Pentru ca Universitatea Agrară de Stat din Moldova să-și păstreze statutul și identitatea.

Sunt de acord ca Universitatea Agrară de Stat din Moldova să nu fie absorbită de altă universitate, dar să activeze în continuare ca Instituție Publică independentă, cu același statut și identitate!

Motiv:

1. UASM  este cea mai longevivă și unica universitate cu profil agrar din Republica Moldova, fiind fondată în anul 1933.

2. UASM a pregătit peste 55000 specialiști calificați pentru sectorul agroalimentar al țării, precum și pentru alte ramuri ale economiei naționale.

3. UASM este unica instituție de învățământ superior care se subordonează Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. 


Sindicatul Uasm    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Sindicatul Uasm să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )