Susţineţi iniţiativa legislativă "Hunedoara - judeţ de interes naţional!"

Hunedoreni,

dacă sunteţi mândri de judeţul în care v-aţi născut şi în care trăiţi,

dacă aveţi convingerea că Hunedoara merită o dezvoltare a turismului pe măsura frumuseţii şi a bogăţiei culturale, istorice, spirituale şi geografice,

dacă înţelegeţi că dezvoltarea turismului aduce cu sine drumuri mai bune, servicii mai bune, locuri de muncă şi, în general, prosperitate,

semnaţi pentru ca Legea privind aprobarea Programului special ”Județul Hunedoara – zonă turistică de interes național” să devină realitate!

Unul dintre motivele pentru care, timp de trei decenii, Hunedoara nu s-a putut dezvolta în concordanţă cu potenţialul său real a fost acela că la nivelul întregului judeţ nu a existat o viziune coerentă, unitară, integrată de concepţie şi implementare a proiectelor cu scopuri turistice. Acum, pentru prima dată în legislaţia românească, o lege încearcă să aducă la aceeaşi masă a dialogului toate forţele politice şi administrative ale unui judeţ pentru a conclucra, în formă organizată şi legal susţinută, la dezvoltarea acestuia.

Semnaţi petiţia într-un număr cât mai mare, dragi hunedoreni, astfel încât factorii decidenţi ai judeţului să înţeleagă nu numai importanţa demersului, cât mai ales faptul că noi, hunedorenii, nu mai vrem promisiuni, vrem fapte!

Întreg proiectul legii poate fi citit aici: https://www.cvnicula.ro/index.php/2021/08/30/proiect-de-lege-pentru-hunedoara/

Doamne ajută!

Prin semnătura mea, autorizez Cosmin Nicula să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.