Cerem demisia managerului Spitalului Oltenița, Simona Smochină

Din cauza situației îngrijorătoare creată la Spitalul Oltenița, cerem urgent demisia managerului, Simona Smochină, pusă în funcție politic!
Directoarea împreună cu primarul PSD Petre Țone nu calculează decât interesele lor personale. Celor doi li s-a alăturat directorul economic, numit la fel politic, Cristi Onofrei. Au generat o mafie nemaîntâlnită în spital, cu exploatarea persoanelor calificate și de bună credință, în cel mai josnic mod posibil. Cei trei, în tandem și ajutați de alții angajați de ei care le țin spatele în diferite moduri, au distrus un spital care funcționa normal până la formarea grupului organizat. Trio Țone, Smochină, Onofrei, au făcut în așa fel încât actele privind situația din spital să arate bine. Doar actele. Adevărul se ascunde. Personalul medical calificat, cadrele medicale cu experiență și bine pregătite profesional, se află în fața unei bătălii crunte, ce nu se știe cum se va sfârși. Se virează bani grei în contul spitalului, pentru formarea unui centru sanitar COVID-19. Cum se justifică banii? Cine îi justifică transparent? Se angajează pe bandă rulantă personal care nu are de-a face cu profesia lui Hipocrate. Decât cu banii dați în schimb. Demisia, Simona Smochină!


Elis Elisabeta    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Elis Elisabeta să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook