Valentin Dorobantu (director general CFR Calatori) - DEMISIA

ZomboMeme_10122019020226.jpgIn perioada 2013-2014 a fost primul mandat a devalizatorului general al CFR Calatori Valentin Dorobantu. De atunci pana in martie 2019 a lucrat la RegioTrans. Din martie 2019 a preluat din nou mandatul (la ordinele lui Codrin Stefanescu) si a incercat sa distruga compania de stat prin inchirierea locomotivelor electrice la operatori privati dar si la incercarea de a inchide 2 sectii importante, si anume Pitesti - Curtea de Arges (linia regală) dar și Oravita - Anina (Semmeringul Banatean). In 2014, Dorobantu a demisionat din pricina faptului ca are probleme cu DNA. Razvan Cuc (ex Ministru al Transporturilor) a mentionat ca Valentin Dorobantu are cazierul curat. Eh bine, nu este asa. Controversatul Valentin Dorobantu are probleme grave la DNA. Tot la comanda controversatului (ca director general nu merita sa fie pronuntat), trenurile de lung parcurs circula cu minim 2 vagoane! Chiar si pe timp de noapte. Modernizarea vagoanelor? Fara rezultat! Trenurile Inter-Regio sunt cu vagoane etajate, incomode si jegoase. Din 1990 si pana in prezent, Iosif Szentes a fost cel mai bun director general al CFR Calatori. Va arat cateva dovezi foto cu privire la "operele lui Dorobantu"FB_IMG_1575943099264.jpgFB_IMG_1575942989326.jpgFB_IMG_1575943028251.jpgNoi, calatorii platitori de bilete cerem demisia unui corupt ca Valentin Dorobantu! Nu vrem ca CFR Calatori sa ajunga pe linie moartă.

 

DACA NU VRETI UN PENAL LA CARMA CFR CALATORI, SEMNATI ACEASTA PETITIE! 

 


Locomotive Diesel Electrice EGM    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Locomotive Diesel Electrice EGM să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook