Tulcenii_cer_asfaltarea_de_urgenta_a_tuturor_strazilor_din_oras

Consilierul Local independent Marian Valentin Selaru aduce la cunostinta autoritatilor tulcene prin aceasta petitie ca este nevoie urgenta de asfaltarea intregului oras si indeamna toti cetatenii Tulcei sa semneze.

Municipiul Tulcea a devenit,în ultima perioadă un important pol de atracție pentru tot mai mulți turiști, din toate colțurile lumii cat si din tara.

Cateva mii de persoane au vizitat orașul nostru și împrejurimile cu destinatia Delta Dunarii, ducând cu ei amintirea unor locuri frumoase, unele impresionante, dar și imaginea, dezolantă, a unui oraș cu străzi"bombardate" pline de gropi și, pe alocuri, gunoaie.

Nu e de mirare că mulți aleg să nu mai revină, iar alții aleg să ocolească municipiul nostru în drumurile lor. Trotuarele sunt in aceeasi situatie ca si strazile.

Din acest motiv, Municipiul nostru a ajuns subiect de glume, amare, în unele medii. Cerem Primăriei Municipiului Tulcea să întreprindă toate măsurile necesare pentru asfaltarea tuturor strazilor de pe teritoriul Municipiului Tulcea. Totodată cerem Primăriei Municipiului Tulcea să ia toate măsurile pentru asfaltarea, de urgență, a străzilor de pe raza Municipiului Tulcea.

Dacă nu este posibil cerem Consiliului Local al Municipiului Tulcea modificarea statutului municipiului din cel de "Municipiu" în cel de "Sat", astfel încât nivelul de impozitare să corespundă realității din teren.

 
 

Marian Valentin Selaru    Contactați autorul petiției