Sustineti lupta contra abuzurilor din invatamant!

Ministrul Pop Liviu Marian a hotărât să-i "execute" pe inspectorii școlari generali care nu-i sunt pe plac, în aceeași săptămâna în care a anunțat ca nu vor exista manuale pentru elevi la începutul anului școlar ! Inspectorii şcolari generali  care au fost anunţaţi că îşi pierd funcţiile sunt din judeţele: Arad, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Ilfov, Ialomiţa, Olt, Mehedinţi, Caraş-Severin, Tulcea, Vrancea şi Sibiu.

Schimbarea intempestivă a celor 13, în timpul desfășurării examenului de Bacalaureat, are toate coordonatele unei mișcări de poli ai puterii, cu motivație politică.

Ordinele de revocare  vor intra în vigoare începând cu 4 septembrie.

După ce, în ultimii 2 ani, au fost organizate nenumărate concursuri pentru inspectori școlari generali și generali adjuncți, directori și directori adjuncți, având ca scop anunțat profesionalizarea si depolitizarea acestui domeniu, acum se deschide "Cutia Pandorei" și nimeni nu mai poate fi sigur că își va duce la bun sfarșit obiectivele asumate pentru funcția deținută.

Spune STOP! acestor abuzuri, semnând aceasta petiție, care va fi adusă în atenția presei, justiției și a altor factori decizionali! 

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez GABRIEL să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )