Vrem Parlament unicameral si 300 de parlamentari!

Dragilor, daca eu gresesc va rog sa-mi spuneti, dar daca nu gresesc, hai sa sustinem ce voi scrie acu!!!
Dragilor, vota poporul Parlament unicameral si 300 de parlamentari, au ba? Votara! Si unde e Parlamentul VOTAT???? De ce Romania nu are cei 300 de parlamentari???Ca daca e votat de norod, musai sa fie in aplicare, indiferent de ce vor unii sau altii: poporul a votat si inca de ani si nimeni nu-l asculta!!!!

Romania e o tara care acum nu-si poate permite sa tina o asa mare sleata de impostori, hoti, infractori, lenesi si ticalosi!!!!
De ce a fost pus poporul sa voteze, daca nu se si pune in aplicare votul lui??? 

S-a trimis in care Parlament legea reorganizarii teritoriale? In parlamentul unde "muncesc" c. voicu- infractor, felix- securist si dovedit, crin care n-a calcat pragul institutiei, fiindca i-a spus lui felix ca el e demnitar si ca...nu mai continui ca se stie, ponta si altii ca si ei???? Pai asta-i PARLAMENTUL ROMANIEI????

Asadar, Parlament unicameral si 300 de parlamentari si am rezolvat problema cea mai importanta a Romaniei: desfiintarea imunitatii parlamentare, adica Noua Constitutie!!!! Gindesc gresit??? Daca nu, atunci hai sa strigam: "Vrem Parlament unicameral si 300 de parlamentari, pina cel mai tirziu de Craciun!!!!" A votat poporul si nu mai e loc de negocieri, discutii, NIMIC!!!! GATA!!!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Elena Muller să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.




Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook