DREPTATE PENTRU CAINELE "LUPUSOR"! STOP MALTRATARII!

LUPUSOR - caine maltratat in Comuna Mihalaseni, judetul Botosani. Ieri, am fost contactata de stapana acestui catel, povestindu-mi cum un consatean de-al ei i-a prins cainele in lat (parasea foarte rar curtea proprie - a ajuns in gradina vecinului fara a produce nicio dauna acestuia). Vecinul, numitul - Todirica Petrisor (pagina de facebook) Todirica Petrisor si Nicoleta, a prins catelul - vaccinat, cipat si inregistrat, l-a batut, aplicandu-i lovituri atat in cap cat si prin taietura directa pe toate membrele cu bardita. Dupa "acesta corectie", individul i-a chemat stapanii pentru a le arata fapta, dar - nepierzand din continuitatea "nebuniei" lui, alte amenintari - gen ca urma sa-l bage intr-un sac si sa-l arunce in apa. Ne-am deplasat acolo si am preluat catelul, aducandu-l in Botosani la vaterinar. Dupa evaluarea lui medicala si stabilizare, urmeaza sa fie operat. In urma loviturilor aplicate, catelul va ramane fara un ochisor si fara unul dintre picioruse - deoarece e zdrobit in totalitate. Urmeaza sa facem toate demersurile legale necesare, pedepsirii lui. Deoarece, continua sa terorireze familia catelului, va rog dragi iubitori de animale daca vreti, sa semnati aceasta petitie pentru a cere pedepsirea legala a celui care l-a maltratat pe LUPUSOR, in mod exemplar - pentru ca aceste fapte sa nu se mai repete!


Petronela Lorena Chiributa    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Petronela Lorena Chiributa să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...