Susțineți baschetul juvenil

Federația Română de Baschet a publicat ,,Cerintele pentru jucători de talie in CN de juniori  , sezonul 2022-2023".

Conform Art. 1, alin.2, litera e(vi) din OG 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare cu modificările și completarile ulterioare, ,, dreptul de a lua parte, în condiții de egalitate, la activități culturale și sportive", cerințele  cu înălțimea și condițiile de participare la Turneele Finale sunt discriminatorii, întrucât copiii care nu îndeplinesc cerințele FRB nu vor avea șanse egale cu cei care le îndeplinesc. Solicităm urgent abrogarea de către FRB a cerințelor discriminatorii privind înălțimea și participarea la Turneele Finale.

Monica Dorobantu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Monica Dorobantu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.