Vrem dulapuri in scoli

Manuale, caiete, culegeri, penare, echipamente pentru ora de sport. Toate acestea sunt carate in fiecare zi de elevi. Ce se castiga la capitolul stiinta se pierde la capitolul sanatate. Studiile arata ca din cauza kilogramelor pe care le cara zilnic la scoala,  copiii pot avea  probleme la nivelul coloanei vertebrale si nu numai, dezvoltarea intregului organism putand fi afectata.

Ghiozdanul cantareste mai mult de 5kg iar jumatate din  aceasta greutate ar putea ramane la scoala.

Prin aceasta petitie, noi elevii Liceului de arte plastice Nicolae Tonitza, solicitam dotarea liceului cu dulapuri individuale in care sa ne putem lăsa lucrurile20190601_143032.jpg

Sonia Gabriela Mihailescu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Sonia Gabriela Mihailescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.