Vrem legalizarea casatoriilor intre prieteni,iubiti,chiar si de acelasi sex

Casatoria ar trebui sa fie un pact civil intre doi apropiati care doresc sa convietuiasca si sa si asume raspunderea ,la nevoie,unul fata de celalalt

Casatoria ar trebui permisa si intre prieteni,nu doar intre oameni care au relatii sexuale.

 Familia traditionala nu va fi afectata niciodata de catre casatoriile gay/lesbi. Noi ,persoanele din LGBT am facut parte din familii traditionale. Scopul nostru nu este sa schimbam traditia. Inca avem rude care isi respecta aceasta traditie. Cine doreste o viata traditionala,o poate trai din toate punctele de vedere. 
Casatoria intre persoane gay/lesbi demonstreaza ca,indiferent de ce se intampla in patul conjugal,casnicia legala e doar un pact civil intre doi oameni care doresc sa convietuiasca,asa cum o fac concubinii, prietenii si asa mai departe. Comunitatea LGBT nu si doreste legalizarea parafiliilor, a incestului sau a poligamiei. Din contra,sunt una din persoanele din LGBT care sustine ca atunci cand se incheie un act de casatorie ,sotii,in urma unui act prenuptial ar trebui sa stabileasca daca vor tolera sau nu un adulter,in caz contrar,sa fie pedepsit conform legii persoana care inseala fara sa fi initiat procesul de divort. 
Sunt printre persoanele care isi doresc sa se ia considerare iubirea dintre doi oameni,fie si de acelasi sex,dar care NU sunt ruda, pentru a respecta gradul de rudenie si isi dau consimtamantul . Foarte important! Nu acceptam pedofilia,gerontofilia ,necrofilia sau zoofilia! In aceste cazuri,nu se poate vorbi de consimtamant si reciprocitate caci nu vorbim de oameni majori ,vii si cu discernamant.

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Dan Cristian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...