SEMNEAZA PENTRU PREVENIREA AVC DIN FIBRILATIE ATRIALA! 

solicitam

MEDICAMENTE ANTICOAGULANTE EFICIENTE COMPENSATE
si
MANAGEMENT CORECT AL BOLII

DOAR ASTFEL POT FI EVITATE MII DE ACCIDENTE VASCULARE CEREBRALE, MORTI SI VIETI CHINUITE!

petitie-online1.jpg

Suntem Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor si vrem sa reducem numarul de accidente vasculare cerebrale cauzate de fibrilatia atriala. Pacientii romani nu au in acest moment acces la terapii eficiente si exista deficiente in diagnosticarea si managementul bolnavului cu fibrilatie atriala. Citeste aici despre realitatea din Romania. 

200.000 de romani au fost internati in 2017 cu diagnosticul de fibrilatie atriala.

Semneaza petitia si hai sa fim cel putin 24.000 de voci, atatea cati pacienti internati cu FiA si AVC in 2017, pana pe 31 octombrie 2018 cand marcam Ziua Mondiala de Lupta impotriva AVC! 

Intra pe Facebook sa stii ce se intampla in campanie.

Decizie salvatoare de vieti in Marea Britanie
Ce este fibrilatia atriala
De ce este periculoasa fibrilatia atriala?

* datele personale solicitate pentru semnarea acestei petiții sunt necesare pentru validarea demersului nostru in fata autoritatilor si sa te putem tine la curent cu rezultatele obtinute. 


Sorana Kunst, organizator Schimba Ritmul (Asociatia Naționala pentru Protectia Pacientilor    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Sorana Kunst, organizator Schimba Ritmul (Asociatia Naționala pentru Protectia Pacientilor să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook