Vrem schimbări în Bolt Food București pentru curieri!

Screenshot_20220112-225432_Bolt_Courier3.jpg 

Subsemnatul Iulian Platon, în calitate de sub-angajat pentru a livra pentru platforma Bolt Food prin aplicația Bolt Courier solicit întâlnirea urgentă ( în termen de 30 zile(lucrătoare și nelucrătoare) de la predarea acestei cereri la sediul Bolt Food București,cât și pe e-mail) cu cel puțin 2 persoane din conducerea Bolt Food București.

Voi veni însoțit de încă până la 5 persoane.Pe lângă aceste persoane vedeți mai jos atașate semnăturile a o parte din livratorii Bolt Food București ce sunt de acord cu aceste schimbări.

Întrucât doleanțele noastre au fost total ignorate de serviciul customer support prin aplicația Bolt Couriers, telefonic și prin e-mail solicităm această întâlnire pentru a discuta doleanțele noastre și a începe o negociere pașnică a următoarelor aspecte: 

1. Dinamicul să crească la un minim mai mare.

2. Dinamicul pt vreme rea să crească la 2.5x

3. Discutarea unei posibilități a reglării unui dinamic unic pe tot perioada zilei, modificându-se doar când e vremea rea.

4. Implementarea bacșișului în aplicația Bolt Couriers.

5. Asigurare de sănătate plătită de Bolt Food pentru toți curierii cu o vechime mai mare de 6 luni.

6. Echipament de muncă în primă fază pentru vehicule și autovehicule cu 2 sau 3 roti și ulterior opțional pentru autovehicule cu 4 roti. 

7. Discutarea transparenței de multe ori neexistenta între voi ( angajații direcți) si NOI cei ce de fapt aducem profitul vostru.

8. Desemnarea unor curieri ce sa fie în contact direct cu conducerea. Din fiecare vehicul câte 1-2 persoane. Respectiv bicicleta/trotineta, mopede/motociclete, mașini.  Săptămânal ar trebui conducerea ( voi) să între în legătură cu persoanele desemnate.

9. Vouchere pentru comenzi în aplicația Bolt Food pentru curierii ce realizează un venit de peste 2 salarii minime lunar. Stabilirea unor praguri pentru valorea voucherelor.

10. Discuție pentru un concediu plătit de parteneri. Momentan noi când ne luăm liber suntem în pierdere, 0 plată. 

11. Modificarea sistemului de numărare a comenzilor pentru bonus( ce vedem noi VS ce vad cei de la support)

12.Vom mai adăuga pe parcurs anumite doleanțe ce vor apărea de la anumiți curieri și le vom avea la noi, dacă acestea vor exista.

Vă mulțumim,                  

        Iulian Platon