Reduceți urgent tariful la apă și canalizare în Galați!

PNL Galați demarează Campania „ȚIE NU ȚI-E SETE DE DREPTATE?”

Campania vizează strângerea de semnături pentru reducerea tarifului la apă potabilă și servicii de canalizare în județul Galați.


În acest moment, Galațiul este un loc în care traiul este tot mai greu. Gălățenii sunt cocoșați de prețuri, taxe și impozite mărite.

Prețul exagerat al serviciilor de apă și canalizare, care ne situează pe primul loc în România, a generat nemulțumire și revoltă din partea gălățenilor.

Vom ajunge în scurt timp în situația în care gălățenii să nu își mai poată permite luxul de a folosi apa pentru mâncare sau pentru igiena personală pentru că este prea scumpă.

PNL Galați nu este de acord cu această politică de împovărare a gălățenilor de către PSD. Tocmai de aceea mergem până la capăt cu această acțiune.

Toți gălățenii care sunt nemulțumiți de prețul ridicat pe care îl plătesc pentru serviciile de apă și canalizare sunt invitați să se alăture campaniei și să semneze petiția.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez PNL Galați să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...