Studenții cer păstrarea gratuității transportului feroviar

Guvernul Cîțu vrea să elimine gratuitatea transportului feroviar pentru studenții din România.

Începând cu 1 februarie 2017, potrivit unei Hotărâri de Guvern, s-a decis ca studenţii români și străini din învățământul universitar cu frecvenţă - licență, masterat, doctorat - să aibă gratuitate la transportul feroviar intern indiferent de distanță sau de rutele călătoriilor. La acea vreme, beneficiau de această măsură 464.273 de studenți, indiferent de vârstă, condiția fiind să figureze înmatriculați în instituţii de învăţământ superior acreditate/autorizate provizoriu.


În contextul actual în care sistemul educațional este deja șubred și susținerea guvernamentală aproape nu se face simțită, studenții au nevoie de sprijin pentru a putea desfășura cursurile cât mai aproape de normalitate. Considerăm că gratuitatea transportului feroviar este mai mult decât necesară pentru studenți. 

🙏🏻Tocmai de aceea, avem nevoie de ajutorul vostru! Este timpul ca studenții să își apere drepturile, arătând că sunt uniți. Completând această petiție îți poți face vocea auzită!


Uniunea Studenților din România - Alexandru Vasile    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Uniunea Studenților din România - Alexandru Vasile va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...