Vrem Panouri la Metrou

Dorim ca Metrorex să monteze panouri transparente pentru a separa peronul de șine în fiecare stație de metrou. Considerăm că este o investiție necesară pentru siguranța persoanelor care folosesc acest mijloc de transport. Această soluție este folosită in toate marile orașe din străinătate care dispun de metrou.

Sunt anumite stații în care la orele de vârf cea mai mică îmbrâncitură într-un moment nepotrivit poate trimite spre moarte zeci de oameni într-o clipă (Piața Victoriei, Piața Unirii, Piața Romană, Universitate). Incidentul cu fata de 25 de ani din luna decembrie a anului 2017, precum și alte incidente care s-au soldat cu moartea unor oameni nu ar fi avut loc dacă stațiile de metrou ar fi dispus de aceste panouri.

protective-screen-subway-wiki.jpg

Nu dorim ca astfel de evenimente să mai aibă loc și atât timp cât folosim metroul considerăm ca este de datoria transportatorului să ne ofere un minim de siguranță.

Această petiție este încercarea noastră de a face lumea să conștientizeze că există un pericol real din cauza îmbulzelii când folosim metroul în orele de vârf și atât timp cât problema supra-aglomerării nu poate fi rezolvată într-un timp scurt, minimul de siguranță poate fi oferit numai prin instalarea acestor panouri.

Vă rugăm să semnați această petiție și să o împărțiti la cât mai multă lume. 

Vă mulțumim!


Orice Om Rezonabil    Contactați autorul petiției