Sustinem Clubul Smash Tennis Academy!!!

Stimate domnule primar, venim catre dvs cu o mare rugaminte. Ca reprezentanti si membri ai clubului Sportiv Smash Tennis Academy situat in incinta Scolii Sfintii Constantin si Elena va rugam sa interveniti asupra decizie de a dezafecta terenurile de tenis din incinta scolii. Stim ca sunteti un mare iubitor al sportului si de aceea va rugam sa ne sprijiniti. Am fost somati de catre Administatia scolilor sect. 6 cum ca avem 30 de zile sa parasim locatia. Acest lucru s-a intamplat si la scoala Sf. Andrei cat si la Scoala nr. 279. De ce se doreste dezfectarea acestor terenuri de sport in favoarea pietrelor decorative sau mai rau, locatiile fiind lasate efectiv in paragina (va rog sa verificati acest aspect). Clubul nostru are in jur de 400 de membri, functionam cu cele mai mici tarife din sector (lucru ce poate fi verificat la orice ora), elevii scolii beneficiaza de o reducere de 30% lunar iar cei care fac performanta au șansa de a juca gratuit in weekenduri. Am incercat sa va contactam insa, avand in vedere stare actuala, ne-a fost imposibil sa ajungem la dvs. La scoala nr. 59 a fost posibila salvarea celor 2 terenuri deoarece dvs. ați fost acolo personal si ați realizat ca nu este oportun sa se strice un lucru bine făcut, si care aduce un plus in cresterea calitatii vietii oamenilor din sector, in detrimentul noroaielor sau a betonului. Va multumim anticipat si speram ca veti lua cea mai buna decizie pt. membrii clubului nostru. Asteptam feedback-ul dvs!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Luiza Vornicu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.




Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...