Vrem restaurarea Gării Internaţionale Nicolina

Clădirea Gării Internaţionale Nicolina a fost dată în folosinţă în anul 1954, pentru a deservi traficul feroviar internaţional de persoane şi mărfuri. Datorită faptului că nu a mai fost restaurată de mai bine de un deceniu, clădirea cu două etaje este închisă mai tot timpul, aflându-se într-un stadiu avansat de degradare. Aceasta reprezintă un real pericol pentru trecători, întrucât bucăţi de tencuială se desprind de pe pereţi, iar vegetaţia a crescut necontrolat pe peronul care este doar o amintire a vremurilor de demult.

Cerem Primăriei Iaşi acțiuni concrete pentru restaurarea Gării Internaţionale Nicolina astfel încât siguranţa si gradul de confort al publicului călător să primeze, iar staţia să-şi recapete aspectul şi izul istoric.

 

Vă rugăm să semnați această petiție întrucât degradarea şi-a pus amprenta pe această staţie şi reprezintă un real pericol pentru publicul călător ce o frecventează. 

 

Vă rugăm să apăsați butonul "Publică pe Facebook" din partea de sus a paginii pentru a distribui petiția. 

refacere,_peron,_cfr,_gara,_nicolina21.jpeggara-3.jpgOpera_Snapshot_2021-09-25_001704_www.google_.com_.pngOpera_Snapshot_2021-09-25_001804_www.google_.com_.pngOpera_Snapshot_2021-09-24_233049_www.ziaruldeiasi_.ro_.pngOpera_Snapshot_2021-09-24_233129_www.ziaruldeiasi_.ro_.png


Georgiana Mocanu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Georgiana Mocanu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...