Vrem Stiinta pe Oblemenco !!

Vrem Stiinta pe Stadionul Oblemenco !!

Este dreptul nostru, al echipei FCU Craiova 1948 continuatoarea istoriei si traditiei Universitatii Craiova , echipa al carei capitan a fost Ion Oblemenco - cel ce da numele stadionului , sa ne disputam meciurile pe acest stadion construit din banii tuturor romanilor si nu din banii Ciumei Rosii - PSD.

Nimeni nu e stapan pe un bun public, construit din fonduri publice si intretinut din bugetul Primariei Craiova , cu atat mai putin o echipa abuziv infiintata de catre mafia frf-psd-anrp , infiintata cu scopul clar de a distruge adevarata Univesitatea Craiova si de a-i lua locul , in speta CSU Craiova infiintata in Bucuresti si reunita pentru prima data la Mogosoaia.

Lasati locuitorii acestui oras sa decida care este adevarata lor echipa de suflet si nu le bagati pe gat o echipa infiintata dupa modelul echipelor infiintate in anii 50 de catre comunisti.

Cu Stiinta in suflet mereu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Cu Stiinta in suflet mereu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.