Vrem Stiinta pe Oblemenco !!

Vrem Stiinta pe Stadionul Oblemenco !!

Este dreptul nostru, al echipei FCU Craiova 1948 continuatoarea istoriei si traditiei Universitatii Craiova , echipa al carei capitan a fost Ion Oblemenco - cel ce da numele stadionului , sa ne disputam meciurile pe acest stadion construit din banii tuturor romanilor si nu din banii Ciumei Rosii - PSD.

Nimeni nu e stapan pe un bun public, construit din fonduri publice si intretinut din bugetul Primariei Craiova , cu atat mai putin o echipa abuziv infiintata de catre mafia frf-psd-anrp , infiintata cu scopul clar de a distruge adevarata Univesitatea Craiova si de a-i lua locul , in speta CSU Craiova infiintata in Bucuresti si reunita pentru prima data la Mogosoaia.

Lasati locuitorii acestui oras sa decida care este adevarata lor echipa de suflet si nu le bagati pe gat o echipa infiintata dupa modelul echipelor infiintate in anii 50 de catre comunisti.


Cu Stiinta in suflet mereu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook