VOTEAZĂ pentru MEDICAMENTE în FARMACII!

medicamente_elimnare_6461.jpg

71 de medicamente dintre care 18 fără alternativă terapeutică riscă să iasă din farmacii la începutul lunii noiembrie. Ministerul Sănătății a promis soluții dar, deși situația de interimat durează de 12 luni, nu există încă o rezolvare a problemei.

Cerem autorităților publice să păstreze medicamentele în farmacii pentru ca pacienții să își poată continua tratamentul. Pacienții nu pot plăti cu viața amânările politicienilor.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA dacă vrei ca 71 de medicamente vitale pentru diabet, boli cardiovasculare, respiratorii sau oncologice să rămână disponibile în România. 

Situația a fost semnalată și făcută publică de importante asociații de pacienți cronici, precum Alianta Pacienților Cronici din RomâniaCOPAC -Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania și Asociația Națională pentru Protecția Pacienților.

Puteți vedea aici dacă medicamentele pe care le luați sunt afectate de această situație.


Asociația Pacientul 2.0    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociația Pacientul 2.0 să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...