STOP Locuintelor sociale in casele de patrimoniu din centrul Bucurestiului

În foarte multe case de patrimoniu sau în case cu încărcătură istorică din centrul Bucureștiului sunt găzduite de către PMB familii de cazuri sociale care nu numai că nu îngrijesc, ci distrug casele de patrimoniu cu fiecare zi ce trece.
În cele mai multe din aceste case locuiesc de 3-5 ori mai multe persoane decât cele declarate, persoane care în general practică activități la limita infracționalității.

Centrul vechi al Bucureștiului a devenit un pericol din punct de vedere infracțional atât pentru proprietarii care locuiesc în zonă, cât și pentru cetătenii Bucureștiului care trec cu treabă prin zonă sau pentru relaxare prin zonă, cât și pentru turiștii care petrec timp în centrul Bucureștiului, care a devenit mult mai periculos decât alte cartiere mai rău faimate de la periferia Bucureștiului.
Din păcate dpdv turistic imaginea aceasta dezolantă a caselor, dar mai ales a locuitorilor acestor case, nu fac decât să strice și mai tare imaginea de capitală a unei țări membre a Uniunii Europene de 15 ani.

Haideți să arătăm că ne pasă de București și să-i cerem Primarului Bucureștiului să se ocupe cu prioritate de acest subiect. Există soluții civilizate și foarte potrivite dpdv socio-uman, soluții adoptate deja cu succes de mulți ani de unele orașe din Vestul României, adică construierea de noi locuințe/blocuri sociale în diferite zone ale Bucureștiului.


Comunitatea zonei Matei Basarab    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Comunitatea zonei Matei Basarab să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )