Vrem Parlament unicameral si 300 de parlamentari!

Dragilor, daca eu gresesc va rog sa-mi spuneti, dar daca nu gresesc, hai sa sustinem ce voi scrie acu!!!
Dragilor, vota poporul Parlament unicameral si 300 de parlamentari, au ba? Votara! Si unde e Parlamentul VOTAT???? De ce Romania nu are cei 300 de parlamentari???Ca daca e votat de norod, musai sa fie in aplicare, indiferent de ce vor unii sau altii: poporul a votat si inca de ani si nimeni nu-l asculta!!!!

Romania e o tara care acum nu-si poate permite sa tina o asa mare sleata de impostori, hoti, infractori, lenesi si ticalosi!!!!
De ce a fost pus poporul sa voteze, daca nu se si pune in aplicare votul lui??? 

S-a trimis in care Parlament legea reorganizarii teritoriale? In parlamentul unde "muncesc" c. voicu- infractor, felix- securist si dovedit, crin care n-a calcat pragul institutiei, fiindca i-a spus lui felix ca el e demnitar si ca...nu mai continui ca se stie, ponta si altii ca si ei???? Pai asta-i PARLAMENTUL ROMANIEI????

Asadar, Parlament unicameral si 300 de parlamentari si am rezolvat problema cea mai importanta a Romaniei: desfiintarea imunitatii parlamentare, adica Noua Constitutie!!!! Gindesc gresit??? Daca nu, atunci hai sa strigam: "Vrem Parlament unicameral si 300 de parlamentari, pina cel mai tirziu de Craciun!!!!" A votat poporul si nu mai e loc de negocieri, discutii, NIMIC!!!! GATA!!!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Elena Muller să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook