VOTEAZĂ pentru MEDICAMENTE în FARMACII!

medicamente_elimnare_6461.jpg

71 de medicamente dintre care 18 fără alternativă terapeutică riscă să iasă din farmacii la începutul lunii noiembrie. Ministerul Sănătății a promis soluții dar, deși situația de interimat durează de 12 luni, nu există încă o rezolvare a problemei.

Cerem autorităților publice să păstreze medicamentele în farmacii pentru ca pacienții să își poată continua tratamentul. Pacienții nu pot plăti cu viața amânările politicienilor.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA dacă vrei ca 71 de medicamente vitale pentru diabet, boli cardiovasculare, respiratorii sau oncologice să rămână disponibile în România. 

Situația a fost semnalată și făcută publică de importante asociații de pacienți cronici, precum Alianta Pacienților Cronici din RomâniaCOPAC -Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania și Asociația Națională pentru Protecția Pacienților.

Puteți vedea aici dacă medicamentele pe care le luați sunt afectate de această situație.


Asociația Pacientul 2.0    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociația Pacientul 2.0 să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.




Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...