Sustineti lupta contra abuzurilor din invatamant!

Ministrul Pop Liviu Marian a hotărât să-i "execute" pe inspectorii școlari generali care nu-i sunt pe plac, în aceeași săptămâna în care a anunțat ca nu vor exista manuale pentru elevi la începutul anului școlar ! Inspectorii şcolari generali  care au fost anunţaţi că îşi pierd funcţiile sunt din judeţele: Arad, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Ilfov, Ialomiţa, Olt, Mehedinţi, Caraş-Severin, Tulcea, Vrancea şi Sibiu.

Schimbarea intempestivă a celor 13, în timpul desfășurării examenului de Bacalaureat, are toate coordonatele unei mișcări de poli ai puterii, cu motivație politică.

Ordinele de revocare  vor intra în vigoare începând cu 4 septembrie.

După ce, în ultimii 2 ani, au fost organizate nenumărate concursuri pentru inspectori școlari generali și generali adjuncți, directori și directori adjuncți, având ca scop anunțat profesionalizarea si depolitizarea acestui domeniu, acum se deschide "Cutia Pandorei" și nimeni nu mai poate fi sigur că își va duce la bun sfarșit obiectivele asumate pentru funcția deținută.

Spune STOP! acestor abuzuri, semnând aceasta petiție, care va fi adusă în atenția presei, justiției și a altor factori decizionali! 

 

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook