Viktor Orban persona non grata!

Având în vedere gestul provocator al premierului Ungariei, Viktor Orban, care a promovat la un eveniment public, steagul țării sale, incluzând în el o parte a teritoriului național al României, noi, cetățenii României, stat suveran, indivizibil, recunoscut și acceptat internațional, cerem de drept, Ministerului Afacerilor Externe, declararea acestui individ instigator la periclitarea și divizarea granițelor statului român, ca persona non grata pe teritoriul României. Instigatorii străini ce promovează astfel de politici antinaționale, reprezintă un pericol pentru securitatea națională a României și nu au ce căuta în interiorul granițelor țării.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alexandru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...