Demitere sau Eroare
Asa cum stiti zilele trecute spațiul public de dezbatere a devenit efervescent ca urmare a demiterii abuzive sau pur si simplu nedocumentate a managerului Spitalului Colentina Dr Bogdan Andreescu pentru o avarie la RADET ce nu se afla in subordinea sa. De atunci pacientii, colaboratori si medicii spitalului si-au exprimat indignarea cu privire la usurinta cu care un profesionist este demis pe baza de toane si nu de dovezi.

In prezent circula in presa dovada incontestabila a unei demiteri cel putin nedocumentate:

http://www.evz.ro/exista-dovada-gabriela-firea-mintita-si-inselata.html

dar si a realizarilor spitalului condus de managerul in cauza https://www.facebook.com/Enterprise.Colentina.


Scopul acestei petitii este demonstrarea ca in Romania inca mai functioneaza statul de drept, ca deciziile se iau pe baza de dovezi si nu pe baza de culoare politica sau toane si ca in cazul unor erori cei care au comis-o au taria de a o recunoaste si a o indrepta.

Semnarea acestei petitii semnifica acordul dvs cu privire la faptul ca:
1.Doriti repunerea in functia de manager al Spitalului Colentina din Bucuresti a Dr. Bogdan Andreescu -demis abuziv;
2. Doriti  ca in Romania sa functioneaze statul de drept, ca astfel de decizii sa fie luate pe baza de dovezi concludente, in conformitate cu prevederile legale si pe baza indicatorilor de performanta prevazuti in Contractul de management al spitalului si nu in functie de culoare politica, de interese personale sau de grup restrans sau criterii arbitrare in cazul unor erori de inteles, cei care au taria si demnitatea de a-si recunoaste vina, sa procedeze la indreptarea acelei decizii eronate;
3. Doriti ca functia de Primar al Capitalei Romaniei sa fie respectata ca o functie de inalta demnitate publica, atat de titularul functiei, cat si de public atunci cand titularul functiei este o persoana cu demnitate
4. Dna Gabriela Vranceanu Firea, Primarul Capitalei, ar trebui sa ii ceara scuze public d-lui Dr. Bogdan Andreescu si publicului pentru eroarea comisa.