Sustin INTERZICEREA folosirii PETARDELOR si ARTIFICIILOR (articole pirotehnice de divertisment) CU SUNET

Pentru ca inteleg ca nu poate exista Revelion fara un foc de artificii, care sa lumineze cerul la trecerea dintre ani, propun ca acestea sa fie inlocuite cu unele care nu fac zgomot. Sustin aceasta petitie pentru binele animalelor, carora le este foarte frica de aceste zgomote provocate de bucuria noastra de "a impusca" anul... sau ce mai spune traditia.

Am un caine si am fost alaturi de el in noaptea de Revelion, observandu-l cum tremura si incercand sa-l linistesc, chiar si in garaj. Era foarte incordat, dezorientat si foarte speriat. Desi, locul in care locuiesc este intr-o zona in dezvoltare, fara prea multi vecini, la 5-6km de oras.

Maria Dingeanu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Maria Dingeanu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.