziua ,doresc sa iau legatura cu dvs ,ma intereseaza tratamentul .imi puteti da un nr de tel ? Va multumesc