Fara poluare pentru copiii nostri !

Către Primăria Municipiului Cluj-Napoca

şi Instituţia Prefectului Jud. Cluj

 

Noi, semnatarii acestei petiţii, cerem organelor decizionale, să găsească o soluție în a ne proteja copiii ce frecventează atât sistemul educațional din cadrul Grădiniței Așchiuță cât și parcul de joacă din vecinătatea acesteia, de poluarea excesivă de pe Aleea Slănic, ce poate dăuna grav sănătății copiilor dar și adulților !

Cu această ocazie, rog părinții ce vin să aducă/scoată copiii de la grădiniță/școală, ce-i așteaptă în mașină, să oprească motorul acesteia !!!

Propunere : Cel puțin pentru parcul de lângă Aleea Slănic, s-ar putea planta o perdea din gard viu cu creștere rapidă ( 2-3m la 2 ani) ce poate separa foarte bine aleea de parc, de la începutul aleii dinspre strada Unirii spre strada Alexandru Vaida Voievod, dar acest gard viu se poate opri la trecerea de pieton de lângă spatiul amenajat pentru câini.

Dreptul la un mediu sănătos, nepoluat este un drept fundamental, un drept al fiecărei persoane dintr-un stat, care-l consacră legislativ, în condițiile actuale. Este firesc ca orice persoană să poată pretinde să trăiască într-un mediu sănătos, nepoluat. Lupta pentru prevenirea poluării și înlăturarea consecințelor acesteia trebuie să fie o îndatorire a tuturor locuitorilor unei țări şi a organelor responsabile.”

Sănătatea copiiilor noștri trebuie să vină înainte de toate !!!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Călin Bercea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...